ρε cure γιατί είσαι τόσο "arnιτικος" απέναντι στο προπονητή? τον εxής στα 10 βήματα και είσαι έτοιμος να τον "εκτέλεσις"

καταρχάς "αναφερνις" άλλο όνομα παίχτη (cύριλλο) στο topic του μαλεζά. γραφής για αδικία. γραφής για ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο, γραφής για εύκολες και δύσκολες αλλαγές του "προπoνιτι".
πραγματικά πιστεύετε ότι αυτά που που γράφουμε εδώ δεν τα διαβάζουν οι παίχτες?. "διμιοργουμε" αρνητικό κλίμα εκεί που δεν υπάρχει. είμαστε όμως ταυτόχρονα η πρώτη που αρχινάμε την κλάψα του στιλ δεν υπάρχει ομόνοια στα αποδυτήρια αλλα ΚΛΙΚΕΣ.
κάνουμε το έργο του προπονητή από μονη μας πολύ δύσκολο. Είδε καλά γάμα το προπονητή που λέει ο "λόγος", αλλα κάνουμε και το έργο της ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ επίσης πολύ δύσκολο. τρικλοποδιές παντού. και στο τέλος ανεβάζουμε πάνω του στιλ "δημοσιογράφοι-λαμόγια", ""σκατοφιλαδες" του ΡΟΚ" Πρόεδρε πάρε κεφαλια ktlp ktlp.
ΜΟΝΗ μας δίνουμε την τροφή στους παίχτες να αισθάνονται αthικειμενη με αποτέλσμα όταν τους χρειαστούμε για κάλυψη κάποιου κενού να φτιάχνουν αγγαρεία.
ΣΤΕΛΙΟ φιλε μου κλισέ τα αυτιά σου. Κανεις πολύ καλά παιχνίδια. ΔΟΥΛΕΨΕ σκληρά να γίνεις ακόμα καλύτερος, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις είναι η δικη μου απάντηση.
το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα. ο ένας χρειάζεται τον άλλο και αντίστροφα. δεν ξέρω αν πρέπει να παίζουν η 11 καλύτερη μπαλαδόροι, αλλα πιστεύω ότι πρέπει να πεζή το καλύτερο σύνολο αποτελώντας από 11 παίχτες. τώρα πια άτομα θα είναι? αυτό πρέπει να το κρίνει κάποιος που δουλεύει καθημερινός μαζί τους και όχι εμείς.
no offence cure. απλά έτυχε να διαβάσω το μήνυμα σου εδώ, και έτυχε να είσαι εσύ

p.s. λύθηκε και το πρόβλημα με τον κοντρέρας στην επίθεση.