Author Topic: www.paokg4.org - οπαδικό site που δεν ανήκει όμως στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 (για την αποφυγή παρεξηγήσεων)  (Read 24032 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
και ομως τυχαιο τον καταντησανε μερικοι μερικοι...

afto leo file katz prepei na ginei xeskartarisma einai krima na dioikoun ena tetion sindesmo autoi pou ton dioikoun(o noo noito)
agraf an exeis zisei i exeis akousei gia tin palia 4 den tha mou eleges tora ti prepei na kanei i thira 4 i nixta me ti mera pistepse me

LoGotHeTiS

• Guest
Όταν τα λεγε η Θύρα 4 κάποιοι μιλούσαν για επαγγελματίες οπαδούς..Όταν βρίζανε στο γήπεδο τον γούμενο κάποιοι μιλούσαν για πρεζόνια..Ε λοιπόν βγάλτε τον σκασμό τώρα και σεβαστήτε την κατάσταση..Αμάν με αυτή την καραμέλα Η Θύρα 4 και η Θύρα 4..Πλήρωσα εισιτήριο από το Ηράκλειο για να έρθω ένα σαββατοκύριακο στην κατάληψη και σε 2 πορείες και κάποιοι άλλοι πίναν ούζα με τον γούμενο..Η Θύρα 4 τουλάχιστον ήταν ειλικρινής απέναντι μου,αμέτοχη -συνειδητά- αλλά ειλικρινής..

Ο ΠΑΟΚ καταστρέφεται και το μουνί χτενίζεται..

Σέβομαι τον κόσμο δυτικά αλλά κάνει λάθος -απεγνωσμένες- κινήσεις..Δεν θέλω να είμαι κακός και να πω ότι τις κάνει συνειδητά ..Αλλά στην τελική το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με καίει..να πάνε να γαμηθούνε όλοι..

Για μένα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ εκτός από πολιτικό είναι ο κατσαρής και μόνο αυτός..Πρώτη μου το υπέδειξε η θύρα 4..Ε λοιπόν την σέβομαι και μόνο γι αυτό..και από δω και πέρα θα είμαι πολύ προσεκτικός στην κριτική μου απέναντι της .. (όλοι κάνουμε λάθη,ειδικά αν είμαστε μικροί..)

Ο ΠΑΟΚ πέφτει..Καθίστε εσείς να βρίζεται την Θύρα 4..

Συγνώμη για το ύφος
« Last Edit: November 29, 2006, 20:21:20 by logothetis »

Offline bozik

• Αλλαγή
επιναν ουζα με τον γουμενο.....σε γριφους μας βαζεις . και εγω τα παιδια απο τα δυτικα αυτο τους λεω, αφηστε τους να τους αδειασουν το παντελονι να τους παρουν φραγκα οπως το καλοκαιρι χωρις να διασφαλιστουμε  οτι ο κλεφτης εφυγε.πεξτε το στο φιναλε θυρα 4 μακρια και κριτικη και οπου παει ο ΠΑΟΚ και τη εγινε εμεις τα λεγαμε κ.τ.λ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
La8os ora kai la8os tropos apo polloys edo mesa.Oi prasinoi kai oi venetoi... An nomizete oti etsi voh8ate, passo.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
ναι εχεις δικιο,αλλα δεν μπορει για να καλυψουν τις αδυναμιες τους να μας κραζουν απο ραδιωφονα(λαγογιαννης)και internet ολη μερα και χωρις να ξερουν τη εχει γινει χθες το βραδυ,ολοι μερα κραζουν τα μ.μ.ε και μετα ενημερωνονται απο αυτους
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Kala, as hremhsoyme kai as skeftoyme kalytera OLOI MAS ti leme.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

P@Oki -4-

• Guest
poios eksefraze apo tin arxi tin antithesi tou pros ton goumeno??

gia thymytheite ligo.....

"na min parei to 67% ton metoxon giati einai dioikisi protodikeiou, einai diaxeiristis einai agnosto to poion tou k.l.p."

ki emeis apo kato san ta zoa(mazi me metrosport kai spor tou vora pou mas ekanan ti gnosti plysi eggefalou)
(PLIN ATHLITIKIS TOU SARANTI PANTAZI!!!!) legame tote "afou efyge o mpatatoudis as tis parei na doume ti mporei na kanei(opos legame kai otan irthe i nea dimokratia ki efyge to pasok-ta idia skata diladi) kai tha mas vgalei kai champion league ki exei orama mazi me ton aggelo...

tora pou ta louzeste ola kai agoniate gia to ti tha ginei ston PAOK vriste kai ligo ti thyra 4 pou den kanei kai tipota...!

JamaicaN

• Guest
Re ÐÁÏÊôóáêé-4 na se rwtisw kati?
Giati vezeis tin thura 4 panw apo ton paok? diko sou magazi einai?
oloi exoun prosferei kai i 4 kai oi dutikes ktl ktl....
DEN EINAI WRA GIA TETOIA>.....
KSEKOLATEEEE.......

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα αντιπαλοτητας απλα το οτι η θυρα 4 ειναι παντου αμετοχη τα τελευταια χρονια με προβληματιζει..
Και δεν ειναι μονο τα διοικητικα αλλα και η κερκιδα.Μερικα πραγματα που (δεν)βλεπω στο γηπεδο δεν μου αρεσουν.
Αλλο να κραζεις μεσω ραδιοφωνων και αλλο να βγαινεις στους δρομους και γενικα να εισαι παντα στην επιφανεια.
Πρεπει να ξαναγινει μεγαλος αυτος ο συνδεσμος(που πιστευω οτι εχει και τα περισσοτερα μελη)...
ΥΓ:Η κριτικη παντα καλοπροαιρετη.....
ΠΑΟΚ G4Α

Argonath4

• Guest
....απλα το οτι η θυρα 4 ειναι παντου αμετοχη τα τελευταια χρονια με προβληματιζει..
ΥΓ:Η κριτικη παντα καλοπροαιρετη.....

adefle katz...

Den gnwrizw ti akrivws enoeis otan grafeis pws i Thyra 4 einai ametoxh. Mallon katalaveneis diaforetika tin leksi (ametoxh) apo ton ypoloipo kosmo. Mporeis na kaneis kritikh kai kaloproaireth opws les se opoion syndesmo thes... Allo omws to kanw kritiki...kai allo to grafw kati pou den stekei...Mporeis na deis sto site tis 4 kathws kai edw mesa sto forum polles apo tis energeies tis Thyras 4...
To na diafwneis me kapoies energeies-theseis tis Thyras 4 to dexomai...To na les omws pws einai ametoxh...sorry alla einai toulaxiston lalakia...

By the way....As teleiwsei auth i <<kontra>> peri Thyras 4 kai Dytikwn...please...Eidika auth thn xroniki periodo einai oti xeirotero gia ton PAOK mas.

apostolos

• Guest
Bravo sth sthlh g4blog gia thn anafora ths stous The Jesus and Mary Chain (eyxaristoume kai gia to kommati) kai genikotera gia to styl ths.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Distixos oi Jesus And Mary chain dialithikan stin Thessaloniki....dwsan tin teleutea tous sinavlia ston Mylo.
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

chris

• Guest
para poly kala kanei h g4 kai ANADHMOSIEVEI shmera osa elege kai PROEIDOPOIOUSE apo to 2004:

22/04/2004 - Ανακοινώσεις    http://www.paokg4.org/paok_official_g4.asp?articleid=242
ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ 67% ΤΩΝ ΠΑΓΩΝΟΓΟΥΜΕΝΑΙΩΝ

η συνελευση της παε ΠΑΟΚ ηταν στημενη και ειναι ολοι μεσα στο κολπο.

δωσανε συγχωροχαρτι στο γιωργο μπατατουδη για την καταχρηση δις σε βαρος του ΠΑΟΚ.

προχωρησανε σε πρωτοφανη εκβιασμο σε βαρος της ομαδας και την απειλησαν με διαλυση.

εκμεταλλευονται το κενο ελεγχου απο πλευρας της πολιτειας.

ξερογλυφονται με το "κολπο του αιωνα" και ονειρευονται βαλουν χερι στο Γηπεδο................

P@Oki -4-

• Guest
Re PAOKtshs-4 na se rwtisw kati?
Giati vezeis tin thura 4 panw apo ton paok? diko sou magazi einai?
oloi exoun prosferei kai i 4 kai oi dutikes ktl ktl....
DEN EINAI WRA GIA TETOIA>.....
KSEKOLATEEEE.......

de dtafono me oti les...
episimansi kai ypenthymysi kano...

(diavaste to proigoumeno post tou chris kai deite kai tin imerominia tis anakoinosis)

IronEagle

• Guest
http://www.paokg4.org/

Milaei gia olous kai gia ola,    ....apo Savvidides, Aggelous, Kalibes klp. !!!!

Poli kali !!!

e afou synexizeis na eironevesai kai na xlevazeis 2 meres BAN
« Last Edit: December 10, 2006, 12:26:32 by chris »

Bayern4

• Guest
η διαφωνια δεν ειναι κακο πραγμα.
κ εγω μπορω να πεταξω ενα σχολιο, κ ολα καλα κ ολα ωραια.
με επιχειρηματα ομως να διαφωνησεις. εκει ειναι η ουσια.
τον εξυπνο ολοι μπορουν να τον κανουν. δεν ειναι ολοι εξυπνοι ομως.

imago

• Guest
...τί τα θέλεις όμως τα επιχειρήματα όταν τα πράγματα μιλούν...από μόνα τους και κάποιοι απλά αρνούνται να τα λάβουν υπόψην επειδή προφανώς επιμένουν στην λογική του πάζλ, στο οποίο όλα τα στοιχεία που το συνθέτουν πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους...???

Το ερώτημα βέβαια που πρέπει σε μια τέτοια περίπτωση να τεθεί (και απαντηθεί) είναι ποιά από όλα τα στοιχεία του πάζλ είναι λάθος (δηλ. δεν ανήκουν σε αυτό), και στην απάντηση δυσκολευόμαστε φυσικά όταν κάποια από τα επίμαχα στοιχεία αποτελούνται από αδιαμφισβήτητα γεγονότα ενώ κάποια άλλα, απλά από πεποιθήσεις...

π.χ. αίτημα κατά της εγγυητικής επιστολής

από την μία και

"όποιος είναι ΠΑΟΚ, είναι μαζί μου"

από την άλλη...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Shmera h thyra 4 htan meta apo xronia sto mpasket kai me to thryliko pano.
Ti egine to pote 3ana emeis sto basket ths ntrophs ?
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

gate4

• Guest
sti g4 den uparxoun mono 30arides. exei kai pitsirikia 16-17-18-20 xronwn pou 8eloune na akolou8isoun ton PAOK. poso mallon se ena mpasketiko derby me ton Ari. to pano aniksei s' autos opws anikei kai se mas, opws kai se olous sas. kapoioi mporei na min itan, kapoioi alloi itan kai piran kai to pano mazi. protimw na dexomai ta eirwnika sxolia apo ton ka8ena sas, para na plakwnomai sto ksulo me ta pitsirikia, opws ekane o manabis me mas, sta PAOK-Aris epi boulinikis apoxis.

kai ennoeitai, oti to MPASKET THS NTROPHS isxuei. kanonika kai me to nomo.

IronEagle

• Guest
An kai 8a mporousa na po oti eimai "fan" tou sigekrimenou sindesmou (an yfistate fisika san orologia),
kai exoun grapsei kata kairous korifaia ar8ra
alla to parakato, 8a to 8eorousa astoxo !!!!

http://www.paokg4.org/alzheimer.asp?articleid=448

" Ο Τουρκοφάγος κι ο Φραπεδάκιας.  "
(....)
Πως για να φτιάξει ο ΠΑΟΚ ομάδα πρέπει πρώτα να κλείσουν όλες οι αθλητικές εφημερίδες και τα ραδιόφωνα της πόλης.

Ena exo na po (to idio fisika isxyei kai gia tin sizitisei pou ginotan proxtes sto topic tou metro)  ................

Tis kontis psolis tis ftaine oi trixes .........!!!!!