Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
eutixws pou prolave o nikolakis na kanei tis metagrafes twn brazilianwn.
a k kati allo. i nea dioikisi tha parei k auti thesi "kanenas den pwleitai?" i i mia dioikizi agoraze k i alli tha poulisi?

ostosw, afou efigan oi nikolakides egw XAIROMAI. dioti ELPIDA gia kati kalitero me autous den ipirxe. twra exoume mia ANWFELH ISWS, alla ELPIDA gia kati kalitero. apopsi mou,opoios thelei tin ensternizetai opoios thelei oxi.

polaret

• Guest
Ξερει κανεις ποιο θα ειναι στη νεα διοικηση?

Poet

• Guest
Σκυλεύεται ο ΠΑΟΚ!!! Αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι πτώμα. Δεν είναι κοιμώμενος γίγαντας ... είναι ημιθανές πτώμα. Οι άνθρωποι που διακηρύσσουν ότι τον αγαπούν, συσσωρεύονται σαν γύπες και τσιμπολογούν το πτώμα μήπως και ξεψυχίσει γρηγορότερα και αρχίσει νωρίτερα το φαγοπότι!!!

Πού είναι η αγάπη μας, που είναι η ενότητα, πού είναι η ομόνοια ... πού είναι η κιμπαριά ... που είναι η παλλικαριά ... πού είναι η μπέσα του ΠΑΟΚτσή!!!

Οι φατρίες, αφού έκαναν τους συμψηφισμούς τους, αφού έκαναν τις συμμαχίες τους, αφού ο μέν στήριξε τον δε και ψηφίστηκε ο ισολογισμός ... αφού οι μεν συμμάχησαν με τον δε και τελικά δεν ακούστηκε ο Αλεξόπουλος, τώρα έχουμε συμμαχία των δύο πρώτων μεν ... με τον δε!!! Φυσικά ... αυτός που χαίρεται δεν μπορεί να είναι άλλος απο τον δε ... που δεν παραλείπει να λέει ότι όταν αποχωρήσει απο την διοίκηση του Α.Σ. ... επόμενη διοίκηση θα είναι ο πρώτος μεν!!!

Είμαι όντως περίεργος να δώ την αντίδραση του Μετώπου ... ούτε μεν ... ούτε δε !!!

Φυσικά, αυτοί που είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα, είμαστε το 80% των μελών του Α.Σ. που δεν είμαστε ούτε με τους εκάστοτε μεν, ούτε με τους εκάστοτε δε!!! Ανησυχώ διότι δεν μπορώ πλέον να δώ προς τα πού οδηγούνται οι εξελίξεις!!! Με φοβίζει το άγνωστο!!! Με φοβίζει ότι όλο αυτό το σκηνικό γίνεται ερήμην του κόσμου!!!

Η όλη κίνηση ως πραξικόπημα μου φαίνεται, με τους συνταγματάρχες μπροστά ... τον στρατό απο πίσω ... και τον άρχοντα να συναινεί σιωπηρώς με τα όπως φαίνεται, πρόσφατα και παλιότερα φιλαράκια του!!!

Φοβάμαι, γιατί κάποτε, και η χούντα έτσι είχε ξεκινήσει ... οι συνταγματάρχες με την ανοχή του βασιλιά και με το στρατό ανέλαβαν την εξουσία. Το ονόμασαν επανάσταση οι ίδιοι. Σύντομα έφαγαν τον βασιλέα και έγιναν αυτοί ακέφαλοι αντιβασιλείς!!! Δυστυχώς όμως, για τον Έλληνα αυτή η περίοδος ονομάστηκε δικτατορία ... και κράτησε επτά χρόνια!!!

Προσωπικά, επειδή είμαι υποστηρικτής της δημοκρατίας και πιστεύω ότι όλες οι εξουσίες προέρχονται απο τον λαό και εξυπηρετούν τον λαό ... φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα!!! Δεν ξέρω που θα βγεί αυτή η κίνηση!!! Αυτό που ξέρω, είναι ότι θα προτιμούσα αυτό να γινόταν στη Γενική Συνέλευση ... και ας πήγαινε μέχρι τις 5 το πρωϊ. Να ξέραμε τί θέλει να κάνει ο καθένας και να ψηφίζαμε ότι ήταν να γίνει να γίνει με τη βούληση του κόσμου!!!

Κατα τα λοιπά, παρακαλώ τον Θεό ... τον ΠΑΟΚ να έχει καλά ... αλλά να ρίχνει καμμιά ματιά και σε μένα, γιατί φοβάμαι να μην βγάλω κανένα καρκίνο απο την αγωνία και τη στενοχώρια μου!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
Από την αρχή της λειτουργίας του "Χρυσού Δικεφάλου" το πράγμα βρωμούσε ότι πήγαιναν κατά εκεί.
Από τις πρώτες μέρες που βγήκε να πει ποιος είναι και τι επιδιώκει.
Εγώ δεν θα τους χαρακτηρίσω, θα τους αφήσω να χαρακτηριστούν από τα λεγόμενά τους: ο καθένας μετά μπορεί να κρίνει την κίνηση αυτή

ΣΚΟΠΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ

Από τις φιλοδοξίες της "ΚΙΝΗΣΗΣ" που αναφέρονται στην προηγούμενη ενότητα προκύπτουν και οι σκοποί της.

Σκοπός του Χ.Δ. είναι να καταστήσει κάθε μέλος του, ενεργό στρατιώτη του συλλόγου του Π.Α.Ο.Κ., κάνοντάς το να βοηθήσει οικονομικά - επιχειρηματικά - επιστημονικά, με την τεχνογνωσία, τις γνωριμίες του και την εμπειρία του αλλά ακόμη και με την ανθρώπινη παρουσία του, την προσπάθεια του συλλόγου, στο μέτρο και την επιθυμία του καθενός.
(...)

Αλλωστε ο Π.Α.Ο.Κ. δεν χρειάζεται μόνο Ακαδημίες εκκολαπτόμενων αθλητών αλλά και Ακαδημία παραγόντων με την σωστή έννοια της λέξης.(...)

Σαν τελευταίο σκοπό του Χ.Δ. αλλά όχι μικρότερης σημασίας αφήσαμε την επαγγελματική - κοινωνική αλληλεγγύη των μελών του. Πράγματι σήμερα που ο καθένας μας στον χώρο του διαπιστώνει πόσο δύσκολο είναι να ιδιωτεύσεις καθώς όλοι τρέχουν να καλυφθούν κάτω από τη σημαία ενός εμπορικού ονόματος - μίας αλυσίδας ή ενός συνδικάτου - τι καλύτερο από το να γνωρίζεις ότι και στην επαγγελματική σου πορεία θα έχεις την συμπαράσταση κάποιων ατόμων με κοινή αφετηρία, κοινές καταβολές και ίδια αγάπη για το Σωματείο που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.

Στη θέση της φωνής, του συνθήματος και του ατελείωτου χιλιομέτρου των νεανικών μας χρόνων, θα αντιπαρατάξουμε την γνώση, την ωριμότητα, την οικονομική συνδρομή και την τεχνογνωσία. ʼλλωστε για τον Χ.Δ. "επιτυχημένος τεχνοκράτης είναι ο ΠΑΟΚτσής τεχνοκράτης".
----------------------------------------------------------------

Και ρωτώ εγώ τους καθ'όλα νοήμονες χρήστες αυτού του Φόρουμ. ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Π.Α.Ο.Κ.;
Θα σε πω φίλε BIANCONERO ξεκάθαρα, ότι σέβομαι τις απόψεις σου, και μ'αρέσει η επιχειρηματολογία σου και ο τρόπος που τοποθετείσαι.
Αλλά φίλε μου, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με περιπτώσεις "αγνών προθέσεων" που τις παρεξηγεί "η μάζα"
Επέτρεψέ μου να σε πω με όλο μου το σεβασμό, ότι όπως δεν χωρούνε λαμόγια στην ΠΑΕ, έτσι δεν χωρούν και ΦΑΤΡΙΕΣ. Δεν χωρούν ΚΑΣΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.
Μπορεί εγώ, όπως και συ, όπως και οποιοσδήποτε άλλος που γράφει εδω μέσα, να προέρχεται και απο μια μεγαλοαστική οικογένεια. Ή μπορεί να έχει κάποια επιχείρηση και να βγάζει αξιόλογο εισόδημα. Τι σημαίνει φίλε μου καλέ, ότι πρέπει να κάνουμε ΣΥΛΛΟΓΟ-ΚΑΣΤΑ;
Σημαίνει ότι θα αποκλείσουμε όποιον δεν "ιδιωτεύει τη σημερον ημέραν"; Τι ν'αυτά ρε;
Δηλαδή ο μανάβης της γειτονιάς μου, ο δάσκαλος που είναι δημόσιος υπάλληλος, ο άνεργος που μαζεύει λεφτά για να μπει στην Τούμπα, δεν έχουνε δικαιώματα; Δεν αποτελούν και αυτοί το σώμα του Π.Α.Ο.Κ.;
Αυτοί οι άνθρωποι ακούνε Π.Α.Ο.Κ. και κλαίνε. Και δεν γεννηθήκαμε ως σύλλογος ούτε από το Κολωνάκι ούτε από ενώσεις βιοτεχνών.
Τα σπίτια είναι χαμηλά...
Από κει γεννήθηκες. Από την προσφυγιά και από τους αγώνες με αίμα...
ΦΟΒΑΜΑΙ πάρα πολύ στο ενδεχόμενο να σχηματίσουν διοίκηση τα εν λόγω άτομα.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Γιατί άνθρωπο που μ λέει "είμαι κονομημένος, είμαι τεχνοκράτης, είμαι ιδιωτεύων" ξέρεις με ποια φραση τον χαρακτηρίζω;
ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΑ. ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΑ. ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
mia zoi ta idia aidia oloi theloun na dioikisoun ayto den ginete tous fagame k aytous re ainte kalos na fame k tous epomenous are kaimene PAOK esi gia na sotheis thes ena proedro diktatora mono etsi mporeis na sotheis

Offline simon

• Αποστολή
  • **
i moni lisi gia ton paok einai na erthei o aleksakis i enas megalos ependitis kai oxi DIAXIRISTIS.na valei dikous tou anthropous mesa stin omada kai na dioksei ola ta lamogia katsarides koudes ktl.o kosmos na kopsei 20000 diarkias kai na stiriksei tin omada.distixos kapioi ekei mesa the theloun na erthei megalos ependitis giati tha kopei to fagopoti.idi kapio sait pou ta exei plakakia me ton vezirtzi arxise apo tora na ton polemaei o thios apo to sigago kai diafora.GIATI ARAGE????

giannis80

• Guest
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπαίνανε άτομα στην διοίκηση(την καινούρια 6μηνη) του βεζυρτζή, άτομα που παραιτήθηκαν πριν από 1 μήνα(γαβριηλίδης,καδεμλιάδης).Δηλαδή, μπαίνεις διοίκηση τον δεκέμβριο,παραιτείσαι τον απρίλιο,και ξαναμπαίνεις τον ιούνιο?Και υποτίθεται οτι θα έκαναν και μηνύσεις στον λάκη για τις κατηγορίες περί πλαστογραφίας.Δηλαδή, μηνύω εγώ κάποιον,είμαι στα μαχαίρια,αλλά στο ΔΣ της ΠΑΕ είμαστε καλά?Όσο για τον μεγαλοεργολάβο που τόσα δις έχει και μας έχουν πρήξει με τα εκατομμύρια που θα έβαζε στην ΠΑΕ(τόσο καιρό που υπάρχει αύξηση ΜΚ,αν έβαζε το ρευστό για να την καλύψει θα ήταν πρώτος μάγκας), διαβάζοντας ότι για διοίκηση προόριζε τον κασιμάτη,ε ήμαρτον πια,έλεος.

Υ.Γ Προσωπική μου άποψη είναι οτι δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εξεύρεση μιας λύσης η διχόνοια, ας πούμε, των συνδέσμων.Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν όλοι οι σύνδεσμοι είχαν μια κοινή γραμμή και πίεζαν όλοι μαζί τους διοικούντες.Πάρτε παράδειγμα το '95 με το συλλαλητήριο για τον βουλινό.Αρχίζω να πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κακό που έκανε στον σύλλογο ο μπατατούδης, ήταν το πιθανό τρύπημα(πιθανό,δεν λέω σίγουρο γιατί δεν έχω αποδείξεις ή μάλλον έχω αλλά αφήστε το καλύτερα) μερικών συνδεσμιτών (φωτογραφίες με υπουργούς,εκπροσώπηση της ΠΑΕ σε ευρωπαική κλήρωση με καμπαρντίνα πρώτη μούρη δίπλα με Σίμο Λάζαρη,βολέματα κτλ).

charisps

• Guest
...εκεί που είπαμε να ηρεμήσουμε ξαφνικά μας προέκυψε το νέο φρούτο των τελευταίων μηνών.....ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΣΑΙΑΔΗΣ!!?? Αντε ρε παρατήστε τον ΠΑΟΚ μας ήσυχο!!! ΟΥΣΤ !!! Μόλις πάμε λίγο να ηρεμήσουμε εμφανίζεστε και τα χαλάτε όλα!! Ποιοί είναι ρε αυτοί, που θέλουν να εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ μας τις δυσκολότερες  στιγμές της ιστορίας του????? ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Μα πως μπορείτε να καταδικάζετε άτομα χωρίς (πολλοί από αυτούς που γράφουν, απ'ότι έχω καταλάβει) να τους γνωρίζετε;
Με δεδομένο φυσικά ότι αποτελεί την μοναδική, εώς τώρα, εναλλακτική στην αποτυχημένη διοίκηση των τελευταίων 6 μηνών. Που κατάφερε ΜΗΔΕΝ από τους δηλωμένους από αυτήν στόχους.
Και αυτό που με ενοχλούσε ήταν το ίδιο ηλίθιο και δήθεν εκβιαστικό ερώτημα-δίλημμα που είχε ήδη αρχίσει να ψιθυρίζεται "αν όχι αυτοί, τότε ποιοι;".
Ε να λοιπόν ποιοι! Και φυσικά θα κριθούν (αν αναλάβουν) με την ίδια αυστηρότητα.
Προς το παρόν ανακουφίστηκα που δεν θα ξανακούσω το βλακώδες δίλημμα. Για να μην αναφέρω φυσικά τα όσα άλλα έχουμε καταμαρτυρήσει ιδιαίτερα στο βεζυρτζή και τις σχέσεις του με το γούμενο.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
paidia tora diladi ti ginete??orizmenei vgalate xoli gia ton isaiadi xoris na einai autos mesaa stous 9 pou tha protathoun!!!autos mono kanei tis zimoseis kai genika kanei oti mporei gia na figoun apo tin akri o NIKO-LAKIS.ego tha elega na doume ti tha ginei me autous tous neous paragontes pou geniounte kai meta mporoume na ksaksoume mexri tote apla tha leme tin gnomi mas oxi tha krazoume toulaxiston etsi pistevo...kai kati teleuteo o NIKO-LAKIS akoam den eipe tin teleutea lexi na kserete etoimazei kinisi MAT...afto sto epomeno episodioooo!
P.A.O.K

polaret

• Guest
ανρωτιεμαι με ποιο σκεπτικο καποιοι τους κραζετε χωρις να ξερετε καν ποιοι θα ειναι αυτοι που θα ειναι διοικηση δηλ ειστε ικανοποιημενοι αποτην απερχωμενη διοηκηση ?

Αν ειστε ρε γιατι δεν τρεχατε να παρετε μετοχες να τους βοηθησετε  ?

Οι περισσοτεροι (το ξαναλεω)λεγατε να ερθουν νεοι και αφθαρτοι λεγατε ε αφου δεν υπαρχουν αλλοι τι να κανουμε ας παραμεινουν αυτοι και ας κανανε χιλια λαθη .
Τωρα που θα βρεθουν καποιοι αλλοι για ποιο λογο τους κραζετε χωρις καν να ξερετε ποιοι ειναι
Εσυ ρε φιλε POET δεν εκραζες τον νικο και λακη οπως ελεγες τωρα προς τι ολα αυτα που αναφερεις

Εστάλη στις: Σήμερα στις 15:29:49Στάλθηκε από: alexisv 
Εισαγωγή παράθεσης
8/10 post mehri tora ithelan paretisi bezirtzi o opios dilose pos ama dimiourgithei neo shima....feugo.

Profanos pano s auto stirihtikan oi ditikes kai o XD kai apofasisan na kanoun diki tous protasi gia na apomakrinthei o niko-lakis.

Tora omos, blepo pos 8/10 den theloun oute autous.

Einai pragmatika apisteuto!

Den bgenei edo akri. i pliopsifia tou laou tou paok ehei kati arnitiko na pei gia tous pantes.
Tha elega na mas protinoun autoi pou den tous theloun mia lisi alla den ehei noima. Oti kai na protinei kapios, kapios allos tha tin katakrinei...!

APOFASISTE EPITELOUS TI THELETE GIOATI KOURAZETE!

Εστάλη στις: Σήμερα στις 17:10:58Στάλθηκε από: apostolos 
Εισαγωγή παράθεσης
Se sxesh me ayta pou leei o BIANCONERO....

Thn idia stigmh pou tha anamixthei o opoiosdhpote sundesmos energa sta dioikhtika, proswpika h istoria PAOK teleiwnei gia mena. Kai den tha eimai o monos...

Τι γραφεις ρε φιλε καποιοι   συνδεσμοι εχουν εμπλακει εδω και χρονια η μαλον οχι συνδεσμοι αλλα καποια υψηλα προσωπα συνδεσμων για να ειμαι ποιο σωστος

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοςςς. :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline ved

• Αλλαγή
oi paokfans eipan oti o rolos toy sindesmoy einai stin kerkida kai exoyn dikio.

polloi edw mesa eipan oti den theloyme super 3 ston paok kai exoyn dikio.

atoma edw mesa ebeira kai me ipsilo epipedo opws o poet ekdhlwsan fobo kaio agwnia gia to mellon meta tis teleftees exelixeis.
 kai exoyn dikio.

egw distixws eimai akoma berdemenos...

i apotiximeni dioikish den eprepe na figei???

oloi oi palioi paragodes den exoyn apotixei dixazwdas kai apogoitevodas to kosmo edw kai xronia kanwdas mas psixakhdes kai epifilaktikoys kai dispistoys se katheti?

kai nai exoyme to paradeigma toy super 3 alla plin ths 4(toy kanarakh sigekrimena) gia mena i pleiopsifia tvn sindesmvn koitane egwistika alla me anoidioteleia ton paok.

egw tha pw oti fobame kai egw giati ama bei sindesmos dioikhsh kai apodeixtoun lamogia teliwsame mia kai kalh...alla apo thn allh an apodeixtoyn swstoi poy gia mena einai kai to poio pithano tha poylame trela se oli tin ellada.
kai sthn telikh nikes se ola ta epipeda o paok tosa xronia exei zhsei mono apo ton lao toy kai katepektash apo toys sindesmoys toy kai axi apo paragodiskoys me kratika daneia kai plastografies.
gia mena to kalitero tha itan na bei brostarhs se mia eniaia kinhsh newn paragodwn kai enwshs katharwn sindesmvn o zagorakhs...makari na ginei..

twra tha pw kai kati allo......kibernhseis se olo ton kosmo kai kata th diarkeia ths istorias xrhsimopoisan enoies opws o tromos kai  i asfaleia gia na epikrathsoyn kai na epibiwsoyn.p.x. o bush sto usa xrhsimopoiei tin tromokratia gia na epibiwnei politika kai na kanei polemoys kai genika oti goystarei...giati soy leei o aplos anthrwpos poy niwthei anasfaleia apo tin tromoisteria twn mme-malakas o bush alla polemaei toys kakoys kai niwthw mia asfaleia me aftona...

etsi kai ston paok mas...exoyme syghistei toso poli ola afta ta xronia kai exoyme talaipwrhthei toso poli poy sthn telikh niwthoyme toso anasgaleis gia thn paokara mas...apotelesma????
leme as meinei o bezyrtzhs giati poios allos tha erthei?
as meinei o bezyrtzhs poy einai ligo lamogio ligo metrios ligo apotiximenos ligo gennhmenos ektos(h aiwnios defteros eleipsi tritoy) alla tha exoyme mia asfaleia...tha xeroyme bre aderfe oti tha eimaste aiwnia defteroi...
enw me toys kainoyrgioys?
agxwnomaste kai arxizoyme na trwme ta nyxia mas kai arxizoyme na toys briazoyme prin akoma toys doyme.

psixraimia aderfia oi wres einai krisimes.
akoma kai apo to internet.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στην κίνηση του Χρυσού Δικέφαλου και πραξικοπηματίες όσοι την στήριξαν. Ύποπτος ο χρόνος που διάλεξαν για να βγουν μπροστά οι μαθητευόμενοι παράγοντες και ακόμα πιο ύποπτο οτι δεν έκαναν γνωστές τις θέσεις τους και τις προθέσεις τους μπροστά σε όλα τα μέλη του ΠΑΟΚ.  Μπορεί να ο Βεζυρτζής να έκανε λάθη, όλο το τελευταίο 6μηνο, αλλά λάθη δεν κάνει μόνο όποος δεν προσπαθεί και ο Βεζυρτζής πιστεύω οτι προσπάθησε. Όσο για τους Χ.Δ. η μόνη προσπάθεια που έκαναν ήταν να υπονομεύουν τα πάντα ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για το πραξικόπημα τους.  Ο κ. Ησαϊάδης πάντως πριν ακόμα εμπλακεί ενεργά με την ΠΑΕ την έκανε με την πουστιά του. Αφού τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν ως το κεφάλι του Χ.Δ. τώρα που πέτυχαν τον πούστικο σκοπό τους, λέει οτι δεν θα είναι στους προτεινόμενους, λες και υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει είτε μέσα στο Δ.Σ. είτε όχι δεν δεν θα έχει λόγο στην ΠΑΕ.  Αφού λοιπόν κύριοι του ΧΔ σας αρέσει τόσο πολύ οι ιδιωτεύοντες να ενώνονται για να πετύχουν ένα κοινό σκοπό, έτσι εξάλλου φάγατε τον βεζυρτζή, να είστε έτοιμοι για πληρωμή με το ίδιο νόμισμα.

ΥΓ Για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί οι κύριοι του ΧΔ στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, προτείνανε να μην μειωθεί ούτε 1 ευρώ η συνδρομή τον ΑΣ, το αντίθετο μάλιστα. Αυτό για να καταλάβετε πόσο ανοιχτό θέλουν τον ΠΑΟΚ οι μαθητευόμενοι μασώνοι.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline petrov

• Αλλαγή
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!  ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ! ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝΕ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...

manos4

• Guest
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στην κίνηση του Χρυσού Δικέφαλου και πραξικοπηματίες όσοι την στήριξαν. Ύποπτος ο χρόνος που διάλεξαν για να βγουν μπροστά οι μαθητευόμενοι παράγοντες και ακόμα πιο ύποπτο οτι δεν έκαναν γνωστές τις θέσεις τους και τις προθέσεις τους μπροστά σε όλα τα μέλη του ΠΑΟΚ.  Μπορεί να ο Βεζυρτζής να έκανε λάθη, όλο το τελευταίο 6μηνο, αλλά λάθη δεν κάνει μόνο όποος δεν προσπαθεί και ο Βεζυρτζής πιστεύω οτι προσπάθησε. Όσο για τους Χ.Δ. η μόνη προσπάθεια που έκαναν ήταν να υπονομεύουν τα πάντα ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για το πραξικόπημα τους.  Ο κ. Ησαϊάδης πάντως πριν ακόμα εμπλακεί ενεργά με την ΠΑΕ την έκανε με την πουστιά του. Αφού τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν ως το κεφάλι του Χ.Δ. τώρα που πέτυχαν τον πούστικο σκοπό τους, λέει οτι δεν θα είναι στους προτεινόμενους, λες και υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει είτε μέσα στο Δ.Σ. είτε όχι δεν δεν θα έχει λόγο στην ΠΑΕ.  Αφού λοιπόν κύριοι του ΧΔ σας αρέσει τόσο πολύ οι ιδιωτεύοντες να ενώνονται για να πετύχουν ένα κοινό σκοπό, έτσι εξάλλου φάγατε τον βεζυρτζή, να είστε έτοιμοι για πληρωμή με το ίδιο νόμισμα.

ΥΓ Για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί οι κύριοι του ΧΔ στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, προτείνανε να μην μειωθεί ούτε 1 ευρώ η συνδρομή τον ΑΣ, το αντίθετο μάλιστα. Αυτό για να καταλάβετε πόσο ανοιχτό θέλουν τον ΠΑΟΚ οι μαθητευόμενοι μασώνοι.

ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΒΕΖΥΡΤΖΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ
ΓΟΥΜΕΝΟΥ .........ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΤΖΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ........ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ....ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ?
Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.................

Poet

• Guest
ανρωτιεμαι με ποιο σκεπτικο καποιοι τους κραζετε χωρις να ξερετε καν ποιοι θα ειναι αυτοι που θα ειναι διοικηση δηλ ειστε ικανοποιημενοι αποτην απερχωμενη διοηκηση ?

Αν ειστε ρε γιατι δεν τρεχατε να παρετε μετοχες να τους βοηθησετε  ?

Οι περισσοτεροι (το ξαναλεω)λεγατε να ερθουν νεοι και αφθαρτοι λεγατε ε αφου δεν υπαρχουν αλλοι τι να κανουμε ας παραμεινουν αυτοι και ας κανανε χιλια λαθη .
Τωρα που θα βρεθουν καποιοι αλλοι για ποιο λογο τους κραζετε χωρις καν να ξερετε ποιοι ειναι
Εσυ ρε φιλε POET δεν εκραζες τον νικο και λακη οπως ελεγες τωρα προς τι ολα αυτα που αναφερεις

Εστάλη στις: Σήμερα στις 15:29:49Στάλθηκε από: alexisv 
Εισαγωγή παράθεσης
8/10 post mehri tora ithelan paretisi bezirtzi o opios dilose pos ama dimiourgithei neo shima....feugo.

Profanos pano s auto stirihtikan oi ditikes kai o XD kai apofasisan na kanoun diki tous protasi gia na apomakrinthei o niko-lakis.

Tora omos, blepo pos 8/10 den theloun oute autous.

Einai pragmatika apisteuto!

Den bgenei edo akri. i pliopsifia tou laou tou paok ehei kati arnitiko na pei gia tous pantes.
Tha elega na mas protinoun autoi pou den tous theloun mia lisi alla den ehei noima. Oti kai na protinei kapios, kapios allos tha tin katakrinei...!

APOFASISTE EPITELOUS TI THELETE GIOATI KOURAZETE!

Εστάλη στις: Σήμερα στις 17:10:58Στάλθηκε από: apostolos 
Εισαγωγή παράθεσης
Se sxesh me ayta pou leei o BIANCONERO....

Thn idia stigmh pou tha anamixthei o opoiosdhpote sundesmos energa sta dioikhtika, proswpika h istoria PAOK teleiwnei gia mena. Kai den tha eimai o monos...

Τι γραφεις ρε φιλε καποιοι   συνδεσμοι εχουν εμπλακει εδω και χρονια η μαλον οχι συνδεσμοι αλλα καποια υψηλα προσωπα συνδεσμων για να ειμαι ποιο σωστος

Προφανώς και δεν έχουμε δει ποιά είναι τα άτομα. Η πρότασή σου σημαίνει ότι μπορεί τα άτομα να είναι σωστά και το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό. Υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, χωρίς αμφιβολία, και για να δούμε αν είναι αλήθεια ή όχι, πρέπει να το δούμε.

Παρ'όλα αυτά όμως, εγώ υποστηρίζω ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!!! Καλύτερα το είχε πει ο Μ.Βασίλειος ... "το καλόν ού καλόν εί, ή μη καλώς γένηται" ... δηλαδή "το καλό, δεν είναι καλό, αν δεν γίνει και με καλό τρόπο".

Αυτό και μόνο, ο κακός λοιπόν τρόπος, με κάνει να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν πρόκειται περί καλού!!!

Δεν πιστεύω να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση ότι ο τρόπος δεν είναι καλός αλλά πραξικοπηματικός.

Εξ'αυτού ... δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση να καταλάβουμε ότι η κίνηση αυτή σιωπηρώς υποστηρίζεται απο τον Κατσαρή!!!

Ξέρουμε ότι ο Χ.Δ. στήριξε τον Κατσαρή στο κρίσιμο θέμα του οικονομικού απολογισμού, μάλιστα είχαν πάρει απόφαση να τον ψηφίσουν τον ισολογισμό εκ των προτέρω, χωρίς να τον έχουν δεί!!!

Να μήν υποθέσουμε λοιπόν κεκαλυμένη συναλλαγή μεταξύ Κατσαρή και Χ.Δ. Μάλιστα, αυτό το κεκαλυμένο, το καταλάβαμε καλά όσοι ήμασταν στην Γενική Συνέλευση ... ο κόσμος τελικά έχει αλάνθαστο κριτήριο!!!

Να συναινέσουμε λοιπόν σε μιά τέτοια ενέργεια, προσυνεννόησης Κατσαρή, Χ.Δ. και Δυτικών Συνοικιών ... με συνδιαλλαγή στην υπερψήφιση του ισολογισμού ώστε ο Κατσαρής να παραμείνει Χαλίφης ... και ο Χ.Δ. με τις Δυτικές Συνοικίες να πρωτοστατήσουν στις εξελίξεις της ΠΑΕ; Να είμαστε υπέρ αυτού; Γι'αυτό εγώ προσωπικά είμαι ενάντιος, και μου είναι αδιάφορο τα άτομα!!! Ο τρόπος, δείχνει χειρίστου είδους ίντριγκα και η ίντριγκα αυτή είναι εκτός των άλλων και εναντίον ενός μεγάλου, τεράστιου όπως είδαμε στη Γενική Συνέλευση κομματιού φίλων του ΠΑΟΚ, τα οποία είναι ανένταχτα και ανεξάρτητα!!!

Ποιός λοιπόν είναι ο Κατσαρής μόνος του ... ο Χ.Δ. μόνος του ... οι Δυτικές Συνοικίες μόνες τους ... που θα καθορίσουν τις εξελίξεις ΑΠΟ ΕΜΑΣ ... ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! Ποιός τους έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση; Εγώ ... δεν έδωσα σε κανέναν ... τίποτα!!! Μάλιστα, όταν βλέπω να βιάζεται η βούλησή μου και η ελευθερία μου, αυτό προκαλεί αντίδραση!!! Είμαι ενάντια!!! Μπορεί να είμαι ενάντια στον Βεζυρτζή ... δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι ενάντια και στους πραξικοπηματίες!!! Ανέλυσα παραπάνω!!! Θέλουμε διαφάνεια ... θέλουμε ομόνοια ... θέλουμε ενότητα ... δεν θέλουμε διάσπαση!!!

Τί θα γίνει λοιπόν αν αύριο εμφανιστεί το ΜΕ.Λ.ΒΑ. με μιά δικιά του λίστα!!! Εμφύλιος; Και για ποιό λόγο να αποκλείονται οι όποιοι άνθρωποι του ΜΕ.Λ.ΒΑ θα μπορούσαν να βοηθήσουν ή ακόμα και άνθρωποι εκτός παρατάξεων ... που μπορεί να ήθελαν να ασχοληθούν; Με ποιό σκεπτικό να έρθουν οι άνθρωποι που θα προτείνει ο Χ.Δ. και να μην έρθουν οι άνθρωποι που θα προτείνει ο Γιάννης που πουλάει τις λεμονάδες στην Τούμπα ... ας πούμε!!! Και ο Γιάννης έχει άποψη ... ξέρει δέκα ανθρώπους!!! Γι'αυτό το λόγο υπάρχουν οι θεσμοί ... υπάρχουν τα όργανα ... υπάρχουν οι διαδικασίες ... και σήμερα, αυτά όλα καταργήθηκαν, και καταργήθηκαν απο όσους θέλουν να ισχυρίζονται ότι τα υπηρετούν!!!!

Αν ήθελαν, είχαν άτομα αρκετά, ας υπέγραφαν να προκαλέσουν καινούργια Γενική Συνέλευση ... μόνο για την ΠΑΕ ... και να έβγαινε ότι έβγαινε απο εκεί!!!! Κανείς δεν θα μιλούσε τότε!!! Μπορεί και εγώ να το ψήφιζα!!! Τώρα ... όχι!!! Με κίνδυνο μάλιστα, όσοι συμμετάσχουν στο διοικητικό σχήμα, να θεωρηθούν τουλάχιστον απο εμένα τυφλά φιλόδοξοι, αλλαζόνες, δικτατορίσκοι, καιροσκόποι!!! Έτσι είναι ... όποιος συμμετάσχει στο προτεινόμενο διοικητικό σχήμα του Χ.Δ. ... για μένα είναι OFF!!! Μαζί με τον Κατσαρή και τα συνεταιράκια του ... παλιά και νεώτερα!!!!
« Last Edit: June 07, 2007, 22:58:59 by Poet »

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Prin apo ligo antiprosopia ton sintezmon Ditikon Sinikion Makedones Voreioi pigan me ton thanasi Katsari kai milisan ton TEO autos eiposxethika oti to sxeftete kai tha apantisi poli sintoma oi ekselikseis aurio methaurio tha einai ragdees!!!!
P.A.O.K

Offline petrov

• Αλλαγή
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ...

sabri

• Guest
 >:( >:( >:( >:( o polemos arxizei me ton ena i ton allo tropo..varethika..
mia zoi lamogia k mia zoii o paok mas sta prothira tou gremou..
na sxoliazoume kai na kathomaste akinitoi..kai alloi na kanoun
(upotithetai..)kiniseis gia mas..den antidrame..
anarotiemai..ama telika katastrepsoun to somateio mas..
ti nagapi mas..tha ksipnisoume?

lefteria diapantos ston PAOK