Και γω εύχομαι τα χειρότερα για το Ζαγοράκη... χχχχχχχ στα σόγια του, να του γκρεμιστούν ΟΛΑ τα εξοχικά που χτίζει, να φάει όλα τα λεφτά που έβγαλε στις πλάτες του ΠΑΟΚ ΜΑΣ σε γιατρούς... Κρίμα που δεν παίζει ακόμα μπάλλα αλλά μπορεί πάντα να πάθει ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, όλα γίνονται. Και όλα αυτά γιατί ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗΗηΗΗ!! (για να είμαι και on topic..)
Από παλιότερα posts:
Μετράς ώρες ζωής μουνόπανο, ό,τι σου αφήσουν από οστό στο πόδι οι Νιγηριανοί θα στο φάνε Χάιντσε και Μιλίτο την άλλη βδομάδα. Αν σε αυτό το σύμπαν υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης αυτό θα γίνει...
Σε γιατρούς και νοσοκομεία να τα φας ρε πουσταριό τα 800, και όχι για δικά σου, αλλά για το γαμημένο το μπάσταρδο ρουφιανοσόι σου.
Πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις corrupt...Ακούς εκεί "ό,τι σου αφήσουν από οστό στο πόδι οι Νιγηριανοί....". Ο,τι σου αφήσουν απο οστό ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ έπρεπε να γράψεις. Ντροπή!
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα παραπανω. Τελευταιο μου ποστ στο τοπικ. Ή μαλλον εχω να προσθεσω κατι ακομα. Σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να στα φανε οι γιατροι.
σημερα η παε ΠΑΟΚ πεθανε για μενα...-1 ακομη εισιτηριο διαρκειας....αλλα δεν πειραζει ο ζαγορακης ε ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα ηθελα να πω....
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ 5 ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ...
κυριοι της διοικησης ο πολεμος ξεκινησε....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...
Παρακαλώ τους αξιότιμους mods να δείξουν την ίδια κατανόηση και επιείκεια και στην περίπτωσή μου, άλλωστε τι έκανα, ευχήθηκα τα χειρότερα μαζί με ΧΧΧΧΧΧΧΧ, δυστυχία σε κάποιο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, δεν είναι και τόσο κακό... ΕΕεε ρε γλέντια...