αδικια και στον μαλεζα; σοβαρα τωρα ρε χομο; Τι να πει δλδ ο τιτανοτεραστιος αρτινος; Παντα στη πουδρα ηταν ο στελακης, που προσεφερε τα χρονια του κλεφτη λειτουργωντας σωστα και μαθαινοντας τη θεση σωστα διπλα στον κοντρερας. Ποτε δεν τα βαλε μαζι του ο κοσμος, μη συγχεετε τι βλεπουμε στο φεισμπουκ με το τι συμβαινει πραγματικα.
Τα τελευταια δυο χρονια τον περιμαζεψαμε απο το αγρινιο ως φτηνη λυση (μεγιστανα εχεις), τον κρατησε κ ο ιβιτς που τον εμπιστευοταν για το ρολο του στα αποδυτηρια (να το πουμε κομψα) και εφτασε να παιξει κ 30 ματς ενω παιχτικα ειναι για να παιζει στο αγρινιο. Κ παλι τπτ δεν ακουσε αφου εχει το χαμηλο προφιλ κ κανεις δεν ασχολειται μαζι του.
στο καλο στελιο, κλικαδορος τουλαχιστον δεν ησουν ποτε
Ναι αδερφε dave μιλαω σοβαροτατα. Δεν καταλαβα εσυ τι ακριβως γνωμη εχεις κι ας διαβασα 5 φορες το τι εγραψες. Ισως δεν ειμαι σε καλη φαση και δεν σε πιανω.
Εγω θα μιλησω για το world, γενικα, οχι για σενα η για καποιον συγκεκριμενα.
Καταρχην ειπα οτι παιχταρας δεν ηταν ποτε. Αλλα βοηθησε οσο μπορουσε. Υστερει σε ταχυτητα και στο ψηλο παιχνιδι δεν ειναι σουπερντουπερ. Ουτε μακρινη μπαλια εχει.Σαν προσωπικοτητα λιγα πραγματα, αλλα δεν γενιουνται ολοι ηγετες. Εδω εβαλε περιβραχιονιο ο κατσουρανης και ο τζαβελας.
Φυσικα και βελτιωθηκε διπλα στον κοντρερας παιρνοντας μαθηματα και αυτο τον τιμα, αλλιως θα λεγαμε μα τοσο μαλακας ειναι και δεν μπορει να μαθει τιποτα?
Ο μαλεζας θεωρουνταν αμπαλος ξεκινωντας με θρασυβουλο στο ματς ντροπη, εγω λεω οτι στην μετεπειτα πορεια ηταν αξιοπρεπεστατος. Αλλα βεβαια ποτε κατι ιδιαιτερο. Ενα σταθερο 6-7 συνηθως στο εδινε.
Θεωρουνταν κλικαδορος επειδη ηταν αιλληνας, επισης
επειδη ηταν αιλληνας θεωρουναταν αυτοματα ποζερας, ινσταγκραμμης, φεησμπουκας, καγκουρας ποτης, ενω δεν εδωσε ποτε δικαιωμα. Εγω δεν τον ειδα ποτε με γκομενακια σε μπαρακια, ουτε με κοκτεηλ στη μυκονο.
Φιλος των αρδ και των δημοσιων σχεσεων δεν ηταν ποτε, αντιθετα ηταν ο μοναδικος που ειχε τα αρχιδια να κανει δηλωσεις μετα απο πιπες οταν αλλοι εξαφανιζονταν. Αλλα συνεντευξεις και σαλια μαλια ποτε δεν εδινε, παοκτσηδιλικι ποτε δεν πουλησε, τον εαυτο του ποτε δεν το πλασσαρε. Παρολ' αυτα εμπαινε παντα στο ιδιο καζανι με πελκα, σκονδρα, κιτσιου κλπ.
Παικτικα ηταν ανωτερος απο τζαβελλα, βαρελα,τσιριλο, κουμαλο, βιβιαν, λοπεζ, κατσικα, κατσουρανη,σαντιγκαι, ετσι προχειρα μιλωντας. Εγω δεν θυμαμαι να μας κρεμασε σε ενα παιχνιδι μονος του ποτε. Απο αυτους που ανεφερα θυμαμαι καμποσες γκελες. Και γιατι δηλαδη καποιος με βιογραφικο στυλ λεβεκ να ειναι καλυτερος?
Για να τελειωνω,η γνωμη μου: ναι, ο μαλεζας ειναι λιγος και θελω καλυτερους, πολυ καλυτερους, και δευτερον τα λεφτα του στα οσα χρονια επαιξε σε μας τα τιμησε και με το παραπανω και αδικα εφαγε εδω μεσα τοσο φτυσιμο.
το μονο που λεω αδερφε χομο ειναι οτι ο κοσμος δεν αδικησε τον μαλεζα σε καμια περιπτωση. Για εναν αοσμο, μετριο πλην τιμιο παιχτη η αντιμετωπιση του ηταν η φυσιολογικη. Μονο απο σποντα τον τοποθετουσαν μερικοι σε κλικες κ αυτο δεν αντικατοπτριζει την γενικη αντιμετωπιση του.
Και κατι ασχετο που μπορει να δουμε σε κανα δυο χρονια, πρωην παιχτες με νοοτροπια μαλεζα ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται στις ταξεις του διοικητικα. Αμα βρεθουν παιχτες να κερδισουν κουπες και να ανδρωθουν ποδοσφαιρικα μοιραζοντας φαπες στους κατω, ειτε ελληνες η ξενοι, αυτοι θα κανουν για να στελεχωσουν παε.