Γλύκος: "Κέρδισα πολλά..."
Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στον "Extrasport" για την απόφαση του ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει δανεικό για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου. Η μετακίνηση του 23χρονου τερματοφύλακα ανακοινώθηκε επίσημα και απο την διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας.
''Είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση να αγωνίζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ, του προσθέτει αίγλη, αναγνώριση και πλούσια συναισθήματα. Είναι αλλιώτικη αίσθηση να παίζεις μέσα σε μια γεμάτη Τούμπα. Από τα δυο χρόνια που ήμουν στον ΠΑΟΚ κέρδισα πολλά, περισσότερα όμως από τον δάσκαλο μου, τον Κώστα Χαλκιά. Μέσα από την προπόνηση, από τους αγώνες, το πώς συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε έξω από το γήπεδο, είναι ένας φίλος.
Θα μου λείψει αυτό που έζησα αυτά τα δυο χρόνια. Θα πάω να παίξω στον Ολυμπιακό Βόλου, στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο μια και θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ βασικός. Θα περάσει ο ένας χρόνος και θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχω συμβόλαιο.
Αυτή η ομάδα απέδειξε όλη τη χρονιά ότι έκανε μια πολύ καλή πορεία, τερματίσαμε δεύτεροι έχοντας μια πολύ σταθερή απόδοση, κάτι που δεν το κατάφερε καμία άλλη ομάδα εκτός ίσως από τον Ολυμπιακό. Έπαιξα βασικός μόνο σε δυο αγώνες, με τον Θρασύβουλο στο πρωτάθλημα και με τον Μακεδονικό στο κύπελλο. Δεν έπαιξε μέσα σε γεμάτη Τούμπα, αλλά υπάρχει χρόνος όταν επιστρέψω''.
http://www.novasports.gr/soccer/bnational/default.asp?aid=180885