Author Topic: Εθνική Ελλάδος  (Read 36513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Εθνική Ελλάδος
« Reply #680 on: June 16, 2010, 11:36:57 »
Κωστα και Στελιο γυριστε πισω χθες! Μακρυα απο το μπουρδελο.

Καραγκουνη μπαστουρνοβλαχε που δεν ξερεις ποιος ειναι ο Μαλεζας, παρε τηλεφωνο την μανα σου να σου πει που ειναι!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
« Reply #681 on: June 16, 2010, 13:51:40 »
άντε που παραπονιέστε ότι δε βάζει παίκτες του ΠΑΟΚ στην Εθνική. Άυριο βασικός ξεκινάει ο παικταράς...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #682 on: June 16, 2010, 14:08:46 »
Αντε κανενας παληκαρος απο την μαυρη φυλη να σπασει τα ποδια του παιχταρα :thumbok:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

legones

• Guest
« Reply #683 on: June 17, 2010, 13:13:41 »
Όποιος δεν γουστάρει Κοντρέρας ας βγει να ρίξει μια κατάρα... και αν πιάσει να είναι περήφανος... και στα αρχίδια του ότι τα δικά μας φράγκα τον πληρώνουν... γιατί βέβαια είμαστε τόσο large ομάδα που μπορούμε να κάνουμε άνετα μεταγραφές και να έχουμε επιλογές...
Για τον πούτσο καβάλα νοοτροπίες...
Μαμά μαμά δεν με παίζουν τα παιδάκια... εεεεε τότε θα τους χαλάσω το παιχνίδι για να μάθουν... ΜΟΝΟ το δικό μου θα γίνεται...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #684 on: June 17, 2010, 13:29:49 »
δως'μου γρήγορα το τηλέφωνο του dealer σου....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #685 on: June 17, 2010, 13:34:03 »
legoneς πες μου λίγο ,βρες μου έστω ένα ποστ που να γράφει έστω ένα μέλος του Φορουμ κάτι κατά του Κοντρερας .Κατά τα άλλα με μεγάλη ευκολία βρίζεις
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #686 on: June 17, 2010, 13:36:56 »
Γελια σημερα. Θα χασουμε και απο ομαδα με μεσο ορο ηλικιας τα 57,4

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #687 on: June 17, 2010, 14:30:21 »
δως'μου γρήγορα το τηλέφωνο του dealer σου....

:extralaugh: :extralaugh: και σε μένα δώστο  :tsigaro:

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #688 on: June 17, 2010, 14:32:32 »
Και γω εύχομαι τα χειρότερα για το Ζαγοράκη... χχχχχχχ στα σόγια του, να του γκρεμιστούν ΟΛΑ τα εξοχικά που χτίζει, να φάει όλα τα λεφτά που έβγαλε στις πλάτες του ΠΑΟΚ ΜΑΣ σε γιατρούς... Κρίμα που δεν παίζει ακόμα μπάλλα αλλά μπορεί πάντα να πάθει ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, όλα γίνονται. Και όλα αυτά γιατί ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗΗηΗΗ!! (για να είμαι και on topic..)

Από παλιότερα posts:
Μετράς ώρες ζωής μουνόπανο, ό,τι σου αφήσουν από οστό στο πόδι οι Νιγηριανοί θα στο φάνε Χάιντσε και Μιλίτο την άλλη βδομάδα. Αν σε αυτό το σύμπαν υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης αυτό θα γίνει...

Σε γιατρούς και νοσοκομεία να τα φας ρε πουσταριό τα 800, και όχι για δικά σου, αλλά για το γαμημένο το μπάσταρδο ρουφιανοσόι σου.

Πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις corrupt...Ακούς εκεί "ό,τι σου αφήσουν από οστό στο πόδι οι Νιγηριανοί....". Ο,τι σου αφήσουν απο οστό ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ έπρεπε να γράψεις. Ντροπή!

Δεν εχω να προσθεσω τιποτα παραπανω. Τελευταιο μου ποστ στο τοπικ. Ή μαλλον εχω να προσθεσω κατι ακομα. Σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να στα φανε οι γιατροι.

σημερα η παε ΠΑΟΚ πεθανε για μενα...-1 ακομη εισιτηριο διαρκειας....αλλα δεν πειραζει ο ζαγορακης ε ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα ηθελα να πω....
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ 5 ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ...
κυριοι της διοικησης ο πολεμος ξεκινησε....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

Παρακαλώ τους αξιότιμους mods να δείξουν την ίδια κατανόηση και επιείκεια και στην περίπτωσή μου, άλλωστε τι έκανα, ευχήθηκα τα χειρότερα μαζί με ΧΧΧΧΧΧΧΧ, δυστυχία σε κάποιο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, δεν είναι και τόσο κακό... ΕΕεε ρε γλέντια...

ΕΕΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ, ΠΙΠΕΡΙ!!
« Last Edit: June 17, 2010, 14:52:28 by NewOrder »
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #689 on: June 17, 2010, 14:42:41 »
Καλά αφρικάνικα τσιμπούκια στην πιο σιχαμερή ομάδα του κόσμου. Αυτή του αρχιδιού του πιλάφιου (που λέει κι ο Νικόλας) και όλου του βρώμικου συναφιού του, του ξεμωραμένου προπονητή-μάνατζερ-εξυπηρετώ-το-βάζελο, του αρχηγού-ρεζίλι που βουτάει σαν χιμπατζής και της πουστιάς και λαμογιάς που ξεχειλίζει από παντού. Μία ομάδα που αντιπροσωπεύει επάξια τη Μπανανία απ' όπου προέρχεται.
Ελπίζω στο τέλος να κλείσει η τουρνέ του τσίρκου με κανένα ρεκόρ από τη παρέα του Μέσι.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

GeorgT

• Guest
« Reply #690 on: June 17, 2010, 16:07:02 »
ΕΕΕ ΕΝΤΑΞΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΑΔΙΆΦΟΡΗ Κ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #691 on: June 17, 2010, 16:20:15 »
Ρε Γιώργαρε εσύ μπορείς να τη βλέπεις όπως θέλεις κι εμένα μπορεί να μου προκαλεί αναγούλα. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν σέβεται ο ένας τον άλλον. Απλά εξέφρασα δημόσια την... ευχή μου. Εγώ έτσι νιώθω, αλλά μπορώ και σε σέβομαι απόλυτα γι' αυτό που νιώθεις εσύ κι ας είναι εντελώς αντίθετο. Γιατί όμως μου ζητάς να το καταπιώ; Πες κι εσύ μακάρι να κερδίσει για να χαρείς και στ' αρχίδια σου για μένα.

Πάντως αν σε πείραξε η ευχή-κατάρα μου για τα αφρικάνικα τσιμπούκια ;) μη μασάς γιατί (δυστυχώς) δεν πιάνουν οι δικές μου ποτέ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #692 on: June 17, 2010, 16:33:36 »
ΕΕΕ ΕΝΤΑΞΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΑΔΙΆΦΟΡΗ Κ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ  ;)

JamaicaN

• Guest
« Reply #693 on: June 17, 2010, 16:37:34 »
 :proskino: :rasta:

GeorgT

• Guest
« Reply #694 on: June 17, 2010, 16:38:27 »
Το κατεχεις το αθλημα κιουρ να κράζεις κ χωρίς πολλές χυδαιότητες, σε ξερω, οποτε μη μου πουλάς πρόλογο!!!  :saint: :laugh: :laugh:

+Δεν ειπα εγω οτι το βλεπω διαφορετικά αλλα απλα εχω ζησει στο εξωτερικό, μακρυά απο την ελληνικη σαπιλα κ το να βριζει καποιος την εθνικη ετσι δεν θα με αρεζε!!!

Καλα μπιλ εσυ δεν εισαι ο πιο αντιπροσωπευτικος ελληνας του εξωτερικου!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #695 on: June 17, 2010, 16:41:23 »
Γιώργο έχει μια βάση αυτό που λές άλλα η πραγματικότητα δεν αλλάζει....και αυτό το συνοθύλευμα παραμένει ..."αντιτουριστικό" (να το πώ κομψα..) είτε είσαι μέσα είτε είσαι έξω....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #696 on: June 17, 2010, 16:42:34 »
Eγώ την επαιξα να χάσει. Αν βάλει γκολ θα βρίσω τον έλληνα που το έβαλε αν το φάει θα επικροτήσω αυτόν που έκανε την μαλακία. Αν γίνει καμιά στραβή και δεν χάσει η κωλομάδα τον ήπιαμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #697 on: June 17, 2010, 16:43:15 »

ρε καρτάση 200 ευρώπουλα ρίξαμε στην νιγηρία.....

χαιρετισμούς απ την ασπρόμαυρη στουτγκάρδη ;-)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #698 on: June 17, 2010, 16:44:36 »
Καλα μπιλ εσυ δεν εισαι ο πιο αντιπροσωπευτικος ελληνας του εξωτερικου!!

γιατι ρε φιλε τι εχουμε εμεις ?  :D
egoist βοηθεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #699 on: June 17, 2010, 16:48:47 »
Eγώ την επαιξα να χάσει. Αν βάλει γκολ θα βρίσω τον έλληνα που το έβαλε αν το φάει θα επικροτήσω αυτόν που έκανε την μαλακία. Αν γίνει καμιά στραβή και δεν χάσει η κωλομάδα τον ήπιαμε.

+$$$ ;D ;D