Author Topic: Παναγιώτης Γλύκος  (Read 38388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Απ: Παναγιώτης Γλύκος
« Reply #40 on: September 01, 2010, 00:41:15 »
Ο Γλύκος πήγε στον αγροτικό αστέρα για 1 χρόνο

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: September 01, 2010, 05:10:38 »
Ανακοίνωσε Γλύκο ο Αγροτικός Αστέρας

Ο νεαρός πορτιέρο του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας του Ευόσμου για τον επόμενο ένα χρόνο

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (31/8) την απόκτηση του Παναγιώτη Γλύκου, με την μορφή δανεισμού, για τον επόμενο ένα χρόνο.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γλύκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Χαίρομαι, που θα συμμετέχω κι εγώ στη φετινή προσπάθεια του Αγροτικού Αστέρα. Θέλω να κάνω αυτό, που ξέρω καλύτερα και να μιλήσω με πράξεις μέσα στο γήπεδο."

http://olapaok.gr/podosfairo/anakoinwse_gluko_o_agrotikos_asteras.500004.html

zagorakis

• Guest
« Reply #42 on: September 07, 2010, 18:37:23 »
Óïê ìå Ãëýêï

Áðßóôåõôç ç áôõ÷ßá ôïõ Ðáíáãéþôç Ãëýêïõ, ìüëéò ðÝíôå çìÝñåò ìåôÜ ôçí ðáñá÷þñçóÞ ôïõ óôïí Áãñïôéêü ÁóôÝñá ìå ôçí ìïñöÞ äáíåéóìïý.

Ï ôåñìáôïöýëáêáò ôïõ ÐÁÏÊ, õðÝóôç ñÞîç ÷éáóôþí óå ìßá äéÜãíùóç ðïõ óÞìåñá Ýãéíå ãíùóôÞ. Áõôü óçìáßíåé üôé ï Ãëýêïò èá ÷Üóåé ôï ðñþôï äéÜóôçìá ôçò óåæüí, áöïý èá ðáñáìåßíåé åêôüò áãùíéóôéêþí ÷þñùí ãéá Ýîé ðåñßðïõ ìÞíåò.

Ôçí æçìéÜ ï Ãëýêïò ôçí Ýðáèå óôçí ðñï÷èåóéíÞ ðñïðüíçóç ôïõ Áãñïôéêïý ÁóôÝñá ÓÞìåñá üìùò Ýãéíå ãíùóôÞ ç äéÜãíùóç ðïõ ðÜãùóå êáé ôï íåáñü ôåñìáôïöýëáêá êáé ôïõò õðåõèýíïõò ôïõ ÁóôÝñá. Ïé ôåëåõôáßïé õðïëüãéæáí üôé ï Ãëýêïò èá êÜëõðôå ôï êåíü ðïõ Üöçóå ï ÃéáêïõìÞò, ðïõ óõíå÷ßæåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ.

Ç åðÝìâáóç óôï ãüíáôï ôïõ Ãëýêïõ èá ãßíåé ôéò åðüìåíåò çìÝñåò êáé üëïé åý÷ïíôáé íá ãõñßóåé ðßóù ãåñüò þóôå íá äåßîåé ôéò éêáíüôçôåò ôïõò óôï ôåëåõôáßï äßìçíï – ôñßìçíï ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ôçò ´ åèíéêÞò.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2145

GeorgT

• Guest
« Reply #43 on: September 07, 2010, 18:40:11 »
Κρίμα για το παλικάρι! Περαστικά σου Παναγιώτη!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #44 on: September 07, 2010, 18:42:44 »
κριμα και περαστικα. σοκ κ για την τωρινη ομαδα του οπως κ να χει!
(georget εχω πεθανει σα γελια με την υπογρφη σου)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #45 on: September 07, 2010, 19:18:53 »
Απίστευτη γκαντεμιά το παλληκάρι......έυχομαι να επιστρέψει στα γήπεδο δυνατότερος.

Περαστικά σου Παναγιώτη
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #46 on: September 07, 2010, 19:23:10 »
Περαστικά στο παιδί. Κρίμα να πάθει τέτοια ζημιά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
« Reply #47 on: September 07, 2010, 20:13:33 »
Περαστικα και σιδερενιος.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #48 on: September 07, 2010, 20:22:20 »
Παναγιώτη εδώ θα φανεί αν εκτός από το ταλέντο έχεις και την αποφασιστικότητα που ταιριάζει σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Να δουλεύεις εντατικά για να γυρίσεις γρήγορα πίσω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και γρήγορα στον Π.Α.Ο.Κ.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #49 on: September 08, 2010, 09:39:38 »
Όχι ρε γαμώ. Τι ατυχία το παληκαρι. Περαστικά!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: July 12, 2011, 23:37:39 »
ωραιος ο παναγιωτης σημερα με καλες εξοδους
ΠΑΟΚ παντου!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #51 on: July 12, 2011, 23:42:14 »
O Αστεριος Γιακουμης επαιζε σημερα μπρο  :D :D

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #52 on: July 12, 2011, 23:46:06 »
 :smack: :smack:
ΠΑΟΚ παντου!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #53 on: July 15, 2011, 13:59:41 »
"Είμαι εδώ για να παλέψω"

Αποφασισμένος να πετύχει εφόσον του δοθούν οι ευκαιρίες παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Γλύκος. Τι είπε για την θέση που αγωνίζονταν πριν καταλήξει τερματοφύλακας

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι είπε ο Μπόλονι στους τερματοφύλακες στο τετ α τετ που είχε μαζί τους: "Είχε μια συζήτηση με εμάς, στάθηκε πιο πολύ στις εμφανίσεις όλων των τερματοφυλάκων και στο ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση. Ηταν δικό μας λάθος, μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο".

Για το τι ζητάει ο Ρουμάνος προπονητής: "Αυτά που ζητούν όλοι οι προπονητές όχι κάτι ιδιαίτερο".

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει: "Είναι δύσκολο, αλλά αν πιστεύεις στον εαυτό σου και δουλεύεις θα δικαιωθείς και θα πάρεις την ευκαιρία σου".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα, θα κρατήσω τη μια σεζόν ως καλή, το 08'-09' που ήμουν στην ομάδα ως δεύτερος τερματοφύλακας, τις άλλες ήμουν δανεικός. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες κατά την διάρκεια των δανεισμών μου. Θέλω να δουλέψω για την επόμενη σεζόν, να είμαι υγιής και να αντεπεξέλθω".

Για το διάστημα που έπαιξε ως δανεικός: "Επιδιίωξα να πάω ως δανεικός δεν μου βγήκε, όμως, σε καλό. Είναι κάλο, ωστόσο, να παίζεις γιατί σε βλέπουν και μπορεί να πας παραπάνω. Όπως και να έχει είμαι τώρα εδώ για να παλέψω".

Για το πρόγραμμα που ακολουθούν οι τερματοφύλακες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας: "Και το δικό μας πρόγραμμα, όπως και της υπόλοιπης ομάδας, είναι δύσκολο. Κάθε θέση έχει τις δικές τις δυσκολίες, πάντως, δεν μπορούμε συνέχεια να δουλεύουμε με ένταση".

Για το ότι έχει παίξει σε κάποιες προπονήσεις και σαν επιθετικός: "Δεν ξέρω γιατί το κάνει ο προπονητής αυτό. Μάλλον θα χρειάζεται κάποιον παίκτη εκείνη την στιγμή. Εμένα προσωπικά με αρέσει αυτό γιατί πάντα ήθελα να παίζω με τα πόδια".

Για το τι πιστεύει πως χρειάζεται ώστε να ανέβει επίπεδο: "Γενικά πιστεύω ότι χρειάζομαι περισσότερα παιχνίδια. Δεν θεωρώ ότι έχω να βελτιώσω κάτι παραπάνω, μετά από τόσα χρόνια έχω φτάσει σε κάποιο επίπεδο και αυτό που έχω συζητήσεις και με τον προπονητή μου είναι να έχω χρόνο συμμετοχής".

Για την θέση που του άρεζε να παίζει: "Μου άρεζε πιο πολύ να παίζω σαν επιθετικός. Μετά από κάποια παιχνίδια στην γειτονιά που έπαιζα τερματοφύλακας έγινα αναγκαστικά τερματοφύλακας χωρίς, πάντως, να μου αρέσει τόσο".

Για την αντίσταση της οικογένειας του να παίξει ποδόσφαιρο: "Η οικογενειά μου ήθελε να σπουδάσω, αλλά τους κέρδισα μόνος μου με την απόδοσή μου. Πάντως δεν ήθελαν να ακολουθήσω αυτό τον δρόμο".

Για το πως αντιδρά στην εστία: "Δεν μένω πολύ στην εστία, με αρέσει να μιλάω με τους συμπαίκτες μου και να τους καθοδηγώ".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/eimai_edw_gia_na_palepsw.1187986.html

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: December 18, 2011, 15:43:39 »
Καιρός ήταν να δούμε και κάποιον άλλο κάτω από τα δοκάρια πέρα από Χαλκιά και Κρέσιτς. Μακάρι να κάνει καλές εμφανίσεις και να κρατήσει αυτός θέση βασικού.
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: January 04, 2012, 20:59:14 »
Το γκολ ηταν τραγικοτατο.Τι δουλεια ειχες να κανεις εκεί έξοδο?δυο αμυντικούς είχαμε κοντα του.Τουλαχιστον δε μας στοιχισε αλλα μας υπενθύμισε οτι δεν εχουμε τερμα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

jmjyiannis

• Guest
« Reply #56 on: January 04, 2012, 21:03:19 »
Δε πειραζει για το γκολακι. Όπως έιπε και ο Μπόλονης "καλύτερς να κάνεις λάθος στο 3-0 παρά στο 0-0

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #57 on: January 05, 2012, 08:33:33 »
ευτυχώς να λέμε που η φάση έκατσε στο 90 και όχι στο 10 να λέμε...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #58 on: January 05, 2012, 10:37:57 »
βασικά δε ξέρω τι τερματζής είναι και τι θα κάνει αλλά ρε παιδιά... το πρώτο πόστ της παρούσας σελίδας αναφέρει ότι πάει δανεικός στον Αγρ. Αστέρα. από τότε έχουμε να ξαναγράψουμε κάτι.
μην τον κάψουμε τον άνθρωπο δλδ. προφανώς και περιμένουμε λάθη προφανώς και περιμένουμε γκέλες. ποιες παραστάσεις μπορεί να είχε δλδ μέχρι τώρα; τώρα ξεκινά. ας δούμε τι θα βγεί.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #59 on: January 05, 2012, 10:41:52 »
Πρεπει να κανει αλλα 200 λαθη για να αρχισουμε να λεμε αν ειναι χειροτερος του Χαλκια των τελευταιων 2 χρονων ή του Κρεσιτς. Θελει ακομα υπομονη....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...