εγω δεν πιστευω με τιποτα οτι εκανε αυτη τη δηλωση ο βεζυρτζης???τον ακουσε κανεις με τα αυτια του να το λεει ο ιδιος?
?
«Οι μετοχές μου στον επενδυτή»
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, ήταν ένα από τα φυσικά πρόσωπα στα οποία διαμοιράστηκαν οι μετοχές του Γιάννη Γούμενου.
Ο ίδιος, πάντως, ο Νίκος Βεζυρτζής -και αυτό είναι ενδεικτικό μάλλον και των προθέσεων και άλλων από τους κατόχους μετοχών- δεν θεωρεί ότι έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες για να τις παραδώσει.
Μάλιστα θεωρεί ότι το ζήτημα αυτό είναι άκαιρο. «Αυτό το θέμα με τις μετοχές το διαβάζω στις εφημερίδες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανακινήθηκε» είπε χθες στο «Goal» ο πρώην πρόεδρος του «δικέφαλου».
«Δεν βρίσκω το λόγο να παραδώσω τις μετοχές μου. Γιατί να το κάνω; Αν εσείς θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει, έχει καλώς, αλλά εγώ δεν βλέπω το λόγο. Οι μετοχές παραδόθηκαν σε μας με έναν όρο: Να τις παραδώσουμε στον επόμενο επενδυτή που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ έναντι ενός ευρώ. Προσωπικά όταν έρθει ο επενδυτής θα του τις δώσω αμέσως με συμβολικό αντίτιμο. Και αν τελικά ο Ζαγοράκης γίνει επενδυτής, θα τις δώσω σε αυτόν».
Επίσημα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Θοδωρή Ζαγοράκη δεν ασχολείται με το θέμα των μετοχών. Ασκεί τα καθήκοντά της ως προσωρινή με τον ορισμό του Πρωτοδικείου και με τις ευλογίες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Από την πλευρά του ΑΣ έχουν ξεκινήσει πάντως διαδικασίες προς τα φυσικά πρόσωπα που πήραν τις μετοχές του Γιάννη Γούμενου, προκειμένου να τις παραδώσουν στα μέλη της νέας διοίκησης χωρίς τουλάχιστον για την ώρα κάποια σημαντικά αποτελέσματα.
Μπορεί, εντούτοις, το θέμα των μετοχών αυτήν τη στιγμή να μην απασχολεί τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του, αλλά είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να τους απασχολήσει μετά τη ρύθμιση των χρεών να θελήσουν να δημιουργήσουν μια μόνιμη διοίκηση.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=524034