Νίκησες τον Ερυθρό Αστέρα; Πάρε το αυτοκίνητό μου!
Η νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα είναι ζήτημα τιμής για την Παρτίζαν. Όπως άλλωστε και το να πληρώνεις ένα χαμένο στοίχημα. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας χάρισε στο αυτοκίνητό του στον Πρινς Ταγκόε, που με δικά του γκολ διαμόρφωσε το 2-0 επί της μισητής αντιπάλου!
Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Σερβίας, ο προπονητής Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς κάλεσε τον Γκανέζο επιθετικό και του είπε: "Αν βάλεις δύο γκολ στον Αστέρα, θα σου χαρίσω το αυτοκίνητό μου".
Στο τέταρτο μόλις λεπτό, ο Ταγκόε έκανε το 1-0 και... κρύος ιδρώτας έλουσε τον Στανόγεβιτς. Στο 49' (μα καλά δεν σκέφτηκε να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο;), ο Γκανέζος σκόραρε ξανά και έκανε δικό του το πανάκριβο Renault του προπονητή του.
"Το αυτοκίνητό μου του ανήκει, ολοκλήρωσα την μεταβίβασή του. Μόλις έκανε το 2-0 στο 49' τον κάλεσα στη γραμμή και του είπα ότι το στοίχημα θα ισχύει μόνο αν κερδίσουμε. Από τότε άρχισα να παρακαλάω να μας ισοφαρίσουν", σχολίασε αστειευόμενος ο Στανόγεβιτς.
http://thassospress.blogspot.com/2011/03/blog-post_5709.html#more