Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49487 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ειμαι εντυπωσιασμενος απο τις διοικητικες ικανοτητες αυτων των ανθρωπων. Η λυση που βρηκανε το πρωτο χρονολογικα οικονομικο προβλημα απο τα πολλα της ομαδας (δηλαδη το ουεφα) ειναι πρωτογνορη και απαιτουσε πραγματικα τεραστια φαντασια απο μερους τους.Δηλαδη αυτη :http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=64682
Δηλαδη κοσμακη ελεηστε μας και περι ταμπακιερας οπως παντα ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Ε λοιπον εγω συνεχιζω να λεω ενα μεγαλο ΟΧΙ στις μετοχες απλουστατα γιατι ακομα δεν εχω δει το παραμικρο ουσιαστικο οικονομικο εργο πλην της πετυχημενης οντως πωλησης του Μεγκαχεντ στους Αραβες(600.000 για το συγκεκριμενο παλτο μου φαινεται πραγματικα απιστευτο). Μπορει να ειναι περηγανη πωληση αλλα πραγματικα για μενα ηταν και απιστευτη. Για ολα τα υπολοιπα ελεγχονται και εχουν επιδειξει ανικανοτητα και αχρηστια.Τωρα τα οσα λεγονται απο τους ιδιους οτι καθομαστε ωρες στα γραφεια και αφησαμε τις δουλειες μας ειναι γελοιοτητες απλουστατα γιατι στην ζωη δεν υπαρχει παντα αναλογια ωρων "εργασιας" και αποτελεσματικοτητας. Αν ο ΠΑΟΚ δεν παιξει ουεφα οι κυριοι με πρωτο τον Βεζυρτζη ειναι αποτυχημενοι και πρεπει να φυγουν γιατι σε οτι υποσχεθηκαν θα εχουν πεσει 100% εξω. 
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
paidia to thema einai o kathenas ti apetiseis exei apo tous anthropous pou einai autin tin stigmi dioikhsh
oloi mas xeroume poli kala oti autoi oi anthropoi den exoun tin oikonomiki dinatotita na sikosoun tin omada...
den nomizo oti yparxei kapoios pou perimenei oikonomiki voitheia apo autous tous anthropous...
prin erthei i dioikhsh auti eixame ton goumeno diladi kanena kai psaxname kapoion o opoios apo tin stigmi pou den tha itan o ependytis
pou psaxnoume tha eprepe na itan kapoioi pou sto metavatiko stadio auto tha prospathisoun toulaxiston na kanoun mia kali oikonomiki diaxirisei...
kai me auto enow ta lefta apo ta eisitiria na min pigenoun se kapoia tsepi alla stis anages tis omadas, opos kai ta lefta apo poliseis pexton px megahed, opos kai ta lefta apo xorigies... giati oloi xerame oti ta lefta auta den pigenan sta tamia tis omadas...
i dioikhsh auti teleionei to kalokairi kai pisteuo oti tote tha prepei na tin krinoume oxi tora...
oi anthropou autoi prepei na oloklirosoun auto pou arxisan kai tote tha krithoun den mporoume na tous krinoume stin mesi tis diadromis...

me ola auta den eimai ypes tis dioikhshs apla opos eipa tin krisi mou tha tin kano to kalokairi apo auta pou tha exoun i den tha exoun kanei...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
kai to tromaktiko einai oti akoma den exoume katalavei oloi to thema me tis metoxes...

den exoume katalavei oti oi auxisi metoxikou kefaleou einai ena potami pou den gyrizei piso..
diladi i tha kalipsoume tin auxisei i tha dialithoume...
den yparxei mesi lysi, den mporoume na paroume tin auxisi metoxikou kefalaiou piso kai na tin akyrosoume...
edo distixos pou ftasame prepei na agorasoume eite theloume eite oxi tis metoxes allios to karavi autin tin fora tha vouliaxei
kai den tha mporei na kanei kati kaneis...

to xroniko perithorio teleionei to kalokairi kai meta nomizo exoume to dikaioma na paroume ligous mines paratasi, mexri tote prepei YPOXREOTIKA na exei kalifthei i auxisei metoxikou kefalaiou...

ta pragmata distixos den einai oute eixarista alla oute kai eukola...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
na kano mia erotisi?
An valoun 1 ek. euro apo tin tsepi tous gia tous diakanonismous, to kanoun ksekatharo apo tin arxi k mas to apodeiksoun me kapoio tropo oti ontos ta valan apo tin tsepi tous, k stin sinexeia zitousan apo ton epomeno ependiti 1 ek. euro gia na dosoun tis metoxes tous oste na ta kalipsoun, poia pistevete oti tha itan i antidrasi tis platias mazas ton paoktsidon?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
5 ERGASIMES MERES MEINANE...
GIA TO UEFA...
H DIOIKHSH DHLOSE AISIODOKSH. IDOY H RODOS....
O KOSMOS 8ELEI NA PAIKSOYME UEFA. IDOY H RODOS KAI GIA TON KOSMO.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Την Παρασκευη τελειωνουν τα ψεματα..

eretikos

• Guest
tha ithela na kanw mia erwtisi se opoion endiaferetai gia ton paok PISTEVEI KANEIS EKEI EKSO OTI AKOMA KAI AN ME KAPION TROPO H PAE KSEXREOTHEI MEXRI DEKARAS DEN THA KSANAFTASEI STA IDIA ME SE LIGA XRONIA ME TA LAMOGIA POU EXEI MPLEKSEI?

IronEagle

• Guest
Plin emena kai sena , .....mallon allos kaneis !!!
An labo ypopsi oti krazonte, oi dimosiografei otan to anaferoun ayto !!!

(...gia ta ypoloipa pou grafonte apo tin idia fara, dikaios kai krazonte,
alla otan xtypane to kampanaki kai sou analeioun oti kai na SE KSEOXREOSOUN (me opoiondipote tropo),
STO MELLON DEN YPARXEI "FOS" STON ORIZONTA, oi perissoteroi "krazoun" tous dimosiografous kai petane xartaetous,
para na problimatistoun, gia to ti 8a ginei sto mellon !!!)

Offline babis36

• Αλλαγή
Μια βδομαδουλα εμεινε για το Ουεφα. Αν η σημερινη διοικηση αποδειχτει και παλι ανεπαρκης παρα τις διαβεβαιωσεις της απο τον Ιανουαριο μεχρι τωρα εγω προσωπικα περιμενω την παραιτηση της μαζι με την ομολογια της αποτυχιας της.Ολα τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου και ψεματα χονδροειδη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Tin Paraskevi den teleiwnei tipota...

Mporeis na steileis stin UEFA ena levko fakelo me xartopetsetes, giati exeis to dikaiwma mexri mesa Apriliou na steileis symplirwmatika eggrafa. Nomizw pws 2,2 ek tha einai sta symplirwmatika eggrafa.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
georgie auto 1h fora apo sena to akouo. sigoura isxiei? an isxie tha eixe paiksei sigoura pio dinata.

BLACK DOG

• Guest
ναι ισχυει το ειχε πει και δημοσιογραφαρας κολκας :-\

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
kourafeksala, mia zwi ta idia, olo koutoponeries kai klepsimata.

EGO PANTOS EXO THN APETESI APO THN DHIKISI NA ME PROSFERI LHSI STO PROBLIMA EDO KAI TWRA.

Kai parakeuh gia mena ine arga, den goustaro na zitianevo sthn UEFA.

p.s. epifilaxtika ta lew dioth den gnorizo an isxi auto me thn paratash.
PAOK PANO APO OLLA

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
avrio paei o vezyrtzis athina na parei ta lefta lene ta reportaz.... h avrio h tpt

Offline cure

• Αλλαγή
@IronEagle
Έχεις απόλυτο δίκαιο για τη γενικότητα "Όλοι εμείς..." που χρησιμοποίησα. Απλά δύο επισημάνσεις:
Το είπα έχοντας στο μυαλό μου μόνο όσους διαφωνούν και το τι θα λέγανε στους υπόλοιπους, αλλά το εξέφρασα λάθος.
Εγώ δεν θεωρώ ότι όσοι σκέφτονται όπως εγώ έχουν δίκιο ντε και καλά. Εμένα με ενδιαφέρει να ακούω αντίθετες απόψεις όπως οι δικές σου για να προσπαθώ βγάζω κάποια άκρη. Δεν ανήκω σε καμιά κάστα που προσπαθεί να επιβάλει απόψεις στην ομάδα, ώστε να θεωρώ τον όποιον έχει αντίθετη γνώμη εχθρό του ΠΑΟΚ. Αφήνω αυτό το προνόμιο στους συνδέσμους μας.

Απλά ρε φίλε δεν κατάλαβα την ειρωνεία με το Μπάμπη το Σουγιά κτλ. Δε νομίζω ότι χρειαζόταν.

@babis36
Όλο το σκεπτικό σου για την κατάσταση της Θεσσαλονίκης, η οποία συμπαρασύρει τον ΠΑΟΚ θα τη δεχόμουν, αν δεν υπήρχαν ευνοούμενοι του συστήματος εκτός Αθηνών.
Η δική μου αίρεση είναι η εξής: στο σκουλήκι και στη γριά πήγαν όπως κι αν πήγαν Κοντομηνάς και Μυτηληναίος. Σε μας γιατί ποτέ δεν έχει έρθει κάποιος τέτοιος; Λέω λοιπόν με το φτωχό μου το μυαλό ότι οι καρχαρίες μοίρασαν την τοπική πίτα σε τρία άτομα. Δεν γίνεται εμάς, το μεγαλύτερο κομμάτι να το άφησαν στην απ' έξω. Απλά σε μας για πολλούς λόγους δεν θα μπορούσε να βγει μπροστά ο καρχαρίας.
Εγώ βάσει αυτών ξεχωρίζω τον ΠΑΟΚ από τα προβλήματα της πόλης και ψάχνω ως ντετέκτιβ  ;) να βρω φαντάσματα. Γι' αυτό δεν μπορώ να χωνέψω, όχι τον Βεζυρτζή, αλλά τον οποιοδήποτε "διαχειριστή" της κατάστασης.
@Homo
c) symmetoxh sto UEFA. [/b]Edo einai h kyrioterh diafonia moy. Edo file PAOKCURE den symmerizomai ka8oloy ton efhsyxasmo soy. Gia mena to pi8anotero einai na MHN paroyme adeia apo thn UEFA. Vevaia h stigmh ayths ths "ksekoyrashs" einai la8os, dystyxos oi stigmes einai akoma krisimes.Makari vevaia na diapseys8o ego kai na apodeix8ei oti exeis esy dikaio telika.

ps: Oso gia ta lamogia den phran thn PAE dinontas ta 9 ekatommyria euro, oxi giati h ND exei yposxe8ei to magazi se kapoion diko ths topothrhth alla giati kata th gnomh moy htan toso lamogia (o Rwssos Zaxoydanhs kai o grafikos capetan Giannhs-etoimos) poy h8elan na paroyn to magazi telios tsampa

Ορισμένες επισημάνσεις θέλω να κάνω που τις θεωρώ απαραίτητες.
Καταρχήν θέλω να τονίσω με κάθε τρόπο πως εγώ δεν είμαι εφησυχασμένος για την υπόθεση Uefa. Πιστεύω ναι, πως θα παίξουμε στο Uefa γιατί αυτό λέει η λογική μου, αλλά ο τρόπος και ο λόγος που θα γίνει αυτό και γι' αυτό έγραψα το προηγούμενο λογίδριο είναι αυτό που με "σκοτώνει". Πάμε να δώσουμε κώλο για να μας πούνε ευνοημένους για μία μαλακία (έξοδος Uefa) σε σχέση με το πραγματικό πρόβλημα ύπαρξης του ΠΑΟΚ που είναι οι προσαυξήσεις των χρεών.
Επίσης παρακαλάω να έχω άδικο σε όλα όσα έγραψα. Αλλά δεν μου επισήμανε κανένας μέχρι τώρα που έχω κάνει λάθος από τότε που κράζω ως ανίκανη αυτή τη διοίκηση.
Με λίγα λόγια το τι θα κάνει η κάθε διοίκηση εξαρτάται από τον λόγο για τον οποίο αυτή βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, με βάση τα όσα εγώ πιστεύω ότι είναι αυτή, ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Uefa. Κι όταν γίνει αυτό πείτε της και μπράβο. Εγώ συγγνώμη αλλά θα συνεχίζω να τη κράζω και δεν θα είμαι αντίθετος ούτε λέξη με όλα αυτά που της έχω σούρει τόσο καιρό.
Αντίθετα αν διαγραφούν όλες οι προσαυξήσεις και ανοίξει έτσι ο δρόμος για έναν επενδυτή στην ομάδα, που θα τον ξέρουμε όλοι, τότε θα τους έχω εικόνισμα στο μαξιλάρι μου. Ακόμη κι αν φύγουν δηλώνοντας ανικανότητα, αφού εξασφαλίσουν το ελάχιστο του Uefa, όπως και να το κάνουν εγώ θα τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου, γιατί τόσα μπορούσαν, τόσα έκαναν και η πρόθεση τους θα δείξουν ότι ήταν αγνή.
Αλλά αν, λέω αν, σε δυο μήνες ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χρωστάει τις Μιχαλούς, θα μπορέσει κάποιος να μου εξηγήσει τότε τον σκοπό για τον οποίο δεν θα έχουν φύγει;

Και αυτό είναι που καταλογίζω στην ηλίθια διοίκηση μας. Αυτός είναι ο λόγος που γράφω από τον Γενάρη και τους κράζω. Κανείς άλλος. Είναι οσφυοκάμπτες και ανίκανοι. Από την αρχή δεν πάνε να διεκδικήσουν αυτά που μας ωφείλει το κράτος ή να τους φοβίσουν ενόψει εκλογών, αλλά αντίθετα θα μείνουν χρεωμένοι με την υπόθεση Uefa και θα πούνε κι ευχαριστώ.

Όσο για τα λαμόγια στο υστερόγραφο συμφωνώ και επαυξάνω!

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=461682

Χθες το πρωί στις 10 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Καλύβα, κλήθηκαν να καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει παραγγείλει ο αθλητικός εισαγγελέας Λάμπρος Τσόγκας
Τι ερευνούν οι δικαστικές αρχές; Το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των Γιάννη Γούμενου και Βασίλη Παγώνη για κακουργηματική υπεξαίρεση με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από τον έλεγχο που έκανε ο ΣΔΟΕ στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Και αυτό είναι μάλλον λογικό, από τη στιγμή που, σύμφωνα με νομικούς, μόνο η απόδειξη για τις 778.000 ευρώ συνιστά «καραμπινάτη», όπως λένε χαρακτηριστικά, υπεξαίρεση.

Μια σημαντική λεπτομέρεια; Ενα μήνα μετά την ημέρα που πάρθηκε η σχετική απόφαση δεν έχει ακόμη κατατεθεί η μηνυτήρια αναφορά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα είπε και χθες ο νομικός Δημήτρης Μόκκας στον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Βεζυρτζή, αρκεί μια αναφορά στον αθλητικό εισαγγελέα με την οποία ο ΠΑΟΚ θα ζητά να διερευνηθούν τα στοιχεία που προκύπτουν από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, για να γίνει παράλληλη έρευνα από τις δικαστικές αρχές.

Οι άνθρωποι πάντως της προσωρινής διοίκησης αναζητούν ακόμη τους ποινικολόγους στους οποίους θα αναθέσουν την υπόθεση και επιμένουν ότι θα κατατεθεί ξεχωριστή μηνυτήρια αναφορά.

Poli vrwmiki ipothesi...

Εδώ είναι όλο το ζουμί...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Eksodiko PAE PAOK pros Goymeno, h kentrikh idea einai:
FERE TA 778 XILARIKA KAI THN jAGUAR MESA SE 24 ORES

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Επίσης παρακαλάω να έχω άδικο σε όλα όσα έγραψα. Αλλά δεν μου επισήμανε κανένας μέχρι τώρα που έχω κάνει λάθος από τότε που κράζω ως ανίκανη αυτή τη διοίκηση.
Με λίγα λόγια το τι θα κάνει η κάθε διοίκηση εξαρτάται από τον λόγο για τον οποίο αυτή βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, με βάση τα όσα εγώ πιστεύω ότι είναι αυτή, ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Uefa. Κι όταν γίνει αυτό πείτε της και μπράβο. Εγώ συγγνώμη αλλά θα συνεχίζω να τη κράζω και δεν θα είμαι αντίθετος ούτε λέξη με όλα αυτά που της έχω σούρει τόσο καιρό.
Επειδή τελευταία έχω την τάση να μη γίνομαι κατανοητός, μία απαραίτητη διευκρίνηση. Οι παραπάνω φράσεις δεν απευθύνονται προς τον Homo.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
Εξώδικο στέλνεις όταν δε θες να πας στο δικαστήριο.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εξώδικο στέλνεις όταν δε θες να πας στο δικαστήριο.

kinisi entiposiasmou k ena oplo gia ta dikastiria einai isa isa
pistevo oti pleon den prepei na exoume amfivolies oti o paok tha kinithei dikastika. to exoun pei 10 fores oi anthropoi, exoun kanei katathesei, vrikan dikigorous (check sto episimo site tis pae) kanan eksodiko dld ti allo perimenoume?
to thema einai oti i ipothesi tha parei xroooooooooooooooooooonia, me to uefa ti ginete pou einai ameso...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Επειδή τελευταία έχω την τάση να μη γίνομαι κατανοητός, μία απαραίτητη διευκρίνηση. Οι παραπάνω φράσεις δεν απευθύνονται προς τον Homo.
File moy akoma kai se mena na apey8ynosoyna, no offense. Alloste symfono sthn kritikh h opoia den einai apo empa8eia alla me epixeirhmata, oste na "isionoyn" oi dioikoyntes. Poly kala kaneis kai krineis kai sy kai opoiosdhpote allos, dioti ksero oti ta kinhtra soy soy einai agna.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ