Βεζυρτζής: «Οι μετοχές μου στον επενδυτή»
Πολλοί από τους μετόχους του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών και ο Νίκος Βεζυρτζής, θεωρούν ότι δεν έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες για να παραδώσουν τις μετοχές τους. «Αυτό το θέμα με τις μετοχές το διαβάζω στις εφημερίδες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανακινήθηκε» είπε χθες στην εφημερίδα «Goal» ο πρώην πρόεδρος των «ασπρόμαυρων». Για να συνεχίσει: «Δεν βρίσκω το λόγο να παραδώσω τις μετοχές μου. Γιατί να το κάνω; Αν εσείς θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει, έχει καλώς, αλλά εγώ δεν βλέπω το λόγο. Οι μετοχές παραδόθηκαν σε μας με έναν όρο: Να τις παραδώσουμε στον επόμενο επενδυτή που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ έναντι ενός ευρώ. Προσωπικά όταν έρθει ο επενδυτής θα του τις δώσω αμέσως με συμβολικό αντίτιμο. Και αν τελικά ο Ζαγοράκης γίνει επενδυτής, θα τις δώσω σε αυτόν».
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=91827
Απ το τέλος : Δέν θέλουμε επενδυτές δηλαδή κλέφτες ρε Νικολάκη , κι ούτε θέλουμε να γίνει επενδυτής ο Ζαγοράκης , δΛδ κλέφτης ή έστω κακοδιαχειριστής . χορτάσαμε τις κλεψιές τις λαμογιές τις υπεξαιρέσεις και τις πουστιές με τα φτιαχτά τιμολόγια και τις αδέσποτες επιταγές .
35.000.000 ευρώ χρέη μας έχωσαν στο κώλο οι επενδυτές .
μμμμμμ παραδςείγματα ......επενδυτών μπόλικα , γέλα ελεύθερα πικραμένε Π.Α.Ο.Κ.τσή ,
και καμάρωσε το βαγγέλα το μυτηληναίο :
ρε ο πλούσιος μεγαλοεπιχειρηματίας που στο άκουσμα του έτρεχαν τα σάλια αρκετών Π.Α.Ο.Κ.τσήδων , όπως έτρεχαν και τα σάλια της γριάς :
"πλούσιος ο μητυληναίος , θα τα χώσει χοντρά " , μόνο που ο μυτηληνέος και τα τσιράκια του τον έχωσαν βαθιά στον ηρακλή 9.000.000 ευρώ χρέη σε 6 χρόνια , 1 βήμα πριν τη β΄εθνική και σήμερα διαλυμένος .
αυτοί είναι οι επενδυτές sto ελλαδιστάν του 2007 .
ΚΡΙΜΑ κυρ νίκο , πήγε περίπατο η υστεροφημία σου .
επαληθεύεται αυτό που λέω ΠΑΝΤΑ :
H εξουσία -έστω και με τη μορφή μετοχών- είναι η πιο γλυκιά μουν..ρα , και πολύ δύσκολα ο Π.Α.Ο.Κ. θα μπορέσει ποτέ να την υπερκεράσει .
Ο λαός , νίκο βεζυρτσή , ψήφισε τον επενδυτή της καρδιάς του :
Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. θεωρεί μεγαλύτερη επένδυση την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & την ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ της περιουσίας και των εσόδων του Π.Α.Ο.Κ. υ.γ καλά τα χώνει και ο Μίλλγουωλ