Author Topic: περίεργα-αστεία και διάφορα που συμβαίνουν στο internet sites κλπ  (Read 77685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Τι γίνεται όταν ο δημοσιογράφος του sport24 μπερδεύει την Καλαμαριά με την Καλαμάτα;
Εγένετο...Καλαμάρα!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
καλα απο το παραπανω απαραδεκτο και καταπτιστο οδηγο δε θελω να σχολιασω ενα ενα αυτα που γραφει και θα σταθω στο τελευταιο.
ελεημοσυνη στους πτωχους ανθρωπους δεν εχετε κανενα δικαιωμα να απαιτειτε απο μικρα παιδια!
Για τους πτωχους που ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ εχετε προκαλέσει δε θα απαιτείτε απο τα παιδάκια να σας ξελασπώσουν.
---
ελεημοσυνη να κανετε εσεις σαπιοκοιλαραδες παπαδες και το συναφι σας. να ανοιξετε τα θυσαυροφυλακιά σας και να τα μοιρασετε σκατοψυχοι._

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Και σου λένε μετά ότι είναι η σύγχρονη ζωή που δημιουργεί νευρώσεις στον κόσμο(που αναμφισβήτητα δημιουργεί αλλα όχι μονο αυτή).Φανταστείτε μέσα σε τι τύψεις και ενοχες έχει μεγαλώσει ένας σωρός κόσμος εξαιτίας αυτού του "savoir vivre για χριστιανούς".Αν πηγαίνετε λέει cinema ή ακούτε κοσμικά τραγούδια...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
φανταστική η λίστα! δεν χορταίνω να την διαβάζω!

Με έπεισε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ωραια, μπορουμε να την παιζουμε χωρις να ειναι αμαρτια  :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1:
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
 :lol: :lol: :lol:

δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον στοκαρισμένο εγκέφαλο ορισμένων!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

giannis80

• Guest
Δηλαδή να πάω να εξομολογηθώ και να μου πει ο Νο1 αμαρτωλός ''Ύπαγε και μην ακους κοσμικά τραγούδια''. Ε,αφού όταν βγω από την εκκλησία και μπω στο αμάξι θα ξανααμαρτάνω. Θα ανοίξω το ράδιο...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Egoist χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα αλλά αυτά που έβαλες επειδή το έχω ξαναδεί και αλλού δν το βρίσκω ούτε αστείο ούτε περίεργο . Το βρίσκω αισχρό, απεχθές και θυμίζει εποχές μεσαίωνα και καταστάσεις MK ULTRA. Ήτοι πλύση εγκεφάλου και κατεύθυνση από μικρά..  Αηδία.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

bagos1

• Guest
ειμαι σιγουρος μετα τον πιο πανω οδηγό ότι θα καώ στην κόλαση δεν τηρώ τιποτα απο όσα λέει εκτός του ότι δεν πάω σινεμά και θέατρο

GeorgT

• Guest
καλά πέραν μερικών μοναχών (π.χ στο αγ. όρος) βρείτε μου κανέναν της εκκλησίας που τηρεί ολα αυτά???? Με τη καμιά!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εγω όσο έχω ασχοληθεί με το θέμα τις Θρησκείας δεν διάβασα πουθενά στα λόγια του να λέει αυτά τα πράγματα...
ο Χριστός είπε μοναχα ένα πράγμα να κάνουμε και είναι το ΜΟΝΟ που δεν κάνουμε... είπε αγαπάτε αλλήλους....
δεν είπε ούτε να μην ακούς μουσική ούτε να μην πηγαίνεις στα θέατρα... μονο αγαπάτε αλλήλους...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

ive4

• Guest
επιτρέψτε μου να το δω διαφορετικά. (Κράξιμο δεκτό)!

Σίγουρα η ουσία της θρησκείας δεν είναι το σινεμά, τα τραγούδια του ραδιοφώνου. Στάνταρ κάποιος μπορεί να πάει στον παράδεισο έχοντας ακούσει ράδιο και έχοντας μουτζώσει, αφού υπάρχουν σημαντικότερα κριτήρια.
Αλλά! Η Εκκλησία έχει διαπαιδαγωγητικό ρόλο και είναι λογικό να προωθεί μέσα από όσα λέει κάποιες τυπικές συμπεριφορές που κατά τα δεδομένα της κοινωνίας μπορούν να φτιάξουν καλύτερους ανθρώπους. Λάβετε υπόψη επίσης ότι ο οδηγός αφορά παιδιά (δλδ μέχρι 12-13 χρονών) και το ακραίο μη πας σινεμά, λειτουργεί απλά ως αντίβαρο στο άλλο άκρο, διαμορφώνοντας τελικά μία ισορροπήμένη φύση.

Σκεφτείτε ένα 11χρονο που :

Λέει ψέματα.
Τραγουδάει Άτζυ Σαμίου <<εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί, κάν το κορμί μου να μιλά πιο χαμηλά..>> ή Πέπη <<Αν θέλεις ν ανοίξουν της καρδούλας μου οι πόρτες, βγάλε όλα τα ρούχα σου και μείνε με τις μπότες>>.   
Αντιμιλά σε γονείς, δασκάλους.
Ορκίζεται συνέχεια στον θεό.
Βρίζει και λέει <<Α στα διάλα!>>
Περηφανέυεται ότι είναι ο Μέσι (έστω ο Κουτσιανικούλης).
Βλέπει τσόντες στην τηλεόραση.
Κατεβάζει το dvd της Τζούλιας.
Διαβάζει το Νίτρο και το Κοσμοπόλιταν.
Δεν διαβάζει την Αγία Γραφή (οκ ντάξει).
Ακούει να βρίζουν την Παναγία ή τον Αλλάχ και δεν αντιδρά.
Ακούει να κατηγορούν έναν αθώο φίλο του και κάνει τον Κινέζο.
Κλέβει τους συμμαθητές στο σχολείο.
Χτυπάει άλλα παιδάκια.
Κάνει κωλοδάκτυλα και μουτζώνει. 
Κάνει το σταυρό του σε σχήμα Χ.
Δεν δίνει σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Φανταστείτε το ίδιο παιδί στα 25.

Offline spartiatis

• Αλλαγή

Φανταστείτε το ίδιο παιδί στα 25.

δημοσιος υπαλληλος στην ΔΟΥ της πολης του ή το τοπικό υποκαταστημα της εθνικής τραπέζης.

ive4

• Guest

Offline corrupt

• Αλλαγή
....................................................[/color]

Χωρίς σχόλια, για μένα το καλύτερο βιντεο ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

edit : κατανοω το υφος και τον λογω που το ποσταρες αλλα απο την στιγμη που ενοχλει σβηνεται,χωρις να αμφιβαλλω για την διαθεση και προθεση σου.
« Last Edit: April 13, 2010, 22:51:47 by northeagle_4 »

Offline savage republic

• Βασικός
Βγάλτε τη μαλακία. Έλεος.

ive4

• Guest
τι μλκία είναι αυτό!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
για τα τεσσερα ιερα γραμματα αλλοι εχουν δωσει τη ζωη τους και εδω σε ενα οπαδικο φορουμ ο καθενας ποσταρει τη παπαρια  του ............

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline corrupt

• Αλλαγή
....................................................[/color]

Χωρίς σχόλια, για μένα το καλύτερο βιντεο ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

edit : κατανοω το υφος και τον λογω που το ποσταρες αλλα απο την στιγμη που ενοχλει σβηνεται,χωρις να αμφιβαλλω για την διαθεση και προθεση σου.

Κατανοώ με τη σειρά μου τη δέσμευση του κάθε διαχειριστή. Όσον αφορά τα μέλη που θίχτηκαν (διατηρώντας μια επιφύλαξη για το επίπεδο του χιούμορ τους) μακάρι να βλέπαμε εδώ πέρα την ίδια ευαισθησία στο τόπικ του γείτονα που έχει το ρεκόρ μηνυμάτων και σελίδων στο όποτε μας συμφέρει και πλέον μονάχα κατ'επίφαση "οπαδικό" φόρουμ.

............................
« Last Edit: April 14, 2010, 00:12:48 by northeagle_4 »