Author Topic: Παναγιώτης Γλύκος  (Read 38556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
Απ: Παναγιώτης Γλύκος
« Reply #20 on: August 20, 2008, 23:12:57 »
Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ ο Γλύκος στο φιλικό.. Σταθερός, με κάποιες καλές επεμβάσεις και γενικά μου φάνηκε πως έχει ταλέντο για να εξελιχθεί σε πολύ καλό τερματοφύλακα..
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #21 on: August 21, 2008, 11:36:21 »
Makari to palikaraki na exelixthei se kalo termatofylaka. Min xaxname oti milame gia mia thesi pou i omada ponaei osa xronia vlepo ego mpalla ( me elaxistes xronies san exairesi vevaia) .
Kali arxi mikre kai douleia!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #22 on: August 21, 2008, 17:40:58 »
τα δυο πρωτα χρονια του ντανι δεν πονουσε η ομαδα, μην τα ισοπεδωνουμε ολα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: March 23, 2009, 13:33:30 »
Μπραβο του πολυ καλος χθες.Δεν ειδα ουτε ενα αρνητικο!
Απο τα φιλικα ειχα προσεξει την ελαστικοτητα και τα ρεφλεξ του που ειναι εξαιρετικα.Πιθανον να εξελιχθει σε πολυ καλο τερματοφυλακα,αλλωστε εχει πολλα χρονια μπροστα του κι ελπιζω να παρει και ευκαιριες στα επομενα παιχνιδια
ΠΑΟΚ G4Α

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #24 on: March 23, 2009, 13:36:17 »
Γλύκος: «Φανταστική εμπειρία»

Το ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε χθες ο Παναγιώτης Γλύκος στο 2-1 επί του Θρασύβουλου. «Φανταστική η πρώτη μου εμπειρία στην Τούμπα» δήλωσε περιχαρής ο 23χρονος γκολκίπερ και συνέχισε: «Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να δείχνουν χαρακτήρα και εμείς δείξαμε με την ανατροπή. Είναι δίκαιο πέρα για πέρα το αποτέλεσμα, αξίζαμε τη νίκη, γιατί κάναμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε επίσης ένα ακόμη βήμα για τη 2η θέση».

http://www.metrosport.gr/?p=17595

makptol

• Guest
« Reply #25 on: March 23, 2009, 13:44:20 »
συγχαρητηρια στον γλυκο να συνεχισει ετσι και καλλιτερα....

DimNaoussa

• Guest
« Reply #26 on: March 23, 2009, 14:03:29 »
φανταστικη αποκρουση αλλα μετα απο λαθος της αμυνας ηρθε το γκολ για τους τραγικους..επειδη τον εχω συμπαθεια τον γλυκο και το παρακολουθω κατα καιρους αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν ανγχωνετε οπως και να του την γυρισουν την μπαλα..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #27 on: March 23, 2009, 14:18:05 »
Μπραβο σου ρε πατριωτακι... χαμηλα το κεφαλι δουλεια και τα υπολοιπα θα ερθουν.
Χτες εδειξες ενα μικρο μερος απο τις δυνατοτητες σου!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #28 on: March 23, 2009, 15:10:54 »
εδειξε καποια καλα στοιχεια πραγματι αλλα παιδια μην τρελαθουμε κιολας...εκανε και λαθη.ειδικα στη φαση που πιανει κεφαλια ο αμπραμοβιτς αν δεν κανω λαθος και η μπαλα σωζεται τελευταια στιγμη απο τα ποδια του,η εξοδος που κανει ειναι εντελως πανυγυρτζιδικη.παντως οτι εχει πολλα να δωσει ακομα ειναι πραγματικοτητα.συνεχισε γερα και μεις θα σε στηριξουμε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
« Reply #29 on: March 23, 2009, 15:16:24 »
Εχει περιθώρια βελτίωσης το παλικάρι, παιζει να μας βγει λαχείο ο Παναγιώτης!! Το μέλλον θα δείξει! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: March 23, 2009, 15:22:47 »
πολυ καλος μπαβο στο παλικαρι
νικο1988 νομιζω κανεις λαθος την πηρε χαμπαρη οτι κεφαλια θα εκανε μονος του ο αμπραμοβιτς χωρις πιεση και πολυ ευκολα θα το καρφωνε και εκανε την εξοδο του μεσσολογγιου μπας και το γλυτωσουμε
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #31 on: March 23, 2009, 15:49:45 »
ισως.αλλα εκανε μια βουτια που αφησε εντελως εκτεθειμενο το τερμα.anyway δε ξερω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #32 on: March 23, 2009, 15:58:19 »
Με αυτή τη βουτιά βέβαια, κάπως κατά τύχη να λέμε την αλήθεια, έσωσε τη μπάλα με τα πόδια.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #33 on: March 23, 2009, 17:23:29 »
για να λεμε αληθεια ναι την αποκρουσε κατα τυχη μετα απο λαθος εξοδο και τραγικο λαθος Κοντρερας που αντι να παει για κεφαλια πηγε να διωξει με ψαλιδακι!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #34 on: March 24, 2009, 16:02:17 »
Εντάξει, δεν φταίει που έφαγε το γκολ, έκανε καλή επέμβαση αλλά μετά δεν προλάβαινε να κάνει κάτι.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

zagorakis

• Guest
« Reply #35 on: June 19, 2009, 15:08:37 »
o Γλύκος σήμερα δόθηκε δανικός στον γκέι του βόλου για ένα χρόνο

LFPADRAM

• Guest
« Reply #36 on: June 20, 2009, 21:05:15 »
Γλύκος: "Κέρδισα πολλά..."

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στον "Extrasport" για την απόφαση του ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει δανεικό για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου. Η μετακίνηση του 23χρονου τερματοφύλακα ανακοινώθηκε επίσημα και απο την διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας.

''Είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση να αγωνίζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ, του προσθέτει αίγλη, αναγνώριση και πλούσια συναισθήματα. Είναι αλλιώτικη αίσθηση να παίζεις μέσα σε μια γεμάτη Τούμπα. Από τα δυο χρόνια που ήμουν στον ΠΑΟΚ κέρδισα πολλά, περισσότερα όμως από τον δάσκαλο μου, τον Κώστα Χαλκιά. Μέσα από την προπόνηση, από τους αγώνες, το πώς συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε έξω από το γήπεδο, είναι ένας φίλος.

Θα μου λείψει αυτό που έζησα αυτά τα δυο χρόνια. Θα πάω να παίξω στον Ολυμπιακό Βόλου, στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο μια και θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ βασικός. Θα περάσει ο ένας χρόνος και θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχω συμβόλαιο.

Αυτή η ομάδα απέδειξε όλη τη χρονιά ότι έκανε μια πολύ καλή πορεία, τερματίσαμε δεύτεροι έχοντας μια πολύ σταθερή απόδοση, κάτι που δεν το κατάφερε καμία άλλη ομάδα εκτός ίσως από τον Ολυμπιακό. Έπαιξα βασικός μόνο σε δυο αγώνες, με τον Θρασύβουλο στο πρωτάθλημα και με τον Μακεδονικό στο κύπελλο. Δεν έπαιξε μέσα σε γεμάτη Τούμπα, αλλά υπάρχει χρόνος όταν επιστρέψω''.
http://www.novasports.gr/soccer/bnational/default.asp?aid=180885

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #37 on: December 29, 2009, 02:36:19 »
Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γλύκο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Μια αναμενόμενη κίνηση, μιας και ο 23χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν εκτός των πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

http://www.sport-fm.gr/article/210854

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #38 on: December 29, 2009, 03:34:23 »
Δυστυχως ειναι πολυ δυσκολη η καριερα των τερματοφυλακων... φτανουν τα 30 κ μπορει να κοιταξουν πισω και να δουνε 15 παιχνιδια συνολο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
« Reply #39 on: January 11, 2010, 17:52:07 »
Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Παναγιώτης Γλύκος, ο δανεισμός του οποίου στον Ολυμπιακό Βόλου έληξε.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=151701