Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49892 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
 Εγω παντως εχω φαει μεγαλη στεναχωρια απο τον Νικο τον Βεζυρτζη, λογω του οτι ειναι ενας "δικος" μας
  και βγαινει και λεει ενα σωρο μαλακιες για το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και αν δεν ειναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αυτοι που
  πεταξαν καποια αντικειμενα ειναι ενα ΚΟΜΜΑΤΙ του ΛΑΟΥ ΜΑΣ και ισως το πιο ΓΝΗΣΙΟ και ΚΑΘΑΡΟ.
Εγω διαφωνω και θα σου απαντησω ηρεμα να μην τα κανουμε σκατα οπως προχθες

ο βεζυρτζης ειπε διαφορα για τα 150 ατομα οχι για τον λαο του ΠΑΟΚ..τωρα αν εσυ πιστευεις οτι το πιο καθαρο κομματι του ΠΑΟΚ ειναι αυτοι που πετανε μεσα αντικειμενα και ειναι υπευθυνοι για 1 εκατ ευρω προστιμα σε 3 χρονια τοτε εισαι γελασμενος..

univ δεν νομιζω οτι ειναι ουτε καν 150..εαν αυτοι σταματησουν δεν θα εχουμε ουτε μια τιμωρια

Offline univ

• Αποστολή
  • **
ξερεις κανεναν απο αυτους τους 150 blue eyes?
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Last Edit: February 06, 2007, 19:49:40 by blue_eyes »

S.F.MALGARON

• Guest

Ουτε εγω φιλε, αν δω καποιον παντως θα τον στειλω στο Βεζυρτζη.
« Last Edit: February 06, 2007, 19:57:27 by S.F.MALGARON »

northeagle_4

• Guest

Offline univ

• Αποστολή
  • **
αν ψαχτεις λιγο καλυτερα και δεις οτι ξερεις πολυ περισσοτερους που εχουν πεταξει εστω και μια φορα στην ζωη τους μεσα στο γηπεδο ειτε κερμα ειτε ενα χαρτινο μπουκαλι κοκα κολα μην τρομαξεις.

kostas4

• Guest
πραγματικα δεν καταλαβαινω...5 σελιδες πριν ολοι μου τα χωνατε,τωρα τα γυρνατε...τεσπα.
οσον αφορα τα επεισοδια σαφως και δεν πρεπει να γινονται.αλλα ας μην γελιομαστε.αυτα που γινανε με τον βαζελο αν γινοτανε με τον ιωνικο ουτε 1 σειρα δεν θα γραφανε στις φυλλαδες.και αυτοι που τοσα χρονια λενε γιατι δεν τους απομονωνουμε τι κανουνε?οταν τα μπουκαλια φευγουνε απο τα επισημα εχει παει ποτε ο βεζυρτζης να πιασει κανεναν και να του πει "ρε φιλε γιατι το εκανες αυτο?".με τον βαζελο στο ημιχρονο οι διαιτητες φαγανε πολυ μπουκαλι απο τα επισημα,ο βεζυρτζης δεν ητανε εκει?ας κατεβαινε με τα φιλαρακια του κατω να τους "απομονωσει".
πηρατε καμια ικανοποιητικη απαντηση για τους βραζιλιανους?το μονο που ειπε ηταν οι η τωρινη διοικηση εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει!αλλα ο γκουερινο ητανε με τους δικους του εξω πεμπτη βραδυ μεχρι τις 3 η ωρα...
δεν τα ισοπεδωνω ολα αλλα οταν εχουμε διοικηση διορισμενη απο τον γουμενο εγω δεν μπορω να ειμαι καλα.ο μπιτσιανης για καφεδακι με τον φιλο του βγαινει αλλα φυσικα δεν μπορει να μιλησει κανεις..ειναι φιλαρακια και απλα πινουν εναν καφε..που ειναι το κακο..
σ.φ. μαλγαρων συμφωνω σε γενικες γραμμες μαζι σου αλλα διαφωνω σε ενα πραγμα.στο εαν θα τον στηριξουν οι συνδεσμοι η οχι..εδω οι συνδεσμοι τον γουμενο στηριζανε...ολα τα λεφτα αυτο που ειπες για τον κουδα..αλλα ξεχασα..για τους συνδεσμους ειναι ο ηρωας μας και δεν πρεπει να μιλαμε ασχημα για αυτον..ζητα συγνωμη αμεσως!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ετσι μπραβο..
αλλη φορα να γραφεις αυτα που εννοεις για να μιλησουμε σοβαρα

univ και εγω εχω πεταξει μεσα κερμα σε ματς με Κασναφερη με γαυρο με τακολα αν θυμασαι..
ομως δεν υπερηφανευομαι για αυτο. ηταν μια στιγμη πραγματικα που απο τα νευρα μου δεν ηξερα τι να πρωτοκανω..

αλλο ομως να γινετε συστηματικα

northeagle_4

• Guest
ta apotelesmata tis malakias mas (vezyrtzi akous???) kaname themataki,thematara kai tous dosame kai patima.kala krasia :
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/141769.html

kostas4

• Guest
univ και εγω εχω πεταξει μεσα κερμα σε ματς με Κασναφερη με γαυρο με τακολα αν θυμασαι..
ομως δεν υπερηφανευομαι για αυτο. ηταν μια στιγμη πραγματικα που απο τα νευρα μου δεν ηξερα τι να πρωτοκανω..

φιλε μου αυτο που λες ειναι πολυ σημαντικο..αυτα που γινανε με τον βαζελο ηταν οντως ανουσια και χωρις αιτια.αλλα αλλος θα σου πει οτι ειδε τον χαραλαμπιδη και τρελαθηκε.και ξερεις τι σημαινει δυναμη της μαζας...
πιστευω οτι ολοι εδω μεσα συμφωνουμε και ειμαστε κατα επεισοδιων που βλαπτουν την ομαδα..το θεμα δεν ειναι αυτο.το θεμα ειναι ο τροπος του βεζυρτζη

Offline blue_eyes

• Βασικός
Αυτο λεω να δωσω ενα ελαφρυντικο σε τετοια ματς αλλα στο συγκεκριμενο ηταν πραξεις επικινδυνων ανθρωπων..
και συμφωνω με την δυναμη της μαζας σε μεταμορφωνει οσο λογικος και σκεπτομενος να εισαι..

τι ειχε ο τροπος βεζυρτζη; μιλησε για 100 ατομα οχι για ολους..ειστε υπερβολικοι
Βλεπει ο ανθρωπος οτι ωγαζουμε μονοι μας τα ματια μας και το λεει..τι να κανει να πει μπραβο
« Last Edit: February 06, 2007, 19:53:36 by blue_eyes »

S.F.MALGARON

• Guest

φιλε μου αυτο που λες ειναι πολυ σημαντικο..αυτα που γινανε με τον βαζελο ηταν οντως ανουσια και χωρις αιτια.αλλα αλλος θα σου πει οτι ειδε τον χαραλαμπιδη και τρελαθηκε.και ξερεις τι σημαινει δυναμη της μαζας...
πιστευω οτι ολοι εδω μεσα συμφωνουμε και ειμαστε κατα επεισοδιων που βλαπτουν την ομαδα..το θεμα δεν ειναι αυτο.το θεμα ειναι ο τροπος του βεζυρτζη

:headbang:        :prosk:
« Last Edit: February 06, 2007, 19:54:22 by S.F.MALGARON »

Offline univ

• Αποστολή
  • **
τι να πουνε μωρε και οι βαζελοι... Αυτοι αλλαξανε ολοκληρη ομαδα γαι την ριζουπολη. Της κοντης της πουτσας οι τριχες τις φταινε

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
katalavainw ws ena va8mo thn premoura tou vezyrtzh na apodwsei ta (0poia..)
epeisodia se 150 kakous opadous - anarxikous - prezakides ktl prokeimenou na mhn
fame timwria omws etsi pou to kanei olis8ainei se dyo vasika shmeia;
1. Auto pou leei den einai alh8eia k to kseroun kai oi petres. Vazei se dokimasia tis
sxeseis ths PROSWRINHS dioikhshs me to MONADIKO ths sthrigma...... ton kosmo
2. Paizei to paixnidi tou POK k twn a8hnaikwn MME pou ksafnika anakalupsan thn
amerikh. 40 xronia twra gia ta ratsistika-ante8nika pou akoume sthn a8hna alla kai
sthn idia thn 8es/nikh giati den euais8htopoihtai kaneis..? pesane merika antikeimena
, kai ti egine..? Mono ston castillo pou perase apo tis 6-7-8 pesane ta 4plasia k den
akousthke kix. Sto gay-PAS eixame vroxh antikeimenwn kai ante8nika-ratsistika (alvanoi ktl)
kai den idrwse kanenos to auti. Egw perimena ton N.B na vgei kai na zhthsei eu8ews na exoume
THN IDIA AKRIVWS POINH me ton gay kai oxi na dwsei pathma sta xavouzoMME
« Last Edit: February 06, 2007, 20:25:35 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

S.F.MALGARON

• Guest
ta apotelesmata tis malakias mas (vezyrtzi akous???) kaname themataki,thematara kai tous dosame kai patima.kala krasia :
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/141769.html

Ακριβως φιλε μου, το θεμα το κανανε θεματαρα, βγαλαμε τα ματια μας, αυτα που ειπε ο Βεζυρτζης ουτε
  ο  βαρδινογιαννης δεν θα τα ελεγε, αυτος τα ειπε για να φανουμε καλοι στη σουπερ κλικα και να μας
  λυπηθουνε, αλλα οι δικοι του το κρεμασανε, ακου ανακοινωση που εβγαλε ο βαζελος, τους πονεσε
  πολυ τα μουνια και βγαλανε ανακοινωση σαν να  ζητανε τη τιμωρια μας, τι σαν δηλαδη....

northeagle_4

• Guest
 ochi pes mou tora an enas archidatos proedros tou PAOK den tha evgaze apandisi opou toulachiston tous prokalouse na asholithoun me ta tou oikou tous kai ta sinthimata pou akoustikan sta metaksy mas paichnidia sto OAKA.telospandon min to gamisoume to thema me vezyrtzi,oso ta thetika ine perissotera apo ta arnitika.....ypomoni.to kalokairi erchete

S.F.MALGARON

• Guest
katalavainw ws ena va8mo thn premoura tou vezyrtzh na apodwsei ta (0poia..)
epeisodia se 150 kakous opadous - anarxikous - prezakides ktl prokeimenou na mhn
fame timwria omws etsi pou to kanei polis8ainei se dyo vasika shmeia;
1. Auto pou leei den einai alh8eia k to kseroun kai oi petres. Vazei se dokimasia tis
sxeseis ths PROSWRINHS dioikhshs me to MONADIKO ths sthrigma...... ton kosmo
2. Paizei to paixnidi tou POK k twn a8hnaikwn MME pou ksafnika anakalupsan thn
amerikh. 40 xronia twra gia ta ratsistika-ante8nika pou akoume sthn a8hna alla kai
sthn idia thn 8es/nikh giati den euais8htopoihtai kaneis..? pesane merika antikeimena
, kai ti egine..? Mono ston castillo pou perase apo tis 6-7-8 pesane ta 4plasia k den
akousthke kix. Sto gay-PAS eixame vroxh antikeimenwn kai ante8nika-ratsistika (alvanoi ktl)
kai den idrwse kanenos to auti. Egw perimena ton N.B na vgei kai na zhthsei eu8ews na exoume
THN IDIA AKRIVWS POINH me ton gay kai oxi na dwsei pathma sta xavouzoMME

:prosk:        Αυτο ειναι ρε πουστη μου, νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει κανενας, στο τελος θα πιστεψω
                     οτι ειμαι αλητης που λεει και ο Βεζυρτζης :D  , δεν ειναι δυνατον ρε να γλειφεις τα αρχιδια
                     απο τους αθηναιους για να μην σε τιμωρησουν, θα ζητησεις ισονομια ρε,τωρα τζαμπα θα
                     σε πηδηξουν ρε , αυτοκτονησες, αλλα τι να πεις, εκτος αν παιζετε κατι αλλο Νικολακη
                     και πρεπει να τα εχεις καλα με τη σουπερ κλικα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

S.F.MALGARON

• Guest

ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!  ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΡΕ!!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
  ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ!!!

Ενα ολοκληρο συστημα ασχολειτε με τα 2-3 μπουκαλια και παει να τα παρουσιασει σαν τα θλιβερα
  επεισοδια και αισχη, Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ!!!!

Τωρα ασχοληθηκαν με τα ρατσιστικα συνθηματα ενω τοσα χρονια το ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ δεν ηταν τιποτα.

ΥΓ: Λιγο ασχημα να αισθανονται και αυτοι που ενω κερδιζαμε γαμω τη πουτανα μου πετουσανε
        μπουκαλια στο μαλακα το χαραλαμπιδη, αυτοι μαλακες αφορμη ψαχνανε για να μας γαμησουν
         και τη βρηκανε.

Offline ved

• Αλλαγή
o sf malgaron exei apoloito dikio.
roba mas exei kanei o bezirtzis.
xwris lefta i mallon me ta dika mas lefta mas brizei to pezei kai magas kai paristanei ton proedro....
tin magia as tin edeixne ston astinomiko diefthindis attikis...alla ekei klarino stekotane.

kai apo afta pou eixane san stoxoys tipota den kataferane...
kai apo diafaneia o orfanos pio xigimenos itane to kalokairi poy ebgene kathe treis kai ligo kai elege ti edwse kai poy.
kai siga ta episodeia stin teliki,mia portokalada kai ena papoytsi kai brisame tin koyraditsa.plaka mas mas kanei reeeeeeeeeeeeeee!!!!!
me kermata den pires evrwpaiko reeeeee koimismene....a sto diaolo poy tha peis alitarades aftoys poy xasane to kalokairi toys na diadilvnoyne oxi gia tin peina toys alla gia ton paok..
apo tin vra poy irthate mono fevgoyne pektes kai moy ferate toys pethamenoys...kai olo dilvseis magia klania kai exatmisi....to pexes tzaba maga ston tziovani kai eferes to neoydi ton pia na prosarmostei se kana dio xronakia otan ginei 20...eferes kai to diko soy pedi ton kafe.papara.

apo ton ianoyario xwris stoxoys pires kai to kipello gia na mas poylas pnefma kiolas me ta fraga mas.afrage!!!!!!!!!!!!
koita ligo dipla soy toys pextes pou efere o skordodiatros xwris frago kai koita ta xalia soy....poy afises tin omada xwris kosmo sto simadikotero mats.
poy nai oi metoxes re nikolaki????xereis???xerei kaneis????
kai tha mas gleifeis na paroyme kamia metoxi gia tin afxisi gia na sexoyme esena proedro na mas brizeis....
poy gleifeis 3 mines stin athina kai akoma tin lvrida tis gazas toy goymenoy exeis stin fanela xeftila

kai eipes oti ta exoda einai perissotera apo ta esoda .... ti moy thimizei afto??? mipws kati me xodro kai uefa...

ade parata mas re lige