Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

polaret

• Guest
Στάλθηκε από: Poet
Αλήθεια δεν συζητήθηκε το θέμα της ΠΑΕ. Αλήθεια όμως ότι μετά το μπάχαλο που έγινε με Αλεξόπουλο, αφού έκανε πίσω ... ο Κατσαρής κάλεσε όλους όσους έχουν πρόταση να την καταθέσουν. ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ και ο παππούς έληξε την συνέλευση!!! Αρκετοί φίλοι μέλη του Χ.Δ. μου μετέφεραν την έκπληξή τους, για ποιό λόγο δεν πρότεινε ονόματα τότε ο Ησαϊάδης ... άρα, υποθέτω ότι το είχαν συζητήσει το θέμα και είχαν και τότε έτοιμα ονόματα. Γιατί λοιπόν δεν κατατέθηκαν εκεί; Μήπως γιατί δεν θα περνούσαν; Μήπως επειδή η λίστα ήταν ακόμα ελλειπής; Μήπως επειδή υπήρχαν απλά σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση; Δεν ξέρω ... φαντάζομαι ότι μπορούσαν να μιλήσουν, ο Κατσαρής τους είχε δώσει την πάσα.

Μπορει να ειναι και καπως ετσι φιλε poet γι αυτο καλο ειναι να μην προτρεχουμε ειδηκα ανθρωποι που μπορουν να σκεφτουν με καποια αυτοσυγκρατηση και με ποιο κρυο  μυαλο,(οσο γινετε βεβαια στις εποχες ΠΑΟΚ που ζουμε) ξερεις επι ποσον καιρο καποιοι προσπαθουν να πλησιασουν καποιους ασχετους με αυτους για να μπουν μπροστα ?Και οχι φυσικα για να γινουν super 3  απλα βλεπουν οτι δεν υπαρχει μελον και συνεχεια αναλωνομαστε με τους ιδιους και τα ιδια  απλα θα σου υπενθημησω παραθετωντας κατι που εγραψες οτι και εσυ προτρεχεις .

Εστάλη στις: Σήμερα στις 17:16:15Στάλθηκε από: Poet
Παράθεση από: georgeT στις Νοεμβρίου 28, 2006, 23:33:18
giati den einai sthn dioikhsh o kyriakos o fournarhs ws ekproswpos tous.super3 dytikwn synoikiwn!

Δεν νομίζω να είναι το θέμα ο Κυριάκος. Ο Ζιγγερίδης είναι το πρόβλημα. Αν έμπαινε μέσα ο Ζιγγερίδης θα ήταν όλα μέλι γάλα. Είναι κρίμα πάντως όλη αυτή η κατάσταση ... είναι κρίμα, τελικά την χαριστική βολή λέτε να την δώσουμε εμείς οι ίδιοι στον ΠΑΟΚ;  

Αλλα ο χρονος δειχνει οτι δεν ειναι ολα μελι γαλα οπως πλεον θα καταλαβες

BIANCONERO

• Guest
Δυστυχως το PAOKWORLD δε διαφερει σε τιποτα πια απο ενα ραδιο της (γαμμημενης) πολης ....ακους οτι να'ναι.Δειγμα της στιγμης στην οποια βρισκομαστε.

Δυστυχως ο Π.Α.Ο.Κ. δε εχει καμμια ελπιδα εκτος αν - οπως ειπε ενας φιλος - ερθει μια διοικηση ΧΟΥΝΤΑΣ και αναγκασει ολους μας να σκασουμε.

Δυστυχως καμμια διοικηση πρωτοδικειου δεν εχει τυχη γιατι ολοι εχουν αποφασισει οτι ολοι ειναι απατεωνες κ οτι ολοι μπαινουν για τη λεζαντα η για την κονομα η για να γινουν αυριο βουλευτες η δεν ξερω τι αλλο θα σκαρφιστουν....

Δυστυχως το επιπεδο του μεσου ΠΑΟΚτση ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που μας κοροιδευουν οι συντοπιτες σας. Υπο του μηδενος....(Δυστυχως φιλε @poet κατα τη γνωμη μου προβατο σαν τον ΠΑΟΚτση δε βρισκεις τη σημερον ημερα!)

Δυστυχως περασαν μονο μερικες ωρες για να βαφτιστουν ΚΑΙ οι του "Χρυσου Δικεφαλου" ΛΑΜΟΓΙΑ και να απαξιωθει κ αυτη η κινηση....
(Αφου τελικα ΚΑΙ ο Κατσαρης ΚΑΙ ο βεζυρης ΚΑΙ ο Λακης ΚΑΙ ο Χρυσος Δικεφαλος ΚΑΙ οι Δυτικες ΚΑΙ η Θυρα4 ΚΑΙ ο Ζεγγεριδης ΚΑΙ ο Ζουραρης ΚΑΙ ο Ισαιαδης ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ....ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ απορω γιατι ακομα ασχολειστε με αυτο το σωματειο. Πολλοι θα καναν πραγματι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. αν επαβαν να ειναι οπαδοι του!!)

Δυστυχως ΚΑΙ μια πιθανη εμπλοκη ΖΑΓΟΡΑΚΗ θα εχει την ιδια καταληξη. Θα πολεμηθει απ' τη δευτερη αν οχι απ' την πρωτη στιγμη, θα θυμηθουμε απο πεσιματα εξω απ'την περιοχη στη φιλαδελφεια μεχρι καλοκαιρια 2002, θα αμφισβητησουμε τις προθεσεις του, θα ανακαλυψουμε το βασιλη γκαγκατση απο πισω του (απορω πως κανενα απ' τα σαινια δεν το ανεφερε ακομα..), θα πουμε οτι ηρθε να φαει οπως το φιλαρακι του ο ντεμης στην Α.Ε.Κ. θα παρακαλαν καποιοι να μην του βγουν οι "αργεντινοι" για να τον καρφωσουν στα ραδια, θα αμφισβητησουμε το ΠΑΟΚτσηλικι του, θα υποστηριξουμε οτι 10 χρονια που επαιζε στον Π.Α.Ο.Κ. τερματιζαμε μονιμως τεταρτοι, και θα οδηγησουμε τελικα ΚΑΙ αυτον σε αποτυχια! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΑΙ.... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΕ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.... ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ........ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!! Σωσε τουλαχιστον την παρτη σου αγορι μου! Εγω σε θελω προεδρο σε εναν μελλοντικο μεγαλο Π.Α.Ο.Κ. οπου θα εισαι προεδρος και θα κανεις κουμαντο μπροστα απο ενα δυνατο μεγαλομετοχο,ωστε να εμπιστευομαστε μεσα απο εσενα και αυτον και να κοιμομαστε ησυχοι, ενω τωρα το μονο που θα κανουμε ειναι να σε καψουμε κι εσενα!!
Αλάργα Θοδωρη.....Αλάργα!

Δυστυχως καποτε στα ραδια ειχαμε ΜΟΝΟ εναν ΝΙΚΟΛΑ! Τωρα..................

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Κ ΛΑΜΟΓΙΑ....
ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Θ-4 ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ) ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ....
ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ Κ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Κ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ, ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ Κ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΦΥΤΑ Κ ΓΛΑΣΤΡΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ Κ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ, "ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΥΣ" Κ "ΚΑΘΑΡΟΥΣ"....
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....
ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ....

....ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

(Ζητω συγνωμη αν διεκοψα κατι.Μπορειτε να συνεχισετε το φαγωμα!)

« Last Edit: June 08, 2007, 19:57:21 by BIANCONERO »

LoGotHeTiS

• Guest
Το θέμα δεν είναι φίλε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε εμείς έτσι..Το θέμα είναι να σταματήσουν όλοι να προσπαθούν να φάνε και από τις σάρκες αυτού του σωματείου..

Καλά αυτά που λές,αλλά ρομαντικά με τις υπάρχουσες συνθήκες..

Όσο για την "συμφωνία" ή "αλαξοκωλιά" 'οπως λέτε με τον Κατσαρή,εμένα πιο πολύ σαν διάδοχη κατάσταση στον ΑΣ μου φάνηκε παρά προσχεδιασμένη κίνηση για την ΠΑΕ..Κατα τ' άλλα θετικά βλέπω την ενδεχόμενη ενασχόληση του ΧΔ με την ΠΑΕ..Χειρότερα πάντως από τον Βεζυρτζή,δεν γίνεται..

BIANCONERO

• Guest
Τοσο ρομαντικο το θεωρεις να πιστευω οτι δεν ειναι δυνατον ΟΛΟΙ οσοι κινουνται γυρω απ' τον Π.Α.Ο.Κ. να ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ?
Οτι δεν μπορει..ολο και κανενας τιμιος θα υπαρχει!
Οτι καποιοι αυτη τη στιγμη πονανε οσο εσυ και εγω και κανουν κινησεις για κατι καλυτερο και οχι απαραιτητα για προσωπικα συμφεροντα?

ΜΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΑΕΙ....ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

IronEagle

• Guest
Den ksero pantos apo emena toulaxiston stin arxi tha exei tin stiriksi mou opios neos prospathisi na kanei kati..DEN THELO ALLOUS MEGALOPARAGONTES...FTANEI PIA KOURASTIKA!!!

Megaloparagontes den eixes POTE !!! Opote ISOS kapou na exoume pleon mperdeutei OLOI mas !!!

ISA ISA, pleon 8elo mono MEGALOPARAGONTES KAI MEGALOEPENDITES, giati apo "sotires PAOKTSIDES" xortasa !!!
Tous euxaristo OLOUS pou xarh se autous yparxei "akoma" o PAOK  :tikitaka:  !!!

As analabei kapoios STEGNOS EPAGGLEMATIAS mpas kai simazepsei ta asimazefta, kai as einai kai   ......gauros !!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
vrisketai se ekseliksi i sinantisi tou zagoraki me ton katsari..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Είδε κανείς ειδήσεις στο MEGA? Κάποιος μου είπε ότι είπαν στο δελτίο, ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της ρύθμισης. Είναι αλήθεια? Άκουσε κάποιος το δελτίο των 9?
Ή κάποιος μου έκανε φάρσα?
« Last Edit: June 08, 2007, 22:18:59 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
to akousa kai ego sto radio.

Από κάποιον ακροατή που το είπε ή από πιό επίσημα χείλη?
Έστειλα πριν λίγο επιστολή στο pasok@pasok.gr και τους ζήτησα να μου πουν αν έχουν πάρει θέση στο θέμα.

ΥΓ. Έχουμε που έχουμε τα δικά μας προβλήματα, έχουμε και κάποιους που πάνω από όλα βάζουν το κόμμα τους και μετά τον ΠΑΟΚ και παραπληροφορούν εσκεμμένα.
« Last Edit: June 08, 2007, 22:39:22 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Poet

• Guest
απλα θα σου υπενθημησω παραθετωντας κατι που εγραψες οτι και εσυ προτρεχεις

Φυσικά και προτρέχω και εγώ!!! Ζεστό αίμα είμαι ... δεν είμαι κρύο!!! Αμπαλαέα είμαι και πολλές φόρες πάω κι'απο'δω κι'απο κεί!!! Φυσικά και κάνω και λάθη, λέω και λάθη, σκέφτομαι και λάθη!!!

Για το Ζιγκερίδη πάντως, τότε που το έγραψα, υπο εκείνες τις συνθήκες, ίσχυε!!! Σήμερα, που έχουμε και το δεδομένο της αποτυχίας της ιστορίας του ΣΔΟΕ ... και εφ'όσον ο Ζιγκερίδης έδειξε ότι ενδιαφέρεται για την προσωπική του προβολή μόνο ... αποφάσισαν και τον καθάρισαν ... και πέταξαν και τη ρετσινιά του ΣΔΟΕ απο πάνω τους!!!! Το τερπνόν, μετά του ωφελίμου!!!

polaret

• Guest
Τελικα ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ πηρε την αποφαση να ασχοληθει διοικητηκα με τον ΠΑΟΚ

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
Ante VIVA ! 08.06.07 as elpisoume oti auti i imerominia tha mini xaragmeni stin mnimi mas gia tin MEGALI ANTEPITHESI tou GIGANTA PAOK !  8)

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
sispirosi aderfe king. 20000 diarkias twra. twra prepi na diksoume k emeis tin dunami mas.

Offline bozik

• Αλλαγή
απλα θα σου υπενθημησω παραθετωντας κατι που εγραψες οτι και εσυ προτρεχεις

Φυσικά και προτρέχω και εγώ!!! Ζεστό αίμα είμαι ... δεν είμαι κρύο!!! Αμπαλαέα είμαι και πολλές φόρες πάω κι'απο'δω κι'απο κεί!!! Φυσικά και κάνω και λάθη, λέω και λάθη, σκέφτομαι και λάθη!!!

Για το Ζιγκερίδη πάντως, τότε που το έγραψα, υπο εκείνες τις συνθήκες, ίσχυε!!! Σήμερα, που έχουμε και το δεδομένο της αποτυχίας της ιστορίας του ΣΔΟΕ ... και εφ'όσον ο Ζιγκερίδης έδειξε ότι ενδιαφέρεται για την προσωπική του προβολή μόνο ... αποφάσισαν και τον καθάρισαν ... και πέταξαν και τη ρετσινιά του ΣΔΟΕ απο πάνω τους!!!! Το τερπνόν, μετά του ωφελίμου!!!
αδερφε μου μην νομιζεις οτι ειναι αινσταιν σαν και εσενα......τον καθαρισαν γιατι εκμεταλευτηκε τους συνδεσμους για την δικη του προβολη....οσο για το σδοε...ακουσες κανενα να παιρνει τιποτα πισω......αλλα τη να λεμε τωρα ....ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.....................Π.Α.Ο.Κ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Diladi re magkes na panigirisw?? pou to akousate?
den paizei kai o malakas o extrasport.. kai ta site den exoun grapsei kati.
Pou to mathate?

yg. provlepw nyxta me mpoukalia simera  :05a:

polaret

• Guest
Στο libero.fm αν ακους απο internet

Πλεον δεν νομιζω να υπαρχουν πλευρες και παραταξεις

ΟΛΟΙ ....ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
dwse url tou libero re aderfe.. kai pame sto topic dipla  ;)

GIGANTA SIKW GAMHSE TOUS OLOUS!!!

OLOI TOUMBA APO SHMERA!