Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bL-4-cK_religion

• Guest
gia auton ton dixasmo einai klasiko tou paoktsh...

gia thn pleiopsifia tou kosmou tou paok ta teleutaia xronia...EGW ENA KSERW OI LIGOI BGHKANE SWSTOI OI POLLOI FAGANE PAPA KAI PESANE EKSW KAI ENOEITAI GHPEDO DEN PATOUSANE PARA MONO STA DERBY!!!!!

shmera pernaei o nomos orfanou sthn boulh kai ginetai h rythmish to mono p apomenei einai h ypografh tou alogoskoufh...perimenoume omws...an epishma den anakoinwthei tipota den pisteuw!!!!

North_pole

• Guest
Η οποιαδήποτε διαφορά στις απόψεις και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων δεν συνιστά διχασμό από μόνη της. Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και είναι καλό να ακούγονται και να συζητιούνται. Ωστόσο αυτό που δεν είναι καλό είναι ο εγωισμός του καθενός μας που έχει διαφορετική άποψη από την πρακτέα να υπερισχύει και επειδή δεν επικρατεί η δική του άποψη να εφαρμόζει "κατά το δοκούν" μέτρα εναντίον αυτού που διαφωνεί. Αυτό είναι διχασμός, όταν κάνεις την όποια διαφορετικότητα, πράξη και δεν εφαρμόζεις αυτά που οι όποιοι κανόνες και θεσμοί (καλοί ή κακοί) αποφασίζουν.
Η διοίκηση Βεζυρτζή είχε προγραμματικά δηλώσει τέσσερεις στόχους:
1. Εξοδο στο ΟΥΕΦΑ - απέτυχε παταγωδώς
2. Χορηγίες στην ομάδα -οδηγείτε σε αποτυχία καθώς ούτε ο δανεισμός είναι αυτό που θέλαμε, ούτε έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κάποια αντάξια του ΠΑΟΚ χορηγία
3. Διαγραφή των προσαυξήσεων και ρύθμιση των χρεών -δεν γνωρίζω αν το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί θα ικανοποιεί πλήρως τα αιτήματά μας, δεν ξέρω καν αν τελικά θα κατατεθεί, αφού όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε θετικό εγώ θεωρώ και αυτή τη δέσμευση αποτυχημένη.
4. Έλευση επενδυτή στην ΠΑΕ. Επίσης δεν έχει γίνει τίποτε θετικό και η σύνδεση του 4 με το 3 προσωπικά με προβληματίζει για τους σκοπούς της σημερινής διοίκησης.
Στούς τέσσερεις λοιπόν βασικούς άξονες στους οποίους έπρεπε να κινηθεί η συγκεκριμένη διοίκηση υπήρξε παταγώδης αποτυχία. Εγιναν κάποια θετικά πράγματα (δεν μηδενίζω εντελώς την προσπάθεια) αλλά σε θέματα μικρότερης σημασίας.
Παρόλ΄ αυτά εγώ πρέπει να σταθώ δίπλα στη διοίκηση, να πηγαίνω στο γήπεδο, να στηρίζω την ομάδα, να βοηθάω παίκτες και προπονητή με τη φωνή μου αλλά και τη διοίκηση με τον οβολό μου. Υπάρχουν ήδη (άκουσα στο ραδιόφωνο) πολλοί που δεν πρόκειται να στηρίξουν τη διοίκηση και αντιθέτως θέλουν να την πολεμήσουν. Υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ θα πάνε στο γήπεδο εξαιτίας τους. Υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ θέλουν να πάει καλά η ομάδα γιατί αυτό θα το καρπωθεί η υπάρχουσα διοίκηση. Η δική μου φιλοσοφία είναι διαφορετική και δεν περιμένω να συμφωνήσουν όλοι σε αυτό. Τουλάχιστον να ξέρουν ότι υπάρχει και αντίλογος, αλλά και ότι η αγάπη προς την ομάδα δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση και αποδοχή -άκριτα- των πράξεων της διοίκησης.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Η οποιαδήποτε διαφορά στις απόψεις και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων δεν συνιστά διχασμό από μόνη της. Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και είναι καλό να ακούγονται και να συζητιούνται. Ωστόσο αυτό που δεν είναι καλό είναι ο εγωισμός του καθενός μας που έχει διαφορετική άποψη από την πρακτέα να υπερισχύει και επειδή δεν επικρατεί η δική του άποψη να εφαρμόζει "κατά το δοκούν" μέτρα εναντίον αυτού που διαφωνεί. Αυτό είναι διχασμός, όταν κάνεις την όποια διαφορετικότητα, πράξη και δεν εφαρμόζεις αυτά που οι όποιοι κανόνες και θεσμοί (καλοί ή κακοί) αποφασίζουν.
Η διοίκηση Βεζυρτζή είχε προγραμματικά δηλώσει τέσσερεις στόχους:
1. Εξοδο στο ΟΥΕΦΑ - απέτυχε παταγωδώς
2. Χορηγίες στην ομάδα -οδηγείτε σε αποτυχία καθώς ούτε ο δανεισμός είναι αυτό που θέλαμε, ούτε έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κάποια αντάξια του ΠΑΟΚ χορηγία
3. Διαγραφή των προσαυξήσεων και ρύθμιση των χρεών -δεν γνωρίζω αν το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί θα ικανοποιεί πλήρως τα αιτήματά μας, δεν ξέρω καν αν τελικά θα κατατεθεί, αφού όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε θετικό εγώ θεωρώ και αυτή τη δέσμευση αποτυχημένη.
4. Έλευση επενδυτή στην ΠΑΕ. Επίσης δεν έχει γίνει τίποτε θετικό και η σύνδεση του 4 με το 3 προσωπικά με προβληματίζει για τους σκοπούς της σημερινής διοίκησης.
Στούς τέσσερεις λοιπόν βασικούς άξονες στους οποίους έπρεπε να κινηθεί η συγκεκριμένη διοίκηση υπήρξε παταγώδης αποτυχία. Εγιναν κάποια θετικά πράγματα (δεν μηδενίζω εντελώς την προσπάθεια) αλλά σε θέματα μικρότερης σημασίας.
Παρόλ΄ αυτά εγώ πρέπει να σταθώ δίπλα στη διοίκηση, να πηγαίνω στο γήπεδο, να στηρίζω την ομάδα, να βοηθάω παίκτες και προπονητή με τη φωνή μου αλλά και τη διοίκηση με τον οβολό μου. Υπάρχουν ήδη (άκουσα στο ραδιόφωνο) πολλοί που δεν πρόκειται να στηρίξουν τη διοίκηση και αντιθέτως θέλουν να την πολεμήσουν. Υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ θα πάνε στο γήπεδο εξαιτίας τους. Υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ θέλουν να πάει καλά η ομάδα γιατί αυτό θα το καρπωθεί η υπάρχουσα διοίκηση. Η δική μου φιλοσοφία είναι διαφορετική και δεν περιμένω να συμφωνήσουν όλοι σε αυτό. Τουλάχιστον να ξέρουν ότι υπάρχει και αντίλογος, αλλά και ότι η αγάπη προς την ομάδα δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση και αποδοχή -άκριτα- των πράξεων της διοίκησης.
den petixe tipota auti i diorismeni dioikisi alla emeis ma pame sto gipedo diladi na ginoume fita auto les.na mas mikrenoun san silogo kai emeis na tous stirizoume.oreos!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ena isixo kalokeri pote tha perasoume re pousti mou me ta lamogia pou exoume blexei :-[

Offline bozik

• Αλλαγή
συναντησε ενα φιλαρακι μου χθες τον βεζυρτζη στο κεντρο και του λεει... τη θα γινει ρε προεδρε ποτε θα βγουμε απο το τελμα  ??? και αυτος λεει... γιατι δεν βγηκαμε ???εσυ λες οτι βγηκαμε ??? του λεει το φιλαρακι μου..και αυτος απανταει περιμενεεε περιμενεε....τοτε θα κανουμε καλο καλοκαιρι...... περιμενεεεε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
w kala ama nomizei o bezyrtzis alitheia oti bgikame apo to telma... paei telos... na tou lege to filaraki na kopsei tous tsirilous kai tous brazilianous k na piesei gia ti rithmisi.

jmjyiannis

• Guest
w kala ama nomizei o bezyrtzis alitheia oti bgikame apo to telma... paei telos... na tou lege to filaraki na kopsei tous tsirilous kai tous brazilianous k na piesei gia ti rithmisi.
i opoia parepiptontws se poia fasi einai? (filaraki poli goustaro to quote pou exeis gia to  Mino sto profil sou  :) )

Poet

• Guest
Λάλησε ο Βεζυρτζής!!! Τραλαλάαα ... τραλαλάααα!!!!

Ρε γαμώ ... έλα που τον υποστήριζα κι'όλας!!! Αλλά πάντα με έτρωγε μέσα μου ... απο πέρυσι είχα δει στο βλέμμα του κάτι που δεν μου άρεσε ... απλά δεν ήθελα να το πιστέψω, επειδή στο παρελθόν μας έκανε υπερήφανους και τον είχα σε εξέχουσα θέση!!! Μετά όμως απο την συνέντευξη του Άγγελου ... έκανα κλίκ ... τουλάχιστον ο Άγγελος είναι έντιμος, δεν μπορεί να είπε μ@λακίες για τον Βαλέντσια ... δεν κατηγορεί έτσι εύκολα κόσμο!!!

Μάλιστα ... ωραία ... πάει κι'αυτός ... κανένας άλλος μας έμεινε;;

Χθες μιλούσαμε με κάτι φίλους και μου είπαν ότι ο Λάκης, σε συνέντευξη στο ράδιο, δήλωσε ευθαρσώς ... εγώ τα 900 εκ. που μου χρωστάνε, θα τα βγάλω απ'τον ΠΑΟΚ!!! ... Τί γίνεται ρε παιδιά;;;

Πού πάτε ωρέ κλεφτόπουλα;;;; Ώπα ρε!!! ... Ώπα!!! ... Αγάντα, που λένε και οι ναυτικοί!!!! ... Μπάστα, που λένε και οι Ιταλοί!!! ... Στάκα, που λένε και οι Βλάχοι!!! ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;

Is there anybody here? Έχει μείνει κανένας; Τελικά, όχι έχουν πέσει οι μάσκες ... έχουν βγεί όλα φόρα παρτίδα!!! Εξαιρετικά πράγματα!!! Χαρμολύπη ... που λένε και οι μεγάλοι Θεολόγοι!!! Απ'τη μιά να γελάς ... και απ'την άλλη να κλαίς!!! Γι'αυτό έχουμε χαζέψει και εμείς!!! Και κάθομαι και σκέφτομαι ... αξίζει να στενοχωριόμαστε, να ασχολούμαστε, να σπάζουμε το μυαλό μας ... UNBELIEVABLE!!!!

Σε λίγο θα καταριόμαστε την ώρα που γίναμε ΠΑΟΚτσήδες ... αν δεν το έχουμε κάνει ήδη!!!

peja_4

• Guest
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ....
ΒΕΖΥΡΤΖΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΘΗΝΕΣ.....
ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ
ΒΓΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
thn kyriakh stis 10.30 to prwi o kwstas karamanlhs tha milisei sto synedriako kentro i.vellidis.MIPOS THA PREPEI NA EIMASTE EKEI KAI NA AFISOUME TIS SIZITISEIS STO INTERNET ?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Ρε γαμώ ... έλα που τον υποστήριζα κι'όλας!!! Αλλά πάντα με έτρωγε μέσα μου ... απο πέρυσι είχα δει στο βλέμμα του κάτι που δεν μου άρεσε ... απλά δεν ήθελα να το πιστέψω, επειδή στο παρελθόν μας έκανε υπερήφανους και τον είχα σε εξέχουσα θέση!!! Μετά όμως απο την συνέντευξη του Άγγελου ... έκανα κλίκ ... τουλάχιστον ο Άγγελος είναι έντιμος, δεν μπορεί να είπε μ@λακίες για τον Βαλέντσια ... δεν κατηγορεί έτσι εύκολα κόσμο!!!

Re file... akrivos, ma akrivos to idio pragma epatha kai egw...
Apisteuto... Les kai ta egrapsa egw ta parapanw :) :P

kostas4

• Guest
thn kyriakh stis 10.30 to prwi o kwstas karamanlhs tha milisei sto synedriako kentro i.vellidis.MIPOS THA PREPEI NA EIMASTE EKEI KAI NA AFISOUME TIS SIZITISEIS STO INTERNET ?

Offline blue_eyes

• Βασικός
Πέρα από την διοίκηση πρέπει να πάει και μια αντιπροσωπεία φιλάθλων να ζητήσει μια, έστω και ολιγόλεπτη, συζήτηση μαζί του. Αν πάμε και πολλοί από εξώ ακόμα καλύτερα..

Photis

• Guest
Egw exw na pw mpravo pou ananew8ike to simvolaio tou Xristodoulopoullou.... ;D

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
to mono swsto pragma pou ekanan...mas efige o barcauan kai mallon kai o miecel..kai ananeosan gonzalez >:(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

AYTO AKRIBWS

Poet

• Guest
Êáé ìéÜ êáé ôüóï êáéñü ôá ëÝìå ... ïé ôåëåõôáßåò ìïõ äéáðéóôþóåéò ... ìüëéò ÷èåò ïëïêëÞñùóá ôçí ÝñåõíÜ ìïõ êáé ðëÝïí ìðïñþ íá ìéëÜù ìå óôïé÷åßá åßíáé ...

Áí äåí âñåèåß åðåíäõôÞò ðïõ èá âÜëåé ÷ñÞìáôá ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôïõ ÷ñüíïõ, ôüôå ï ÐÁÏÊ ðÜñá ìá ðÜñá ðïëý äýóêïëá èá áðïöýãåé ôçí Ä' ÅèíéêÞ!!!

ÂáóéêÜ ïé åðéëïãÝò åßíáé äýï, åðåíäõôÞò Þ áõôïäéá÷åßñçóç. ÅðåéäÞ ç áõôïäéá÷åßñçóç äåí Ý÷åé ÷ñÞìáôá ãéá íá âåëôéþóåé ôçí êáôÜóôáóç ... êáé åðåéäÞ ç ðïëéôåßá Ý÷åé áãñéÝøåé ... èåùñþ üôé ðïëý äýóêïëá ï ÐÁÏÊ èá áðïöýãåé ôá äõóÜñåóôá, ü÷é åðåéäÞ äåí õðÜñ÷åé åíáëëáêôéêÞ ëýóç ... õðÜñ÷åé êáé åßíáé ìüíï ìßá ... áëëÜ ôçí åíáëëáêôéêÞ áõôÞ ëýóç, áêüìá êáé áí ôçí ãíþñéæáí Þ ôçí áíáêÜëõðôáí ïé óçìåñéíïß äéïéêïýíôåò, äåí Ý÷ïõí ôç èÝëçóç íá êáôåõèõíèïýí ðñïò ôÝôïéïõ åßäïõò ëýóåéò!!!!

ÅéäéêÜ ï ÐÁÏÊ, åßíáé óôï óôü÷áóôñï ôïõ õðïõñãåßïõ áíÜðôõîçò. ÐÜíôùò ãéá íá ìçí áäéêïýìå ôçí ðïëéôåßá, ìÝ÷ñé ôþñá, üóï ðáñÜäïîï êáé áí áêïýãåôáé áõôü ... ôïí ÐÁÏÊ ôïí öÝñåôáé åõíïúêÜ!!!

ÐÜñôå ìéÜ éäÝá ìüíï áðï áëëçëïãñáößá ðïõ Ýðåóå óôçí êáôï÷Þ ìïõ ....

ÁèÞíá, 20 Éïõëßïõ 2006

Ï Õöõðïõñãüò ÁíÜðôõîçò ê. ÃéÜííçò Ðáðáèáíáóßïõ Ýóôåéëå ôçí Ýêèåóç ôçò Äéåýèõíóçò Åóùôåñéêïý Åìðïñßïõ ãéá ôéò ÐÁÅ êáé ôéò ÊÁÅ óôçí ÅðéôñïðÞ Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý êáèþò êáé óôçí ÅÐÁÅ êáé ôçí ÅÓÁÊÅ

Õðåíèõìßæïõìå, üôé óôï íüìï ôïõ Õðïõñãåßïõ Ðïëéôéóìïý ºäñõóç, ïñãÜíùóç êáé ëåéôïõñãßá áèëçôéêþí åðáããåëìáôéêþí åíþóåùí êáé Üëëåò äéáôÜîåéò» ðïõ ðñüóöáôá øçößóèçêå, ðåñéëÞöèçêå äéÜôáîç ðïõ ðñüôåéíå ôï Õðïõñãåßï ÁíÜðôõîçò óýìöùíá ìå ôçí ïðïßá:

Áðáãïñåýåôáé, áðïëýôùò, ç äéåíÝñãåéá êÜèå åßäïõò åããñáöþí Þ ìåôåããñáöþí, ìåôÜ Þ Üíåõ áíôáëëÜãìáôïò, åðáããåëìáôéþí Þ åñáóéôå÷íþí Þ åêðáéäåõüìåíùí Þ åëåýèåñùí Þ äáíåéêþí áèëçôþí, óå ðïäïóöáéñéêÞ Þ êáëáèïóöáéñéêÞ áíþíõìç åôáéñßá, óå ïðïéáäÞðïôå íüìéìç ìåôåããñáöéêÞ ðåñßïäï, ðïõ áñ÷ßæåé ìåôÜ ôç ëÞîç ôçò êÜèå äéá÷åéñéóôéêÞò-ïéêïíïìéêÞò ÷ñÞóçò ôçò, åöüóïí ôï óýíïëï ôùí éäßùí êåöáëáßùí ôçò åôáéñßáò, üðùò áõôü ðñïóäéïñßæåôáé áðü ôï Üñèñï 48 ðáñ. 1 åäÜöéï ã ôïõ ê.í. 2190/1920, üðùò éó÷ýåé, óõíõðïëïãéæüìåíçò êáé ôçò ðëáóìáôéêÞò áîßáò ôùí áèëçôþí ôïõ Üñèñïõ 2 ôïõ í.3372/2005 (ÖÅÊ 187 Á), ãéá üóï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá ëáìâÜíåôáé áõôÞ õðüøç, åßíáé ìéêñüôåñï áðü ôï Ýíá äÝêáôï (1/10) ôïõ êáôáâåâëçìÝíïõ ìåôï÷éêïý ôïõò êåöáëáßïõ…»

Óýìöùíá ìå ôçí Ýêèåóç äéáðéóôþèçêå üôé :

A. Ïé êáôùôÝñù áèëçôéêÝò åôáéñåßåò äåí õðÝâáëáí ìÝ÷ñé óÞìåñá óôçí Õðçñåóßá ìáò ôéò ïéêïíïìéêÝò êáôáóôÜóåéò ÷ñÞóçò 1/7/2004- 30/6/2005 ùò êáé ôá ðñáêôéêÜ ôùí Ôáêôéêþí Ãåíéêþí Óõíåëåýóåùí.

ÐÁÅ
 Êáôçãïñßá

1. ÅÈÍÉÊÏÓ Ï.Ö.Ð.Ö. – Á.Ï. ÌÁÍÇÓ
 Ã ÅèíéêÞ

2.ÍÅÁ Á.Ï. ÊÁÂÁËÁ»
 Ã ÅèíéêÞ

3.Á.Ï.ÐÑÏÏÄÅÕÔÉÊÇÓ ÍÅÏËÁÉÁÓ

ÍÉÊÁÉÁÓ ÊÏÑÕÄÁËËÏÕ - ÐÅÉÑÁÉÙÓ
 Â ÅèíéêÞ

4. ÁÊÑÁÔÇÔÏÓ ÁÍÙ ËÉÏÓÉÙÍ
 Á ÅèíéêÞ

5. Á×ÁÑÍÁÚÊÏÓ
 Ã ÅèíéêÞ

Ãéá ôéò ùò Üíù ÐÁÅ ìå ôá Ê2-2935/27-2-06, Ê2-1760/7-2-06, Ê2-1759/7-2-06, Ê2-10527/06 êáé Ê2-10875/2006 ÝããñáöÜ ìáò ðñïò ôïí ÅéóáããåëÝá Ðëçììåëåéïäéêþí Ðåéñáéþò, ÊáâÜëáò êáé Áèçíþí áíôßóôïé÷á, æçôÞèçêå ç Üóêçóç ðïéíéêÞò äßùîçò êáôÜ ôùí õðåõèýíùí ôùí ùò Üíù Áíùíýìùí Áèëçôéêþí Åôáéñåéþí óýìöùíá ìå ôá ïñéæüìåíá óôá Üñèñá 57 êáé 61, ëüãù ìç õðïâïëÞò óôçí Õðçñåóßá ôùí åê ôïõ íüìïõ (Üñèñá 26á êáé 43â Ê.Í. 2190/1920) ñçôþò ðñïâëåðüìåíùí óôïé÷åßùí, ôá ïðïßá ç Õðçñåóßá åããñÜöùò æÞôçóå êáô’ åðáíÜëçøç áðü ôéò ðñïáíáöåñüìåíåò åôáéñåßåò.

Ïé õðüëïéðåò ÐÁÅ êáé ÊÁÅ õðÝâáëáí ôá êáôÜ íüìï äéêáéïëïãçôéêÜ áðü ôïí Ýëåã÷ï ôùí ïðïßùí äéáðéóôþèçêå üôé õðÜñ÷ïõí ðñïâëÞìáôá óôá ßäéá êåöÜëáéá óôá ðëáßóéá ôùí ó÷åôéêþí äéáôÜîåùí ôïõ Ê.Í. 2190/1920 ãéá ôéò êáôùôÝñù ÐÁÅ: ÁÅÊ, ÐÁÏÊ, ÏÖÇ, ÇÑÁÊËÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ, ÍÉÊÇ ÂÏËÏÕ, ÂÅÑÏÉÁ, ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ, ÈÕÅËËÁ ÐÁÔÑÙÍ, ÄÏÎÁ ÄÑÁÌÁÓ êáé ÊÁÅ: ÁÌÁÑÏÕÓÉÏÕ, ÌÁÊÅÄÏÍÉÊÏÓ

.....................................

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ» óôçí ÔáêôéêÞ ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôùí ìåôü÷ùí ôçò ðïõ Ýëáâå ÷þñá óôéò 29-12-2005, áðïöÜóéóå áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý ôçò êåöáëáßïõ êáôÜ ôï ðïóü ôùí åõñþ 6.174.278,32 ìå êáôáâïëÞ ìåôñçôþí, ç ïðïßá åãêñßèçêå áðü ôçí Õðçñåóßá ìáò ìå ôçí Ê2-4293/15-5-2006 áðüöáóç êáé êáôá÷ùñÞèçêå óôï ìçôñþï Á.Å. ôçí 15-5-2006. Ãéá ôçí åí ëüãù áýîçóç óýìöùíá ìå ôï áðü 2-6-06 ðñáêôéêü ðéóôïðïßçóçò ôïõ Äéïéêçôéêïý Óõìâïõëßïõ ôçò ÐÁÅ ðïõ õðïâëÞèçêå óôçí Õðçñåóßá ìáò ôçí 19-6-06 êáôáâëÞèçêå ìüíï ôï ðïóü ôùí 20.310,60 åõñþ. Êáôüðéí ôïýôïõ åîáêïëïõèïýí íá Ý÷ïõí åöáñìïãÞ ïé äéáôÜîåéò ôïõ Üñèñïõ 48 ðáñ. 1 åäáö. ã ôïõ Ê.Í. 2190/1920. Ìå ôï Ê2-8962/06 Ýããñáöü ìáò ðñïò ôçí ÐÁÅ ìåôáîý ôùí Üëëùí åðéóçìáßíïõìå ôï ãåãïíüò üôé åîáêïëïõèïýí íá éó÷ýïõí ïé äéáôÜîåéò ôïõ Üñèñïõ 48 ôïõ ßäéïõ íüìïõ .

Ç ÐÁÅ ìå ôçí áðü 26-6-2006 åðéóôïëÞ ôçò ìáò åíçìÝñùóå üôé ðñïóÝöõãå óôï áñìüäéï ÄéêáóôÞñéï ãéá ôï äéïñéóìü ðñïóùñéíÞò äéïßêçóçò ëüãù ðñïâëçìÜôùí. Ç íÝá äéïßêçóç ðïõ èá ðñïêýøåé áðü ôç äéáäéêáóßá áõôÞ èá áó÷ïëçèåß ìå üëá ôá ôñÝ÷ïíôá èÝìáôá ôçò åôáéñåßáò.

Óôç óõíÝ÷åéá ìå ôçí áðü 14-7-2006 åðéóôïëÞ ôçò õðïâëÞèçêáí óôçí Õðçñåóßá ìáò óôïé÷åßá ãéá ôç óýãêëçóç ¸êôáêôçò ÃåíéêÞò ÓõíÝëåõóçò ôùí ìåôü÷ùí ôçò ôçí 29-6-2006 ìå èÝìáôá ôç ìåßùóç ôïõ ìåôï÷éêïý ôçò êåöáëáßïõ ìå áðüóâåóç æçìéþí ùò êáé ôçí áýîçóç áõôïý ìå êáôáâïëÞ ìåôñçôþí, ìå óêïðü ôçí åîõãßáíóç ôçò åôáéñåßáò.

Ìå âÜóç ôçí áðüöáóç ðïõ èá ëÜâåé ç åí ëüãù ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç êáé ôçí åí óõíå÷åßá ïëïêëÞñùóç ôçò áýîçóçò áõôÞò ç Õðçñåóßá ìáò èá åðáíåêôéìÞóåé áí ôá ßäéá êåöÜëáéá ôçò ÐÁÅ èá âåëôéùèïýí êáé äåí èá óõíôñÝ÷ïõí ïé ëüãïé åöáñìïãÞò ôïõ Üñèñïõ 48 ôïõ Ê.Í. 2190/1920 ùò éó÷ýåé.

O áèëçôéêüò íüìïò ðñïÝâëåðå ðåñßïäï ÷Üñéôïò 2 ÷ñüíéá ãéá ôéò ÐÁÅ êáé ÊÁÅ ... ï 1ïò ÷ñüíïò Þôáí ðÝñõóé ... ï 2ïò åßíáé öÝôïò!!! Áí äåí ðñïëÜâïõìå öÝôïò íá äéïñèþóïõìå áõôÞ ôç ó÷Ýóç ... ßäéá êåöÜëáéá > 1/10 Ìåôï÷éêïý Êåöáëáßïõ ... ôüôå êëÜöôá ×áñÜëáìðå!!!

Ôï êåöÜëáéï åßíáé ... 3 åê. ôï 1/10 åßíáé 300 ÷éë.

Ôá ßäéá êåöÜëáéá åßíáé ...

3 åê. ôï ìåôï÷éêü êåöÜëáéï - 15,5 åê. æçìßåò ... ðÜìå -12,5 åê.

Óôï ðïóü áõôü áí ðñïóèÝóïõìå ôçí áîßá ôùí ðáéêôþí ... ðåñßðïõ 6 åê. ìÝíåé -6,5 åê

¢ñá ... èÝëïõìå ðåñßðïõ 6,8 åê. óå ìåôñçôÜ ãéá íá ìçí Ý÷ïõìå ðñüâëçìá!! ÌÜëéóôá óôï ðïóü áõôü äåí óõíõðïëüãçóá ôçí ðåñõóéíÞ æçìßá åðåéäÞ ôá íïýìåñá åßíáé áðï ôïí éóïëïãéóìü ôïõ 2005!!!

Ôï ðïóü åßíáé Üðéáóôï!!! ÁËËÁ êáé íá ðéáóôåß ... ôïí åðüìåíï ÷ñüíï èá èÝëïõìå Üëëá 6 åê. åðéðëÝïí ... åðåéäÞ áðï ôïí åðüìåíï ÷ñüíï ðáýåé íá ðñïóôßèåôáé ç áîßá ôùí ðáéêôþí!!!

ÙÓ ÅÊ ÔÏÕÔÏÕ ... Ç ËÕÓÇ ÅÉÍÁÉ ÌÏÍÏ ÌÉÁ!!! ...

Ïé åðéëïãÝò åßíáé äõü ... æåßò ... Þ ðåèáßíåéò!!!

Ïé ëýóåéò óôï æåßò åßíáé åðßóçò äýï ... æåßò ìÝóù åðåíäõôÞ Þ æåéò ìüíïò óïõ.

ÅðåéäÞ åðåíäõôÞò äåí õðÜñ÷åé ... ðñïò ôï ðáñüí ... Üñá ç ëýóç åßíáé ìßá!!!

ÅðåéäÞ ç ìßá êáé ìïíáäéêÞ ëýóç, ïýôå ôïõò ðåñíÜåé áð'ôï ìõáëü, áëëÜ êáé íá ôïõò ðåñíÜåé äåí ðñüêåéôáé íá ôçí áêïëïõèÞóïõí åðåéäÞ äåí Ý÷ïõí ôçí âïýëçóç íá ôï ðñÜîïõí ... ãé'áõôü ... ç ìüíç ëýóç ðïõ ìðïñåß íá åðéôý÷åé áõôÞ ç äéïßêçóç ... åßíáé íá ðÝóïõìå óôç Ä' ... ìå ìáèçìáôéêÞ áêñßâåéá ðëÝïí!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
ποια ειναι αυτη η λυση ρε συ poet που αναφερεις???????
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός