Author Topic: Ταμπ Μπάλντουιν  (Read 2595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: Ταμπ Μπάλντουιν
« Reply #100 on: December 10, 2007, 21:28:38 »
Ήμουν από τα άτομα που πίστευαν στον Μπάλντουιν. Αλλά πραγματικά χθες, βλέποντας το παιχνίδι, και εγώ ένιωθα ότι έπρεπε να φύγει. Δεν πιστεύω ότι ο Φλεβαράκης έιναι ο καταλληλότερος, αλλά για τη σωτηρία του ΠΑΟΚ μας μακάρι να πετύχει.
Πάντως ακομά και τώρα συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Ταμπ ήρθε τη λάθος χρονιά στον ΠΑΟΚ, και με αυτούς τους παίχτες λίγα μπορούσε να πετύχει. Φυσικά φταίει και αυτός που τους στήριζε (κλασσικότερο παράδειγμα ο Χάμφρει)...Δυστυχώς οι παίχτες τον στήριζαν μόνο στα λόγια, γιατί μέσα στο γήπεδο σερνόντουσαν. Όπως και να έχει έφυγε, λαμβάνοντας ελάχιστα από τα 180000 ευρώ της αποζημίωσης που έλεγε το συμβόλαιο του. Είναι πάντως κρίμα, γιατί όλοι θα τον θυμούνται σαν αποτυχημένο, ενώ με 1 ή 2 καλύτερους παίχτες θα μπορούσε να οδηγούσε την ομάδα σε καλύτερες μέρες.

swstos eisai kai psilosumfwnoume.alla tou pousti mia niki katafere na kanei mono kai auti me to zori.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #101 on: December 11, 2007, 17:10:53 »
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK/179424.html
Μπάλντουιν: "Αν προέβλεπα το μέλλον, δεν θα αναλάμβανα τον ΠΑΟΚ"

Με εντυπωσίασε η νέα διοίκηση, ειδικά ο νέος πρόεδρος έχει πάθος με την ομάδα και δεν το κρύβει, ανέλαβαν διότι έχουν επιθυμία να βοηθήσουν την ομάδα κι ας μην έχουν πολλά χρήματα, δείχνουν ότι γνωρίζουν τον χώρο, μόνο ανίδεοι δεν είναι. Θαυμάζω τον προπονητή που ήδη ανέλαβε την ομάδα, γνωρίζει πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και παρ΄ όλα αυτά, δεν δίστασε να αναλάβει το ρίσκο"

Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
« Reply #102 on: December 11, 2007, 18:27:25 »
Πάντως αξίζει να διαβάσετε όλα όσα είπε ο Μπάλντουιν στο http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK/179424.html.
Ο άνθρωπος στην ουσία δηλώνει ότι τον κοροιδεψε ο παντελονάτος (θα μου πείτε: δεν ήξερε, δεν ρώταγε;) και ότι ΚΑΝΕΝΑΣ παίχτης δεν ήταν δικιά του επιλογή. Τέσπα, τα αν είναι καλός ή κακός προπονητής δεν θα τον κρίνω από το πέρασμα του στο ΠΑΟΚ. Και είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Φλεβαράκη, στον οποίο σίγουρα θα φέρουν κανα δυο καλύτερους παίχτες. Απλά σίγουρα είναι ένας αξιοπρεπής και καλός άνθρωπος, απόδειξη το ότι στην ουσία χάρισε την αποζημίωση που μπορούσε να διεκδικήσει.
Δεν κατηγορώ τη διοίκηση που τον έδιωξε, άλλωστε με ρεκόρ 1-7 και στην Α2 απολύουν τον προπονητή, πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ. Απλά θα ήθελα να μείνει λίγο καιρό άκομα να έβλεπα τι θα έκανε με τους νέους παίχτες που λέγεται ότι θα έρθουν.   Όπως και να έχει και εγώ και όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε τον νέο προπονητή,πόσο μάλλον έναν άνθρωπο που αγαπάει την ομάδα,ουτώς ώστε να μην φτάσει η ομάδα στον πάτο (βλ. Α2).