Author Topic: www.paokg4.org - οπαδικό site που δεν ανήκει όμως στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 (για την αποφυγή παρεξηγήσεων)  (Read 23296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Πολύ καλό κείμενο και πάνω απ' όλα ψύχραιμο.

Στο μόνο που διαφωνώ είναι η πρόταση για το θέμα των χρεών.

Αντιπρόταση;  Να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ως ΠΑΟΚ ρύθμιση του ποσού σε 1000 δόσεις των 100 ευρώ. Χρόνος αποπληρωμής, το 2100 μετά Χριστόν. Τα πράγματα είναι απλά, ζούμε σε μία χώρα που έχουν χαριστεί τα χρέη του Κοσκωτά στον Ολυμπιακό, που ΑΕΚ και Άρης έριξαν «πιστόλι» δισεκατομμυρίων μέσω του άρθρου 44, που ο Παναθηναϊκός πήρε περί τα 150 εκατομμύρια ευρώ για διαρρύθμιση των εξωτερικών χώρων του γηπέδου του. Το να αποκατασταθεί το 1/10 της αδικίας που μέχρι στιγμής υφίσταται η ομάδα, αδικία που ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ. Σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα, ο μόνος τρόπος για να έχεις αποτέλεσμα με τους πολιτικούς της είναι να πηγαίνεις χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι τους και όχι έχοντάς το απλωμένο. Η γλώσσα της συνδιαλλαγής και της ευγένειας εκλαμβάνεται από αυτούς ως αδυναμία, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.

Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚτσής, ο Ζαγοράκης, οι συνδέσμοι ή ο οποιοσδήποτε άλλος ότι μπορεί να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ρε Χρίστο. Και μας έχουν γραμμένους για τον απλούστατο λόγο ότι αποδείξαμε πως πλέον ο ΠΑΟΚτσής δεν θα κατέβει αγανακτισμένος στους δρόμους όπως έκανε παλιά για μικρότερης σημασίας υποθέσεις (βλ. Γαλακτερός). Ανεχτήκαμε Μπάτμαν και Γούμενο πολύ περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε. Και αυτή την αμαρτία θα την κουβαλάμε.

Όπως έχω ξαναπεί πληρώνουμε γιατί ακριβώς δεν κάναμε αυτό που θα έκανε ο ΠΑΟΚτσής τη δεκαετία του 80. Δύο βρυκόλακες με πολιτικές πλάτες (που δεν φοβήθηκαν καν να μην τους μαυρίσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ) μας ρουφούσαν το αίμα χωρίς να κινδυνεύουν. Εσύ πιστεύεις ότι θα φοβηθεί ο Χ ή ο Ψ δικαστής να ρίξει τον ΠΑΟΚ στη Δ ή να του στερήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής;

Offline petrov

• Αλλαγή

Offline dave

• Αλλαγή
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!!.

ο ρεαλισμος πανω απο ολα...αν ειναι δυνατο να αναλαβεις διοικηση με μοναδικο σχεδιο να απαιτησεις απο το κρατος να μη πληρωσεις!!! κ αν δεν?? κ αν, οπως γινεται υπευθυνη για τη συμετοχη στο εθνικο πρωταθλημα ειναι η ΟΥΕΦΑ??? θα τη πιεσουμε κ αυτη για τα δικαια αιτηματα μας?? κ αν δε κατσει? Δ Εθνικη προφανως...

οτι πιο αστειο εχω ακουσει το 'ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ'...και για μενα αποκλειεται σωφρονας ανθρωπος να συγκεντρωνε ολες του τις δυναμεις με μοναδικο στοχο τη πιεση να μη πληρωσει. και μου πειτε οτι τα χρεη δεν ειναι του ΠΑΟΚ ειναι του τζον γου και του μπατμαν. αυτα τα ξερουμε ολοι ειναι χιλιοειπωμενα, συμφωνουμε.

η πιεση φυσικα καλο ειναι να υπαρξει οπως και υπηρξε και θα συνεχιστει αλλα, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ.

ειναι προφανες οτι η αντιπολιτευση ειναι μονο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ για καποιους. τιποτα παραπανω απο αντιδραστικοτητα στα παντα και νοοτροπια του ξερολα. δεν εχει δισταγμο και βαλλει εναντιον οποιουδηποτε. οσο πιο καλη ειναι η διοικηση και οσο περισσοτεροι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕς δραστηριοποιουνται, τοσο θα αφριζουν οι αντιδραστικοι με το παραμικρο.

και ολα αυτα επικαλουμενοι την ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ....λες και μεις οι υπολοιποι δε νιωθουμε....

fatal_invasion

• Guest
κ αν, οπως γινεται υπευθυνη για τη συμετοχη στο εθνικο πρωταθλημα ειναι η ΟΥΕΦΑ??? θα τη πιεσουμε κ αυτη για τα δικαια αιτηματα μας?? κ αν δε κατσει? Δ Εθνικη προφανως...

οτι πιο αστειο εχω ακουσει το 'ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ'...και για μενα αποκλειεται σωφρονας ανθρωπος να συγκεντρωνε ολες του τις δυναμεις με μοναδικο στοχο τη πιεση να μη πληρωσει. και μου πειτε οτι τα χρεη δεν ειναι του ΠΑΟΚ ειναι του τζον γου και του μπατμαν. αυτα τα ξερουμε ολοι ειναι χιλιοειπωμενα, συμφωνουμε.

Για τι ακριβώς κατεβήκαμε στα συλλαλητήρια,γιατί αρχίζω να μπερδέυομαι.
Στην ΔΕΘ πήγαμε για να δούμε το προθυπουργό;ή μήπως για να θαυμάσουμε τα εκθέματα;
Γιατί κράζαμε τον ρούλη και την ΑΕΚ για το 44;
8.000 στη δεθ και άλλοι 20 καμάρα,κάναν τουρισμό;
και άντε στην καμάρα είμασταν ήδη σε φάση εξυγίανσης,στην ΔΕΘ όμως που είχαμε επικεντρωθεί;

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
dave τα ειπες ολα αδερφε...Ξερεις υπαρχουν τυποι που μονο και μονο για να επιβεβαιωθουν οτι και καλα ξεχωριζουν απο το πληθος(που το θεωρουν προβατα), αναλυουν και αναλυουν παντα σε ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ βαση...Εμεις χρειαζομαστε ενεργους οπαδους και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ διοικησεις που πραττουν και δε χανουν χρονο με αερολογιες..Απο αυτες χορτασαμε, εργα κυριοι. Καλη η κριτικη, αλλα να ειναι παντα μεσα σε ρεαλιστικα πλαισια και οχι με ακραιους ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ που δε βγαζουν καπου.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
κ αν, οπως γινεται υπευθυνη για τη συμετοχη στο εθνικο πρωταθλημα ειναι η ΟΥΕΦΑ??? θα τη πιεσουμε κ αυτη για τα δικαια αιτηματα μας?? κ αν δε κατσει? Δ Εθνικη προφανως...

Στην ΔΕΘ πήγαμε για να δούμε το προθυπουργό;ή μήπως για να θαυμάσουμε τα εκθέματα;
και άντε στην καμάρα είμασταν ήδη σε φάση εξυγίανσης,στην ΔΕΘ όμως που είχαμε επικεντρωθεί;

ρε fatal, το υπολοιπο δε το διαβασες? ειπα οτι καλως καναμε κ πιεσαμε, και θαπιεσουμε κ στο μελλον, αλλα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με προσπαθεια εξυγιανσης

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

σωστος.δεν ειναι ομως σιγουρο οτι θα αποδωσει αυτο το σχεδιο.αυτο σου λεει ο dave.παντως ειναι αληθεια οτι το συλλαλητηριο και αυτο
που αντιπροσωπευε το ξεχασαμε τελειως...

fatal_invasion

• Guest
συγγνώμη daνe,το διάβασα αλλά ήθελα να σχολιάσω αυτό ''και για μενα αποκλειεται σωφρονας ανθρωπος να συγκεντρωνε ολες του τις δυναμεις με μοναδικο στοχο τη πιεση να μη πληρωσει.'' γιατί ερχόταν σε αντίθεση με τους αγώνες που κάναμε..

Στα υπόλοιπα ψιλοσυμφωνώ.

Offline petrov

• Αλλαγή
Φίλε dave, έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς με αυτή την πρόταση. Έχεις επίσης κάθε δικαίωμα να δακρύζεις από υπερηφάνεια επειδή πληρώνουμε εγώ και συ τα πιστόλια του Γούμενου. Απλώς, επειδή με κατηγόρησες για έλλειψη ρεαλισμού, θέλω σε παρακαλώ να μου πεις πως θα έβλεπε από αποψη ρεαλισμού ένας οπαδός της ΑΕΚ, το σωτήριο έτος 2004 το ενδεχόμενο να σβηστούν μονοκοντυλιά όλα τα χρέη της. Βγες και πες ότι το άρθρο 44 ήταν πιο ρεαλιστικό σενάριο. Βγες και πες ότι η "ειδική εκκαθάριση" του μπάσκετ ήταν πιο ρεαλιστικό. Αλλά τα χρέη των Γουμενοπαγώνηδων, είναι ρεαλιστικό να τα πληρώνουμε. Οκ, πάσο. (σημειωτέον εγώ δεν μίλησα ΚΑΝ για διαγραφή, μίλησα για ΡΥΘΜΙΣΗ)
Απλά επειδή ζητήσατε αντιπρόταση, πήρατε αντιπρόταση. Τώρα σας φαίνεται μη ρεαλιστική αυτή η αντιπρόταση. Και ας έχουν γίνει τρισχειρότερα στην Ελλάδα. Οκ, πληρώστε τα κανόνια του Ναβαρόνε για άλλα 10 χρόνια και ας δεσμεύεται το μέλλον και η αξιοπρέπειά μας για άλλα τόσα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα (όταν είναι να αγοράσουμε και όχι να πουλήσουμε).

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
petrov για να καταλαβω:

Απο τη μια κριτικαρεις τη διοικηση οτι χανει την αξιοπρεπεια της με χορηγιες βαζελου και απο την αλλη ζητας να γινει στον ΠΑΟΚ το ιδιο που εγινε σε ομαδες αρθρου 44?..Δηλαδη με τη δικη σου λογικη αν χαριστουνε τα χρεη δε θα χασουμε την αξιοπρεπεια μας σαν συλλογος απο τη στιγμη που αλλοθρησκοι θα μας θεωρησουν ομαδα του δημοσιου?....Καταλαβαινεις οτι υπαρχει ΑΝΤΙΦΑΣΗ στο θεμα της αξιοπρεπειας του ΠΑΟΚ με βαση τα επιχειρηματα σου?..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
δυστυχως οι σαλτσες και οι ειρωνιες που βαζετε (αναφερθηκες σε μενα στο πληθυντικο σαν να μιλαω για καποιους αλλους, το ιδιο κανω κ γω) ειναι αυτες που με οδηγουν στο συμπερασμα περι των κινητρων σας (συνδρομο αντιδρασης ξερολα κλπ)

για τα χρεη στο δημοσιο εχει γινει ρυθμιση, πιεσαμε πολυ γιαυτο, κοσμος και διοικηση (εσυ βεβαια παρουσιαζεις μια διοικηση με απλωμενο χερι αντι να το χτυπαει στο τραπεζι, οπως θελεις να το βλεπεις δλδ λες και ησουν μπροστα) μας επρηξαν τα @@ αλλα δυστυχως η ρυθμιση κ παλι δεν ηταν αυτη που θελαμε.

για να περασει το 44 αν θυμασαι επρεπε το κρατος να 'αρρωστησει' και να μη παρευρεθει στην εκδικαση της υποθεσης αν θυμασαι. και μου λες οτι ειναι ρεαλιστικο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ!

ενας ΠΑΟΚ που τον εχουνε γραμμενο, περιμενεις να φερει αποτελεσματα με τη σταση της αντιστασης. η αντισταση θα υπαρχει οπως και η πιεση αλλα σε πραγματα ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

σου ειπα και αν δεν??? η ΑΕΚ δεν ειχε επιλογη να προσπαθησει να εξυγιανθει τα ποσα ηταν αστρονομικα. και μη ξεχναμε οτι για τους πολιτικους αλλο ομαδα του ΠΟΚ και αλλο ο ΠΑΟΚ, τι συζηταμε τωρα...

και στη τελικη ποιος ειναι ο ζαγορακης, ειναι ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ? ειναι διαπλεκομενος?? ειναι ο ψωμιαδης που καταδικαστηκε κ δε πηγε φυλακη??? ποια αεκ μου λες τωρα...εχει τη δυναμη του κοσμου θα μου πεις αλλα μεσα σου το ξερεις οτι κυριως στην ελλαδα αλλο η δυναμη του λαου και αλλο του χρηματος και των διασυνδεσεων..

Offline bozik

• Αλλαγή
και επειδή υπάρχει αντίφαση IRON...δεν μπορούμε να την λέμε...συγγνώμη για το κόλοχιούμορ μου....στο org έχετε χιλιόμετρα ποιο ποιοτικό
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Στο συλλαλητήριο τα αιτήματα μας αφορούσαν το χρέος προς το δημόσιο και όχι τα χρέη προς τρίτους.

Μην μπερδεύουμε τα πράγματα.

Τα χρέη προς τρίτους διακανονίστηκαν και αποπληρώνονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα χρέη προς το δημόσιο είναι ακόμα στα δικαστήρια και πιθανόν να μείνουν εκεί. Ταυτόχρονα υπάρχουν οι μηνύσεις που επίσης είναι στα δικαστήρια εναντίον των παλιών ιδιοκτητών (Μπατατούδη και Γούμενου) και δεν ξέρουμε τα οικονομικά οφέλη που έρθουν από την εκδίκαση τους.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline petrov

• Αλλαγή
AΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΗΡΑΝ Ο-Λ-Ο-Ι. ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ. Εσύ προτιμάς να πουληθείς στον Βάζελο για να προασπίσεις την τιμή σου απέναντι στο (τρύπιο-διεφθαρμένο-αναισθητο) κράτος. Σεβαστή η αποψή σου φίλε, στον επόμενο ακροατή...

-----------------

+ επισήμανση: Από τον Μπατατούδη μέχρι τον Γούμενο και τον Ορφανό, οι πρόεδροι αυτοί ήρθαν με κομματική εντολή. Επομένως αυτοί οι κύριοι που το παίζουν αφ'υψηλού είναι οι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της τωρινής κατάστασης, το πιο παράλογο πράγμα είναι να πληρώσουν για τα σπασμένα τα ΘΥΜΑΤΑ της κατάστασης.

Offline bozik

• Αλλαγή
να πουληθείς στο βάζελο λέει...a δεν πάμε καλά...ούτε τα σκουλήκια δεν τα λένε αυτά...λίγο προσοχή....ο άλλος είναι τρελός-μην παίρνετε παραδείγματα και αν πιστεύεις ότι γίνετε αυτό-πετα καμια μολότοφ-πάνε στο σπίτι του ζαγοράκη-πως αντέχεις?....δηλαδή Alamana85  αν σήμερα ο λαός μας αποφασίσει(γιατί αν το αποφασίσει είναι μικρό το νούμερο) να αγοράσει 18 εκ. μετοχές ....από αυτά τα λεφτά δεν θα πληρωθεί τίποτα στο κράτος?                                αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ?
ΕΣΕΝΑ ΤΑΪΣΜΕΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗ που φώναζες πέρυσι «πουλημένοι» στους παίχτες στο ματς με τον βαζελο
ΕΣΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΑΟΚΤΣΗ που συνεχίζουν να σε ταΐζουν
Εσένα ρωταμε,τωρα ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
Ότι κάνεις παντα.Θα ανοίξεις το ράδιο..θα κάνεις καφέ..θα αγοράσεις εφημερίδα..και σταυροπόδι καθισμένος θα πάρεις τηλέφωνο για παράπονα και εξυπνάδες.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!
http://www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20041106pustepse.htm
« Last Edit: July 30, 2008, 18:38:37 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline petrov

• Αλλαγή
Η λέξη πείραξε; Να γράψω "πωλήσεις" αν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα.
Φίλε μπόζικ, δεν πρόκειται να ασκήσω βία και να διακινδυνεύσω την ελευθερία μου για κανέναν. Διαφωνώ με τον προσανατολισμό με τον οποίο κινείται η εξυγίανση. Έχουμε δεσμεύσει ήδη 10 χρονια κατάντιας στους δοτούς από το κράτος απατεωνίσκους. Δεν χαραμιζω αλλα τόσα για να ξεπληρώσω τα σπασμένα τους. Αυτή είναι η άποψή μου και αν το τίμημα είναι να με πουνε σκουλήκι, το χω ξανακούσει, τι να κάνουμε....

Offline dave

• Αλλαγή
AΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΗΡΑΝ Ο-Λ-Ο-Ι. ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ. Εσύ προτιμάς να πουληθείς στον Βάζελο για να προασπίσεις την τιμή σου απέναντι στο (τρύπιο-διεφθαρμένο-αναισθητο) κράτος. Σεβαστή η αποψή σου φίλε, στον επόμενο ακροατή...

-----------------

+ επισήμανση: Από τον Μπατατούδη μέχρι τον Γούμενο και τον Ορφανό, οι πρόεδροι αυτοί ήρθαν με κομματική εντολή. Επομένως αυτοί οι κύριοι που το παίζουν αφ'υψηλού είναι οι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της τωρινής κατάστασης, το πιο παράλογο πράγμα είναι να πληρώσουν για τα σπασμένα τα ΘΥΜΑΤΑ της κατάστασης.

ακροατη? αποτι φαινεται το χεις σκοπο να γινεις παραγωγος στα ραδια, καλη επιτυχια. τα υπολοιπα που λες ειναι ασχετα δεν επιδεχονται σχολιου. σου ειπα καποια πραγματα σοβαρα κ συ συνεχιζεις τις εξυπναδες στο γνωριμο υφος. τελος απο μενα

Offline bozik

• Αλλαγή
δεν σε είπε κανένας σκουλήκι...εσύ λες ότι τρυπηθήκαμε στο βάζελο σε ΠΑΟΚτσηδικη γωνια...τη θέλεις να σε δώσουμε και τα συγχαρητήρια μας,πάνε και στο σύνδεσμο στη νεάπολη και πες ότι είστε ρουφιάνοι του βάζελου....θα σε γράψουν τζάμπα στην εκδρομή για ιταλία  ::)....αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί από δηλητηριασμένους που μετά μετάνιωσαν τη λέγανε....λίγο προσοχή στο τη λέμε....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
AÐÏ ÔÏ ÊÑÁÔÏÓ ÐÇÑÁÍ Ï-Ë-Ï-É. ÓÔÏÍ ÂÁÆÅËÏ ÄÅÍ ÐÏÕËÇÈÇÊÁÍ ÏËÏÉ. Åóý ðñïôéìÜò íá ðïõëçèåßò óôïí ÂÜæåëï ãéá íá ðñïáóðßóåéò ôçí ôéìÞ óïõ áðÝíáíôé óôï (ôñýðéï-äéåöèáñìÝíï-áíáéóèçôï) êñÜôïò. ÓåâáóôÞ ç áðïøÞ óïõ ößëå, óôïí åðüìåíï áêñïáôÞ...

-----------------

+ åðéóÞìáíóç: Áðü ôïí Ìðáôáôïýäç ìÝ÷ñé ôïí Ãïýìåíï êáé ôïí Ïñöáíü, ïé ðñüåäñïé áõôïß Þñèáí ìå êïììáôéêÞ åíôïëÞ. ÅðïìÝíùò áõôïß ïé êýñéïé ðïõ ôï ðáßæïõí áö'õøçëïý åßíáé ïé ÁÌÅÓÁ ÕÐÅÕÈÕÍÏÉ ôçò ôùñéíÞò êáôÜóôáóçò, ôï ðéï ðáñÜëïãï ðñÜãìá åßíáé íá ðëçñþóïõí ãéá ôá óðáóìÝíá ôá ÈÕÌÁÔÁ ôçò êáôÜóôáóçò.

Óå ðïéïí áíáöÝñåóáé? Êáé ðùò ôï åííïåßò?

íá ðïõëçèåßò óôï âÜæåëï ëÝåé...a äåí ðÜìå êáëÜ...ïýôå ôá óêïõëÞêéá äåí ôá ëÝíå áõôÜ...ëßãï ðñïóï÷Þ....ï Üëëïò åßíáé ôñåëüò-ìçí ðáßñíåôå ðáñáäåßãìáôá êáé áí ðéóôåýåéò üôé ãßíåôå áõôü-ðåôá êáìéá ìïëüôïö-ðÜíå óôï óðßôé ôïõ æáãïñÜêç-ðùò áíôÝ÷åéò?....äçëáäÞ Alamana85  áí óÞìåñá ï ëáüò ìáò áðïöáóßóåé(ãéáôß áí ôï áðïöáóßóåé åßíáé ìéêñü ôï íïýìåñï) íá áãïñÜóåé 18 åê. ìåôï÷Ýò ....áðü áõôÜ ôá ëåöôÜ äåí èá ðëçñùèåß ôßðïôá óôï êñÜôïò?

Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ èá ìáæåõôïýí áðü ôçí áýîçóç êåöáëáßïõ èá åßíáé ôá ÷ñÞìáôá ðïõ áðáéôïýíôáé óáí å÷Ýããõá ãéá ôçí ëåéôïõñãßá ôçò ïìÜäáò. Óôáìáôïýí ôá êáíüíéá óå ðáßêôåò, ðñïðïíçôÝò êáé ðéóôùôÝò. Ìå ôá ÷ñÞìáôá áõôÜ äéáóöáëßæïíôáé üôé èá áìïßâïíôáé êáíïíéêÜ êáé óôçí þñá ôïõò.
Áõôü äåí èá éó÷ýóåé ìüíï óôïí ÐÁÏÊ, áëëÜ óå üëåò ôéò ïìÜäåò ôçò åõñþðçò.
Áëëéþò ãéïê ðñùôÜèëçìá êáé ãéïê ÅõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò.

Áí óêÜóïõí ôßðïôá åðéôáãÝò, ðïõ äåí ãíùñßæåé ç äéïßêçóç óå ðéóôùôÝò, ôüôå èá ÷ñçóéìïðïéçèåß ìÝñïò ôïõ ðïóïý. ÁëëÜ ãéá ôá ëåöôÜ ðïõ æçôÜåé ôï äçìüóéï, èá ðñÝðåé íá ôåëåóéäçêßóïõí ðñþôá óôá äéêáóôÞñéá (ðéèáíþò íá ìåßíåé ôï áñ÷éêü êåöÜëáéï êáé ìéá ðñïóáýîçóç 10-15%), ôüôå èá äïýìå ôé èá êÜíïõìå. Ôï ðéï ðéèáíü åßíáé íá ìðïõí óôçí ñýèìéóç ðïõ Ýãéíå êáé åßíáé ìÝñïò íüìïõ ôïõ êñÜôïõò ðïõ èá ðñÝðåé íá áðïðëçñþóïõìå ìå äüóåéò óå äÝêá ÷ñüíéá áðü ôçí ÷ñïíéêÞ óôéãìÞ ðïõ åðéäéêÜæåôáé ôï ðïóü. Áêüìá êáé üëï ôï ðïóü íá åðéäéêáæüôáí óå ìßá ìÝñá êáé íá áðïöÜóéæå ôï äéêáóôÞñéï üôé åßíáé ôï áñ÷éêü (10.000.000) êáé ðñïóáõîÞóåéò ôçò ôÜîåùò ôïõ 15% (1.500.000), ôüôå èá Ýðñåðå êÜèå ÷ñüíï íá áðïðëçñþíïõìå 1.500.000€.
ÌÝ÷ñé ôï êáëïêáßñé ôïõ 2009 èá Ý÷ïõìå áðïðëçñþóåé óõíïëéêÜ 9.500.000€ (4.750.000€ ôïí ÷ñüíï) áðü ôçí çìÝñá ðïõ áíÝëáâå ç äéïßêçóç, Üñá åßíáé åöéêôü êáé öáíôÜæåé ìéêñü ôï 1.500.000€.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline petrov

• Αλλαγή
To ότι αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανεξάρτητος οικονομικά, δεν σημαίνει ότι τα παιδιά της Νεάπολης είναι ρουφιάνοι.... μπερδεύεις κάποια πράγματα εντελώς ανόμοια... Επίσης αν εννοείς ότι θα φάω φάπες και βάζεις την βία ως υπέρτατο επιχείρημα, δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε εδώ.

Αλαμάνα, το πως το εννοώ το έχω γράψει 5-6 φορές σήμερα ρε συ. Πιστεύω ότι πουλήθηκαν πακέτο στον ΠΑΟ δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ότι έχω δανεικό παίκτη που τον παίρνει όποτε θέλει πίσω και ότι έχω διπλή διαφήμιση ενός εκ των μεγαλομετόχων του ΠΑΟ στη φανέλα μου. Αυτό θεωρώ ότι μικραίνει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος για την οποία έχουν πεθάνει παιδιά. Δεν τον θεωρώ καλό τρόπο για να ξεχρεώσουμε, ούτε ότι διατηρούμε την αξιοπρέπειά μας έτσι. Πως αλλιώς να το πω;