Author Topic: www.paokg4.org - οπαδικό site που δεν ανήκει όμως στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 (για την αποφυγή παρεξηγήσεων)  (Read 23474 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Φίλε dave, έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς με αυτή την πρόταση. Έχεις επίσης κάθε δικαίωμα να δακρύζεις από υπερηφάνεια επειδή πληρώνουμε εγώ και συ τα πιστόλια του Γούμενου. Απλώς, επειδή με κατηγόρησες για έλλειψη ρεαλισμού, θέλω σε παρακαλώ να μου πεις πως θα έβλεπε από αποψη ρεαλισμού ένας οπαδός της ΑΕΚ, το σωτήριο έτος 2004 το ενδεχόμενο να σβηστούν μονοκοντυλιά όλα τα χρέη της. Βγες και πες ότι το άρθρο 44 ήταν πιο ρεαλιστικό σενάριο. Βγες και πες ότι η "ειδική εκκαθάριση" του μπάσκετ ήταν πιο ρεαλιστικό. Αλλά τα χρέη των Γουμενοπαγώνηδων, είναι ρεαλιστικό να τα πληρώνουμε. Οκ, πάσο. (σημειωτέον εγώ δεν μίλησα ΚΑΝ για διαγραφή, μίλησα για ΡΥΘΜΙΣΗ)
Απλά επειδή ζητήσατε αντιπρόταση, πήρατε αντιπρόταση. Τώρα σας φαίνεται μη ρεαλιστική αυτή η αντιπρόταση. Και ας έχουν γίνει τρισχειρότερα στην Ελλάδα. Οκ, πληρώστε τα κανόνια του Ναβαρόνε για άλλα 10 χρόνια και ας δεσμεύεται το μέλλον και η αξιοπρέπειά μας για άλλα τόσα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα (όταν είναι να αγοράσουμε και όχι να πουλήσουμε).
AΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΗΡΑΝ Ο-Λ-Ο-Ι. ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ. Εσύ προτιμάς να πουληθείς στον Βάζελο για να προασπίσεις την τιμή σου απέναντι στο (τρύπιο-διεφθαρμένο-αναισθητο) κράτος. Σεβαστή η αποψή σου φίλε, στον επόμενο ακροατή...

-----------------

+ επισήμανση: Από τον Μπατατούδη μέχρι τον Γούμενο και τον Ορφανό, οι πρόεδροι αυτοί ήρθαν με κομματική εντολή. Επομένως αυτοί οι κύριοι που το παίζουν αφ'υψηλού είναι οι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της τωρινής κατάστασης, το πιο παράλογο πράγμα είναι να πληρώσουν για τα σπασμένα τα ΘΥΜΑΤΑ της κατάστασης.

Τα εχουμε μιλησει και προσωπικα,παλι μπερδευεις τα χρεη προς κρατος απο τα οποια τα 14 εκ περιπου ειναι τοκοι και προσαυξησεις και μονο τα 3 μπηκαν στην ρυθμιση αφου ειχαν τελεσιδικισει οπως θα συμβει και στο μελλον με αναλογες περιπτωσεις.
 Στην Καμαρα κατεβηκαμε για 2 λογους να δικαστουν Μπατμαν-Γουμενος για κακοδιαχειριση και για να γινει μια σοβαρη και συμφερουσα ρυθμιση στα πραγματικα χρεη του ΠΑΟΚ ,απαλλαγμενος απο τοκους και προσαυξησεις.Ρυθμιση εγινε οχι οπως την θελαμε και 2 υποθεσεις ηδη υπαρχουν στα δικαστηρια που οπως συνηθως ( με εντολη ???) κωλησιεργουν.
  Λες οτι πληρωνουμε τις πιστολιες Γουμενου και Μπατατουδη ,εγω λεω οτι κακοδιαχειριση απο τους ορκωτους λογιστες και το Σδοε διαπιστωθηκε στην μεταγραφη Σικαμπαλα και αλλη μια μαυρη τρυπα που μας κανουν στο συνολο 2,5 εκ. υποθεση η οποια βρισκεται ηδη στον ανακριτη.Επισης υπαρχει και δικη στο θεμα Μπατμαν Αλφα ντιτζιταλ οπου χαθηκε πολυτιμος χρονος καθως περασανε κοντα 5 χρονια και με τον Μπατμαν να παει απο αναβολη σε αναβολη αποδεικνυοντας οτι εχει τις επιρροες που πρεπει εκει που πρεπει.
  Ολα τα αλλα χρεη που εχεις πληρωσει προς τριτους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ γιατι απλα δεν αναφερετε το ονομα του φου και του μπατμαν αλλα η εταιρια ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Απο την στιγμη που ο αλλος εχει στα χερια του νομιμα εγγραφα που αποδεικνυουν οτι ο ΠΑΟΚ του χρωσταει που να χτυπας τον κωλο σου κατω θα πληρωσεις ειτε Cash  ειτε με κατσχεσεις.οπως καποτε που ηρθαν να παρουν τα επιπλα απο τα γραφεια της παε......Αν λησμονειτε τετοιες εποχες ,πεστε το απλα.
  Ο γουμενος εκανε 2 ΓΣ και στις δυο πηρε παμψηφει την εντολη για ΑΜΚ και το χρησμα του μεγαλομετοχου,και στις 2 ο ισολογισμος ψηιστηκε πλειοψηφικα.Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας και λογια για να λεμε.Ξανατονιζω οτι τα χρεη τα πληρωνεις με μετρητα και οχι με Παρολες.....
  Οσο για το οτι πουληθηκαμε στον βαζελο ,εισαι ανευθηνος με το να γραφεις τετοια πραγματα ακομα και ενας πιτσιρικος να πιστεψει τετοιες μαλακιες και να ξενερωσει με ΠΑΟΚ εχεις κανει μεγαλη ζημια .......
   Τελος εμενα μαχαιρι στην καρδια και καρτομισμος της περηφανειας μου θα ηταν ο ΠΑΟΚ44........

Offline bozik

• Αλλαγή
To ότι αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανεξάρτητος οικονομικά, δεν σημαίνει ότι τα παιδιά της Νεάπολης είναι ρουφιάνοι.... μπερδεύεις κάποια πράγματα εντελώς ανόμοια...

αυτά πέστα στα σκουλήκια άμα σου λένε τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς και τη λάσπη που ρίχνεις εσύ για την διοίκηση του ΠΑΟΚ....μην τα λες σε εμενα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline petrov

• Αλλαγή
Δεν με ενδιαφέρουν τα σκουλήκια. Δεν με ενδιαφέρει κανείς άλλος εκτός απο τον Π.Α.Ο..Κ.. Και για αυτόν μιλάμε εδώ.

NORTHEAGLE, δεν μπερδεύω τίποτα. Όσο η πίτσα, το ταξί και οι τοκογλύφοι του Γούμενου συμπεριλαμβάνονται στα χρέη προς τρίτους, δεν θα δεχτώ να τα πληρώσω. Δεν μπορώ να γίνω σαφέστερος. Αντιπροτάσεις έχουν γίνει, συζητήσεις επί συζητήσεων, η διαφωνία δεν είναι κακό πράγμα. Πάντως εγώ εξακολουθώ να σας θεωρώ παοκτσήδες, άσχετα αν το αντίστροφο δεν συμβαίνει. Καλή καρδιά.

northeagle_4

• Guest
το αν το αντιθετο δεν συμβαινει ελπιζω να μην παει σε μενα,αλλα τεσπα καλη καρδια που λες.
Αυτο με τις πιτσες και τα ταξια τα θεωρω δυναμητακια του πασχα που απλα κανουν μπαμ αλλα απο ουσια τιποτα,οσο ο κυρ γου ηταν προεδρος στην εταιρια ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει ακομα και την ευχεια προσωπικα του εξοδα να τα βαφτιζει εξοδα της ΠΑΕ .Τραβα τον στα δικαστηρια για τις πιτσες και θα σε πει οτι ειχα συναντηση στο σπιτι μου ως προεδρος της Παε με μανατζερ,παραγοντες μμε οτι του κατεβει τελοσπαντων και αν δικαιωθεις σφυρα μου κλεφτικα.Το ιδιο με τα ταξι....
  Ειναι και το αλλο που λεω για τριτη φορα,οι ισολογιμοι περασανε και αυτα ολα ηταν στα λοιπα εξοδα και ομως ψηφιστηκανε......

Offline bozik

• Αλλαγή
Πάντως εγώ εξακολουθώ να σας θεωρώ παοκτσήδες, άσχετα αν το αντίστροφο δεν συμβαίνει. Καλή καρδιά.
καλά από όλα αυτά που σου είπα...κατάλαβες ότι δεν σε θεωρώ ΠΑΟΚ....άσε δεν βγάζουμε άκρη...ίσως να έχεις δίκιο...συγγνώμη αν σε πίκρανα...βγαίνω γιατί είμαι αλλου τώρα...μεταγραφολογία κτλ  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Argonath4

• Guest
01/08/2008

First Year Report

Ç öùôïãñáößá åßíáé ðåñóéíÞ. ÓõíåéäçôÜ. Ìå ôçí Ýííïéá üôé ç ÷èåóéíÞ óõíÝíôåõîç áíáöÝñèçêå ïõóéáóôéêÜ óôá ðåðñáãìÝíá ìÝ÷ñé ôï êëåßóéìï ôçí ðåñóéíÞò ÷ñïíéÜò, óôéò 30.06. Ìå áõôÞ ôç ëïãéêÞ èá ãßíåé ìéá ðñïóðÜèåéá íá óçìåéùèïýí Ýíá-äýï-ôñßá, ðïëý óçìáíôéêÜ êáé áäéáìöéóâÞôçôá äåäïìÝíá, ðïõ áöïñïýí ôçí ðñþôç ÷ñïíéÜ ðïõ êýëçóå õðü ôçí ðáñïýóá äéïßêçóç. Äåí èá ìðù óôç ëïãéêÞ íá êñßíù ôá ëå÷èÝíôá ôçò óõíÝíôåõîç ôçò äéïßêçóçò (äåí ôçí Üêïõóá) êáé èá ìåßíù óôá âáóéêÜ êáé ìüíï óôá èåôéêÜ áõôÞ ôçò ðïñåßáò ôùí ðñþôùí 12 ìçíþí. Ìå åíäéáöÝñåé ç èåôéêÞ óõíéóôáìÝíç ôïõ ðñÜãìáôïò.

ÁäéáìöéóâÞôçôá ãåãïíüò Íï1: Ï ìåãÜëïò èñéáìâåõôÞò åßíáé ãéá Üëëç ìéá öïñÜ ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ. Ôï ìáãáæß äéáèÝôåé ôñïìåñÞ äõíáìéêÞ êáé åßíáé ðëÞñùò áõôï÷ñçìáôïäïôïýìåíï. Ôï õóôÝñçìá êáé ôï ðëåüíáóìá ôïõ êüóìïõ (ìÝ÷ñé óôéãìÞò áõôüò åßíáé ï ÷ñçìáôïäüôçò ôïõ åã÷åéñÞìáôïò óôï 95%) êÜíåé èáýìáôá. ÁíôéãñÜöù áðü ôçí áðïìáãíçôïöþíçóç ôïõ "õðïõñãïý ïéêïíïìéêþí", ÃéÜííç Ðáðáäüðïõëïõ (äõóôõ÷þò äåí óõíå÷ßæåé óôï íÝï äéïéêçôéêü ó÷Þìá):

Ï ïéêïíïìéêüò áðïëïãéóìüò ÷ùñßæåôáé óå äýï êïììÜôéá. Ôï ðñþôï áðü ôéò 1/6/07 ùò ôéò 30/6/08 êáé ôï äåýôåñï áðü 1/7/08 ùò 15/7/08... ÌÝ÷ñé 30/6/08 åéóðñÜîáìå 11,7 åê. óå ìåôñçôÜ êáé 5,5 åê. åõñþ óå åðéôáãÝò. ÓõíïëéêÜ åéóðñÜîáìå 17,2 åê. åõñþ. Ðëçñþèçêáí ÷ñÝç ðñïò üëïõò êáé Ýìåéíáí óôá ôáìåßá 2,8 åê. åõñþ. ¼óïí áöïñÜ ôï äåýôåñï êïììÜôé ëÜâáìå 14 åê. åõñþ ìåôñçôÜ êáé 5,7 åê. åõñþ óå åðéôáãÝò.
Ðëçñþóáìå ëïãáñéáóìïýò êáé ÷ñÝç êáé óôá ôáìåßá Ýìåéíáí 584.000 åõñþ êáé Üëëá 2 åê. åõñþ óå êáôáèÝóåéò üøåùò. Ðëçñþèçêáí ðáëéÜ ÷ñÝç óå ðáßêôåò, ðñïðïíçôÝò ðáëéïýò, áëëÜ êáé õðÜñ÷ïíôåò. Åðßóçò, ðáëáéïß ðéóôùôÝò åîïöëÞèçêáí üëïé ìÝ÷ñé ôéò 15/7. Ï ÐÁÏÊ åßíáé óõíåðÝóôáôïò êáé ðñïò ôïõò äçìüóéïõò ïñãáíéóìïýò, üðùò ôï ÉÊÁ êáé ç åöïñßá".

ðçãÞ: sport24.gr

Áí äåí ìåôáöñÜæù êÜôé ëáíèáóìÝíá, ïìéëïýìå ðåñß 36.9!!! åêáôïììõñßùí åõñþ, óå ëéãüôåñï áðü 14 ìÞíåò!!! Ôï íïýìåñï ìå öáßíåôáé õðåñâïëéêü, ãéáôß áí åßíáé Ýôóé öáßíåôáé üôé åîïöëÞóáìå õðï÷ñåþóåéò 34 åêáô. óå Ýíá ÷ñüíï. ºóùò êÜôé ìåôáöÝñèçêå ëÜèïò, ßóùò êÜôé êÜíù åãþ ëÜèïò. Äåí Ý÷åé áõôÞ ôç óôéãìÞ óçìáóßá, áõôïß ðïõ äéá÷åéñßóôçêáí ôá íïýìåñá, îÝñïõí êáëýôåñá áðü åìÜò. Ôï âáóéêü èÝìá åßíáé üôé õðÜñ÷åé ðÜñá ðïëý ìåãÜëç äõíáìéêÞ êáé áõôÞ åîáóöáëßæåé óôïí ÐÁÏÊ ìå Üíåóç -Ýíá åîáéñåôéêÜ áîéïðñåðÝò "ìáîéëÜñé" ãéá íá ìðïñåß íá êéíåßôáé ìå Üíåóç.

ÕðÞñîå âÝâáéá ï âñá÷íÜò ôùí ÷ñåþí êáé éäßùò ôùí ÷ñåþí ðñïò ôñßôïõò. Ï ïðïßïò åßíáé ðñïöáíÝò üôé ìå ôÝôïéá ïéêïíïìéêÞ äõíáìéêÞ ðïõ Ý÷åé áíáðôõ÷èåß èá ìáò áðï÷áéñåôÞóåé óýíôïìá. Åýêïëá ìðïñåß êÜðïéïò íá ìðåé óôç ëïãéêÞ üôé èá ìðïñïýóå ç áðïðëçñùìÞ íá êáèõóôåñÞóåé Þ èá ìðïñïýóáí íá áíáæçôçèïýí Üëëåò äéÝîïäïé –ð.÷. äéÜöïñá Üñèñá ìå ôåóóÜñéá. Êé üìùò, åßíáé ðïëý êáëýôåñá Ýôóé.

ÐñïóùðéêÞ Üðïøç êáé ìðïñåß êÜðïéïé íá äéáöùíïýí, áëëÜ ôá ÷ñÝç ðñïò ôñßôïõò èá ðñÝðåé íá ðëçñþíïíôáé –áêüìá êáé óå âÜñïò ôïõ áãùíéóôéêïý ôìÞìáôïò. Ôá ÷ñÝç ìáò ðñÝðåé íá ôá ðëçñþíïõìå, üóï ìáò áñÝóåé Þ äåí ìáò áñÝóåé. Ôï ãéáôß äçìéïõñãÞèçêáí Þ ãéáôß äåí áðïöýãáìå ôç äçìéïõñãßá ôïõò åßíáé Üëëç óõæÞôçóç. ÁëëÜ áðü ôç óôéãìÞ ðïõ ÷ñùóôÜò ðñÝðåé íá ðëçñþíåéò.
Êáé Üëëç ìéá õðïêåéìåíéêÞ êñßóç. Èåùñþ ðïëý ðéèáíü üôé êÜðïéïé áðü áõôïýò ðïõ ìçäåíßóáíå ôá êïíôÝñ ìå ôá 44, ìðïñåß íá âñåèïýí ó÷åôéêÜ óýíôïìá êáé ðÜëé óôçí ßäéá èÝóç. Áí ðëçñþóåéò, ìðïñåß êáé íá ìÜèåéò. Áí ü÷é, äåí èá ìÜèåéò ðïôÝ. Åííïåßôáé üôé ç êñßóç áõôÞ äåí áíáöÝñåôáé óôá ðåñßöçìá ÷ñÝç ðñïò ôï Äçìüóéï. Áõôü åßíáé Üëëç óõæÞôçóç.

ÁäéáìöéóâÞôçôá ãåãïíüò Íï2: Ç äõíáìéêÞ ðïõ áíáðôý÷èçêå, ïöåßëåôáé óå ìåãÜëï âáèìü êáé åßíáé õðï÷ñåùìÝíïò áõôü íá ôï áíáãíùñßóåé êáé ï êáèÝíáò, óôçí ðáñïýóá äéïßêçóç êáé óôï ðñüóùðï ôïõ ðñïúóôáìÝíïõ ôçò -Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç. ÁíôéêåéìåíéêÜ êáé áíáìöéóâÞôçôá, ïðïéáäÞðïôå Üëëç ëýóç, ìå ïðïéïíäÞðïôå óõíäõáóìü ðñïóþðùí, ðñáãìÜôùí Þ êáôáóôÜóåùí (äåí áíáöåñüìáóôå óôçí ðåñßðôùóç ìåãÜëïõ åðé÷åéñçìáôßá –éäéïêôÞôç), äåí èá Üããéæå ïýôå ôï 50% ôçò óçìåñéíÞò äõíáìéêÞò.

¼ðùò åðßóçò, ìðïñåß íá ìçí åßìáóôå èéáóþôåò ôïõ -ÆáãïñÜêçò Þ ôáíêò, áëëÜ åßíáé çëßïõ öáåéíüôåñï üôé ç êáëýôåñç ëýóç ôçí ïðïßá èá ìðïñïýóáí íá óõãêñïôÞóïõí üëïé ìáæß ïé áíáöåñüìåíïé óôïí ÐÁÏÊ öïñåßò, äéáöèïñåßò, ðëáôöüñìåò, ðñüóùðá êáé üëá ôá ó÷åôéêÜ (õðü ôéò óçìåñéíÝò óõíèÞêåò) óôï êáëýôåñï äõíáôü óåíÜñéï, èá Ýöôáíå ìÝ÷ñé ôçí ïìÜäá âüëåú. Ðéï ðÜíù äåí ðÜåé. Ãéáôß áí êñßíïõìå áðü ôá äéÜöïñåò ðñïôÜóåéò êáé ó÷Þìáôá ðïõ äçìéïõñãÞèçêáí ðÝñóé -óôï áðïêïñýöùìá ôçò áêõâåñíçóßáò, Þ ôá ôçò áíïé÷ôÞò ðëçãÞò ôïõ ìðÜóêåô êáé ôçí áíáðçñßá óôçí èåñáðåßá ôçò, êáëýôåñá "íá ôï êëåßóïõìå ôï ìáãáæß" ãéá íá ìçí ôï æÞóïõíå áõôü ôï ìÜôéá ìáò. Åßíáé ëõðçñü ãéá Ýíáí ôüóï ìåãÜëï Óýëëïãï üðùò ï ÐÁÏÊ, áëëÜ ôáõôü÷ñïíá åßíáé ç ùìÞ ðñáãìáôéêüôçôá.

Çèéêü äßäáãìá: Õðü ôéò ðåñóéíÝò êáé ôéò ðáñïýóåò óõíèÞêåò, Ý÷ïõìå ôï êáëýôåñï áðü áõôÜ ðïõ èá ìðïñïýóáìå íá Ý÷ïõìå. Âñéóêüìáóôå, ìå ôï êëåßóéìï ôçò ðåñóéíÞò ÷ñïíéÜò óôçí êáëýôåñç êáôÜóôáóç óôï ïéêïíïìéêü åðßðåäï êáé óßãïõñá óôçí ðéï åõïßùíç, åäþ êáé ðïëëÜ ÷ñüíéá.

ÁäéáìöéóâÞôçôá ãåãïíüò Íï3: Ôï ðñþôï âÞìá Ýãéíå. Êáé Þôáí óçìáíôéêü êáé ðñïò ôá ìðñïò. ÐÝñóé âñåèÞêáìå óå ìéá ôñáãéêÞ êáôÜóôáóç êáé öÝôïò êïéôÜìå ôï ìÝëëïí ìå óáöþò êáëýôåñïõò üñïõò. ¢ëëáîå êÜôé äñáìáôéêÜ; Áí åîáéñÝóåé êáíåßò ôç äõíáìéêÞ ôçí ïðïßá áíáðôý÷èçêå ÷Üñç óôï "Üóôñï" êáé ôçí äçìïöéëßá ôçò äéïßêçóçò, áðëÜ Ýãéíáí ðñÜîç ôá áõôïíüçôá êáé ç áîéïðñåðÞò äéá÷åßñéóç ôçò êáèçìåñéíüôçôáò. Ôï ãéáôß êáôáíôÞóáìå, ðñïóùðéêÜ èåùñþ üôé ðñüêåéôáé ðåñß êáôÜíôéáò, íá öôÜóïõìå óôï óçìåßï åðß óåéñÜ åôþí íá èåùñïýìå ôá óôïé÷åéþäç êáé ôá áõôïíüçôá -ôç ìåãáëýôåñç ðïëõôÝëåéá, åßíáé Üëëç óõæÞôçóç. Ôï èÝìá åßíáé üôé ðëÝïí ôá áõôïíüçôá êáé ôá óôïé÷åéþäç åßíáé ðñáãìáôéêüôçôá. Êáé åîáóöÜëéóáí óôïí ÐÁÏÊ ôï ðñþôï âÞìá ðñïò ôá ìðñïò.

ÌÝóá óôá áõôïíüçôá Þôáí êáé ç áðïêáôÜóôáóç ìéáò áäéêßáò ðïëëþí åôþí, ðïõ Þèåëå ôïí êÜðïôå ðñùôïðüñï ÐÁÏÊ –óçìåñéíü ïõñáãü, ôï èÝìá ôïõ ðñïðïíçôéêïý êÝíôñïõ. ÈÝìá ôï ïðïßï Ý÷ïõí ëýóåé äåêÜäåò ïìÜäåò, áêüìá êáé åñáóéôå÷íéêþí êáôçãïñéþí. Óôï ðñüóùðï ôïõ ÆáãïñÜêç ðéóôþíåôáé èåôéêÜ, üôé, ü÷é ìüíï äåí Ýèåóå ôï èÝìá áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ, áëëÜ ðñï÷þñçóå êáé ÷åéñïðéáóôÝò êéíÞóåéò. Ôá õðüëïéðá (ðåñß ôïõ êÝíôñïõ) åßíáé Üëëç óõæÞôçóç, áëëÜ ôï credit óôçí ðñþôç öÜóç, åßíáé äåäïìÝíï.

ÁõôÝò åßíáé óå ãåíéêÝò ãñáììÝò êÜðïéåò ðñïóùðéêÝò êñßóåéò ãéá ôá äåäïìÝíá ôïõ ðñþôïõ Ýôïõò õðü ôçí ðáñïýóá äéïßêçóç, ç ïðïßá ðñïóöÜôùò áíáíÝùóå ôç èçôåßá ôçò áðü ôï ðñùôïäéêåßï ãéá Üëëïõò Ýîé ìÞíåò. Ç óõíéóôáìÝíç åßíáé èåôéêÞ. ÂáóéêÜ óôç äõíáìéêÞ ôïõ Óõëëüãïõ, ôç äçìüóéá åéêüíá ôïõ, ôá ïéêïíïìéêÜ êáé ôá ëåéôïõñãéêÜ. Ôá áõôïíüçôá, ôá ïðïßá äõóôõ÷þò áãíïïýóáìå åðß óåéñÜ åôþí. Ãßíáíå áñêåôÜ ðñÜãìáôá, áðïìÝíïõí íá ãßíïõí ðïëëÜ ðåñéóóüôåñá, ð.÷. ï ÐÁÏÊ ðÜóç èõóßá ðñÝðåé íá îáíáãõñßóåé ôï äõíáôüí óõíôïìüôåñï óå áõôïýò ðïõ èá äéåêäéêïýí ôï ðñùôÜèëçìá ìÝ÷ñé ôçí Üíïéîç êáé äåí èá åîáíôëåßôáé óôá ðáëáìÜêéá êáé óôïõò ðáíçãõñéóìïýò ôïõ êáëïêáéñéïý. ¹ ð.÷. ï ÐÁÏÊ ðñÝðåé íá áðïêôÞóåé îåêÜèáñåò êáé åíôåëþò óõãêåêñéìÝíåò ëýóåéò óôï éäéïêôçóéáêü, ãéáôß êáëü ôï "ï ÐÁÏÊ áíÞêåé óôïí ëáü ôïõ", ðëçí üìùò áüñéóôï ãéá ìéá åðé÷åßñçóç ðïõ êÜíåé ôæßñï äåêÜäåò åêáôïììýñéá åõñþ åôçóßùò êáé ëåéôïõñãåß ìå ðñïóùñéíÞ äéïßêçóç äéïñéóìÝíç áðü ôï ðñùôïäéêåßï.

Ôï âáóéêü èÝìá åßíáé üìùò üôé ðÞãáìå ìðñïóôÜ. Êáé äåí ðñÝðåé íá ãõñßóïõìå ðßóù. Ôï óôïß÷çìá äåí ðñÝðåé íá ÷áèåß. Ïýôå áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ êüóìïõ, ïýôå áðü ôçí ðëåõñÜ ôçò ðáñïýóáò äéïßêçóçò. Ãéáôß áí ÷áèåß, ï ìüíïò ðïõ èá ÷Üóåé èá åßìáóôå åìåßò êáé ï ÐÁÏÊ. Êáíåßò Üëëïò. Óõí ôïéò Üëëïéò, üôáí ðñï÷ùñÜò ìðñïóôÜ ÷ñåéÜæåôáé, åêôüò áðü ôç äýíáìç ðïõ ðñÝðåé íá êáôáâÜëåéò ãéá íá ðáò øçëüôåñá -êáé äýíáìç êáé êáèáñü ìõáëü ãéá íá äéáôçñÞóåéò ôá êåêôçìÝíá. Áðü ‘êåé êáé ðÝñá åßíáé óôï ÷Ýñé ôïõ êáèåíüò íá êñßíåé ðùò ìðïñåß íá âïçèÞóåé. Ìå ôçí åõ÷Þ êáé ôçí åëðßäá, ç åðüìåíç ÷ñïíéÜ íá ìáò âñåé áêüìá êáëýôåñïõò, èá êëåßóïõìå ìå êÜôé ðïõ Ýãñáöå êÜðïôå óôçí ðñþôç óåëßäá ôçò, ç Åëåõèåñïôõðßá: «Óôçñßæïõìå ôçí ÁëëáãÞ, åëÝã÷ïõìå ôçí Åîïõóßá». 

http://www.paokg4.org/entropy.asp?articleid=616

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
(....)ÐñïóùðéêÞ Üðïøç êáé ìðïñåß êÜðïéïé íá äéáöùíïýí, áëëÜ ôá ÷ñÝç ðñïò ôñßôïõò èá ðñÝðåé íá ðëçñþíïíôáé –áêüìá êáé óå âÜñïò ôïõ áãùíéóôéêïý ôìÞìáôïò. Ôá ÷ñÝç ìáò ðñÝðåé íá ôá ðëçñþíïõìå, üóï ìáò áñÝóåé Þ äåí ìáò áñÝóåé. Ôï ãéáôß äçìéïõñãÞèçêáí Þ ãéáôß äåí áðïöýãáìå ôç äçìéïõñãßá ôïõò åßíáé Üëëç óõæÞôçóç. ÁëëÜ áðü ôç óôéãìÞ ðïõ ÷ñùóôÜò ðñÝðåé íá ðëçñþíåéò.
Êáé Üëëç ìéá õðïêåéìåíéêÞ êñßóç. Èåùñþ ðïëý ðéèáíü üôé êÜðïéïé áðü áõôïýò ðïõ ìçäåíßóáíå ôá êïíôÝñ ìå ôá 44, ìðïñåß íá âñåèïýí ó÷åôéêÜ óýíôïìá êáé ðÜëé óôçí ßäéá èÝóç. Áí ðëçñþóåéò, ìðïñåß êáé íá ìÜèåéò. Áí ü÷é, äåí èá ìÜèåéò ðïôÝ. Åííïåßôáé üôé ç êñßóç áõôÞ äåí áíáöÝñåôáé óôá ðåñßöçìá ÷ñÝç ðñïò ôï Äçìüóéï. Áõôü åßíáé Üëëç óõæÞôçóç.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
Tοσο καιρο μιλουσαμε για τα αρνητικα σχολια του σιτε με αρνητικα σχολια γιατι απλα μονο με αυτα καταπιανοταν.Σημερα μπορω να πω οτι το κειμενο ειναι θετικο,αναφερεται στα αντικειμενικα θετικα πεπραγμενα της διοικησης χωρις να ειναι αιθεροβαμων ο συγγραφεας,απλα λογια και συγκρατημενα.Το γουσταρω

Υ.Γ. : Συνεχιζω με την λογικη μου οτι καθε καλο κατα την αποψη μου θα το επικρωτω και καθε αρνητικο(ειδικα χωρις τεκμηριωση) θα το αποδοκιμαζω.

Offline ved

• Αλλαγή
το ποιο σημαντικο ηταν το κομματι για την διοικηση,

πρεπει να κοιταξουμε για ενα ποιο στιβαρο μοντελο διοικησης  για το μελλον.

fatal_invasion

• Guest

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Λογικα τα λεει ο παικτης.
Γενικα το γουσταρω αυτο το σαιτ, κατα την αποψη μου ομως επεσε τον τελευταιο καιρο στην γοητευτικη παγιδα της αντιπολιτευσης για την αντιπολιτευση. Ξερετε, οπως λεμε " η τεχνη για την τεχνη ".  ;D
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline agraf

• Αλλαγή
το ποιο σημαντικο ηταν το κομματι για την διοικηση,

πρεπει να κοιταξουμε για ενα ποιο στιβαρο μοντελο διοικησης  για το μελλον.

Συμφωνώ και επαυξάνω, δεν μπορεί να συνεχίσουμε για πάντα με διοίκηση πρωτοδικείου. Ναι στη διοίκηση Ζαγοράκη, Βρύζα κλπ, τους στηρίζουμε με μανία αλλά κάποια στιγμή πρέπει να εκλεγεί επίσημα με την ψήφο του βασικού χρηματοδότη, του κάθε απλού ΠΑΟΚτσή.

Αυτό θα κάνει καλό και στη διοίκηση, θα την απελευθερώσει από το χαρακτήρα του "προσωρινού"

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
υποθέτω ότι όταν η ΠΑΕ εξυγιανθεί εάν δε βρεθεί επενδυτής θα αναλάβουν επίσημα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline ved

• Αλλαγή
με υποθεσεις δεν κανουμε δουλεια.

χρειαζεται κατι μονιμο και σταθερο.

Offline petrov

• Αλλαγή
Tί; Μιλούσε η διοίκηση 2 ώρες και δεν ρωτήθηκε ένα από τα βασικότερα θέματα, δηλαδή ποιό είναι το διοικητικό-οικονομικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε στο μέλλον;
Δεν το πιστεύω ρε παιδιά...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο κανονισμός αυτός, προφανώς επιτρέπει κάποια πολυφωνία θεσμικά. Δεν σημαίνει ότι αυτό γίνεται 100% πράξη. Και το σύνταγμα της Ελλάδας λέει ότι όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Πρακτικά δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Θέλω να πω με αυτό το παράδειγμα ότι ο κανονισμός δεν εγγυάται την απόλυτη εφαρμογή του.
Ας πούμε μπορεί η articles team την οποία δημιουργήσατε, να έχει μία συγκεκριμένη αντίληψη επί των πραγμάτων. Δεν είναι απαγορευτικό κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει βέβαια, ότι θα αναδεικνύουν ότι είναι σύμφωνο με τις απόψεις τους, και θα αγνοούν ότι είναι ενάντιο. Η ¨έλλειψη γραμμής¨ είναι για μένα κάτι το ουτοπικό. Και μία επιβεβαίωση της άποψης που καταθέτω, είναι τα κείμενα που ανεβαίνουν από το Φόρουμ. Εκεί γράφονται εκατοντάδες κείμενα, το κείμενο που θα βρίσκεται στην κεντρική όμως είναι δείγμα μιας απόφασης. Το επιχείρημα: ¨μπείτε και σεις στην articles team¨δεν νομίζω πως είναι ακέραιο, από την στιγμή που ο άλλος μπορεί για χ,ψ λόγους (δεν θέλει να αναλάβει την ευθυνη, δεν έχει χρόνο, δεν θέλει να έχει κάποια μορφή εξουσίας) να μη συμμετέχει.
Πάντως, να αποφασίσουμε κάποτε: τα κείμενα που μπαίνουν στα ασπρόμαυρα σάιτ, βαραίνουν το σάιτ ή τα άτομα που τα γράφουν; Γιατί δεν γίνεται όταν μιλάμε για το paokworld, να νίπτουν όλοι τας χείρας και όταν η κουβέντα πάει αλλού να μιλάμε ολικά.
Στο τόπικ paokg4.org, αν και ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι συντελεστής, καλούμαι να λογοδοτώ (και συχνά από moderators ή "teams" του paokworld) για όλες τις απόψεις, αν και γράφω μόνο μία στήλη. Εκεί δεν σεβόμαστε την διαφορετικότητα της άποψης και του στιλ μεταξύ συντελεστών του ίδιου σάιτ;

Κατά τα φαινόμενα, όχι. Από την στιγμή μάλιστα που όποιος έχει προβλήματα με την γυναίκα του, ή έφαγε κατσάδα από το αφεντικό του, μπαίνει μέσα και βρίζει ανώνυμα μία ασπρόμαυρη ιστοσελίδα. Ξέρει ότι ο petrovgr, για λόγους ευθιξίας ή αξιοπρέπειας, θα απαντήσει. Έχει πάρει την εργολαβία της υπεράσπισης της ιστοσελίδας, αφού τριγύρω επικρατεί μια ένοχη σιωπή από όλες τις ¨ομάδες εργασίας¨, για να μην πω σιγοντάρισμα.
Και να απαντήσω μια δια παντός στην γελοιότητα που λέει ¨κάνετε κριτική για προσωπική προβολή και να το παίξετε εξυπνάκηδες¨: Αν ήθελα να κάνω κριτική για να διαφημίσω το όνομά μου ή τη φάτσα μου, θα τα έβγαζα φόρα παρτίδα. Τι προσωπική προβολή μπορώ να έχω πίσω από ένα νικ ¨petrovgr¨. ή πίσω από το ¨Αντιμυθολογίες¨; Αστεία πράγματα...
Εκεί που η ανωνυμία δείχνει πραγματικά τον πιο ύπουλο εαυτό της, είναι εδώ σε αυτό το Φόρουμ, όταν άνθρωποι γράφουν ύβρεις επί ύβρεων κατά συμπαοκτσήδων, και κρύβονται πίσω από το νικ. Γιατί είμαι σίγουρος οτι αν έγραφαν ¨Γιάννης Παπαδόπουλος¨ από κάτω και όχι skilos και gata, θα πρόσεχαν πολύ περισσότερο για το ποιούς αποκαλούν λαμόγια, χαρτζηλικωμένους, σκουλήκια και λοιπά.
Το ¨και οι κρίνοντες κρίνονται¨ που αποτελεί μόνιμη επωδό ορισμένων, αγνοεί (ή θέλει να αγνοεί) την φύση της κριτικής. Γιατί η ύβρις δεν αποτελεί κριτική.
Αυτό νομίζω ότι είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα: ότι συγχέουμε την κριτική με την προσβολή. Αν μπορούσαμε να τα ξεχωρίσουμε τα πράγματα θα ήταν πολύ ευκολότερα.

θα απευθυνθω στο φιλο petrovgr.
Η εκτιμηση μου στο προσωπο του ειναι δεδομενη και αυτο το ξερει και ο ιδιος.
Τυχαια και συμπτωματικα ,αυτο γινεται σχεδον ταυτοχρονα με τον Dikefalo  που το εκανε σε αλλο τοπικ.Εδω και πολυ καιρο θελω να το κανω και νομιζω οτι κολλαει σημερα γιατι ηδη ειπωθηκαν καποια σχετικα με αυτα που ηθελα να του πω:

Εχω διαβασει ολα τα ποστ του παροντος τοπικ απο τις 4 Ιουνιου και μετα.Καποια τα ειχα δει στην ωρα τους, καποια αλλα οχι.  Εγω δεν ειδα κανενα μελος να ζηταει απο τον petrovgr να λογοδοτησει/απολογηθει για λογαριασμο του site. Ουτε απο mod η teams του paokworld {οχι πως θα εκανε και καμμια διαφορα η ιδιοτητα}. Εκπληκτος  σε ειδα  φιλε petrovgr να παιρνεις αυτοβουλως αυτον τον ρολο, παρολο που επανειλημενα ειπες πως δεν θελεις να τον παρεις. Ομως τον πηρες. Κακως, κατα τη γνωμη μου.{Φυσικα δικαιωμα σου} Οτι "πυροβοληθηκες" κατοπιν ως εκπροσωπος (ενω εισαι ΕΝΑΣ απο τους συντελεστες και ουδεποτε σχολιαστηκε εδω μεσα ΔΙΚΟ ΣΟΥ αρθρο), πολλες φορες και εκτος οριων, συμφωνω. Και αυτο ειναι περα για περα αδικο για σενα.
Οσο για την ενοχη σιωπη η σιγονταρισμα που λες παραπανω, εγω νομιζω οτι ηταν κριτικη εντος των οριων για συγκεκριμενα αρθρα.Τι θα ηθελες παραπανω?
Και αυτο εγινε απο 2 μελη των team.Οσο για μενα στο λεω πλεον, κρατηθηκα με νυχια  και με δοντια να τα δημοσιευσω ασχολιαστα
 εδω μεσα με απλο copy paste αρθρα τα οποια στο λεω ΕΥΘΕΩΣ, θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Στο τελος δεν αντεξα και ειπα πως μου δημιουργουν θλιψη. Ειτε συμφωνεις ειτε οχι θα το ξαναπω: Και οι κρινοντες κρινονται

Κατα τα αλλα το  ¨ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ" δεν ειναι μονιμη επωδος ορισμενων, εδω μεσα το εχω πει εγω 3 φορες (μια προσφατη) και μια ενα αλλο μελος, πολυ καιρο πριν. Ενα search μπορει να πεισει τον οποιονδηποτε το αμφισβητει. Περα απο την διευκρινηση αυτη, θεωρωντας λοιπον οτι απευθυνεσαι σε μενα  προσωπικα φιλε petrovgr δεν καταλαβαινω τη συνεχεια και σε παρακαλω να μου τη διευκρινησεις, μαλλον καλυτερα ολο μαζι: Το ¨και οι κρίνοντες κρίνονται¨ που αποτελεί μόνιμη επωδό ορισμένων, αγνοεί (ή θέλει να αγνοεί) την φύση της κριτικής. Γιατί η ύβρις δεν αποτελεί κριτική.
Αυτό νομίζω ότι είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα: ότι συγχέουμε την κριτική με την προσβολή. Αν μπορούσαμε να τα ξεχωρίσουμε τα πράγματα θα ήταν πολύ ευκολότερα.
[/i]
Που με αφορα προσωπικα εμενα το παραπανω?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline petrov

• Αλλαγή
Φίλτατε HOMOPAOKUS,

Απορώ πραγματικά πως δεν καταλαβαίνεις την στάση μου στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το ίδιο θα έκανα εάν σε ένα τρίτο Φόρουμ, απηύθυναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς για το PAOKWORLD.
Δηλαδή θα έλεγα, ναι μεν δεν θέλω να μιλήσω εξ΄ονόματος του σάιτ, αλλά ως παοκτσής θίγομαι από την σπίλωση.
Το ότι υπερασπίστηκα εγώ την αυτονομία και την λειτουργία του paokg4.org, είναι επειδή οι διάφορες ¨ομάδες¨ σφύριξαν αδιάφορα όταν υπήρξαν εδώ μέσα μερικοί πολυ συγκεκριμένοι συκοφάντες, που για χ ψ λόγους, και μέσα από την ανωνυμία που τους εξασφαλίζει ένα Φόρουμ μίλησαν για λαμόγια, για χαρτζηλίκια που κόπηκαν, για σκουλήκια και λοιπά. Το ¨δεν θέλω να γίνω δικηγόρος¨ ήταν μια αγωνιώδης κραυγή, μήπως συνειδητοποιήσει κανείς ότι αυτές οι ακατανόμαστες εκφράσεις απευθύνονται σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΣΑΙΤ.
Εάν δεν θιγόμουν προσωπικά ως συντελεστής της ιστοσελίδας, έχω την εντύπωση πως ορισμένες από τις ύβρεις θα ήταν ακόμα εκεί.
Αυτό μου δείχνει η στάση Ποντίου Πιλάτου που επέλεξε και η πλειοψηφία των διαχειριστών του Φόρουμ αυτού.
Και αν δεν κάνω λάθος, το ¨και οι κρίνοντες κρίνονται¨ ήταν μία από της αγαπημένες σου εκφράσεις όσον αφορά την ιστοσελίδα αυτή. Κάτι που βέβαια, για να τηρούμε τα μέτρα και τα σταθμά, δεν το είπες μόνο εσύ, το είπαν ή το παρέφρασαν και άλλοι.
Απλώς ερωτώ: είναι το ίδιο επίπεδο κριτικής;
Είδες ποτέ να προσβάλλεται με αυτόν τον τρόπο επί προσωπικού ο Θ. Ζαγοράκης; Είδες ποτέ τέτοια φρασεολογία από κανέναν;
Πρακτικά, το ¨οι κρίνοντες κρίνονται¨ ξέρεις τι σημαίνει; Κάνεις κριτική; Θα φας βρίσιμο.Γιαυτό και λέω ότι το πρόβλημά μας είναι ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την κριτική από την προσβολή.
Υπάρχουν άνθρωποι που αν τους πεις ¨ξέρεις αυτό κατά την γνώμη μου είναι λάθος¨ δεν θα κάτσουν να το αξιολογήσουν ως κριτική, αλλά θα το εκλάβουν ως προσωπική μομφή. Εκεί χάνεται και το παιχνίδι ισοροπιών. Αυτό εννοούσα και στην αρχική μου τοποθέτηση.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο petrovgr έχει δίκιο όταν αναφέρεται στο πρόβλημα των εκφράσεων.
Έχει άδικο όταν αναφέρεται σε αντιμετωπίσεις Πόντιου Πιλάτου. Όλοι οι moderators λειτουργούν με τους ίδιους κανόνες, δεν έχουν όμως τον ίδιο χαρακτήρα και συνεπώς δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Τέλος, πιστεύω ότι η επιλογή "Αναφορά στον Συντονιστή" είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στα μέλη να επεμβαίνουν χωρίς να απαντούν σε προκλητικά ποστ.
Το forum μας δε λειτουργεί ιδανικά. Πιστεύω όμως πως προσπαθούμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα συναντούμε, και πως με την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών το κάνουμε συνεχώς καλύτερο.
Η κριτική, οι ιδέες και η συμμετοχή όλων είναι οι παράγοντες που θα επηρεάσουν το προς τα πού θα πάμε.
Αυτό που θέλω να γίνει όμως ΣΑΦΕΣ προς όλους είναι το εξής:
Αυτοί που έχουμε κάποιον (άλφα ή βήτα) ρόλο σε αυτήν την ιστοσελίδα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλους τους ΠΑΟΚτσήδες. Οι ίσες αποστάσεις είναι ένας κανόνας που όλοι μας προσπαθούμε να τηρούμε. Συνεπώς όταν δεν τα καταφέρνουμε να τον τηρήσουμε δεν είναι γιατί είμαστε εμπαθείς, αλλά γιατί κάνουμε και λάθη. Πρόθεση δεν υπάρχει από κανέναν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μπει καλά στο μυαλό όλων μας. Η καχυποψία δηλητηριάζει την κοινότητά μας.
Ο petrovgr (και το και λέω και δημόσια γιατί μερικά πράγματα πρέπει να αναγνωρίζονται) έχει προσπαθήσει πολύ για το forum του PAOKWORLD. Πολλοί στη θέση του θα είχαν διαλέξει τη μη-συμμετοχή από τη συμμετοχή. Μέσα και από τις δικές του αντιδράσεις καταφέραμε πχ να κάνουμε καλύτερους (θέλω να πιστεύω) κανόνες που ισχύουν για ΟΛΟΥΣ μας. Ευτυχώς που αντέδρασε και μακάρι να συνεχίσει όπως και μακάρι όλοι όσοι έχουμε παράπονο ή μας ενοχλεί κάτι να βγαίνουμε και να το λέμε. Η κοινότητα αυτή είναι δυναμική και οι ισορροπίες συνεχώς μεταβάλλονται. Εάν αύριο βγει βρώμα για τον Ζαγοράκη το 95% του forum θα αντιδράσει άσχημα. Εμείς θα πρέπει να έχουμε φροντίσει έτσι ώστε και το 5% να μπορεί να ακουστεί χωρίς να καπελώνεται. Είναι λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό όλοι μας να έχουμε το κουράγιο να κάτσουμε να συζητήσουμε ειδικά σήμερα, σε μια (εκ πρώτης όψεως) μεταβατική περίοδο στην οποία ο ΠΑΟΚτσής θα περάσει από την ανυποληψία στην ανάκαμψη.
Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και αδύνατο.
Ακόμα στα πρώτα βήματά μας είμαστε...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι