Author Topic: Παναγιώτης Γλύκος  (Read 37774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Παναγιώτης Γλύκος
« Reply #520 on: May 30, 2014, 12:14:28 »
δεν εχει σχεση η αγωνιστικη αξια με αυτο που κανει. δεν ειναι κακος ,δεν ειναι ο φοβερος κιπερ.για την ολη σταση του το ποστ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #521 on: May 30, 2014, 18:28:41 »
Να φύγει αλλά όχι τσάμπα.Διεθνής είναι,μουντιάλ πάει,ο.κ. ας φέρει πρόταση να πάει στο καλό....

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #522 on: May 30, 2014, 22:50:05 »
ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΧΘΕΣ
:thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #523 on: May 30, 2014, 22:53:14 »
+1926

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #524 on: May 31, 2014, 10:20:24 »
Κλασε-ρουφα ρε άτιτλο μουνι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #525 on: June 11, 2014, 09:12:27 »
Ατυχος ο Παναγιώτης Γλύκος καθώς ενώ παλεύει μαζί με τους άλλους διεθνείς τερματοφύλακες για κάποια συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει την Πέμπτη, παραμένει με ενοχλήσεις στο μάτι.

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τον πρώτο παιχνίδι της στο Μουντιάλ κόντρα στη Βραζιλία συνεχίστηκε την Τρίτη στο Αρακαζού με τον Γλύκο να προπονείτε μεν όμως να παραμένει με φλεγμονή στο μάτι.

οχι ρε γαμωτο τι ατυχια ειναι αυτη ρε παναγιωτη...

Αν και σίγουρα δεν είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω κάτι τέτοιο, προτιμώ να ρωτήσω εδώ, παρά να σκάσω ένα 50ρι σε κάποιον κτηνίατρο που απλά θα μου δώσει μια συμβουλή και θα μου δώσει ένα φάρμακο.
Πρώτη φορά έχω τέτοιο πρόβλημα μετά από την τετραετή εμπειρία μου με περίπου ~40+ γάτες που γεννήθηκαν σπίτι μου.
Είχα δύο γέννες πρόσφατα, και από τη μία γάτα, τα τρία από τα τέσσερα γατιά της, είχαν πρόβλημα στα μάτια τους με τσίμπλες, και οτι πάντα ήταν κλειστά. Αν τα άνοιγες φαινόταν, ξέρετε, αυτή η λεπτή στρώση κρέατος. Έκρυβε λοιπόν το μάτι(όλο το μάτι. Κόρη κ.λπ.) αυτή.
Αφού ρώτησα κάποιον κτηνίατρο μέσω τηλεφώνου, μου είπε να χρησιμοποιήσω το Tobradex(αλοιφή). Εγώ πριν βάλω την αλοιφή, καθάριζω τα μάτια τους με φυσικό ορό. Σιγά σιγά έφτιαξαν τα μάτια τους, αλλά στον ένα γάτο, χειροτέρεψε. Χθες παρουσίασε αιμάτωμα (το καθάρισα για να βάλω την αλοιφή και γέμισε και το βαμβάκι με αίμα). Σήμερα καλυτέρεψε κάπως, και φοβούμενος είπα να σας ρωτήσω.
Δεν δείχνει ποια αιμάτωμα, και φαίνεται λίγο το μάτι του. Το πρόβλημα είναι όμως οτι:
1. είναι γκρι
2. έχει φουσκώσει γύρω γύρω και είναι σαν καρούμπαλο.

Έχετε κάποια ιδέα;
Επειδή από όσο βλέπω, το μάτι δεν έχει τα φυσιολογικά του χρώματα. Όχι οτι φαίνεται πολύ, αλλά από όσο μπορώ να δω, έχει, ξέρετε, θολώσει. Είναι βαριά ερώτηση, αλλά, υπάρχει περίπτωση τύφλωσης;

Ευχαριστώ πολύ.
Σας επισύναψα και δύο φωτογραφίες για να καταλάβετε.

-Ελπίζω να μη με δουλέψετε. Ξέρω οτι η ερώτησή μου δεν αρμόζει εδώ, αλλά είπα να ρωτήσω εδώ πριν το κτηνίατρο.
Συνημμένα Αρχεία

Συνημμένο Αρχείο  24092009(005).jpg   222.94K   319 downloads
    Συνημμένο Αρχείο  24092009.jpg   244.51K   668 downloads

-------------------------

Μου έχει τύχει σε μεγαλύτερες τυχάρπαστες γάτες του κήπου,και συνήθως φτιάχνει μόνο του.Ρώτα για κανα αντιφλεγμονώδες.Καημένο γατάκι περαστικά :(

------------------------------

Ισως να το ματωσε μονο του ξυνοντας το με το ποδι του.Εγω φιλε θα σου προτεινα να βρασεις λιγο χαμομηλι σε ενα μπρικι και μολις αυτο κρυωσει (ειναι λιγο χλιαρο) θα βουτιξεις μια βατονετα (που καταθαριζουμε τα αυτια μας) στο μπρικι και απαλα απαλα θα του καθαρισεις το ματι.Καντο 2 φορες τη μερα , μια το πρωι και μια το βραδυ και ειμαι σιγουρος σε μια δυο εβδομαδες θα δεις το γατακι σου χαρουμενο και παλι...Ελπιζω να βοηθησα...

----------------------------

κριμα το τραγουδι greek lover με τριχα για πουλοβερ
αλλαξαν οι εποχες
βαλτε τον βασικο greek lovers! και με ενα νοματ πως το λενε οι ποντιοι
ειναι παικταρας αφου!
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΥΣΜΑ!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #526 on: June 11, 2014, 14:43:09 »
:lol: μλκ δασκ :'(

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #527 on: June 25, 2014, 10:30:17 »
Εκανες οτι μπορουσες αλλα δεν ηταν αρκετο.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #528 on: June 25, 2014, 12:23:29 »
Ησουν σταθερος αλλα στην ουσια δεν χριαστηκε να επεμβεις ιδιαιτερα,απλα επιειδη οι αφρο ηταν ανυπαρκτοι.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #529 on: June 25, 2014, 12:34:57 »
Στα αρχίδια μας

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #530 on: June 25, 2014, 12:37:11 »
 ::)Και στα δικα μου ρε
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #531 on: June 27, 2014, 01:43:05 »
join the club
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #532 on: June 27, 2014, 11:38:24 »

¸íá áðü ôá ðñþôá ìçíýìáôá ðïõ Ýëáâå óôï êéíçôü ôïõ, áìÝóùò ìåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ íéêçöüñïõ áãþíá ìå ôçí ÁêôÞ Åëåöáíôïóôïý, Þôáí áðü óõããåíéêü ôïõ ðñüóùðï. Áðü Ýíáí îÜäåñöü ôïõ, ï ïðïßïò áíÜìåóá óôá äýï ðáé÷íßäéá ìå ôçí Éáðùíßá êáé ôçí ÁêôÞ Åëåöáíôïóôïý åðéóêÝöèçêå ôï ¢ãéïí ¼ñïò êáé Üíáøå ìéá ëáìðÜäá ãéá íá åßíáé õãéÞò ï ôåñìáôïöýëáêáò ôïõ ÐAOK.

¼ðùò êáé Ýãéíå!

O Ðáíáãéþôçò Ãëýêïò Ý÷åé ðïëëÞ ðßóôç ìÝóá ôïõ êáé áõôü ôï Ýìáèå áðü ôçí ïéêïãÝíåéÜ ôïõ.

¼ôáí Þôáí ìùñü áíôéìåôþðéóå Ýíá ðñüâëçìá õãåßáò.

H ìçôÝñá ôïõ, ÌÜ÷ç, ôïí Ýôáîå óôç Æùïäü÷ï ÐçãÞ êáé ãé” áõôü âáöôßóôçêå Ðáíáãéþôçò.

Äåí ãéïñôÜæåé óôéò 15 Áõãïýóôïõ, áëëÜ ìéá åâäïìÜäá ìåôÜ ôï ÐÜó÷á.

O ßäéïò øçëÜ óôï åóùôåñéêü ôïõ áñéóôåñïý ôïõ ÷åñéïý Ý÷åé Ýíá ôáôïõÜæ ìå ôçí Ðáíáãßá êáé ôïí ×ñéóôü.

Äåí åßíáé ôï ìïíáäéêü ôáôïõÜæ ðïõ Ý÷åé «÷ôõðÞóåé» ï ôåñìáôïöýëáêáò ôïõ ÐAOK.

¸÷åé áêüìá äýï.

Ðñüêåéôáé ãéá äýï ìéêñïýò óôáõñïýò, Ýíáí óå êÜèå ãüíáôï.

Ôï ðéï åõáßóèçôï óçìåßï ôùí ðïäïóöáéñéóôþí.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #533 on: June 27, 2014, 15:03:00 »
Μολις γυρισεις δειξτο στον Αγγελο, συμμαζεψε λιγο και τη φραντζα, και εχεις ανανεωσει για πενταετια
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #534 on: June 27, 2014, 15:26:13 »
τι διαβαζουμε ρε μλκες, 2014 αιλαδισταν

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #535 on: June 27, 2014, 16:07:10 »
Γάμησέ τα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #536 on: June 27, 2014, 18:32:16 »
συνοδηγός στο πούλμαν για το άγιο όρος κάνεις,για τέρμα όχι. πάρε μπούλο λιμό
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #537 on: June 28, 2014, 09:28:30 »
Εμένα μου φαίνεται πολύ καλός τερματοφύλακας, κάνει λάθη αλλά μαθαίνει γρήγορα, αυτό είναι προσόν. Η μεταβίβασή του με την μπάλα στα πόδια είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Δεν παίζει βασικός στην Εθνική μας γιατί είναι κομπλεξικός ο Σάντος και προτιμά αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό.Πήρε τον Γκέκα της Μπουρσατραμζοκουτσα-σπορ και όχι τον Αθανασιάδη που σκοράρει σαν πολυβόλο.
Χοντρά λάθη κάνουν όλοι, δείτε τί έκανε ο Κασίγιας με την Ολλανδία. Άν το έκανε ο Γλύκος θα τον είχαμε κρεμάσει ανάποδα.

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #538 on: June 28, 2014, 10:43:30 »

Χοντρά λάθη κάνουν όλοι, δείτε τί έκανε ο Κασίγιας με την Ολλανδία. Άν το έκανε ο Γλύκος θα τον είχαμε κρεμάσει ανάποδα.

μου θυμίζει τότε που ο Παπάζογλου έχανε τα άχαστα με γριές και φενέρ και το επιχείρημα ήταν "μα όλα χάνονται, να, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!!!"

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #539 on: June 28, 2014, 12:06:27 »
Εντάξει ρε μάγκες, τώρα το μάθατε ότι το παιδί είναι χαζό; Και τι να λέει; Μπάλα να παίζει με νοιάζει. Και είναι ασταθής όταν παίζει σ' εμάς. Από τη στιγμή που θέλει να πάει και εξωτερικό, ας κάνει ένα καλό μουντιάλ, να πάει. Με... την ευχή της Παναγίας! :'(