Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antongio

• Guest
de ginonte auta ta pragmata re file...
ena tha pw kai makari na vgw pseuths!
AN DEN BROUME SOVARO EPENDITH AYTO TO KALOKAIRI TH G-A-M-I-S-A-M-E .-

Offline bozik

• Αλλαγή
και για να καταλαβω πολλοι λετε να μην γινουμε σκουληκο3....γιατι τη ειμαστε τοσο καιρο με τους παραδοσιακους παραγοντες τους βετερανους και τους παρατρεχαμενους...και κατι τελευταιο αν ηθελαν οι δυτικες να διοικισουν τον ΠΑΟΚ θα τον ειχαν μεχρι τωρα 100φορες,αφου ο βεζυρτζης και παλιοτερες διοικησης τους παρακαλουσε να μπουν γιατι και αυτοι οπως ο κλεφτης παλια αυτους φοβαται....ενα μελος τολμησε να αποδεχτει προταση να μπει σε διοικηση που θεωρειτε αποτυχημενη και πηρε το μπουλο....μην χαλαει σε καπιους ομως οτι καπιοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ειναι ενεργοι και δεν ειναι μονο μπλα-μπλα-μπλα...την παλευουν να βρουνε μια προσορινη λυση και μεσα σε αυτους προς εκπληξη μου και ο χρυσος(εγω ντραπηκα που εβγενε ο βεζυρτζης και ελεγε εγω φευγω αμα ερθει αλλος-και δεν εμφανιζοταν κανεις-μεγαλη ξεφτιλα ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 10 ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 5-10 ΦΡΑΓΚΑ) )τωρα θα δουμε τα ατομα αν αποφασισουν να μπουν και θα τους κρινουμε οταν τους ακουσουμε(αν δεν γινει καμια κολοτουμπα)...τωρα αν πει το ναι ο Ζαγορακης για μενα αλλαζουμε σελιδα...αλλα δυσκολα....η πλακα ειναι οτι λογικα θα πεσει τωρα και αλλοι προταση στον κατσαρη που θα ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

manos4

• Guest
Prin apo ligo antiprosopia ton sintezmon Ditikon Sinikion Makedones Voreioi pigan me ton thanasi Katsari kai milisan ton TEO autos eiposxethika oti to sxeftete kai tha apantisi poli sintoma oi ekselikseis aurio methaurio tha einai ragdees!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ............ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.....................

polaret

• Guest
Προφανώς και δεν έχουμε δει ποιά είναι τα άτομα. Η πρότασή σου σημαίνει ότι μπορεί τα άτομα να είναι σωστά και το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό. Υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, χωρίς αμφιβολία, και για να δούμε αν είναι αλήθεια ή όχι, πρέπει να το δούμε.

Παρ'όλα αυτά όμως, εγώ υποστηρίζω ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!!! Καλύτερα το είχε πει ο Μ.Βασίλειος ... "το καλόν ού καλόν εί, ή μη καλώς γένηται" ... δηλαδή "το καλό, δεν είναι καλό, αν δεν γίνει και με καλό τρόπο".

Αυτό και μόνο, ο κακός λοιπόν τρόπος, με κάνει να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν πρόκειται περί καλού!!!

Δεν πιστεύω να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση ότι ο τρόπος δεν είναι καλός αλλά πραξικοπηματικός.
Εξ'αυτού ... δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση να καταλάβουμε ότι η κίνηση αυτή σιωπηρώς υποστηρίζεται απο τον Κατσαρή!!!

Ξέρουμε ότι ο Χ.Δ. στήριξε τον Κατσαρή στο κρίσιμο θέμα του οικονομικού απολογισμού, μάλιστα είχαν πάρει απόφαση να τον ψηφίσουν τον ισολογισμό εκ των προτέρω, χωρίς να τον έχουν δεί!!!

Να μήν υποθέσουμε λοιπόν κεκαλυμένη συναλλαγή μεταξύ Κατσαρή και Χ.Δ. Μάλιστα, αυτό το κεκαλυμένο, το καταλάβαμε καλά όσοι ήμασταν στην Γενική Συνέλευση ... ο κόσμος τελικά έχει αλάνθαστο κριτήριο!!!

Να συναινέσουμε λοιπόν σε μιά τέτοια ενέργεια, προσυνεννόησης Κατσαρή, Χ.Δ. και Δυτικών Συνοικιών ... με συνδιαλλαγή στην υπερψήφιση του ισολογισμού ώστε ο Κατσαρής να παραμείνει Χαλίφης ... και ο Χ.Δ. με τις Δυτικές Συνοικίες να πρωτοστατήσουν στις εξελίξεις της ΠΑΕ;
Να είμαστε υπέρ αυτού; Γι'αυτό εγώ προσωπικά είμαι ενάντιος, και μου είναι αδιάφορο τα άτομα!!! Ο τρόπος, δείχνει χειρίστου είδους ίντριγκα και η ίντριγκα αυτή είναι εκτός των άλλων και εναντίον ενός μεγάλου, τεράστιου όπως είδαμε στη Γενική Συνέλευση κομματιού φίλων του ΠΑΟΚ, τα οποία είναι ανένταχτα και ανεξάρτητα
!!!

Ποιός λοιπόν είναι ο Κατσαρής μόνος του ... ο Χ.Δ. μόνος του ... οι Δυτικές Συνοικίες μόνες τους ... που θα καθορίσουν τις εξελίξεις ΑΠΟ ΕΜΑΣ ... ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! Ποιός τους έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση; Εγώ ... δεν έδωσα σε κανέναν ... τίποτα!!! Μάλιστα, όταν βλέπω να βιάζεται η βούλησή μου και η ελευθερία μου, αυτό προκαλεί αντίδραση!!! Είμαι ενάντια!!! Μπορεί να είμαι ενάντια στον Βεζυρτζή ... δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι ενάντια και στους πραξικοπηματίες!!! Ανέλυσα παραπάνω!!! Θέλουμε διαφάνεια ... θέλουμε ομόνοια ... θέλουμε ενότητα ... δεν θέλουμε διάσπαση!!!

Τί θα γίνει λοιπόν αν αύριο εμφανιστεί το ΜΕ.Λ.ΒΑ. με μιά δικιά του λίστα!!! Εμφύλιος; Και για ποιό λόγο να αποκλείονται οι όποιοι άνθρωποι του ΜΕ.Λ.ΒΑ θα μπορούσαν να βοηθήσουν ή ακόμα και άνθρωποι εκτός παρατάξεων ... που μπορεί να ήθελαν να ασχοληθούν; Με ποιό σκεπτικό να έρθουν οι άνθρωποι που θα προτείνει ο Χ.Δ. και να μην έρθουν οι άνθρωποι που θα προτείνει ο Γιάννης που πουλάει τις λεμονάδες στην Τούμπα ... ας πούμε!!! Και ο Γιάννης έχει άποψη ... ξέρει δέκα ανθρώπους!!! Γι'αυτό το λόγο υπάρχουν οι θεσμοί ... υπάρχουν τα όργανα ... υπάρχουν οι διαδικασίες ... και σήμερα, αυτά όλα καταργήθηκαν, και καταργήθηκαν απο όσους θέλουν να ισχυρίζονται ότι τα υπηρετούν!!!!

Αν ήθελαν, είχαν άτομα αρκετά, ας υπέγραφαν να προκαλέσουν καινούργια Γενική Συνέλευση ... μόνο για την ΠΑΕ ... και να έβγαινε ότι έβγαινε απο εκεί!!!! Κανείς δεν θα μιλούσε τότε!!! Μπορεί και εγώ να το ψήφιζα!!! Τώρα ... όχι!!! Με κίνδυνο μάλιστα, όσοι συμμετάσχουν στο διοικητικό σχήμα, να θεωρηθούν τουλάχιστον απο εμένα τυφλά φιλόδοξοι, αλλαζόνες, δικτατορίσκοι, καιροσκόποι!!! Έτσι είναι ... όποιος συμμετάσχει στο προτεινόμενο διοικητικό σχήμα του Χ.Δ. ... για μένα είναι OFF!!! Μαζί με τον Κατσαρή και τα συνεταιράκια του ... παλιά και νεώτερα!!!!

Δεν καταλαβαινω προσωπικα γιατι και εσυ  χρησημοποιεις τοσο βαρυγδουπες εκφρασεις οταν οι περισσοτεροι αν θυμαμαι καλα  ηταν κατα της διοικησης, λεγανε γιατι δεν κανουν κατι οι συνδεσμοι γιατι καποιος δεν κανει κατι απο την αλλη ο βεζυρτζης και οι υπολοιποι λεγανε δεν θελουμε αλλο να συνεχισουμε θα φυγουμε αυτο και εγινε στην τελικη κινηθηκε ενα μεγαλο μερος του κοσμου για να ερθουν καποιοι αλλοι πιο πραξηκοπημα ενοεις δεν μπορω να καταλαβω πραξηκοπιμα ειναι οταν υπαρχει διοικηση 6 του μηνος δεν υπαρχει διοικηση 

Αισχηστου ειδους κατασταση ξερεις ποια ειναι οταν ΕΣΥ ο ιδιος αν θυμαμαι καλα στην συνελευση της παε στην τουμπα ρωτας τον βεζυρτζη θα κυνηγησετε τον  μπατατουδη, να γυρναει και να σου λεει ψεματα, ο ανθρωπος που εμπιστευεσε οτι το θεμα εχει ληξει εχει παραγραφει για να μην δωθει συνεχεια

τωρα στα αλλα που γραφεις φυσικα και δεν συμφωνω γιατι εχεις αντιφασεις και εσυ ο ιδιος, αναφερεις για το υπολοιπο τεραστιο ανενταχτο σωμα του ΑΣ αλλα οταν τεθηκε το θεμα καταψηφησεις ισολογισμου αμφιβαλω αν καταψηφησαν πανω απο 150 Δεν σου λεω οτι οι υπολοιποι 600 υπερψηφησαν αλλα δεν αντεδρασαν
τωρα οσον αφορα την συναλαγη που αναφερεις για την μη μειωση της συνδρομης αν ισχυε φιλε μου κατι τετοιο τοτε δεν  θα ειχε υπερψηφηστει με ποσοστο 80%  εδω ουτε του ΧΔ δεν συμφωνησαν με τον ησαιαδη και τον σηφη  και αυτο πιστευω να το καταλαβαινεις αυτο σημαινει απλα οτι δεν συμφωνουσαν και οτι ειχαν διαφορετικη αποψη εκτος αν νομιζεις οτι ο ΧΔ και ο κατσαρης  και οι δυτικες εχουν δυναμη μονο 15-20% οποτε θα τρελαθουμε τελειως

Ποιός λοιπόν είναι ο Κατσαρής μόνος του ... ο Χ.Δ. μόνος του ... οι Δυτικές Συνοικίες μόνες τους ... που θα καθορίσουν τις εξελίξεις ΑΠΟ ΕΜΑΣ ... ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! Ποιός τους έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση

Εγω θα στο θεσω αλλιως και μην το παιρνεις προσωπικα εσυ αφου βλεπεις τοσο καιρο να μην πραγματοποιουντε αυτα που υπεθετες να κανει η διοικηση προτωδικειου αλλα να σκοτωνοντε σαν τα σκυλια και να σαμποταρουν την αυξηση ΜΚ με τις πραξεις τους την εκανες, θα σου πω εγω, τιποτα γιατι απλα δεν μπορουσες οπως και εγω φυσικα αν μπορουσες να προτεινεις 11 ατομα που πιστευεις και εσυ μπορει να το εκανες  αυτοι οι οποιοι δεν τους πιστευανε προσπαθησαν να βρουν καποια αλλη λυση που ειναι το κακο δεν μπορω να καταλαβω
Α και κατι τελευταιο αν μπορει το ΜΛΒ να φερει αλλη λυση θα επρεπε να το κανει και απο τις 2-3 να βγει η καλυτερη

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
paidia autin tin stigmi stis 12 to vradi sta grafeia tou AS einai 7 atoma apo to metopo laikis vasis kai milane me katsari...tora to ti lene eukolo einai pistevo na to skeuh o kathe enas...
P.A.O.K

Offline bozik

• Αλλαγή
ηταν αναμενομενο....πως θα κανει κολοτουμπα ο βεζυρτζης παλι με τη στηριξη απο τους γνωστους....τελικα εχει πολυ γελιο ο νεκρος ΠΑΟΚ......ρακοπουλος...προτεινομενος-(μ.λ.β)...ο Γαυριηλιδης μελος του χρυσου δικεφαλου και σε αυτον μια θεση για την παε -αλλα εκει δεν τους χαλαει-...ζιγγεριδης...τωρα θα γινει ο καλος μας ανθρωπος.....οικονομιδης...τη γινεται εδω ρε...πλαστογραφια- κλεφτες...κατσε να παρω ενα τηλ.στις δυτικες...θα σας μαθω εγω...καδεμλιαδης παρετηθηκε αλλα γυρναει πισω-αντε με το καλο και ο τρυφονιδης(ποια πλαστογραφια-τρελος ειναι ο ανθρωπος)τον αλλο πως τον λενε που προταθηκε και ηταν στη διοικηση γουμενου και πηρε τα λεφτα που του χρωστουσε η παε απο τα εισητηρια...και αυτον μεσα τον εβαλε ο αθεωφοβος βεζυρτζης....ο καλος φιλος του λακη(ελεος) ποποπο-ποποπο τη δου σου ηταν αυτο....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

IronEagle

• Guest
(....)
Ποιός λοιπόν είναι ο Κατσαρής μόνος του ... ο Χ.Δ. μόνος του ... οι Δυτικές Συνοικίες μόνες τους ... που θα καθορίσουν τις εξελίξεις ΑΠΟ ΕΜΑΣ ... ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! Ποιός τους έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση; Εγώ ... δεν έδωσα σε κανέναν ... τίποτα!!! Μάλιστα, όταν βλέπω να βιάζεται η βούλησή μου και η ελευθερία μου, αυτό προκαλεί αντίδραση!!! Είμαι ενάντια!!!
(...)
Αν ήθελαν, είχαν άτομα αρκετά, ας υπέγραφαν να προκαλέσουν καινούργια Γενική Συνέλευση ... μόνο για την ΠΑΕ ... και να έβγαινε ότι έβγαινε απο εκεί!!!!
(...)
 Έτσι είναι ... όποιος συμμετάσχει στο προτεινόμενο διοικητικό σχήμα του Χ.Δ. ... για μένα είναι OFF!!! Μαζί με τον Κατσαρή και τα συνεταιράκια του ... παλιά και νεώτερα!!!!

Distixos o efialtis mou, tinei na bgei ali8inos !!!

Otan fonaza DEN MPOREI ENAS A.S. ME FITEUTOUS AN8ROPOUS NA DIOIKEI TON PODOSFAIRIKO PAOK,
me legate kompleksiko !!!

Otan fonaza oti TOUS DINETE DINAMH ME TIS "MALAKIES" GIA NTEMEK APOFASEIS GIA GHPEDA KAI LOIPA XAZA, APO THN STIGMH POU O KOSMOS DEN AKOLOU8EI,
me 8eorousate blaka ("....se koro'i'deuei to miso forum") !!!

Otan zitousa na APODINAMO8EI O A.S. KAI O KATSARHS, ESEIS NOMIZATE OTI 8A SOSETE TO GHPEDO !!!
(Ali8eia to sosate ? ? ?  Apo poion ? ? ? Na do pos 8a to sosete apo ton X.D., o opoios exei sxetiko "projekt" !!!)

Otan prospa8ousa na broume mia formoula na mporoume me enan tropo na dinamosoume mono tin PAE ('H tin KAE antistoixa), eseis me legate oti sas proteino "....na ta dosoume ola ston iban" !!!

Distixos kapote egrafa oti to gipedo kai i periousia tou PAOK 8a fago8ei "ek ton meso", kai eseis 8eoreiste sinergoi pou bazate ton kosmo na pisteyei oti o Laos 8a apofasisei gia tin tixi tou PAOK, poulontas foumara oti 8a apofasisei gia to gipedo !!! 

To oti 8a 8eori8ei file mou @Poet "off" opoios simmetasxei sto doikitiko sxima tou katsari tora pleon, katopin eortis, emena den mou leei tipota !!! Kapote, sigekrimena mia bdomada prin tin G.S. egrapsa.....

(...)
Y.G.2: Opoios parabre8ei stin G.S. tou A.S., kai simpleusei me tous idi yparxontes, kai sin-apofasisi gia tin perousia pou anikei stin podosfairiki omada tou PAOK (to gipedo), 8a 8eori8ei (toulaxiston apo mena prosopika, kai ta stoixeia mou ligo poli, oloi ta exete) lamogio tou kerata pou ektelei diatages gia simferonta ton dioikounton, kai fisika eis baros tou PAOK !!!

Opos epeisis kai ........

(...)
Tora autoi oi pou 8a parabre8oun ekei (isos kai ego efoson, opos leei o @arrwstos, oti mporeis na pliroseis tin sindromi sou stin eisodo prin mpeis mesa), 8a parakolou8eisoun mia stimeni G.S., opou oi misoi 8a koitane na fane tous allous misous gia logous oikonomikous, kai se olo auto auto to mpaxalo, o KYRIOS APOPRASANATOLISMOS 8A EINAI TO    ........GHPEDO (osoi 8a parabre8oun, 8a nomizoun oti TOULAXISTON esosan to gipedo) !!!

Ekmetaleuontas auto akribos loipon, tin dinami pou tou edosan ta "forum", oi sindesmoi, i apli Elliniki logiki (oti apofasizoun ta meloi ton A.S. gia tis tixes genika ton PAE), se sindiasmo me tin tirisei tou ipsilou kostous eggrafis (84 Euro, isos to kanoun akomi pio akribo, opos "prospa8ei" na perasei o X.D., gia na einai teleios monoi tous), kai se sindiasmo panta, me tin KOINH POREIA ME TON YPARXON A.S. tou katsari, opos epeisis to "projekt" tou gipedou, kai tin "mi sinantisi" GIA DIALOGO kai SINTIRHSEIS TO OPOIO ARNHTIKO KLHMA EIS BAROS TON YPOPSIFION EPENDETON, XARAKTIRIZONTAS TOUS ME PARA POLH MEGALH ANESH  ....."LAMOGIA", me kanoun pragamtika na pisteyo oti to paixnidi distixos mages XA8EIKE !!!

Distixos polloi apo sas, EN AGNOIA SAS (8elo na pisteyo), sintirasate to pio bromiko paixnidi pou pextike stis plates stou PAOK eis baros tou !!! Paizate se ena paixnidi to opoio eitan xameno apo kairo (basi ellinikon nomon kai katestimenon), kai nomizate oti 8a kerdi8ei me ISOUS, DHMOKRATIKOUS KAI KA8AROUS AGONES !!!

Efialtis gia mena itan o katsaris ston A.S. !!! Den mou areze i diadoxi katastasi me proedro tou A.S. ton iasiadi, gia ton aploustato logo oti DEN EXEI NA PROSFEREI APOLITOS TIPOTA (se sigrisei panta me tous kirious mou antipalous bazelo kai gay, gianakopoulo kai kokkali) !!!

Pragmatikos Efialtis omos einai, proedros ston A.S. katsaris, me dioikitiko stelexos stin PAE ton iasiadi !!!

Oso gia ton Teo, ......den 8a einai aspida o Laos gi' auton, alla distixos ean telikos mpei, autos aspida stous aniparktous !!!

Poet

• Guest
Δεν καταλαβαινω προσωπικα γιατι και εσυ  χρησημοποιεις τοσο βαρυγδουπες εκφρασεις οταν οι περισσοτεροι αν θυμαμαι καλα  ηταν κατα της διοικησης, λεγανε γιατι δεν κανουν κατι οι συνδεσμοι γιατι καποιος δεν κανει κατι απο την αλλη ο βεζυρτζης και οι υπολοιποι λεγανε δεν θελουμε αλλο να συνεχισουμε θα φυγουμε αυτο και εγινε στην τελικη κινηθηκε ενα μεγαλο μερος του κοσμου για να ερθουν καποιοι αλλοι πιο πραξηκοπημα ενοεις δεν μπορω να καταλαβω πραξηκοπιμα ειναι οταν υπαρχει διοικηση 6 του μηνος δεν υπαρχει διοικηση

Ωραία, να σου το πώ αλλιώς να το καταλάβεις. Αν ο Χ.Δ. κατέβαζε πρόταση στη Γ.Σ. δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, επειδή ότι έβγαινε θα έβγαινε με απόφαση απο το σώμα ενώ τώρα ότι έγινε, έγινε παρασκηνιακά!!!

Εξήγησα ότι δεν σημαίνει ότι επειδή δεν μου αρέσει όλη αυτή η ενέργεια, υποστηρίζω τον Βεζυρτζή, προς Θεού!!!

Αισχηστου ειδους κατασταση ξερεις ποια ειναι οταν ΕΣΥ ο ιδιος αν θυμαμαι καλα στην συνελευση της παε στην τουμπα ρωτας τον βεζυρτζη θα κυνηγησετε τον  μπατατουδη, να γυρναει και να σου λεει ψεματα, ο ανθρωπος που εμπιστευεσε οτι το θεμα εχει ληξει εχει παραγραφει για να μην δωθει συνεχεια

Φυσικά, αλλά θα μπούμε στη λογική ποιός είναι περισσότερο αίσχυστος ... ή θα κοιτάξουμε ότι γίνεται να γίνεται σωστά; Διότι αν ξεκινήσει κάτι στραβά ... βράστα!!! Αν ας πούμε ξεκινήσεις απο το Λίβερπουλ για Νέα Υόρκη και κάνεις ένα λάθος 2 μοίρες νότια ... θα βγείς στη Φλόριντα!!!

τωρα στα αλλα που γραφεις φυσικα και δεν συμφωνω γιατι εχεις αντιφασεις και εσυ ο ιδιος, αναφερεις για το υπολοιπο τεραστιο ανενταχτο σωμα του ΑΣ αλλα οταν τεθηκε το θεμα καταψηφησεις ισολογισμου αμφιβαλω αν καταψηφησαν πανω απο 150 Δεν σου λεω οτι οι υπολοιποι 600 υπερψηφησαν αλλα δεν αντεδρασαν

Φυσικά και υπήρχαν αντιδράσεις ... 150 καταψήφισαν ... αλλά και 150 ψήφισαν!!! Οι υπόλοιποι σημαίνει ότι ψηφίζουν ναί;;; Που το λέει αυτό;;; Το καταστατικό λέει ότι ο ισολογισμός πρέπει να ψηφιστεί απο το 1/2 των παρισταμένων!!! Είδες εσύ να καταμετρήθηκαν αυτοί που τον ψήφισαν;;; Ή μήπως όταν έθεσε θέμα καταμέτρησης ο Ζουράρης ... βγήκε ο Αρχιπαπάς Βεζυρτζής ... και κρατήσαμε 1 λεπτού σιγή για ανύπαρκτο νεκρό ... και μετά απο αυτό άλλαξε το θέμα;;;

τωρα οσον αφορα την συναλαγη που αναφερεις για την μη μειωση της συνδρομης αν ισχυε φιλε μου κατι τετοιο τοτε δεν  θα ειχε υπερψηφηστει με ποσοστο 80%  εδω ουτε του ΧΔ δεν συμφωνησαν με τον ησαιαδη και τον σηφη  και αυτο πιστευω να το καταλαβαινεις αυτο σημαινει απλα οτι δεν συμφωνουσαν και οτι ειχαν διαφορετικη αποψη εκτος αν νομιζεις οτι ο ΧΔ και ο κατσαρης  και οι δυτικες εχουν δυναμη μονο 15-20% οποτε θα τρελαθουμε τελειως

Στο θέμα της συνδρομής, οι Δυτικές ψήφισαν υπέρ της μείωσης ... τους ενδιαφέρει και αυτούς άλλωστε. Καταψήφισαν ο Χ.Δ. και οι του Κατσαρή!!! Είναι λογικό το ποσοστό!!!

Εγω θα στο θεσω αλλιως και μην το παιρνεις προσωπικα εσυ αφου βλεπεις τοσο καιρο να μην πραγματοποιουντε αυτα που υπεθετες να κανει η διοικηση προτωδικειου αλλα να σκοτωνοντε σαν τα σκυλια και να σαμποταρουν την αυξηση ΜΚ με τις πραξεις τους την εκανες, θα σου πω εγω, τιποτα γιατι απλα δεν μπορουσες οπως και εγω φυσικα αν μπορουσες να προτεινεις 11 ατομα που πιστευεις και εσυ μπορει να το εκανες  αυτοι οι οποιοι δεν τους πιστευανε προσπαθησαν να βρουν καποια αλλη λυση που ειναι το κακο δεν μπορω να καταλαβω
Α και κατι τελευταιο αν μπορει το ΜΛΒ να φερει αλλη λυση θα επρεπε να το κανει και απο τις 2-3 να βγει η καλυτερη

Ωραία ... και πού να βγεί η καλύτερη λοιπόν;; Ποιό καλύτερο μέρος να κατατίθονταν οι προτάσεις στη Γ.Σ. υπήρχε;;; Αλλά το θέμα το έπνιξε ο Κατσαρέας ... μετά το φιάσκο Αλεξόπουλου ... είπε ... καταθέστε προτάσεις ... εκεί γιατί δεν μίλησε κανείς μου λές;;; Γιατί δεν μίλησε ο Χ.Δ. ή οι Δυτικές ... ας έλεγαν ... βρισκόμαστε σε κάποιες διεργασίες οι οποίες δεν τελείωσαν ακόμα και χρειαζόμαστε ακόμα 1 εβδομάδα ... δεν θα τους κατηγορούσε κανείς!! Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ... κρατήθηκε μυστικό ... και έγινε αιφνιδιασμός ... κατα την προσφιλή τακτική του Χ.Δ. την οποία την ξέρω πάρα πολύ καλά!!!

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
ανρωτιεμαι με ποιο σκεπτικο καποιοι τους κραζετε χωρις να ξερετε καν ποιοι θα ειναι αυτοι που θα ειναι διοικηση δηλ ειστε ικανοποιημενοι αποτην απερχωμενη διοηκηση ?

Αν ειστε ρε γιατι δεν τρεχατε να παρετε μετοχες να τους βοηθησετε  ?

Οι περισσοτεροι (το ξαναλεω)λεγατε να ερθουν νεοι και αφθαρτοι λεγατε ε αφου δεν υπαρχουν αλλοι τι να κανουμε ας παραμεινουν αυτοι και ας κανανε χιλια λαθη .
Τωρα που θα βρεθουν καποιοι αλλοι για ποιο λογο τους κραζετε χωρις καν να ξερετε ποιοι ειναι

pesta re aderfe......
Niente incontri....Solo scontri

Offline ved

• Αλλαγή
5 stratopeda palevoyn afti ti stigmh oysiastika.
katsarhs,x.d.,ditikes,ml bashs-4,bezirtzis.

pio koda ston goymeno apodedeigmena einai o bezirtzis kai apetixe kiolas(plastografies daneia brazilianika palta)

o katsarhs einai ston kosmo toy,mono gia ghpedo kai thn marmita ekei noiazete

x.d. organwmenoi kai o isaiadhs fenete exipnos...exei dwsei perisi fraga ston erano xwris na apetisei tipota...einai adinamoi omws kai den exoyn tin sthrixh toy kosmoy

m.l. bashs-4 o zoyrarhs einai agnos,edwse kai aftos lefta ston erano kai den ta phre pote pisw alla distixws me ton kanarakh gamata...xexwra apo lamogio kai xaramofahs einai kai axrhstos(parakmh ths 4 se ola ta epipeda)

oso gia tis ditikes.einai oi pio dinates mesa ston lao me istoria kai proswpa xwris psegadia...mono poy pigan enwtika mazi me katsarh(ton exoyn kraxei kai aftoi pollakis)kai alloys sindesmoys na milisoyn ston teo fanike oti einai oi monoi poy noiazode gia thn oysia diladi to mellon kai oxi gia thn koyrsa ths diadoxhs...mellano toys simeio?ozigeridhs poy mallon apodeixthke lamogio.

apotelesma?

teo black bgeite brosta!!!!!!!!!!!

kostas4

• Guest
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Επειδή είναι πολύ περίεργο και δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά ότι ο Βεζυρτζής ζήτησε να συνεχίσει η διοίκηση του για έναν (1) χρόνο και όχι για εξάμηνο, όπως ήταν η θητεία της προσωρινής διοίκησης μέχρι σήμερα.
Επειδή προσωπικά 
α) βαρέθηκα τον "σωτήρα" Βεζυρτζή να παίρνει δάνεια για να διοικεί, 
β) επειδή θέλω νέο ισχυρό επενδυτή, 
γ) επειδή θέλω να σταματήσει η ομηρία του ΠΑΟΚ από την εκάστοτε κυβέρνηση
δ) επειδή πιστεύω ότι ηθελημένα ο Βεζυρτζής δεν πίεσε όπως όφειλε και μπορούσε ώστε να γίνει η ρύθμιση μέχρι τη λήξη της παρούσας θητείας στις 6 Ιουνίου
ε) επειδή βλέπω ότι η βουλή κλείνει στις 15 Ιουνίου και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε η ρύθμιση μέχρι τη λήξη της θητείας στις 6 Ιουνίου, ενώ όλα τα κόμματα της βουλής συμφωνούν σε αυτήν
στ) επειδή βλέπω ότι σε όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει με υποψήφιο επενδυτή, ο Βεζυρτζής αυτοπροτείνεται για παραμονή
ζ) επειδή το θέμα νέας διοίκησης στην ΠΑΕ δεν συζητήθηκε εσκεμμένα στη γενική συνέλευση του ΑΣ και αυτό μου δείχνει ότι ο Κατσαρής επιθυμεί συνέχιση αυτής της διοίκησης
η) επειδή θεωρώ ύποπτη χρονικά την έλευση του Αλεξάκη στα γραφεία της ΠΑΕ, ακριβώς την ημέρα που λήγει η θητεία της παρούσας διοίκησης, ενώ μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει με κανέναν τίποτα παρόμοιο
θ) επειδή επιτέλους-τέλος οι ανίκανοι παλιοί παράγοντες (ΠΑΟΚάρχες)

προτιμώ οτιδήποτε καινούργιο και φρέσκο, μπας και αλλάξει κάτι σε αυτόν τον σύλλογο. Μπορεί οι καινούργιοι πράγματι να πιέσουν τη πολιτεία ώστε να γίνει η κωλορύθμιση και να έρθει επιτέλους ένας καινούργιος επενδυτής. Γιατί δεν ξεχνώ ότι αυτό είναι το ζητούμενο και όχι μια διοίκηση που διοικεί με δάνεια (όμηρος της κυβέρνησης), αλλά μια διοίκηση που θα διοικεί με δικά της κεφάλαια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Mia erotisi mono.
Osoi lete na vgei mprosta o Zagorakis, to lete me skopo na ginei enas kainourgios diaxeiristis? na ton kanoume ti tote?!? An exei apo piso epixirimaties me 10 ek. euro to ligotero tote ok alla san diaxeiristi ti na ton kanoume?
tespa to thema distixos gia ton paok einai oti apofasizoun oi ligoi gia tous pollous.
telospanton opos fainetai enopsi rithmisis oloi prospathoun na fane perissotero apo ton paok mas. fatries-omades-stratopeda exoun epidothei se lisaleo polemo. sispirosi 0. periptosi gia ependiti 0. zito h diaxeirisi esodon - eksodon. zito i mizeria...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline toy

• Αλλαγή
Ιστορικό θα χαρακτηριζα το τέλμα που βρισκόμαστε,Ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι , πράγμα χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας δεν είναι τυχαία άλλωστε η πετυχημένη λαϊκή ρήση ότι άν πετάξεις πέτρα στο δρόμο πρόεδρο θα χτυπήσεις, Ε άμα πετάξεις πέτρα στα πέριξ του γηπέδου μας το ίδιο θα συμβεί, και όλοι ξαφνικά θέλουν να αναλάβουν τα ηνία του συλόγου.
Πραγματικά δε ξέρω ποιός είναι καλύτερος ικανότερος πιό άξιος ρε παιδί μου πραγματικά έχω μπερδευτεί.
Απο τη μία ο νίκος-λάκης που λατρεύουν να μισούν ο ένας τον άλλον,οι οποίοι  στα εξάμηνα της προεδρίας τους πραγματικά ζήσαμε ιστορικές στιγμές του mapet-show, μαλώσαμε, μονιάσαμε, τα ξαναβρήκαμε, μυνηθήκαμε και πήραμε ένα δάνειο ύψους 2, κόμα κάτι εκατομύρια ευρά από γνωστό τοκογλύφο που κατοικοεδρεύει στην πρωτεύουσα .
Παρακάτω εχθές εμφανίστηκε ο υποψήφιος κος ησαϊαδης χρυσόδικέφαλος με έτοιμη λίστα(του σίντλερ) άραγε και θέλει και αυτός το βολάν .
Και οι συμπαθείς (όπως και όλοι οι προηγούμενοι για να μην παρεξηγηθώ) Δυτικοσυνοικιακοί με ομάδα κάποιων επιχειρηματιών με τον οεο οεο με οδηγό τον τέο, να πάρουν και αυτοί το βολάν.
Η πολυφωνία είναι δημοκρατία πράγμα υγιές και με χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ρούλης δεν είμστε ούτε και θα γίνουμε ποτέ, αυτό που με θλίβει όμως πραγματικά είναι η γαμημένη η διαίσθηση να την πώ αίσθημα να το πώ ότι ο μόνος λόγος που όλοι θέτουν υποψηφιότητα για το βολάν είναι σε πρώτη φάση απλά για να μήν οδηγήσει ο άλλος και όχι για να το πάω αυτό το κακόμοιρο αυτοκίνητο κάπου...

Εγώ με ποιόν είμαι ...
Με τον ΠΑΟΚ φυσικά
Α... θέλω και γώ να γίνω πρόεδρος  ;)

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δεν καταλάβαινω Poet την εμμονή σου να αντιδράς σε αυτούς επειδή έχεις υπόνοιες ότι τα έκαναν πλακάκια με τον Κατσαρή, όπως επανειλημμένα λες.
Δηλαδή δεν σε πειράζει να ασχολούνται αυτοί για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι τα έκαναν πλακάκια με Γούμενο; Ή μάλλον τους προτιμάς;
Γιατί σήμερα τουλάχιστον ή το ένα ή το άλλο θα διαλέξεις. Κι όταν αντιτίθεσαι στο ένα, αναγκαστικά προτιμάς το άλλο.
Έχει καταντήσει κουραστική η εμμονή της Θ4 (για να μην πω ύποπτη, όπως π.χ. έλεγαν παλιότερα οι paokfans) να βλέπουν πίσω από όλα τα στραβά του ΠΑΟΚ συνομωσία του Κατσαρή και του ΑΣ.
Υπάρχουν πολλοί που έχουν κάνει πολύ περισσότερο κακό στον ΠΑΟΚ.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ απόλυτα με τον Αλαμανα85!

Υ.Γ. Έχεις πολύ δίκιο toy. Απλά μερικές φορές δίκαιος δεν είναι όποιος κρατά ίσες αποστάσεις.
Αδικούνατι δηλαδή οι Δυτικές όταν έχουν ίδια αντιμετωπιση με το νίκο-λάκη!

Offline alexisv

• Αλλαγή
O dihasmos pou epikratei stis taxis ton opadon tou paok einai edo k poli kero gnosto se olous mas. Simera omos einai gia mena prosopika mia mauri mera gia ton lao tou paok.

Autos o dihasmos egine PROTOSELIDO!

Gelane pleon mazi mas mehri kai oi petres k na iste sigouroi pos an sinehisoun na mas snomparoun oi politikoi (blepe rithmisi) tha einai epeidi brikan to pedio eleuthero! Oi portes g autous anixan apo mesa (ironia e?) kai imaste axioi tis miras mas.

To kalitero tha itan na ginei mia 9meles dioikisi protodikiou stelehomeni apo:
1 atomo tou AS
2 apo tous XD, DS, MLB, Parea Bezirtzi.
Me ton proedro na eklegete apo psifoforia metaxi tous, alla klisti, ohi faneri.

KAI tha ihan oloi foni, KAI tha fenomastan esto eikonika gamo tin poutana mou ENOMENOI!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline simon

• Αποστολή
  • **
pou eisai re MANABI na deis pos giname!!!oloi na fane prospathoun.autoi pou kapote proskinousame os megaleksandro tou podosferou kai kesares kai diafora alla me xrusa koutalia trone kai oute foni oute akroasi.o istorikoteros mas sindesmos pou ekprosopeite apo ton kanaraki thelei sto timoni ton vezirtzi!!!einai dinaton gia ton kosmo pou exei auti i omada kai gia tin dinamiki tis na exei proedro enan diaxeiristi?gelane oloi mazi mas.telika theloun ton paok mikro i megalo?pou o terastios kosmos mas pou ta evaze me gaurous xanoumia kai allous kai den mporei na dioksei 5 anthropakia apo ekei mesa?????telika to mono pou mas exoun prosferei oloi tous ekei mesa einai AHDIA KAI VROMIA

IronEagle

• Guest
(...)
To kalitero tha itan na ginei mia 9meles dioikisi protodikiou stelehomeni apo:
1 atomo tou AS
2 apo tous XD, DS, MLB, Parea Bezirtzi.
Me ton proedro na eklegete apo psifoforia metaxi tous, alla klisti, ohi faneri.

KAI tha ihan oloi foni, KAI tha fenomastan esto eikonika gamo tin poutana mou ENOMENOI!

Eksartate gia poion 8a einai to kalitero auto pou protineis, ....gia tous IDIOUS 'H gia ton PAOK ? ? ?
Gia ton PAOK de nomizo !!! Gia tous idious, mallon, ....dioti 8a einai oloi tous proedroi, eno stin ousia DEN EXOUN NA PROSFEROUN APOLITOS TIPOTA STHN PAE (apo 8ema OIKONOMIKO, EOS KAI DIMIOURGEIA OMADAS) !!!

Opote as proteino kai ego me tin seira mou.....,

na dimiourgi8ei mia 9 meles epitropi, dioikiseos protodikeiou, apo 5 atoma (  :P ), stin opoia na simmetexoun kapoioi pou stin zo'i' tous exoun kataferei to auton'i'oto !!! Einai EPITIXIMENOI EPEIXIRIMATIES !!!!
Savvidis, Aggelopoulos, Aleksakis, Mitilineos, Psomiadis !!!

Den mporo na katalabo giati diladi na antistekomaste se kapoion pou mporei na prosferei stin omada (kai anti na ton parakaleme na ependisei se mas), na protimame na mas dioikoune mpatirides kai an8ropoi xoris kanena epiteyma stin zo'i' tous !!!

Mono ston PAOK ginete auto to pragma !!!

Den mporo na katalabo giati mporoume na dosoume tin omada "aney oron" ston X.D. (o opoios ap'oti fainete exei etoimo kai to "bussines plan" tou gipedpou), eno to idio pragma na min isxyei gia paradeigma ston Savvidi !!!
Ti parapano mporei na mou dosei emena gia paradeigma to atomo/melos tou A.S. (pou mporei na eimai kai ego autos stin dioikisi, os melos tou A.S.), kai ta atoma ton XD, DS, MLB, Parea Bezirtzi, apo kapoion epixeirimatia ? ? ? Oloi aytoi exoun na mou "deiksoun" kapoio ergo tous gia na tous protimeiso ? ? ? Mallon OXI !!!

Telika tora katalaba ton papa pou trogame ESKEMENA apo MME kai dioikiseis PAE kai A.S., gia ta lamogia pou peritrigirazane ton PAOK, kai OLOI tous i8elan na mas klepsoun to gipedo apo tin Toumpa, gia na to kanoun "super market" !!! Tora arxizo na katalabeno pou aposkopouse oli auti i PROPAGANDA gia APODEDIGMENA PETIXIMENOUS AN8ROPOUS, xaraktirizontas tous me eukolia os  ......LAMOGIA !!!

Ante kai sta anotera sta meloi tou A.S., ton X.D., to M.L.B.,
ante na sas doume kai    ........dimarxous kapote !!!!

northeagle_4

• Guest
κουραστηκα.......
 τα μυαλα δεν λειτουργουν αλλο,ΣΑΠΙΛΑ........

CLUB LARISA

• Guest
Παρτε το χαμπάρι.Ο ιστορικότερος σύλλογος εν Ελλάδι, ο μοναδικός σύλλογος που οι οπαδοί του (οι απλοί στρατιώτες, οι μερικά εκατομμύρια πιστοί, αυτοί που έδιναν λεφτά για να μείνει ο ΓΧ - ακόμα το έχω το κουπόνι, αυτοί που έδιναν λεφτά να μείνει ο για τα ευρώ πουτάνας γιός,αυτοί που ΠΟΤΕ δεν πήραν δραχμή απο κανένα για να διοργανώσουν μια εκδρομή, αυτοί που ταξίδεψαν ως και το Ντόνετσκ και κάποιος γλυώδης πρώην βοηθός προπονητής μπάσκετ, μετά προπονητής μπάσκετ, μετά στέλεχος της ΠΑΕ, μετά κουμανταδόρος εισιτηρίων, μετά υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ -μας σήκωνε απο τα τραπέζια γιατί "ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ, ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ" Α ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΑΚΗ ΛΑΙΟ πρεπει να χεις κονομήσει δις απο τον δικέφαλο, α ρε κούφαλε σκατύπουστα) αποκαλούν ο ένας τον άλλον "ΑΔΕΛΦΟ", ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ρούλης. Λυπάμαι που το λέω, πιο ατιμωτικά χρόνια δεν είχαμε ούτε επί Βουλινού, το σωματείο μας έχει γίνει κέντρο διερχομένων, καφενές συνδέσμων και το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι ποιός θα βγαίνει να μιλάει στους Αθηναίους....
Μην είναι ο super 3 (άτομα)? Μην είναι τα καναρίνια? Μην είναι οι ιερολοχίτες.
Έχετε καταντήσει γραφικοί ρε λιμά - αφεντικά των συνδέσμων. Μοιάζετε με τ ανέκδοτο που άκουσα σε σπίτι αδελφού χρόνια πρίν που όταν ακούγαμε τον γίγαντα ΠΑΡΑΣΙΔΗ (ποσο μου λείπεις ρε Παρασίδη), πήρε κάποιος τηλ στον αέρα  και λέει "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΝΕΑΠΟΛΗ", και ο Παρασίδης γελούσε ασυγκράτητα επί 10 λεπτά μέχρι που έριξαν διαφημίσεις....Είστε όλοι για των θώκο και την όθόνη να δίνετε συνεντεύξεις στον Γιωργάκη τον Μίνο....
ΠΑ -ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ