"Είμαι εδώ για να παλέψω"
Αποφασισμένος να πετύχει εφόσον του δοθούν οι ευκαιρίες παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Γλύκος. Τι είπε για την θέση που αγωνίζονταν πριν καταλήξει τερματοφύλακας
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το τι είπε ο Μπόλονι στους τερματοφύλακες στο τετ α τετ που είχε μαζί τους: "Είχε μια συζήτηση με εμάς, στάθηκε πιο πολύ στις εμφανίσεις όλων των τερματοφυλάκων και στο ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση. Ηταν δικό μας λάθος, μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο".
Για το τι ζητάει ο Ρουμάνος προπονητής: "Αυτά που ζητούν όλοι οι προπονητές όχι κάτι ιδιαίτερο".
Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει: "Είναι δύσκολο, αλλά αν πιστεύεις στον εαυτό σου και δουλεύεις θα δικαιωθείς και θα πάρεις την ευκαιρία σου".
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα, θα κρατήσω τη μια σεζόν ως καλή, το 08'-09' που ήμουν στην ομάδα ως δεύτερος τερματοφύλακας, τις άλλες ήμουν δανεικός. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες κατά την διάρκεια των δανεισμών μου. Θέλω να δουλέψω για την επόμενη σεζόν, να είμαι υγιής και να αντεπεξέλθω".
Για το διάστημα που έπαιξε ως δανεικός: "Επιδιίωξα να πάω ως δανεικός δεν μου βγήκε, όμως, σε καλό. Είναι κάλο, ωστόσο, να παίζεις γιατί σε βλέπουν και μπορεί να πας παραπάνω. Όπως και να έχει είμαι τώρα εδώ για να παλέψω".
Για το πρόγραμμα που ακολουθούν οι τερματοφύλακες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας: "Και το δικό μας πρόγραμμα, όπως και της υπόλοιπης ομάδας, είναι δύσκολο. Κάθε θέση έχει τις δικές τις δυσκολίες, πάντως, δεν μπορούμε συνέχεια να δουλεύουμε με ένταση".
Για το ότι έχει παίξει σε κάποιες προπονήσεις και σαν επιθετικός: "Δεν ξέρω γιατί το κάνει ο προπονητής αυτό. Μάλλον θα χρειάζεται κάποιον παίκτη εκείνη την στιγμή. Εμένα προσωπικά με αρέσει αυτό γιατί πάντα ήθελα να παίζω με τα πόδια".
Για το τι πιστεύει πως χρειάζεται ώστε να ανέβει επίπεδο: "Γενικά πιστεύω ότι χρειάζομαι περισσότερα παιχνίδια. Δεν θεωρώ ότι έχω να βελτιώσω κάτι παραπάνω, μετά από τόσα χρόνια έχω φτάσει σε κάποιο επίπεδο και αυτό που έχω συζητήσεις και με τον προπονητή μου είναι να έχω χρόνο συμμετοχής".
Για την θέση που του άρεζε να παίζει: "Μου άρεζε πιο πολύ να παίζω σαν επιθετικός. Μετά από κάποια παιχνίδια στην γειτονιά που έπαιζα τερματοφύλακας έγινα αναγκαστικά τερματοφύλακας χωρίς, πάντως, να μου αρέσει τόσο".
Για την αντίσταση της οικογένειας του να παίξει ποδόσφαιρο: "Η οικογενειά μου ήθελε να σπουδάσω, αλλά τους κέρδισα μόνος μου με την απόδοσή μου. Πάντως δεν ήθελαν να ακολουθήσω αυτό τον δρόμο".
Για το πως αντιδρά στην εστία: "Δεν μένω πολύ στην εστία, με αρέσει να μιλάω με τους συμπαίκτες μου και να τους καθοδηγώ".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/eimai_edw_gia_na_palepsw.1187986.html