Author Topic: Στέλιος Μαλεζάς  (Read 30251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Απ: Στέλιος Μαλεζάς
« Reply #240 on: October 22, 2009, 23:00:07 »
ρε cure γιατί είσαι τόσο "arnιτικος" απέναντι στο προπονητή? τον εxής στα 10 βήματα και είσαι έτοιμος να τον "εκτέλεσις" :)

καταρχάς "αναφερνις" άλλο όνομα παίχτη (cύριλλο) στο topic του μαλεζά. γραφής για αδικία. γραφής για ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο, γραφής για εύκολες και δύσκολες αλλαγές του "προπoνιτι".

πραγματικά πιστεύετε ότι αυτά που που γράφουμε εδώ δεν τα διαβάζουν οι παίχτες?. "διμιοργουμε" αρνητικό κλίμα εκεί που δεν υπάρχει. είμαστε όμως ταυτόχρονα η πρώτη που αρχινάμε την κλάψα του στιλ δεν υπάρχει ομόνοια στα αποδυτήρια αλλα ΚΛΙΚΕΣ.

κάνουμε το έργο του προπονητή από μονη μας πολύ δύσκολο. Είδε καλά γάμα το προπονητή που λέει ο "λόγος", αλλα κάνουμε και το έργο της ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ επίσης πολύ δύσκολο. τρικλοποδιές παντού. και στο τέλος ανεβάζουμε πάνω του στιλ "δημοσιογράφοι-λαμόγια", ""σκατοφιλαδες" του ΡΟΚ" Πρόεδρε πάρε κεφαλια ktlp ktlp.

ΜΟΝΗ μας δίνουμε την τροφή στους παίχτες να αισθάνονται αthικειμενη με αποτέλσμα όταν τους χρειαστούμε για κάλυψη κάποιου κενού να φτιάχνουν αγγαρεία.

ΣΤΕΛΙΟ φιλε μου κλισέ τα αυτιά σου. Κανεις πολύ καλά παιχνίδια. ΔΟΥΛΕΨΕ σκληρά να γίνεις ακόμα καλύτερος, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις είναι η δικη μου απάντηση.

το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα. ο ένας χρειάζεται τον άλλο και αντίστροφα. δεν ξέρω αν πρέπει να παίζουν η 11 καλύτερη μπαλαδόροι, αλλα πιστεύω ότι πρέπει να πεζή το καλύτερο σύνολο αποτελώντας από 11 παίχτες. τώρα πια άτομα θα είναι? αυτό πρέπει να το κρίνει κάποιος που δουλεύει καθημερινός μαζί τους και όχι εμείς.

no offence cure. απλά έτυχε να διαβάσω το μήνυμα σου εδώ, και έτυχε να είσαι εσύ :)

p.s. λύθηκε και το πρόβλημα με τον κοντρέρας στην επίθεση.
« Last Edit: October 22, 2009, 23:05:38 by hotdog »
PAOK PANO APO OLLA

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #241 on: October 22, 2009, 23:55:14 »
Αδικία, ξεαδικία, ο Τσιρίλο έχει άλλα χαρακτηριστικά από τον Μαλεζά ως παίκτης. Και δίπλα στον Κοντρέρας αναμένουμε να τα αξιοποιήσει περισσότερο και να φανεί κι αυτός. Ο Πάρα πολύ καλός Μαλεζάς, δυστυχώς υστερεί - και παρά το ύψος του - στις καλές τοποθετήσεις για τις κεφαλιές. Ελπίζω κι εγώ να βελτιωθεί, αν όχι να το κάνει και το σημαντικότερό του προσόν. Το μπόι το έχει. Όπως βελτιώθηκε σε όλα τ' άλλα, στο χέρι του είναι να σπείρει και ψηλά. Μέχρι τότε όμως, πάγκο. Όσο φορμαρισμένος και να είναι, υπάρχει στην ομάδα ένας παίκτης που όμοιός του περνάει κάθε... ποτέ από την Τούμπα. Κοντρέρας λέγεται.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #242 on: October 23, 2009, 07:40:45 »
Ομως εγω θα διαφωνησω για την ικανοτητα του Τσιριλο στις κεφαλιες.Ναι, ξεκινησε καλα, αλλα στα τελευταια παιχνιδια υστερει ακομα και στο ψηλο παιχνιδι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #243 on: October 23, 2009, 11:15:31 »

καταρχάς "αναφερνις" άλλο όνομα παίχτη (cύριλλο) στο topic του μαλεζά. γραφής για αδικία. γραφής για ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο, γραφής για εύκολες και δύσκολες αλλαγές του "προπoνιτι".

Αδερφέ, με το σύνολο της προσέγγισής σου δε διαφωνώ, αλλά στο κομάτι σύγκρισης Τσιρίλου με Μαλεζά, ο PAOKCURE, έχει απόλυτο δίκαιο. Η κλάση του Μαλεζά έναντι του άλλου (κ μόνο έναντι του άλλου, γιατί η σύγκριση δεν κάνει ποτέ κακό στον ανταγωνισμό) είναι σαν να συγκρίνουμε πουτσες κ βούρτσες...Λυπάμαι, αλλά ο Ιταλός έχει δώσει πολλά αγωνιστικά δικαιώματα κ όλα τ αλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Πρόβλημα μάλιστα στα ψηλά πέρσυ είχε κατά κύριο λόγο ο Κοντρέρας που έμενε στο έδαφος κ δεν χρησιμοποιούσε το άλμα με αποτέλεσμα να δεχόμαστε αστεία γκολ απο κεφαλιά. Κ αυτό το λέω έχοντας τεράστια εκτίμηση στο κεφάλαιο "Κοντρέρας" στον ΠΑΟΚ.
Ο Μαλεζάς έκανε μια καταπληκτική περσινή χρονιά και αναμφισβήτητα η ύπαρξη του Κοντρέρας ως παρτενέρ του τον έκανε να μεταλλαχθεί σε ένα γεμάτο αξιόπιστο σ.μπακ. Προτιμώ χίλιες φορές τον Στέλιο απο τον τύπο που διώχνει την μπάλα στα κοτέτσια , απο τον τύπο που μπορεί την απόκρουση - κεφαλιά να την στείλει στα δικά μας δίχτυα.
« Last Edit: October 23, 2009, 11:27:25 by CLUB LARISA »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #244 on: October 23, 2009, 13:19:25 »
Ποιος ειναι πιο γρήγορος Μαλεζας ή Τσιρίλο?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #245 on: October 23, 2009, 15:35:13 »
Δε ξερω ποιος ειναι, γιατι δεν τους εχω δει να τρεχουν μαζι κατοσταρι.  ;D Αλλα οποιος και να ειναι δεν εχει σημασια κατα τη γνωμη μου. Ο κεντρικος μπακ δεν εχει μεγαλη σημασια να τρεχει γρηγορα αλλα να σκεφτεται γρηγορα.(αντιθετα οι ακραιοι μπακ μαλλον ΠΡΕΠΕΙ να ειναι γρηγοροι) "Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια". Ουτε ο Κοντρερας ουτε ο Γκαρσια ειναι γρηγοροι. Αλλα σκεφτονται, προβλεπουν και επεμβαινουν "γρηγορα", δηλαδη εγκαιρα, καθαριζοντας τις φασεις πριν αυτες γινουν.Με αυτη την εννοια παλι ο Μαλεζας ειναι πιο "γρηγορος" απο τον Τσιριλο. (τοσα που ειπα για τον Μαλεζα θα τον ματιαξω, φτου φτου)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #246 on: October 23, 2009, 15:53:52 »
Καλα εγω ρωτάω με την έννοια οτι ο ζελας παίζει με μπαλιες στην πλάτη της άμυνας και ο σισε είναι σφεντονας :P

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #247 on: October 23, 2009, 21:19:58 »

Αδερφέ, με το σύνολο της προσέγγισής σου δε διαφωνώ, αλλά στο κομάτι σύγκρισης Τσιρίλου με Μαλεζά, ο PAOKCURE, έχει απόλυτο δίκαιο. Η κλάση του Μαλεζά έναντι του άλλου (κ μόνο έναντι του άλλου, γιατί η σύγκριση δεν κάνει ποτέ κακό στον ανταγωνισμό) είναι σαν να συγκρίνουμε πουτσες κ βούρτσες...Λυπάμαι, αλλά ο Ιταλός έχει δώσει πολλά αγωνιστικά δικαιώματα κ όλα τ αλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Πρόβλημα μάλιστα στα ψηλά πέρσυ είχε κατά κύριο λόγο ο Κοντρέρας που έμενε στο έδαφος κ δεν χρησιμοποιούσε το άλμα με αποτέλεσμα να δεχόμαστε αστεία γκολ απο κεφαλιά. Κ αυτό το λέω έχοντας τεράστια εκτίμηση στο κεφάλαιο "Κοντρέρας" στον ΠΑΟΚ.
Ο Μαλεζάς έκανε μια καταπληκτική περσινή χρονιά και αναμφισβήτητα η ύπαρξη του Κοντρέρας ως παρτενέρ του τον έκανε να μεταλλαχθεί σε ένα γεμάτο αξιόπιστο σ.μπακ. Προτιμώ χίλιες φορές τον Στέλιο απο τον τύπο που διώχνει την μπάλα στα κοτέτσια , απο τον τύπο που μπορεί την απόκρουση - κεφαλιά να την στείλει στα δικά μας δίχτυα.

σύμφωνο μαζί σου 100%, βρε σύμφωνο και με τον cure 100% --> τελικά δεν καταλάβατε πως το εννοούσα, ίσος να εκφραστικά και λάθος.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ πρέπει και εμείς επιτέλους να χαμηλώσουμε του τόνους.

τη να το γράφω σε ένα δημόσιο χορό (paokworld) ψς μαλεζά αδικία που δεν πεζής εσύ αλλα πεζή ο "ξυλοκόπος". τη να του το σφυρίζω στην προπόνηση LIVE...... για μένα το ίδιο πράγμα είναι.

Δημιουργεί αρνητικό κλίμα στην ομάδα αλλα και στους φιλάθλους. ακούστε "παραδιγα". στο mats με τα γιάννενα είχα διπλα μου έναν τύπο που στα πρώτα 5 λεπτά άρχισε να την λέει στο κύριλλο. τον ρωτάω γιατί ρε c τη λάθος έκανε και του τα χώνεις? --> και μου απαντάει δεν ξέρω αλλα ΑΚΟΥΣΑ πολλά...... doing doing doing

περιττό να σας πω ότι μετά δεν τον έδωσα σημασία.......

Τέλος πάντων ίσος είμαι και πολύ "ρομαντικός" :)

PAOK PANO APO OLLA

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #248 on: October 28, 2009, 16:59:09 »
Μονο να κερδισουμε απο αυτον τον παικτη. Οσες φορες εχει χρησιμοποιθει φετος, εχει κανει κανενα λαθος;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #249 on: October 28, 2009, 19:00:55 »
εγω εχω πιο πολλες απαιτησεις απο εναν αμυντικο της ομαδας μας.
σιγουρα σεβομαι την προσπαθεια του,την προσφορα του κ βλεπω την αγωνιστικη του ανοδο
αλλα περιμενω περισσοτερη δυναμη(το περιβραχιονιο φορας ρε γμτ), πιο γρηγορα κ σιγουρα διωξιματα(οχι αλλα πλαγια στην αντιπαλη ομαδα) και περισσοτερο θαρρος κ πιο εξυπνες μεταβιβασεις οταν η ομαδα επιτιθεται..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #250 on: October 28, 2009, 19:06:27 »
Ναι, αλλά να περιμενούμε περισσότερα κ απο τον Βράχο της άμυνάς μας που όλοι γουστάρουμε, αλλά ακόμα δεν βρήκε πατήματα, πράγμα που φάνηκε και σήμερα. Αν ξαναδείς τις φάσεις θα δικαιολογήσεις κ μέσα σου τα διωξίματα του Στέλιου...
Σόρρυ για το (εν μέρει)οφτόπικ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #251 on: October 29, 2009, 13:55:34 »
εγω εχω πιο πολλες απαιτησεις απο εναν αμυντικο της ομαδας μας.
σιγουρα σεβομαι την προσπαθεια του,την προσφορα του κ βλεπω την αγωνιστικη του ανοδο
αλλα περιμενω περισσοτερη δυναμη(το περιβραχιονιο φορας ρε γμτ), πιο γρηγορα κ σιγουρα διωξιματα(οχι αλλα πλαγια στην αντιπαλη ομαδα) και περισσοτερο θαρρος κ πιο εξυπνες μεταβιβασεις οταν η ομαδα επιτιθεται..
+4

κλαμπ και για τον βραχο εχεις δικιο..για μενα εχει αρχισει η "απομυθοποιηση" του απο τον περυσινο 2ο γυρο

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #252 on: October 29, 2009, 15:27:34 »
για τον κοντρερας λετε? απο αυτον κ αν εχω απαιτησεις...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #253 on: January 08, 2010, 13:32:08 »
για αλλη μια φορα μπραβο ρε Στελαρα πολυ καλος εως αψογος!
ΠΑΟΚ παντου!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #254 on: January 08, 2010, 13:35:31 »
Ήταν όντως πολύ καλός ο Στελάρας με το Νιόνιο κ ξεχάσαμε να δώσουμε εύσημα μαζί με τους υπόλοιπους. Εύχομαι ψυχάρα να σε θυμόμαστε σαν μεγάλο δικό μας σ. μπακ. Ο ΠΑΟΚ έχει παράδοση με δικούς του Ελληνες στόπερ....

chiltsid

• Guest
« Reply #255 on: January 08, 2010, 19:37:00 »
η εξέλιξη του στελαρα πρεπει να ειναι πραδειγμα προς ολους τους νεαρους μας παικτες.
ΜΠΡΑΒΟ στελιο,αμα συνεχισεις ετσι σε βλεπω για μεγαλα πραματα!

ΥΓ:μην ανησυχείς που δεν σε καλουν εθνικη,παιζε εσυ ετσι και θα δικαιωθείς!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #256 on: January 09, 2010, 22:43:44 »
Μπραβο ρε Στελαρα... εγγυηση στα μετοπισθεν!
11 ματς εχει αγωνιστει φετος 10 για πρωταθλημα και 1 για το κυπελλο... και στα 10 απο τα 11 δεν φαγαμε γκολ!

Καλος πονοκεφαλος για Σαντος.. δεν υστερει καθολου εναντι του Τσιριλο!

reset4

• Guest
« Reply #257 on: January 09, 2010, 23:41:54 »
και απο μένα μπράβο στον Στέλιο.. μετά τον Μελίσση (που την ώρα που έπαιζε έλεγε ότι τραγουδούσε στον ρυθμό της κερκίδας) έχει αρχίσει να γίνεται το 2ο πουλέν μου (μετά τον παμπλό κοντρέρας)..

σταθερός έχει κάνει βήματα προόδου τα 2 τελευταία χρόνια.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #258 on: January 10, 2010, 00:25:46 »
Άρχοντας!
Μη σταματήσεις να δουλεύεις παιχταρά. Έχεις ακόμη να δώσεις και στον εαυτό σου και στον ΠΑΟΚ.

Ο Ζήσης έλεγε γι' αυτόν όταν έμοιαζε με χαμένο στρουθοκάμηλο ότι ήταν ο καλύτερος νέος παίχτης μας. Τότε κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά. Τώρα δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.

Μη ξεχνάτε για ποιον ακόμη "δεσμεύτηκε" ο Ζήσης και κάντε υπομονή. Ναι αυτόν τον κοντούλη που τρακάρει δεξιά κι αριστερά  :D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #259 on: January 10, 2010, 01:09:25 »
χαμενο στρουθοκαμηλο;;;

χαχαχαχαχαχα , θεος κιουρ!
Ειναι απο τους παιχτες που ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ να βλεπω την εξελιξη του. Ειμαι περηφανος για αυτον.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...