Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Poet

• Guest
xmmm ........για τα λαμογια που λεγαμε .......ενα απο αυτα ο τρυφωνιδης .....φιλαρακι του γουμενου
...........μας την λεει και απο πανω..................... >:(

O Τρυφωνίδης φίλε, έχει 90% δίκιο σε αυτά που λέει. Το θέμα είναι ότι ζούμε πλέον σε μιά τόσο ψεύτικη κοινωνία, που λες την αλήθεια και το πέρνουν για ψέμματα!!!

manos4

• Guest
αυτος ο τρυφωνιδης δεν ειναι που βγηκε παλι στο ραδιο και ειπε μετα την ρυθμιση εχω επιχειρηματια
να βαλει τα 9,3 εκατ ευρω αλλα με την προυποθεση να λυθει και το θεμα του γηπεδου........
ρε μπας και ειναι ο φιλος του ο γουμενος με τα φουρνελα............ ;D ;D ;D ;D
ειναι η δεν ειναι ανθρωπος του γουμενου ο τυπος ..........?
ο οικονομιδης κατι προσφερε στον ΠΑΟΚ αυτος ο κυριος εκτος απο το οτι ηταν ο ρουφιανος του γουμενου
τι αλλο προσφερε...........?

Offline bozik

• Αλλαγή
xmmm ........για τα λαμογια που λεγαμε .......ενα απο αυτα ο τρυφωνιδης .....φιλαρακι του γουμενου
...........μας την λεει και απο πανω..................... >:(

O Τρυφωνίδης φίλε, έχει 90% δίκιο σε αυτά που λέει. Το θέμα είναι ότι ζούμε πλέον σε μιά τόσο ψεύτικη κοινωνία, που λες την αλήθεια και το πέρνουν για ψέμματα!!!
να λοιπον ενας λογος που πρεπει να μπει ο Ζαγορακης....ειναι μεγαλη αναγκη τωρα να εμπιστευθουμε καπιον για να βγουμε απο το αδιεξοδο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Poet

• Guest
Βάλε ρε τον Ζαγοράκη ... μ'έσκασες ... κάθομαι και σου γράφω τόσα κατεβατά ... και εσύ εκεί ... ε, βάλε όποιον θές ... μετά μην έρχεσαι όμως και διαμαρτύρεσαι έτσι; Ααααααααα ... μ'έσκασες!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
ενταξει αδερφε μην τρελενεσε....μια ερωτηση ποτε ψηφιζουμε

Poet

• Guest
ενταξει αδερφε μην τρελενεσε....μια ερωτηση ποτε ψηφιζουμε

Τί εννοείς, εκλογές; Βουλευτικές, Ευρωεκλογές, Δημοτικές, στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, στην ΠΑΕ, στο σωματείο απόρων ανήμπορων ποδοσφαιρικών ομάδων, πού εννοείς;

Αν πάντως λες για τον Α.Σ. ... σε 2 χρόνια.

Offline bozik

• Αλλαγή
oxi...για το αν πρεπει να αναλαβει ο Ζαγορακης η οχι,εκτος και αν βαλω εγω οπιον θελω χωρις ψηφοφορια...οπως λες πριν

Poet

• Guest
oxi...για το αν πρεπει να αναλαβει ο Ζαγορακης η οχι,εκτος και αν βαλω εγω οπιον θελω χωρις ψηφοφορια...οπως λες πριν

Βάλε εσύ όποιον θές ... εγώ θα επιδοθώ στο αγαπημένο σπόρ των ΠΑΟΚτσήδων ... στο κράξιμο!!!! Πάω να κάνω ασκησεις στις φωνητικές μου χορδές!!!

Ζαγοράκης για Πρόεδρος λέμε!!!! ΠΑΟΚ είσαι ρε!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
ετσι... αντε μια φορα να αλλαξουμε θεσεις :P

polaret

• Guest
Εστάλη στις: Μαΐου 12, 2007, 12:38:50Στάλθηκε από: Poet 
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: manos4 στις Μαΐου 12, 2007, 02:43:35
...........μας την λεει και απο πανω.....................

Μπορει σε καποια πραγματα απο ολες τις μαλακιες που λεει να εχει δικιο αλλα δεν μας ειπε το δικο του ρολο στην λαιλαπα γουμενου
αλλα βεβαια βρηκε τωρα τον οικονομιδη που τον κραζουμε ολοι για τις μαλακιες που ειπε και εκανε και μιλαει και αυτος
ΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ

SKAILS

• Guest
AN DEN GINEI H RUTHMISH TWN XREWN MEXRI TIS 15 IOUNIOU THA GINEI POLEMOS......SE DIOIKHSH K SE POLITEIA...
NA MHN ANEXTOUME NA KLEISEI H BOULH XWRIS NA GINEI H RUTHMISH TWN XREWN!!!

POLU TON MALAKA KANAME,TELOS,WS EDW...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ego giati nomizo oti den prepei na perimenoume os tis 15/06 alla na arhisoume na skeftomaste apo tora tis epomenes kinisis mas os laos?
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

manos4

• Guest
Ego giati nomizo oti den prepei na perimenoume os tis 15/06 alla na arhisoume na skeftomaste apo tora tis epomenes kinisis mas os laos?

απο τωρα πρεπει να γινουμε "ενοχλητικοι" στην πολιτεια και στους "λεβεντες" υπουργους μας και βολευτες.......
ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 15/6/2007 ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...........

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline cojones

• Αποστολή
  • **
Apo metrosport
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΕΑ αποφάσισε την ολική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για οφειλές προς ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

An auto einai ali8eia paizei provlima. Ennoeite oti to daneio pou piran einai gia na ka8arisoun oles tis ofeiles pros tritous kai na min iparxei periptosi kataptosis. Mallon oi sklires diapragmateuseis tous maranan...
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
και εμεις θελουμε ιντερτοτο.....και αυτοι δεν βγενουν να πουνε στα ισια οτι δεν μας περνει....καναδανειο ακομα παιζει.....

Offline Geo

• Αλλαγή
Το θέμα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ με την κατάπτωση της εγγυητικής!! Κύριοι της ΠΑΕ πείτε μας την ΑΛΗΘΕΙΑ επιτέλους!!

ΥΓ. ΡΕ μπας και είναι δάκτυλος του σκουλικοσκορδοπροέδρου??

Offline bozik

• Αλλαγή
οχι αδερφε.....ο Βεζυρτζης την προηγουμενη φορα που ειχε παει στην επιτροπη ζητησε παραταση και πηρε ως τις 16 του μηνος....τους ειχε πει οτι περιμενουμε να παρουμε δανειο και αν δεν το παρουμε δεν θα ερθουμε καθολου στις 16 γιατι δεν θα υπαρχει ΠΑΟΚ.Σημερα ειναι 16 και απο οτι ξερω δεν εχει γινει κανενας διακανονισμος...αφου τα λεφτα απο το δανειο το 1.4 πηγαν στους πεκτες και το υπολοιπο δεν ξερει κανεις....απο οτι ξερω ομως θα μπει νεα εγγυητικη με την καινουρια χρονια,αφου το μπατζετ θα ειναι διαφορετικο.