βασικά, εμένα όλα αυτά με αφήνουν λίγο πολύ αδιάφορο, δηλαδή αν ήταν γαύροι, βάζελοι χανούμια φασίστες ή αναρχικοί... με στεναχώρησε το γεγονός ότι δεν έπεσε καμιά σφαλιάρα παραπάνω, έτσι για να πούμε ότι δεν χαραμίσαμε άδικα δυο ώρες από το σαββατόβραδο μας... να γινόταν καμια διακοπή, να είχαμε και καμιά εκπομπή μεσοβδόμαδα για τη βία, να ακούγαμε καμιά μαλακία πάλι, έτσι μέχρι να μας πάρει ο ύπνος...
τες πα αυτό που έχω να πω είναι ότι όσον αφορά το παιχνίδι της εθνικής στο χαριλάου που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω, νομίζω είχε γίνει εκεί γιατί οι πάικτες της εθνικής δεν θέλαν άλλο γήπεδο φοβούμενοι ότι θα σκάσει ο λαός του ΠΑΟΚ και θα τους βρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος... για ευνόητους λόγους στο χαριλάου δεν θα μπορούσαμε να είχαμε την απαιτούμενη παρουσία για μια τέτοια φάση... το συγκεκριμένο το αναφέρω με επιφύλαξη, αν κάποιος θυμάται καλύτερα ας το επιβεβαιώσει ή ας το διαψεύσει...
όσον αφορά το μασκοφόρο επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω έχω να καταθέσω τα εξής...
1ον σε καμιά περίπτωση δεν είναι φασίστας, χρυσαυγίτης, ακροδεξίός ή όπως αλλιώς τους λένε...
2ον είναι αγύριστο κεφάλι. δηλαδή του την πέσαν μια τότε, ε δε βάζει μυαλό θα ξαναπάει... έτσι για να μην τους περάσει και στην συγκεκριμένη περίπτωση αν και στεναχωριέμαι που ΠΑΟΚτσάκι έφαγε μάπες (αν ισχύουν όλα αυτά) ε του βγάζω το καπέλο γιατί ξαναπήγε ενώ γνώριζε τί τον περιμένει και αυτό εδώ που τα λέμε είναι καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη αντίδραση...
3ον δικαιολογώ τους γαύρους που συμπεριφερθήκαν έτσι, γιατί κι εμείς σε ανάλογη περίπτωση κάπως έτσι ή μάλλον χειρότερα θα αντιδρούσαμε...
τέλος περιμένω να δω αν η αστυνομία θα δείξει τον ίδιο ζήλο να καταπολεμήσει τη βία, όπως δείχνει με τους οπαδούς των ομάδων...