Ατυχος ο Παναγιώτης Γλύκος καθώς ενώ παλεύει μαζί με τους άλλους διεθνείς τερματοφύλακες για κάποια συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει την Πέμπτη, παραμένει με ενοχλήσεις στο μάτι.
Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τον πρώτο παιχνίδι της στο Μουντιάλ κόντρα στη Βραζιλία συνεχίστηκε την Τρίτη στο Αρακαζού με τον Γλύκο να προπονείτε μεν όμως να παραμένει με φλεγμονή στο μάτι.
οχι ρε γαμωτο τι ατυχια ειναι αυτη ρε παναγιωτη...
Αν και σίγουρα δεν είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω κάτι τέτοιο, προτιμώ να ρωτήσω εδώ, παρά να σκάσω ένα 50ρι σε κάποιον κτηνίατρο που απλά θα μου δώσει μια συμβουλή και θα μου δώσει ένα φάρμακο.
Πρώτη φορά έχω τέτοιο πρόβλημα μετά από την τετραετή εμπειρία μου με περίπου ~40+ γάτες που γεννήθηκαν σπίτι μου.
Είχα δύο γέννες πρόσφατα, και από τη μία γάτα, τα τρία από τα τέσσερα γατιά της, είχαν πρόβλημα στα μάτια τους με τσίμπλες, και οτι πάντα ήταν κλειστά. Αν τα άνοιγες φαινόταν, ξέρετε, αυτή η λεπτή στρώση κρέατος. Έκρυβε λοιπόν το μάτι(όλο το μάτι. Κόρη κ.λπ.) αυτή.
Αφού ρώτησα κάποιον κτηνίατρο μέσω τηλεφώνου, μου είπε να χρησιμοποιήσω το Tobradex(αλοιφή). Εγώ πριν βάλω την αλοιφή, καθάριζω τα μάτια τους με φυσικό ορό. Σιγά σιγά έφτιαξαν τα μάτια τους, αλλά στον ένα γάτο, χειροτέρεψε. Χθες παρουσίασε αιμάτωμα (το καθάρισα για να βάλω την αλοιφή και γέμισε και το βαμβάκι με αίμα). Σήμερα καλυτέρεψε κάπως, και φοβούμενος είπα να σας ρωτήσω.
Δεν δείχνει ποια αιμάτωμα, και φαίνεται λίγο το μάτι του. Το πρόβλημα είναι όμως οτι:
1. είναι γκρι
2. έχει φουσκώσει γύρω γύρω και είναι σαν καρούμπαλο.
Έχετε κάποια ιδέα;
Επειδή από όσο βλέπω, το μάτι δεν έχει τα φυσιολογικά του χρώματα. Όχι οτι φαίνεται πολύ, αλλά από όσο μπορώ να δω, έχει, ξέρετε, θολώσει. Είναι βαριά ερώτηση, αλλά, υπάρχει περίπτωση τύφλωσης;
Ευχαριστώ πολύ.
Σας επισύναψα και δύο φωτογραφίες για να καταλάβετε.
-Ελπίζω να μη με δουλέψετε. Ξέρω οτι η ερώτησή μου δεν αρμόζει εδώ, αλλά είπα να ρωτήσω εδώ πριν το κτηνίατρο.
Συνημμένα Αρχεία
Συνημμένο Αρχείο 24092009(005).jpg 222.94K 319 downloads
Συνημμένο Αρχείο 24092009.jpg 244.51K 668 downloads
-------------------------
Μου έχει τύχει σε μεγαλύτερες τυχάρπαστες γάτες του κήπου,και συνήθως φτιάχνει μόνο του.Ρώτα για κανα αντιφλεγμονώδες.Καημένο γατάκι περαστικά
------------------------------
Ισως να το ματωσε μονο του ξυνοντας το με το ποδι του.Εγω φιλε θα σου προτεινα να βρασεις λιγο χαμομηλι σε ενα μπρικι και μολις αυτο κρυωσει (ειναι λιγο χλιαρο) θα βουτιξεις μια βατονετα (που καταθαριζουμε τα αυτια μας) στο μπρικι και απαλα απαλα θα του καθαρισεις το ματι.Καντο 2 φορες τη μερα , μια το πρωι και μια το βραδυ και ειμαι σιγουρος σε μια δυο εβδομαδες θα δεις το γατακι σου χαρουμενο και παλι...Ελπιζω να βοηθησα...
----------------------------
κριμα το τραγουδι greek lover με τριχα για πουλοβερ
αλλαξαν οι εποχες
βαλτε τον βασικο greek lovers! και με ενα νοματ πως το λενε οι ποντιοι
ειναι παικταρας αφου!
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΥΣΜΑ!