Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
edw pragmatika kollaei to "ME POION EIMASTE??"

TA MYALA MAS EXOUN MPEI STO BLENDER!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
h maxi tis epiviwsis...antrwpoi pou xrisimopoioun kai xeiragwgoun tin maza gia to diko tous eukolo kerdos..atoma xwris paideia kai ithika dillhmata...dustuxws ekei katanthse o terastios kosmos mas...na xrisimopoieitai apo tous ligous gia idioteleis skopous

Offline alexisv

• Αλλαγή
@IronEagle

Auto pou protino einai gia tin prosorini katastasi tou paok.
Auto pou les esi einai gia tin melontiki MONIMI katastasi ston paok.

Prin ftasoume stin monimi prepei na ginei mia rithmisi opote mehri na dromologithoun auta o paok den mporei na einai akefalos k thelei mia prosorini lisi. Ekei stoheuei k auto pou protino.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Καθήστε ρε παιδιά να δούμε πρώτα τι θα γίνει, βγήκατε τώρα να πείτε και αυτούς απατεώνες, ντάξει όλοι απατεώνες είναι εκτός απο εμάς που είπε και κάποιος άλλος εδω μέσα.
Ρε φιλαράκι CLUB LARISSA άρχισες να χώνεις άγρια γκάζια σε συνδεσμους, χρυσό δικέφαλο κλπ. έγινε κατι που δεν το κατάλαβα εγώ μήπως ?
Έχουν γίνει στην ΠΑΕ τρελές αλχημίες τόσα χρόνια, πέρασε κάθε λαμόγιο πρόεδρος, μπήκε περσυ "επιτροπη σωτηρίας" με παλαιμάχους κλπ., μπήκε φέτος προσωρινή διοίκηση με παλιότερους παράγοντες του ΠΑΟΚ, έχουμε φτάσει στο αμήν και δεν υπάρχει άλλος, έχουμε εξαντλήσει τα πρόσωπα και φως δεν είδαμε. Και έρχονται Χ.Δ. δυτικές και όποιος άλλος είναι και κάνει μια κίνηση και ακόμα δεν το είπανε και σεις τους κατεβάζετε καντίλια.
Ε Ημαρτον ρε.

CLUB LARISA

• Guest
Φίλε hkp, πρώτον δεν χώνω γκάζια στους συνδέσμους εν γένει, άλλωστε και γω 11 χρόνια συνδεσμίτης ήμουν. 2ον η ομάδα μας, αν δεν το κατάλαλαβες ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΗ δηλ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.Και νομίζω οτι ξέρεις τι σημαίνει όταν μια ανώνυμη εταιρεία δεν έχει Δ.Σ. Δεν είναι εταιρεία αλλά κωλοχανείο και στον αέρα. Αυτό έγινε και δεν το πήραμε χαμπάρι. Και 3ον δεν είμαι κατά του Χ.Δ., κατά του Ησαιάδη, κατά των Δυτικών, κατά της 4. Είμαι εναντίον όλων των επικεφαλής συνδέσμων που την έχουν δεί 5 χρόνια τώρα executive managers και C.E.O. και νομίζουν χωρίς καμία μα καμία γνώση - εκτός εάν θεωρείς γνώση το να δουλεύεις και να συντηρείς κανα μπαράκι - μπορούν να διοικήσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φιλαράκο, ακόμα και καλές διαθέσεις να έχουν όλοι τους, που δεν έχουν, ΣΑΟΥΡΙΔΗΔΕΣ στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ εγώ προσωπικά δεν θέλω. Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει γραμμή ούτε απο τον Ησαιάδη, ούτε απο τον Καναράκη, ούτε απο τον Τάσο, ούτε απο τον Μάκη ούτε απο κανέναν οπαδό που την έχει δει αρχηγός του. Εκτός εάν νομίζεις οτι θα σε πάρει καμμιά επιχείρηση που θέλει να διαφημιστεί στη φανέλα σου σοβαρά, οτι θα σε προτείνει κανένας μάνατζερ σοβαρός σοβαρά, οτι αυτά τα αρχίδια της λίγκας και της ΚΕΔ  θα σε πάρουν σοβαρά με εκπροσώπους τους ως άνω και τους παρατρεχάμενους. Γκαζ'ωνω γιατί δεν αντέχω τον δικέφαλο περίγελο για ένα ακόμη καλοκαίρι αδερφέ...   

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
poios einai o kalos ? poios einai o kakos?
Ego me poion prepei na pao tora?

Kleino ta panta, pao na do video.Na 8ymh8o voyrkomenos. Tote poy to mono poy me enoiaze htan na kovo xartakia. Na moy shkonetai h trixa otan empaina sthn Toympa pernontas kato apo to panw ths 8yras 4.

....kai dihgwntas ta na klais....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Φίλε hkp, πρώτον δεν χώνω γκάζια στους συνδέσμους εν γένει, άλλωστε και γω 11 χρόνια συνδεσμίτης ήμουν. 2ον η ομάδα μας, αν δεν το κατάλαλαβες ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΗ δηλ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.Και νομίζω οτι ξέρεις τι σημαίνει όταν μια ανώνυμη εταιρεία δεν έχει Δ.Σ. Δεν είναι εταιρεία αλλά κωλοχανείο και στον αέρα. Αυτό έγινε και δεν το πήραμε χαμπάρι. Και 3ον δεν είμαι κατά του Χ.Δ., κατά του Ησαιάδη, κατά των Δυτικών, κατά της 4. Είμαι εναντίον όλων των επικεφαλής συνδέσμων που την έχουν δεί 5 χρόνια τώρα executive managers και C.E.O. και νομίζουν χωρίς καμία μα καμία γνώση - εκτός εάν θεωρείς γνώση το να δουλεύεις και να συντηρείς κανα μπαράκι - μπορούν να διοικήσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φιλαράκο, ακόμα και καλές διαθέσεις να έχουν όλοι τους, που δεν έχουν, ΣΑΟΥΡΙΔΗΔΕΣ στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ εγώ προσωπικά δεν θέλω. Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει γραμμή ούτε απο τον Ησαιάδη, ούτε απο τον Καναράκη, ούτε απο τον Τάσο, ούτε απο τον Μάκη ούτε απο κανέναν οπαδό που την έχει δει αρχηγός του. Εκτός εάν νομίζεις οτι θα σε πάρει καμμιά επιχείρηση που θέλει να διαφημιστεί στη φανέλα σου σοβαρά, οτι θα σε προτείνει κανένας μάνατζερ σοβαρός σοβαρά, οτι αυτά τα αρχίδια της λίγκας και της ΚΕΔ  θα σε πάρουν σοβαρά με εκπροσώπους τους ως άνω και τους παρατρεχάμενους. Γκαζ'ωνω γιατί δεν αντέχω τον δικέφαλο περίγελο για ένα ακόμη καλοκαίρι αδερφέ...   

Σωστά αυτα που λες αλλα αφού κράζατε όλοι τον Βεζυρτζή και λέγατε να σηκωθεί να φύγει... ε να που έφυγε... αυτο δεν θέλατε ?
Δεν μιλάω προσωπικά για σένα αλλα η πλειοψηφία εδώ μέσα αυτα έλεγε...
Ε να λοιπόν αυτη είναι η άλλη λύση!

Poet

• Guest
Δεν καταλάβαινω Poet την εμμονή σου να αντιδράς σε αυτούς επειδή έχεις υπόνοιες ότι τα έκαναν πλακάκια με τον Κατσαρή, όπως επανειλημμένα λες.
Δηλαδή δεν σε πειράζει να ασχολούνται αυτοί για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι τα έκαναν πλακάκια με Γούμενο; Ή μάλλον τους προτιμάς;
Γιατί σήμερα τουλάχιστον ή το ένα ή το άλλο θα διαλέξεις. Κι όταν αντιτίθεσαι στο ένα, αναγκαστικά προτιμάς το άλλο.
Έχει καταντήσει κουραστική η εμμονή της Θ4 (για να μην πω ύποπτη, όπως π.χ. έλεγαν παλιότερα οι paokfans) να βλέπουν πίσω από όλα τα στραβά του ΠΑΟΚ συνομωσία του Κατσαρή και του ΑΣ.
Υπάρχουν πολλοί που έχουν κάνει πολύ περισσότερο κακό στον ΠΑΟΚ.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ απόλυτα με τον Αλαμανα85!

Υ.Γ. Έχεις πολύ δίκιο toy. Απλά μερικές φορές δίκαιος δεν είναι όποιος κρατά ίσες αποστάσεις.
Αδικούνατι δηλαδή οι Δυτικές όταν έχουν ίδια αντιμετωπιση με το νίκο-λάκη!

liakos ... κάνεις λάθος. Μην ξεχνάς ότι ήμουν μέλος στο Χ.Δ. και έγινα μέλος γιατί είδα κάποια πράγματα που μου άρεζαν!!! Δεν είμαι ενάντια στα πρόσωπα ... είμαι ενάντια στον τρόπο!!! Δεν μπορεί να γίνει ότι γίνει πραξικοπηματικά!!! Έπρεπε να είχε γίνει αυτό στη Γ.Σ. του Α.Σ. και εκεί αφού συζητιόταν το θέμα, να γινόταν και ψηφοφορία. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός ... ούτε του Κατσαρή, ούτε του Βεζυρτζή, ούτε του ΜΕΛΒΑ, ούτε του Χ.Δ., ούτε των Δυτικών Συνοικιών ούτε των Ultras, ούτε ... ούτε ... ούτε κανενός!!! ΠΑΟΚ είναι όλοι μαζί και μαζί με αυτούς όλοι όσοι έζησαν στο παρελθόν και μόχθησαν γι'αυτό το σύλλογο και σήμερα δεν υπαρχουν πιά, αλλά υπάρχει το αποτέλεσμα της δικιάς τους δουλειάς και της δικής τους αγάπης!!!

Γι'αυτό λοιπόν φίλε, δεν μπορεί αυτός ο ΠΑΟΚ να ξεφτυλίζεται με τέτοιους τρόπους. Άσχετα αν οι προηγούμενοι τον έχουν ξεφτυλίσει τον ΠΑΟΚ πολλαπλώς χειρότερα ... αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ τουλάχιστον θα επικροτήσω τέτοια πρακτική!!!

Τέλος πάντων, αυτό που με νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ ... και μακάρι ακόμα και τώρα να διορθωθεί η κατάσταση ... να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, γιατί χανόμαστε!!!!

Poet

• Guest
Πάντως να πούμε ότι είναι τεράστιο το ρίσκο που ανέλαβε ο Χ.Δ. και ελλείψη πλέον άλλης εναλλακτικής πρότασης, ελπίζω να μπορέσει πραγματικά να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών!!!! Εύχομαι βέβαια αυτό να γίνει με την αρωγή και την συνδρομή και του Μετώπου Λαϊκής Βάσης.

Πάντως, το ένα απο τα πρόσωπα που είναι υποψήφιο και το αποκάλυψε ο Ησαϊάδης είναι ο Μπάμπης ο Στέφου ... ταμίας του Χ.Δ. .. έντιμο παιδί ... με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες ... έξυπνος ... άφθαρτος ... σοβαρός ... ο οποίος σε πάρα πολλές συνεδρίες του Χ.Δ. ήταν απών λόγω υψηλών επαγγελματικών απαιτήσεων ... και απορώ πώς ενώ δεν έβρισκε χρόνο να έρχεται στο Χ.Δ. θα βρίσκει χρόνο για να τρέχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!! Είναι το παλλικάρι που συνέταξε και ανέπτυξε τις προτάσεις του Χ.Δ. για το γήπεδο στη Γ.Σ. Διοικητική εμπειρία δεν έχει αλλά πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες να ανταποκριθεί πολύ καλύτερα απο οποιονδήποτε άλλο παράγοντα μέχρι τώρα στην ΠΑΕ. Εξ'άλλου ο Παντελιάδης, ο Κασιμάτης, ο Τρυφωνίδης, ο Καδεμλιάδης ... καλύτεροι ήταν; Δεν φαντάζομαι!!! Ο Στέφος θα είναι πολλές φορές καλύτερος, δεν ξέρω μόνο αν έχει τον χρόνο, αλλά εφ'όσον θέλει αυτός, ίσως να μπορεί να βρεί τον απαιτούμενο χρόνο.

Γενικώς, με εξιτάρει η λύση τέτοιων παραγόντων ... άγνωστων .. καλλιεργημένων ... μορφομένων ... άφθαρτων. Ίσως γιατί είναι αυτό που πάντα είχα στο μυαλό μου. Απλά, επιθυμώ διακαώς, αυτό να γίνει απο όλες τις παρατάξεις του Α.Σ. ... θα ήθελα να γινόταν αυτό στη Γ.Σ. ... τότε θα ήταν νίκη του λαού ... τώρα, την επιτυχία ή την αποτυχία θα την πιστωθούν ή θα την χρεωθούν ο Χ.Δ. και οι Δυτικές Συνοικίες. Αυτό ... είναι διασπαστικό!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αλήθεια με ποιό δικαίωμα ο Βεζυρτζής είπε ότι θα συνεχίσει χωρίς να ρωτήσει τα μέλη στην Γενική συνέλευση του ερασιτέχνη; Ποιός του έδωσε το δικαίωμα να πει ότι συνεχίζει αν δεν υπήρχε άλλο σχήμα διεκδίκησης της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Προσωρινός πρόεδρος ήταν και όχι μεγαλομέτοχος. Γιατί δεν ανέβηκε στο βήμα της Γενικής συνέλευσης να πει τα σχέδια του, ώστε να δούμε τις αντιδράσεις του σώματος; Δεν θα έπρεπε να ακούσουμε τα σχέδια του για το μέλλον;  Πως τώρα θέλει να διοικήσει ξανά τον ΠΑΟΚ και μάλιστα για έναν χρόνο; Και γιατί αλήθεια για έναν χρόνο; Αφού λέει ότι ψάχνει επενδυτή. Δηλαδή ένα εξάμηνο δεν του έφθανε να βρει επενδυτή και θέλει άλλον ένα χρόνο; Έχει μέλι η καρέκλα του προέδρου.
Ο καθένας μπορεί να λέει το κοντό του και το μακρύ του, είτε τέως παράγοντας είναι, είτε νυν, είτε σύνδεσμος, είτε οτιδήποτε. Αυτή την σάπια κατάσταση μπορεί να την σταματήσει μόνο ο νέος επενδυτής που θα έρθει μόνο ΟΤΑΝ και ΑΝ γίνει η ρύθμιση. Για αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι λύση για τον ΠΑΟΚ δεν αποτελεί καμιά διοίκηση προσωρινή όποια πρόσωπα και να την απαρτίζουν. Και για αυτό τρελαίνομαι όταν ακούω για νέες προσωρινές διοικήσεις διάρκειας ενός χρόνου.

Ποτέ δεν είχα αμφιβολία για τις προθέσεις του Κατσαρή. Πίστευα και πιστεύω ότι μια χαρά τον βολεύει και αυτόν όπως και όλους τους ΠΑΟΚάρχες ότι πάει να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, καθώς θέλουν να έχουν λόγο όταν μοιραστεί η πίτα για το γήπεδο. Για ποιό λόγο να μπλέξουν τώρα και κανα ξένο (νέο επενδυτή) επειδή απλά έχει χρήματα και μπορεί να νοικοκυρέψει τον ΠΑΟΚ; Για αυτό το λόγο μίλησε (και δεν μίλησε) η παρεούλα των Κατσαρή, Βεζυρτζή, Ορφανού, Αλεξόπουλου, Βασίλη Οικονομίδη. Αλήθεια με ποιού τη συγκατάθεση πήγαν κάποιοι σε ξένη εταιρία, ώστε να εκπονήσει η τελευταία σχέδιο ανοικοδόμησης της νέας Τούμπας; Είχαν την συγκατάθεση του ερασιτέχνη ή όχι; Και όλα αυτά την εποχή που πρόεδρος ήταν ο Γούμενος που το πρώτο πράγμα που έκανε σαν πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν να βγει συντελεστής δόμησης (1,8 ) για το οικόπεδο της Τούμπας.
Όσο για το ποιός αποφασίζει για τη διοίκηση της ΠΑΕ, αυτή τη στιγμή ονομάζεται Κατσαρής. Αυτός θα αποφασίσει και όχι ο Ησαϊάδης ή ο Βεζυρτζής. Αν ο Κατσαρής πεί ότι διοίκηση θα κάνει ο Βεζυρτζής, τότε θα κάνει ο Βεζυρτζής και όχι ο Ησαϊάδης.Είναι ντροπή του Κατσαρή που άφησε τελευταίο για συζήτηση το θέμα της ΠΑΕ στην συνεδρίαση του ΑΣ, ενώ ακόμα πιό περίεργη ήταν η θέση του να μην έχει καμιά πρόταση σε όλη τη συνεδρίαση, αλλά αντίθετα να ρίξει το μπαλάκι στα μέλη του ΑΣ για προτάσεις με σκοπό να δημιουργηθεί μπάχαλο, να μην φτάσουμε σε αποτέλεσμα και στο τέλος να αποφασίσει μόνος του. Γιατί αυτό θα γίνει στο τέλος.

Αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι γιατί δεν βλέπεται το αυτονόητο. Το ζητούμενο είναι η ρύθμιση. Αυτή θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει. Δεν έχει σημασία αν υπάρχει διοίκηση "Χ" ή "Ψ". Αν γινόταν η ρύθμιση θα υπήρχαν συγκεκριμένες οικονομικές υποχρεώσεις που θα βαρύναν τον υποψήφιο επενδυτή, αυτός θα τις γνώριζε και θα ήξερε αν τον συμφέρει επιχειρηματικά να αγοράσει το πακέτο μετοχών καταβάλοντας 5,5 εκ ευρώ. Θα βλέπαμε τότε αν πραγματικά υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για αγορά της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ.
Δεν χρειάζεται ο νέος επενδυτής να μιλήσει με κανένα διοικητικό παράγοντα τέως ή νυν. Οι Διοικητικοί παράγοντες του ΠΑΟΚ δεν πουλάν τίποτα αυτή τη στιγμή. Ούτε μετοχές πουλάνε, ούτε τίποτα. Υπάρχει σε εξέλιξη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και όποιος θέλει μπορεί να πάει στη τράπεζα και να καταθέσει το ποσό και να γίνει αυτόματα ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Οτιδήποτε διαφορετικό υπάρχει (συζητήσεις κλπ) τις θεωρώ ύποπτες (παζάρια για τη παραμονή στη καρέκλα ή συζητήσεις για το οικόπεδο της Τούμπας) και διαφημιστικά πυροτεχνήματα προβολής υποψήφιων μάγων-ιδιοκτητών.

Μήπως η 15 Ιουνίου είναι η μοναδική ημερομηνία που μπορεί να κατατεθεί νομοσχέδιο ρύθμισης των χρεών; Εγώ ήξερα ότι είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του χειμερινού τμήματος της βουλής. Ποιός αναγόρευσε αυτή την ημερομηνία σε ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου; Γιατί η κυβέρνηση περιμένει τη τελευταία μέρα; Γιατί τόσο καιρό δεν την έχει κάνει τη στιγμή που όλα τα κόμματα συμφωνούν. Ποιός την εμποδίζει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί με αυτή την αργοπορία της κατάθεσης του νομοσχεδίου;

Τέλος στην ομηρία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Poet γιατι είσαι τοσο βέβαιος οτι υπήρχαν διεργασίες απο πριν και δεν προέκυψε μετά απο την Γ.Σ. η ιδέα να κατεβάσει σχήμα ο Χ.Δ. ?

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
paidia na po mia skEpsi i opia mporei na einai megali xazomara...kai pios mas leei oti tin ora pou anevike o Isaiadis pano kai arxise na analaei ta provlima tis pae stin sinixeia den tha elege kai tin skepsi pou eixe gia na kanei energies na vrethoun nea atoma pou den exoun sxesi me ta dioikitika pote stin zoi tous...(mias kai mexri to vradi tis deuteras ipirxes MONO skepsh eno apo tin triti to proi i skepsi pire sarka kai osta)...leo mporei na einai kai etsi..tou dothike o logos mipos???opos kai ston kanaraki tou dothike o logos na milise gia tin pae??(kai autos mporei na exei mia protash)...aura den mporoume na zitame apo ton isaiadi ta retsa giati den anaferthike sto thema apla GIATI DEN MILISE KAN GIA TO THEMA...perimeno tin gnomi tou @Poet kai tou @Homo pou einai pio enoimeromenh gia ta themata tis genikis sineleusis(den ksero an mporouse na to valei san thema stin sineleusi giati itan mexri tote skepsi an itan)

OLOI THA KRITHOUN APO TA ERGA TOUS KAI ME TO DIO METRO...SE KANENAN ASILO...GIATI EINIA O KAPIOS!!!
P.A.O.K

Offline petrov

• Αλλαγή
Poet γιατι είσαι τοσο βέβαιος οτι υπήρχαν διεργασίες απο πριν και δεν προέκυψε μετά απο την Γ.Σ. η ιδέα να κατεβάσει σχήμα ο Χ.Δ. ?

Γιατί φίλε μου είναι πεντακάθαρο ότι η κάλυψή τους στον Κατσαρή στην Γ.Σ. αποσκοπούσε σε μια ευνοϊκή κρίση του Κατσαρή όσον αφορά το σχήμα που θα κατεβαζαν. Δούναι και λαβείν να στο πω αρχαιοελληνικά. Αλλαξοκωλιά για να το πω νεοελληνικα.

Offline petrov

• Αλλαγή
Χίλια μύρια κύματα
μακριά τ' Αϊβαλί
Χίλια μύρια κύματα
μακριά τ' Αϊβαλί
Μέρες της αρμύρας
κι ο ήλιος πάντα εκεί, πάντα εκεί
με τα μακεδονίτικα πουλιά
και τ' αρμενάκια
που ελοξοδρόμησαν
και χάσανε την Μπαρμπαριά
Πότε παραμονεύοντας τον πόρφυρα το μαύρο ψάρι
έρχεται, φεύγει, μικραίνουν οι κύκλοι του...

Μεγάλωσαν τα γένια μας
η ψυχή μας αλλιώτεψε
αγριεμένο το σκυλί
γαβγίζει τη φωνή του
βοήθα καλέ μου
μη φαγωθούμε μεταξύ μας...

Offline diegito4

• Αλλαγή
ανρωτιεμαι με ποιο σκεπτικο καποιοι τους κραζετε χωρις να ξερετε καν ποιοι θα ειναι αυτοι που θα ειναι διοικηση δηλ ειστε ικανοποιημενοι αποτην απερχωμενη διοηκηση ?

Αν ειστε ρε γιατι δεν τρεχατε να παρετε μετοχες να τους βοηθησετε  ?

Οι περισσοτεροι (το ξαναλεω)λεγατε να ερθουν νεοι και αφθαρτοι λεγατε ε αφου δεν υπαρχουν αλλοι τι να κανουμε ας παραμεινουν αυτοι και ας κανανε χιλια λαθη .
Τωρα που θα βρεθουν καποιοι αλλοι για ποιο λογο τους κραζετε χωρις καν να ξερετε ποιοι ειναι

Επειδή είναι πολύ περίεργο και δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά ότι ο Βεζυρτζής ζήτησε να συνεχίσει η διοίκηση του για έναν (1) χρόνο και όχι για εξάμηνο, όπως ήταν η θητεία της προσωρινής διοίκησης μέχρι σήμερα.
Επειδή προσωπικά 
α) βαρέθηκα τον "σωτήρα" Βεζυρτζή να παίρνει δάνεια για να διοικεί, 
β) επειδή θέλω νέο ισχυρό επενδυτή, 
γ) επειδή θέλω να σταματήσει η ομηρία του ΠΑΟΚ από την εκάστοτε κυβέρνηση
δ) επειδή πιστεύω ότι ηθελημένα ο Βεζυρτζής δεν πίεσε όπως όφειλε και μπορούσε ώστε να γίνει η ρύθμιση μέχρι τη λήξη της παρούσας θητείας στις 6 Ιουνίου
ε) επειδή βλέπω ότι η βουλή κλείνει στις 15 Ιουνίου και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε η ρύθμιση μέχρι τη λήξη της θητείας στις 6 Ιουνίου, ενώ όλα τα κόμματα της βουλής συμφωνούν σε αυτήν
στ) επειδή βλέπω ότι σε όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει με υποψήφιο επενδυτή, ο Βεζυρτζής αυτοπροτείνεται για παραμονή
ζ) επειδή το θέμα νέας διοίκησης στην ΠΑΕ δεν συζητήθηκε εσκεμμένα στη γενική συνέλευση του ΑΣ και αυτό μου δείχνει ότι ο Κατσαρής επιθυμεί συνέχιση αυτής της διοίκησης
η) επειδή θεωρώ ύποπτη χρονικά την έλευση του Αλεξάκη στα γραφεία της ΠΑΕ, ακριβώς την ημέρα που λήγει η θητεία της παρούσας διοίκησης, ενώ μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει με κανέναν τίποτα παρόμοιο
θ) επειδή επιτέλους-τέλος οι ανίκανοι παλιοί παράγοντες (ΠΑΟΚάρχες)

προτιμώ οτιδήποτε καινούργιο και φρέσκο, μπας και αλλάξει κάτι σε αυτόν τον σύλλογο. Μπορεί οι καινούργιοι πράγματι να πιέσουν τη πολιτεία ώστε να γίνει η κωλορύθμιση και να έρθει επιτέλους ένας καινούργιος επενδυτής. Γιατί δεν ξεχνώ ότι αυτό είναι το ζητούμενο και όχι μια διοίκηση που διοικεί με δάνεια (όμηρος της κυβέρνησης), αλλά μια διοίκηση που θα διοικεί με δικά της κεφάλαια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ............ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
.....................

to ena post einai sinexeia tou allou..einai i eksiliksi sto myalo mou.
den exo na po tipota parapano.
sas eyxaristo pou milisate kai gia mena.

Poet

• Guest
paidia na po mia skEpsi i opia mporei na einai megali xazomara...kai pios mas leei oti tin ora pou anevike o Isaiadis pano kai arxise na analaei ta provlima tis pae stin sinixeia den tha elege kai tin skepsi pou eixe gia na kanei energies na vrethoun nea atoma pou den exoun sxesi me ta dioikitika pote stin zoi tous...(mias kai mexri to vradi tis deuteras ipirxes MONO skepsh eno apo tin triti to proi i skepsi pire sarka kai osta)...leo mporei na einai kai etsi..tou dothike o logos mipos???opos kai ston kanaraki tou dothike o logos na milise gia tin pae??(kai autos mporei na exei mia protash)...aura den mporoume na zitame apo ton isaiadi ta retsa giati den anaferthike sto thema apla GIATI DEN MILISE KAN GIA TO THEMA...perimeno tin gnomi tou @Poet kai tou @Homo pou einai pio enoimeromenh gia ta themata tis genikis sineleusis(den ksero an mporouse na to valei san thema stin sineleusi giati itan mexri tote skepsi an itan)

OLOI THA KRITHOUN APO TA ERGA TOUS KAI ME TO DIO METRO...SE KANENAN ASILO...GIATI EINIA O KAPIOS!!!

Αλήθεια δεν συζητήθηκε το θέμα της ΠΑΕ. Αλήθεια όμως ότι μετά το μπάχαλο που έγινε με Αλεξόπουλο, αφού έκανε πίσω ... ο Κατσαρής κάλεσε όλους όσους έχουν πρόταση να την καταθέσουν. ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ και ο παππούς έληξε την συνέλευση!!! Αρκετοί φίλοι μέλη του Χ.Δ. μου μετέφεραν την έκπληξή τους, για ποιό λόγο δεν πρότεινε ονόματα τότε ο Ησαϊάδης ... άρα, υποθέτω ότι το είχαν συζητήσει το θέμα και είχαν και τότε έτοιμα ονόματα. Γιατί λοιπόν δεν κατατέθηκαν εκεί; Μήπως γιατί δεν θα περνούσαν; Μήπως επειδή η λίστα ήταν ακόμα ελλειπής; Μήπως επειδή υπήρχαν απλά σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση; Δεν ξέρω ... φαντάζομαι ότι μπορούσαν να μιλήσουν, ο Κατσαρής τους είχε δώσει την πάσα. Τέλος, επιτρέψτε μου να κάνω προσωπική εκτίμηση, ότι η ανακοίνωση του Χ.Δ. έγινε με την ανοχή του Κατσαρή, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή ξέρω πώς λειτουργούν και πώς σκέπτονται στο Χ.Δ. Ο Χ.Δ. αν δεν ήταν σίγουρος ότι ο Κατσαρής θα δεχθεί κάτι τέτοιο και θα αδειάσει τον Βεζυρτζή, για να μην χρεωθεί τέτοια αποτυχία ... δεν πρόκειται να έκανε τέτοια πρόταση!!!

Τέλος, θα σου θυμίσω ότι στη Γ.Συνέλευση, αυτός που μίλησε για νέους παράγοντες ... άφθαρτους ... άγνωστα ονόματα ... που δεν έχουν αναμειχθεί στα διοικητικά του ΠΑΟΚ ... ΠΑΕ, ΚΑΕ ή Α.Σ. ... ήμουν μόνο εγώ όταν είπα τί χαρακτηριστικά θα έπρεπε να έχουν τα άτομα που θα μπούν στην επιτροπή για το γήπεδο!!! Φυσικά, αυτή την απαίτηση του κόσμου που επικρότησε σχεδόν συνολικά ... την αφουγκράστηκαν όλοι!!! Ευτυχώς δε που κάποιος άλλος συνΠΑΟΚτσής, ανέβηκε στο βήμα ... και υπενθύμισε στον Κατσαρέα την λαϊκή αυτή απαίτηση και καταγράφηκε .. και έτσι ελπίζω και φαντάζομαι τέτοιους να έχει η επιτροπή!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
Ευτυχώς δε που κάποιος άλλος συνΠΑΟΚτσής, ανέβηκε στο βήμα ... και υπενθύμισε στον Κατσαρέα την λαϊκή αυτή απαίτηση και καταγράφηκε .. και έτσι ελπίζω και φαντάζομαι τέτοιους να έχει η επιτροπή!!!

@poet gia ton nikolaou milas?

Poet

• Guest
Ευτυχώς δε που κάποιος άλλος συνΠΑΟΚτσής, ανέβηκε στο βήμα ... και υπενθύμισε στον Κατσαρέα την λαϊκή αυτή απαίτηση και καταγράφηκε .. και έτσι ελπίζω και φαντάζομαι τέτοιους να έχει η επιτροπή!!!

@poet gia ton nikolaou milas?

Όχι ... μιλάω για ένα άλλο παλλικάρι, πολύ σοβαρός, που ανέβηκε στο μικρόφωνο και "υπενθύμισε" στον Κατσαρή ότι το σώμα, δεν επιθυμεί απλά μιά επιτροπή, αλλά μιά επιτροπή απο νέους, άφθαρτους, που δεν είχαν σχέση με τα διοικητικά!!! Νέα ονόματα!!! Το παλλικάρι δεν το γνώριζα και δεν ξέρω το όνομά του!!!

Αυτό που εισέπραξα πάντως απο τη Γενική Συνέλευση, το είπα και παραπάνω ... ότι ο ΠΑΟΚτσής δεν είναι πρόβατο. Έχει τα αισθητήρια, κρίνει τις σωστές θέσεις και έχει το σθένος να τις στηρίξει. Γι'αυτό και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον μας!!!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

Μήπως η 15 Ιουνίου είναι η μοναδική ημερομηνία που μπορεί να κατατεθεί νομοσχέδιο ρύθμισης των χρεών; Εγώ ήξερα ότι είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του χειμερινού τμήματος της βουλής. Ποιός αναγόρευσε αυτή την ημερομηνία σε ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου; Γιατί η κυβέρνηση περιμένει τη τελευταία μέρα; Γιατί τόσο καιρό δεν την έχει κάνει τη στιγμή που όλα τα κόμματα συμφωνούν. Ποιός την εμποδίζει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί με αυτή την αργοπορία της κατάθεσης του νομοσχεδίου;

Distixos h kivernish den prokoite na asxolithei me to thema tou PAOK,exei na asxolithei me to fagopoti twn omologwn.Min ksexnas oti h kentriki makedonia einai kata 50% me tin kivernisi opote nomizoun oti exoun ton gaidaro tous demeno ,mias kai o kosmos den psifizei me opadika kritiria.Apodixtike  auto kai me tis dimotikes ekloges prin 8 peripou mines.Prosopika den pistevw oti tha psifistei h rithmisi xrewn  ews tis 15 iouniou.
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Den ksero pantos apo emena toulaxiston stin arxi tha exei tin stiriksi mou opios neos prospathisi na kanei kati..DEN THELO ALLOUS MEGALOPARAGONTES...FTANEI PIA KOURASTIKA!!!
P.A.O.K