ρε παιδια ελατε να οργανωθουμε. Γιατι υπαρχει εθνικη ελλαδος σε σαιτ του ΠΑΟΚ? θα ητανε καλυτερα και πιο ενδιαφερον ας πουμε ενα αντιστοιχο για την εθνικη βουλγαριας συμφωνα με καποια συντροφια εδω μεσα.Επισης προτεινω να γραφουμε ολοι στα βουλγαρικα.και οποιος γραφει στα ελληνικα αμεση διαγραφη.Εγω σκεφτομαι ηδη να παρω και την βουλγαρικη υπηκοοτητα.Συντροφια εμπρος για την μεγαλη επανασταση.εαμοβουλγαρος4 
ρε συ φιλε ειδες κανεναν να γραφει για το μουντιαλ εδω μεσα;εγω ειμαι αργεντινη γουσταρεις να βγαζω την καυλαντα μου εδω μεσα;ετσι γινεται το φορουμ πιο ΠΑΟΚ ας πουμε;
και στην τελικη αντε εγω σου λεω εχεις δικιο εσυ κι εμεις ειμαστε οι μαλακες περα απο οπαδικα κριτηρια(δεν λεω ιδεολογικα γιατι για μενα ειναι φασισμος και το να μην εχει καποιος το δικαιωμα να γουσταρει μια ομαδα οποια κι αν ειναι και ειναι κατι που προσωπικα το χω νιωσει απο μικρη ηλικια).τα οποια οπαδικα κριτηρια ειναι πραγματικα κολαφος για να υποστηριζεις μια ομαδα που μονο κακο εχει κανει στην ομαδα σου με αποκορυφωμα τα τελευταια χρονια
πες μου ρε φιλε ομως κατι.το πεναλτι του σαμαρα το πανηγυρισες σαν το γκολ του μουσλιμοβιτς στην τουρκια;το γκολ του χαριστεα;το τριποντο του μητσαρα του διαμαντιδη με την γαλλια το 5 σαν το τριποντο του πετζα στο σεφ;
βλεπεις που κατι δεν κολλαει στην ολη φαση;η μονο εγω και οι υπολοιποι εαμιτες βουλγαροφωνοι το βλεπουμε;