Author Topic: Ταμπ Μπάλντουιν  (Read 2629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_EDESSA

• Guest
Ταμπ Μπάλντουιν
« on: July 02, 2007, 12:46:48 »
Ήρθε, είδε και θα φύγει (την Κυριακή) ως προπονητής του ΠΑΟΚ ο Ταμπ Μπάλντουιν. Μετά από πολύωρες συζητήσεις για κάθε λεπτομέρεια της μεταξύ τους συνεργασίας, ο Αμερικάνος τεχνικός είπε το "ναι" στον Τάκη Πανελούδη, το οποίο αφορά συμβόλαιο δύο ετών.

Αρχικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Νέας Ζηλανδίας δεν συμφώνησε με την πρόταση της διοίκησης του Δικεφάλου. Το "αγκάθι" στην πορεία των διαπραγματεύσεων αφορούσε το κομμάτι αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές του.

Εν τέλει όμως αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ έχοντας πιθανώς στο πλευρό του τον Στιβ Γιατζόγλου. Ο ομογενής τεχνικός είναι το δεύτερο στοίχημα του Πανελούδη, καθώς τον προορίζει για τεχνικό διευθυντή. Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία, παρά μόνο συζητήσεις.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Ταμπ Μπάλντουιν
« Reply #1 on: July 02, 2007, 13:51:18 »
ti na po ksero go, oti na nai
parakolouthoume tis ekselikseis sto mpasket tou paok san koimismena kotopoula k gia auto eimaste ypefthinoi O L O I  M A S
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: July 02, 2007, 18:48:36 »
Kalorizikos kyr takh. Ante kai tou xronou me to kalo eskimwo proponhth...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #3 on: July 02, 2007, 22:59:55 »
Μια από τα ίδια κυρ τάκη! Που τον βρήκες τον άνθρωπο ...και τι παραμύθι του πούλησες και τον κατάφερες να έρθει στον ΠΑΟΚ? Την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα την προλάβει? Η μήπως θα τα φορτώσεις όλα πάνω του για να βγεις πάλι λάδι μεγάλε κυρ τάκη!

Βασιλόπουλος - Βασιλειάδης - Μαυροκεφαλίδης - Σέκουλιτς..... κυρ τάκη θα σε κυνηγάνε μια ζωή!

Κανόνισε φέτος να σπάσουμε κάθε ρεκόρ αλλαγής προπονητών σε μία σεζόν!!

ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕ κυρ τάκη!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4 on: July 02, 2007, 23:10:28 »
μηπως εχει καμμια συγγενεια με τον αλεκ μπαλντουιν τον ηθοποιο????????? :-\ :-\ :P
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #5 on: July 03, 2007, 00:12:52 »
ade na ksypname,sto podosfairo anelabe o zagor ade kai sto basket o stojakovic na doume kamia aspri mera.PADELONATE ton boulo ta myala mas den adexoume alo

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
« Reply #6 on: July 03, 2007, 01:49:25 »
ο Αμερικάνος τεχνικός είπε το "ναι" στον Τάκη Πανελούδη, το οποίο αφορά συμβόλαιο δύο ετών.

2 ετής προγραμματισμός &  δουλειά σε βάθος .
εξ άλλου εφέτος είναι μεταβατική χρονιά
(δεν υπάρχει παίκτης για ΠΟΥΛΗΜΑ όπως κάθε καλοκαίρι  - ίσως του χρόνου πανελούδη βγάλεις το βεργίνη στη γύρα, έ ;;)

Αδυνατώ να πάρω στα σοβαρά τον τάκη
και ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ για τον Π.Α.Ο.Κ. του 2007/2008 .

Το "αγκάθι" στην πορεία των διαπραγματεύσεων αφορούσε το κομμάτι αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές του.

θέλω ΠΟΛΥ να μάθω τις ετήσιες απολαβές του αμερικανού , για γέλια & για κλάματα , ενδεικτικό του τι θα ακολουθήσει με τους καλαθοσφαιριστές .

« Last Edit: July 03, 2007, 02:18:26 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: August 03, 2007, 11:50:19 »
ti egine re magkes pou brisketai autos o malakokaylis?!?!?!tha ksanapatisei salonica ?;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: August 03, 2007, 13:01:43 »
Νοιαζεται κανεις αν θα ξαναπατησει??
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: August 25, 2007, 11:22:26 »
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Ταμπ Μπάλντουιν βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια, που τον έφερναν να μην επιστρέφει λόγω της αβέβαιης κατάστασης στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Ο νέος προπονητής του "Δικεφάλου" κατέφτασε μαζί με την οικογένειά του και στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τάκης Πανελούδης και ο ασίσταντ κόουτς Νίκος Δημητρίου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πιάσει και επισήμως δουλειά αφού ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας.

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=57523

irthe re to palikari mas !!! to thema einai gia poso tha meinei pali ;D

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: October 29, 2007, 11:42:56 »
Μπάλντγουϊν: "Οπωσδήποτε νίκη με Μαρούσι"

Μετά τις δύο ήττες του ΠΑΟΚ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Α1, ο Ταμπ Μπάλντγουϊν τόνισε ότι η νίκη στο Μαρούσι είναι πλέον απαραίτητη για τους "ασπρόμαυρους". Ο τεχνικός του Δικεφάλου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟ στο Ιβανώφειο, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθειά τους στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης...

"Ο Παναθηναϊκός ήταν φανερά καλύτερος με τη γραμμή των γκαρντ του να τον κάνει μία από τις καλύτερες της Ευρώπης" υπογράμμισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε: "Παρότι χάσαμε το διασκεδάσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μου ήταν διστακτικοί με τον Παναθηναϊκό να το εκμεταλλεύτηκε. Ωστόσο στους παίκτες μου αξίζουν τα εύσημα για την εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο που προσπάθησαν να επανέλθουν δείχνοντας φοβερά ψυχικά αποθέματα. Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Για τη χρησιμοποίηση του Δεμερτζή, ο Μπάλντγουϊν δήλωσε: "Ο Δεμερτζής ήταν ο κατάλληλος για να κάνουμε αυτά που θέλαμε", και πρόσθεσε: "Ο Χαριτόπουλος και ο Σόντερς έκαναν πολύ καλή δουλειά και ο Γκιλέσπι μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν. Απέναντι στο Μαρούσι θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη". Τέλος, σε ερώτηση για την εμφάνιση του Χάμφρεϊ ο Ταμπ Μπάλντγουιν απάντησε: "Είχε απέναντί του πολύ ψηλούς γκαρντ και γενικότερα θα πρέπει να βρει χώρο για να προσφέρει ενώ δεν σας κρύβω ότι ο Γκιλέσπι με εξέπληξε με την απόδοση του".

http://www.metrosport.gr/more.php?id=4261_0_1_0_M

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: November 06, 2007, 00:27:41 »
Telika autos mono bald einai kai katholou win...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: November 06, 2007, 00:30:59 »
pisteyo twra me tin larisa na spasei o pantelonatos to podari tou kai na kerdisoume !!

kostas4

• Guest
« Reply #13 on: November 06, 2007, 00:37:46 »
και εγω στην αρχη για καλο τον ειχα κοψει αλλα μαλλον δεν κανει.στο 1ο ημιχρονο εκανε τραγικα λαθη και δεν νοειται να σου κανει σερι 10-0 η αλλη ομαδα και να μην παιρνεις ταιμ-αουτ.αλλα βεβαια με τα κρεατα που παιζουν και τον φιλ τζακσον να ειχαμε α2 θα πεφταμε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #14 on: November 06, 2007, 10:38:48 »
Kai go akoysa pantws deksia kai aristera pos einai kalos. E, ama einai ontws kalos einai 8ema xronoy na ton poylhsei o allos...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #15 on: November 06, 2007, 11:49:13 »
εγω πιστευω οτι σιγουρα δεν ειναι επιπεδου ομπραντοβιτς ή ιβκοβιτς αλλα πιστευω οτι αν τον ειχαμε τα προηγουμενα χρονια που ειχαμε 2-3 παικτες καλους τοτε θα παιζαμε εμεις ευρωλιγκα τωρα αντι για τα σκουληκια!γιατι τα σκουληκια ειχαν καλυτερους παικτες απο εμας;τον καλαιτζη,τον τσαλδαρη ή τον γιανουλη;απλως ειχαν τον ματζον που τους εκανε ομαδα!εμεις ενω ειχαμε την γνωστη 3αδα που παιζει τωρα γαυρο,μουλα,σκεπανοβιτς,σεκουλιτς,εντιαγε κλπ. ειχαμε για προπονητη τον πρελεβιτς που ναι μεν ηταν παικταρας και του χρωσταμε πολλα αλλα ως προπονητης μας κατεστρεψε!απλως αυτος ο μπαλντγουιν ηρθε με καθυστερηση 2-3 χρονων!και για να πουμε επιτελους και μια αληθεια μεγαλη ευθυνη για την καταντια μας φερει και ο πρελεβιτς γιατι οταν η ομαδα ειχε υλικο δεν το αξιοποιησε!γιατι πολλοι απο εμας παρασυρομενοι απο συναισθηματισμο απεναντι στον "τιγρη" τον καλυπταμε!τελοσπαντων,θα μπορουσαμε να κανουμε κριτικη στον μπαλντγουιν αν ειχε εστω και 2-3 παικτες καλους αλλα τωρα εχει....ενα ματσο κρεατα οι οποιοι ξερουν οτι μαλλον δεν θα πληρωθουν ποτε!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: November 12, 2007, 14:42:25 »
Δε θέλει να χαλάσει τη χημεία

Ο Ταμπ Μπάλντγουιν παραδέχθηκε ότι η πίεση που ένιωθαν οι παίκτες του όλη την εβδομάδα τους εμπόδισε να συγκεντρωθούν από νωρίς στον αγώνα και εξήρε την απόδοση των Γκιλέσπι και Βεργίνη.

Ο Αμερικανός τεχνικός άρχισε συμμεριζόμενος τον προπονητή της Ολύμπιας για την ήττα του: «Από την καριέρα μου, γνωρίζω πόσο σκληρό είναι να χάνεις στο 39:58 κι ενώ ελέγχεις το παιχνίδι στο προηγούμενο διάστημα. Η αντίπαλός μας νιώθει ότι δικαιούνταν τη νίκη. Η δική μας ομάδα ήταν σίγουρα υπό πίεση αυτήν την εβδομάδα και δεν ανταποκρίθηκε στον αγώνα όπως έπρεπε. Έλειπε η συγκέντρωση στις τρεις πρώτες περιόδους, κάτι που έχει όμως γίνει σε όλα τα παιχνίδια. Ωστόσο οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν και πάλεψαν για ένα δεκάλεπτο. Το πιο σημαντικό. Κερδίσαμε και τον Γκιλέσπι που στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πολύ έξυπνη άμυνα, ενώ είχε και καλά σουτ. Αλλά και ο Βεργίνης ωριμάζει και μας βοήθησε. Όλοι βέβαια στο β΄ μέρος προσπάθησαν. Κι αν η Ολύμπια που νιώθει ότι έπρεπε να κερδίσει έχει παράπονα από τους διαιτητές, έχω κι εγώ σοβαρά παράπονα κι αν το παιχνίδι είχε διαφορετική εξέλιξη, θα είχα να πω πολλά. Τώρα όλοι αναρωτιούνται τι φταίει με μας και παίζουμε έτσι. Ήρθε όμως μία σημαντική νίκη, από την οποία θα γίνουμε πιο δυνατοί ψυχολογικά, για να προσπαθήσουμε για περισσότερα στη συνέχεια, για να κερδίσουμε κι άλλα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι κρατάει 40΄ λεπτά και μπορεί η Ολύμπια να ένιωθε άνετα μέχρι να κάνουμε το καμ μπακ, αλλά και οι 23π. που βάλαμε δεχόμενοι μόλις τρεις έδειξαν ότι προλάβαμε να εντοπίσουμε αδυναμίες και να βελτιωθούμε. Ψάχνουμε διαρκώς τρόπο να παίζουμε καλά, όχι για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο ή τα ΜΜΕ, αλλά για να παίρνουμε τις νίκες».

Ειδικά για τον Χάνσελ, εξήγησε: «Είμαι πολύ υπομονετικός με τους παίκτες μου κι ο Στιβ είναι πολύ καλός. Γνωρίζω ότι δε βρήκε τη φόρμα του, αλλά προσπαθεί. Απλά προχθές είχε έναν τραυματισμό. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί και θα είναι πιο αποτελεσματικός. Κι εγώ θα τον υπερασπίζομαι. Το στυλ που κοουτσάρω κάνει δύσκολο να γίνει μία ομάδα δυνατή, όταν γίνονται αλλαγές παικτών. Εμείς δεν έχουμε ταλέντο όπως ο ΠΑΟ κι όταν κάνουμε αλλαγές, δεν είναι σωστό για μας γιατί χάνεται η χημεία. Μπορεί να υπάρχουν στην αγορά παίκτες καλύτεροι από τους δικούς μας, παίκτες που ίσως να μας ταιριάζουν, αλλά όποιος έρχεται θέλει και 4-6 εβδομάδες για να εγκλιματιστεί. Κι αυτοί που έχω μαθαίνουν τα συστήματα εδώ και καιρό, όπως θέλω εγώ. Τα ΜΜΕ και ο κόσμος δε βλέπουν ότι οι παίκτες μου δουλεύουν κάθε μέρα. Τους σέβομαι και τους στηρίζω και δεν πρόκειται να τους πουλήσω»!

Τέλος για τη μη χρησιμοποίηση του Χόρβαθ, τόνισε: «Ήταν θέμα χρησιμοποίησης παικτών, αφού προτίμησα περιφερειακούς που τους χρειαζόμασταν περισσότερο και η ομάδα είχε καλύτερα ποσοστά με Χάμφρεϊ και Γκιλέσπι. Ο Χόρβαθ θα μας χρησιμεύσει όταν θα χρειαστούμε περισσότερη δύναμη κοντά στο καλάθι».

http://extrasport.gr/articles/article.asp?code=4441

SKAILS

• Guest
« Reply #17 on: November 12, 2007, 16:48:44 »
einai polu kalos proponhths pisteyw k autous tous paiktes pou exei toius exei kanei sunolo,alla den uparxei talento sthn omada..o,ti eipe k o idios dld..apla opws k me to marousi se kapoia fash etsi k me thn olumpia ekane lathos pou epemene sth zwnh k arghse na to gurisei se man to man,otan to gurise tote anebhkame k kerdisame olumpia..omws tha mou peis pws 2-3 paiktes pou exei na psiloblepontai den hthele na tous fortwsei grhgora me faoul,tous hthele ws to telos!!sumfwnw meta apo polu kairo me ton pappou,exoume kanei thn idia skepsh,an htan aytos proponhths prin 2-3 xronia isws lew ISWS na htan teleios diaforetiko to klima ston PAOK mas shmera...elpizw na mhn ton diwksei o pantelonatos,giati ama to kanei...pesame..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #18 on: November 12, 2007, 23:31:50 »
φιλε skails για το αν θα τον διωξει ἠ θα αναγκαστει να φυγει μονος του,δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος αλλα οπως εχω ξαναπει και ποιον να παρει στη θεση του;ελληνας προπονητης που γνωριζει τα χαλια μας δεν ερχεται........αλλα πανελουδης ειναι αυτος,ποτε δεν ξερεις!
παντως αυτος ο κοουτς εχει κανει....τα κρεατα, μαχητες!ανεξαρτητως αποτελεσματος εχουν κανει εντυπωσιακα σερι και στους 4 αγωνες!δεν παρατανε αγωνα ποτε!και ειναι το μοναδικο που σε κανει να χαιρεσαι στον φετινο ΠΑΟΚ!σκεψου τι θα εκανε αυτος αν ειχε στα χερια του βασιλειαδη-βασιλοπουλο-μαυροκεφαλιδη ή σεκουλιτς-πασαλιτς!
ΘΑΥΜΑΤΑ!
Θα παραμιλουσε και παλι ολη η ευρωπη!Οταν ειχες ενα εξαιρετικο υλικο τα προηγουμενα χρονια με εναν πανω του μετριου-οπως ειναι ο μπαλντγουιν- προπονητη........
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ!

kostas4

• Guest
« Reply #19 on: November 12, 2007, 23:56:14 »
ελληνας προπονητης που γνωριζει τα χαλια μας δεν ερχεται........αλλα πανελουδης ειναι αυτος,ποτε δεν ξερεις!

οχι απλα ερχεται αλλα πληρωνει και για να καθησει στον παγκο.