Author Topic: www.paokg4.org - οπαδικό site που δεν ανήκει όμως στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 (για την αποφυγή παρεξηγήσεων)  (Read 23520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Damned

• Guest
Ρε παιδιά, γιατί υπάρχει αυτή η διαστρέβλωση; Η μεταγραφή 2,2 δεν ήταν;

Τα υπόλοιπα δεν είναι χορηγία για 2 χρόνια; Δεν θα μπαίνει κάποια διαφήμιση για 2 χρόνια στο πίσω μέρος της φανέλλας, που θα κόψει αντίστοιχα κάποια έσοδα απο άλλη διαφήμιση που θα έμπαινε και θα έφερνε αντίστοιχα έσοδα;

Τί είδους δημιουργική λογιστική είναι αυτή ... 2,2 + 1,5 = 3,7 ??? Προσαυξάνει η χορηγία το τίμημα της μεταγραφής και αν ναί απο πότε και με τί εμπορικά-οικονομικά δεδομένα γίνεται αυτό;

Διότι άλλο να ανεβάσω ψηφοφορία που να λέει ... συμφωνείτε με την πώληση 2,2 εκ. του Χριστοδουλόπουλου και άλλο να ανεβάσω στα 3,7!!! Προφανώς και θεωρώ πλασματική την ψηφοφορία, όπως θεωρώ ότι υπάρχει μιά διαρκής προσπάθεια αποχαύνωσης και κατεύθυνσης του κόσμου.

Τέλος, η προσπάθεια κατεύθυνσης του κόσμου, εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνη, επειδή όταν θα γίνει η στροφή της και ο κόσμος δεν θα αρέσκεται απλά σε sold out, σε διαρκείας και σε στόχους που επιτεύχθηκαν με δημιουργική λογιστική, αλλά θα ζητάει αλήθεια και μόνο αλήθεια, τότε θα γυρίσει μπούμερακ η όλη κατάσταση.

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται αυτή η υπερβολή. Δεν την έχει ανάγκη ούτε ο Ζαγοράκης, δεν αξίζει και τέτοια προσπάθεια ύπνωσης ο κόσμος μας ... εκτός και αν αξίζει και έχω μείνει πολύ πίσω.

Offline savage republic

• Βασικός

Προφανώς και θεωρώ πλασματική την ψηφοφορία, όπως θεωρώ ότι υπάρχει μιά διαρκής προσπάθεια αποχαύνωσης και κατεύθυνσης του κόσμου.
copy+paste technique
Wrong forum.

Offline ved

• Αλλαγή
αντιγραφω απο αλλο τοπικ αυτα που εγραψα,,,ελπιζω να επιτρεπεται,

μια διευκρινιση για τα παιδια γιατι γραψανε ενα αρθρο βασιζομενοι σε μια λαθος σκεψη.

στο πισω μερος της φανελας περισυ ειχαμε σιτιμπανκ για 300.000

για 2 χρονια ας πουμε ειναι 600.000,

δεν ειναι το ιδιο με τα 2 εκ για 2 χρονια παιδια.

αν δεν ξερετε μην γραφετε,,,Και αν ξερετε να τα γραφετε ολα.

και κατι ακομα,,,η χορηγια αυτη δεν σημαινει οτι δεν θα εχουμε και φετος σιτιμπανκ,,,

οσο για το αν θα ειχαμε παλι σιγουρα χορηγια και το ποσο ευκολα το βλεπετε εσεις δεν ξερω,,,

ρωτηστε και τον αγαπημενο σας βεζυρτζη,,,ξερει καλα αυτος ποσο ευκΟλο ειναι,,,

6 μηνες τραβιοταν στην αθηνα και ετρωγε πορτες στα πολιτικα γραφεια για μια χορηγια,

και μετα απο πολυ κλαψουρισμα του δωσανε το θαλασσοδανειο. 

μια ερωτηση θελω να κανω πολυ καιρο τωρα αλλα δεν ηθελα να αναψω φωτιες και επειδη συμπαθω τον petrovg

ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ - ΜΕΛΒΑ - ΣΠΟΡ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ-paokg4 σαιτ-ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ (καλα αυτος κιαν ειναι τελειωμενος)

μου εχει κολησει οτι ολοι μαζι ( ενταξει προφανως με καποιους τροπους σχετιζοντε) μου δινουν την αισθηση ενος

μετωπου κοινου ,,,μια κοινη ομαδα που ενεργει συντονισμενα και παντα με ιδιους σκοπους και στρατηγικη.

ενταξει εχει καταντησει γραφικο να μην λενε τιποτα το θετικο για ζαγορακη,,,

εκει που λυσαει παντα αυτη η ομαδα ειναι σε θεματα γηπεδου.

εδω θα ειμαστε και θα το δειτε,,,οταν με το καλο χτιστει το γηπεδο το καινουργιο θα ησυχασει η ψυχουλα μας

ολα τα λαμογια θα εξαφανιστουν απο τις ζωες μας και οι ΠΑΟΚαρχες μαζι,,,οι παραταξεις (και οι χρυσοι δικεφαλοι φυσικα) θα διαλυθουν

και οι μπουζογρηγοριαδηδες θα σταματησουν την κατεθυνομενη χολη...

Offline ved

• Αλλαγή
και ας σταματησει επιτελους το αστειο για προσωπολατρεια.

ειδικα απο  το συγκεκριμενο σαιτ που εβγαζε ασπρομαυρες τεραστιες φωτο του

βεζυρτζη απο το 90 με μακετες για το παλατακι και μιλουσανε για μεγαλο βεζυρτζη και οτι δεν ξεχνανε

λες και μιλουσανε για τον μεγα αλεξανδρο,,,

και οι φωτογραφιες μου θυμιζανε κατι φωτο του ανδρεα παπανδρεου σε αφισες της πασπ ασπρομαυρες με ζιβαγκο και πιπα απο το 60

πριν γινει γεροχουφταλο

με την ιδια τακτικη μαρκετινγκ
ετσι ακριβως τον παρουσιαζανε και τον νικολακη,,,νεο-δυνατο-και στρατηγο....

γιαυτο αφηστε την καραμελα για ανοιχτα μυαλα και εναντια στην προσωπολατρεια παιδια.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Τα υπόλοιπα δεν είναι χορηγία για 2 χρόνια; Δεν θα μπαίνει κάποια διαφήμιση για 2 χρόνια στο πίσω μέρος της φανέλλας, που θα κόψει αντίστοιχα κάποια έσοδα από άλλη διαφήμιση που θα έμπαινε και θα έφερνε αντίστοιχα έσοδα;

Αυτό που θες να πεις είναι "που πιθανόν θα έμπαινε και πιθανόν θα έφερνε αντίστοιχα έσοδα"
Επειδή θεωρώ πως δημιουργείται ένα μπέρδεμα, και με όλη την καλή θέληση:
2,2 μετρητά και 1,5 διαφήμιση είναι το ντιλ.
Παρακολούθησε τώρα σκέψη:
1- Τη διαφήμιση δεν είναι σίγουρο εάν θα την έπαιρνες εάν δεν έδινες τον παίκτη συνεπώς αποτελεί μέρος της πώλησης.
2- Για να πούμε ότι κόβει τα έσοδα από κάτι άλλο πρέπει να ορίσουμε το κάτι άλλο. Αλλιώς συγκρίνεις μια εξίσωση με μια υπόθεση, δηλαδή συγκρίνεις φρούτα με λαχανικά, δηλαδή κάνεις λάθος σύγκριση. Επειδή αυτό το κάτι άλλο αυτή τη στιγμή δε μπορεί να οριστεί (εσύ μπορεί να λες ότι θα παίρναμε χορηγία 5 εκ για τη φανέλα κι εγώ μπορεί να πω ότι δε θα παίρναμε τίποτα) υποχρεωτικά εξισώνεται με το μηδέν.
3- Χωρίς να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες της διαφήμισης οποιοδήποτε συμπέρασμα βγαίνει βασίζεται στη φαντασία (ούτε καν υπόθεση) του καθένα. Εάν πχ η διαφήμιση που θα βάλουμε μας υποχρεώνει να μην έχουμε άλλη στην πλάτη, το οικονομικό κόστος μπορεί να υπολογιστεί και θα πρέπει να αφαιρεθεί από το ντιλ.

Συμπερασματικά, η αξία της μεταγραφής του οικοδόμου μπορεί να υπολογιστεί ως εξής:

Α= (χ+δ+ε)-κ
όπου
Α=αξία μεταγραφής
χ=χρήματα
δ=διάφορα
ε=έσοδα από τις κερδισμένες δουλειές λόγω δ
κ=κόστος από τις χαμένες δουλειές λόγω δ

Αυτή τη στιγμή τόσο το κ όσο και το ε είναι μηδέν. Όταν διαβάσουμε τις λεπτομέρειες του δ θα μπορέσουμε να τα ορίσουμε σωστά.
Υπάρχει πάντως σοβαρή πιθανότητα το κ να παραμείνει πολύ κοντά στο μηδέν, τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο. Αντίστοιχα, το κέρδος το ότι έβαλες διαφήμιση σημαντικής εταιρίας στην φανέλα μπορεί κι αυτό να υπολογιστεί. Παράδειγμα υπάρχει κόσμος που προτιμάει να έχει η φανέλα 2-3 διαφημίσεις και τέλος, παρά να έχει 15 μικρές και να μοιάζει με μπλουζάκι ποδηλάτη. Με αυτόν τον τρόπο εάν κάποιος θέλει να διαφημιστεί στη φανέλα ξέρει ότι πρέπει να στάξει μεγάλη χορηγία κι έτσι αποφεύγεις τις μικρές, έλκεις πιο μεγάλους χορηγούς. Αυτό είναι πιθανόν κέρδος από τη μεταγραφή του οικοδόμου. Προς το παρόν όμως επαναλαμβάνω, τόσο το ε όσο και το κ εξισώνονται στο μηδέν και συνεπώς η μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου αποφέρει στην ΠΑΕ περί των 3,7 εκ ευρώ.

Ας περιμένουμε τις λεπτομέρειες της μεταγραφής και μετά συζητούμε.
« Last Edit: June 23, 2008, 02:49:25 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε παιδιά, γιατί υπάρχει αυτή η διαστρέβλωση; Η μεταγραφή 2,2 δεν ήταν;

Τα υπόλοιπα δεν είναι χορηγία για 2 χρόνια; Δεν θα μπαίνει κάποια διαφήμιση για 2 χρόνια στο πίσω μέρος της φανέλλας, που θα κόψει αντίστοιχα κάποια έσοδα απο άλλη διαφήμιση που θα έμπαινε και θα έφερνε αντίστοιχα έσοδα;

Τί είδους δημιουργική λογιστική είναι αυτή ... 2,2 + 1,5 = 3,7 ??? Προσαυξάνει η χορηγία το τίμημα της μεταγραφής και αν ναί απο πότε και με τί εμπορικά-οικονομικά δεδομένα γίνεται αυτό;

Διότι άλλο να ανεβάσω ψηφοφορία που να λέει ... συμφωνείτε με την πώληση 2,2 εκ. του Χριστοδουλόπουλου και άλλο να ανεβάσω στα 3,7!!! Προφανώς και θεωρώ πλασματική την ψηφοφορία, όπως θεωρώ ότι υπάρχει μιά διαρκής προσπάθεια αποχαύνωσης και κατεύθυνσης του κόσμου.

Τέλος, η προσπάθεια κατεύθυνσης του κόσμου, εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνη, επειδή όταν θα γίνει η στροφή της και ο κόσμος δεν θα αρέσκεται απλά σε sold out, σε διαρκείας και σε στόχους που επιτεύχθηκαν με δημιουργική λογιστική, αλλά θα ζητάει αλήθεια και μόνο αλήθεια, τότε θα γυρίσει μπούμερακ η όλη κατάσταση.

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται αυτή η υπερβολή. Δεν την έχει ανάγκη ούτε ο Ζαγοράκης, δεν αξίζει και τέτοια προσπάθεια ύπνωσης ο κόσμος μας ... εκτός και αν αξίζει και έχω μείνει πολύ πίσω.

Τί ακούμε βραδυάτικα θεέ μου

:nekrokefalh:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
.......από άτομα που διεκδικούν τον ερασιτέχνη...μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα...τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...χρειάζεται ο κόσμος μας προσπάθεια ύπνωσης μας λέει?...αφήστε μας να λέμε ότι μας κατεβει -τη σας χαλάει...με αυτά και με αυτά πάλι ο κατσαρής θα βγει και θα φταίει το φυτό ο κόσμος....oxoooxoi
« Last Edit: June 23, 2008, 03:20:44 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
αντιγραφω απο αλλο τοπικ αυτα που εγραψα,,,ελπιζω να επιτρεπεται,

μια διευκρινιση για τα παιδια γιατι γραψανε ενα αρθρο βασιζομενοι σε μια λαθος σκεψη.

στο πισω μερος της φανελας περισυ ειχαμε σιτιμπανκ για 300.000

για 2 χρονια ας πουμε ειναι 600.000,

δεν ειναι το ιδιο με τα 2 εκ για 2 χρονια παιδια.

αν δεν ξερετε μην γραφετε,,,Και αν ξερετε να τα γραφετε ολα.

και κατι ακομα,,,η χορηγια αυτη δεν σημαινει οτι δεν θα εχουμε και φετος σιτιμπανκ,,,

οσο για το αν θα ειχαμε παλι σιγουρα χορηγια και το ποσο ευκολα το βλεπετε εσεις δεν ξερω,,,

ρωτηστε και τον αγαπημενο σας βεζυρτζη,,,ξερει καλα αυτος ποσο ευκΟλο ειναι,,,

6 μηνες τραβιοταν στην αθηνα και ετρωγε πορτες στα πολιτικα γραφεια για μια χορηγια,

και μετα απο πολυ κλαψουρισμα του δωσανε το θαλασσοδανειο. 

μια ερωτηση θελω να κανω πολυ καιρο τωρα αλλα δεν ηθελα να αναψω φωτιες και επειδη συμπαθω τον petrovg

ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ - ΜΕΛΒΑ - ΣΠΟΡ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ-paokg4 σαιτ-ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ (καλα αυτος κιαν ειναι τελειωμενος)

μου εχει κολησει οτι ολοι μαζι ( ενταξει προφανως με καποιους τροπους σχετιζοντε) μου δινουν την αισθηση ενος

μετωπου κοινου ,,,μια κοινη ομαδα που ενεργει συντονισμενα και παντα με ιδιους σκοπους και στρατηγικη.

ενταξει εχει καταντησει γραφικο να μην λενε τιποτα το θετικο για ζαγορακη,,,

εκει που λυσαει παντα αυτη η ομαδα ειναι σε θεματα γηπεδου.

εδω θα ειμαστε και θα το δειτε,,,οταν με το καλο χτιστει το γηπεδο το καινουργιο θα ησυχασει η ψυχουλα μας

ολα τα λαμογια θα εξαφανιστουν απο τις ζωες μας και οι ΠΑΟΚαρχες μαζι,,,οι παραταξεις (και οι χρυσοι δικεφαλοι φυσικα) θα διαλυθουν

και οι μπουζογρηγοριαδηδες θα σταματησουν την κατεθυνομενη χολη...

απολυτα σωστα ολα αυτα εσεις του ΜΕΛΒΑ για ηρεμιστε λιγο και σταματηστε τον "υπογειο" πολεμο στον ΖΑΓΟΡ
θελετε δεν θελετε θα τον φατε φαμε( ;D) στην μαπα χρονια και ειμαστε πολυ χαρουμενοι για αυτο.....
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΓΙΑ 250.000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ?
οσο για την χορηγια βρεστε εσεις με 1 εκατ το χρονο και πες τε μου πουθενα δεν θα βρισκαμε .....
ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ Ο ΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ
ΓΑΒΡΟ ?ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ αεκ ? ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ........

Offline toy

• Αλλαγή
Τελικά ρε παιδιά ο κούδας με το χριστοδουλόπουλο τι κοινό έχουν?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
http://www.paokg4.org/entropy.asp?articleid=607

" Óêåöôüìïõíá íá îåêéíÞóù ìå ôïí óõ÷ùñåìÝíï, áåßìíçóôï, ðáëéü ôåñìáôïöýëáêá ôçò ïìÜäáò êáé Ðñüåäñï ôïõ ÐÁÏÊ –×Üñç Óáââßäç.

×ñÞóéìá óõìðåñÜóìáôá áðü ôï íÝï ìðáì.

Ï ×Üñçò Óáââßäçò åßíáé êáëýôåñïò ðñüåäñïò ôïõ ÆáãïñÜêç

Ï ÌðÜôìáí Ýêëåéíå ðéï óõìöÝñïõóåò óõìöùíßåò

Ç âëáêåßá ôùí ÌÌÅ êáé ôï ðùò ðáñïõóéÜæïõí ìßá ìåôáãñáöÞ ãßíåôáé áõèáßñåôá õðïêéíïýìåíç áðü ôç äéïßêçóç, îå÷íþíôáò üìùò ï óõíôÜêôçò ôïõ Üñèñïõ ðùò üëåò ïé áèçíáúêÝò åöçìåñßäåò, åßôå ðñÜóéíùí, åßôå êüêêéíùí áðï÷ñþóåùí Ýãöáöáí üëï ôï Óáââáôïêýñéáêï ãéá ôï ðáñÜëïãï ôùí ÷ñçìÜôùí ðïõ äüèçêáí ãéá ôïí ïéêïäüìï êáé ðùò ï ÐÁÏÊ êáñðþèçêå ôçí áíÜãêç ôïõ Âãåíüðïõëïõ íá äåßîåé áöåíôéêü óôç ðéÜôóá

ÐïõèåíÜ ï óõíôÜêôçò ôïõ Üñèñïõ äåí èõìÜôáé íá ìáò ðåé ðùò ï ÐÁÏÊ äåí îåðïõëçóå ôïí Ìåëßóóç, ôïí ïðïßï äåí óõæçôïýóå áðü ôçí áñ÷Þ, áëëÜ ï ÐÁÏÊ ðëÝïí åßíéá óå èÝóå íá ÎÅÖÏÑÔÙÈÅÉ ìüíï üóïõò äåí èÝëåé. ÁÍ ëïéðüí õðÜñ÷åé ðáñáëëçëéóìüò ìå ôïí Êïýäá, áõôüò ìðïñåß íá ãßíåé ìå ôç ðåñßðôùóç Ìåëßóóç.

Åðßóçò ìÜèáìå ðùò óõíå÷ßæåôáé ç ðñïóðÜèåéá äé÷áóìïý ôïõ êüóìïõ (áðü ôç äéïßêçóç åííïïýí êé ü÷é áðü ôïí åáõôü ôïõò)

Ìáèáßíïõìå êáé ðùò ôþñá ôåëåõôáßá ðùëïýíôáé ðáß÷ôåò óôïí ÐÁÏÊ, åíþ ðáëéÜ áõôü äå óõíÝâáéíå. Êáíåßò áðü ôïõò ðáñáêÜôù äåí Ýðáéîå óôçí ÁèÞíá. Ôüôå ëüãù 12åôßáò, íáé. ÁëëÜ áí ßó÷õáí ïé óçìåñéíïß íüìïé óôï ðïäüóöáéñï, áò ìáò ðïýíå ðùò èá Ýìåíáí. Ãïýíáñçò, Ôåñæáíßäçò, ÁíáóôáóéÜäçò, Ïñöáíüò, Êùóôßêïò, Äçìüðïõëïò, Áóëáíßäçò êáé ðïëëïß ðïëëïß Üëëïé. Ï ëüãïò äåí åßíáé Üëëïò áðü ôï üôé ðÜíôá ôá ëåöôÜ Þôáí êÜôù êáé ïé ðïäïóöáéñéóôÝò åßíáé áðü ôéò ðéï ðáñáäüðéóôåò ñÜôóåò. Óôï ðïýôóï ìáò óáí ÐÁÏÊôóÞäåò âÝâáéá, áëëÜ íá ìç ìáò ëÝíå ðùò ðáëéÜ åßìáóôáí áõôïß ðïõ ÷ôõðïýóáìå ôï ÐÏÊ êáé ôþñá ãßíáìå öõôþñéá. Ç ðáñáðëçñïöüñçóç Ý÷åé êáé üñéá.

Êáé ôÝëïò êáôáëÞãïõìå üðùò ðÜíôá óôí ¢ñåéá ëïãéêÞ ôùí áíþôåñùí ðíåõìáôéêÜ ÐÁÏÊôóÞäùí. ¼ëïé åìåßò ïé äõóôõ÷éóìÝíïé äåí êáôáëáâáßíïõìå ðüóï ðïëý ìáò äïõëåýåé ç äéïßêçóç. Ãéáôß Üñáãå; Ãéá íá öÜíå ôá ëåöôÜ ôçò ìåôáãñáöÞò; Áõôü áéùñåßôáé ãéáôß êáíåßò ìáò äåí åßíáé óå èÝóç íá áíôïëçöèåß ôá ðñÜãìáôá êáé ìáò ôá ëÝíå ìå äüóåéò.

¢íôå íá äïýìå ôé èá âñïýíå íá ãñÜøïõí ãéá ôï áèëçôéêü êÝíôñï. Åßìáé ôüóï ðåñßåñãïò
« Last Edit: June 23, 2008, 09:58:36 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

BIANCONERO

• Guest
Εγω παλι λεω οτι ΟΝΤΩΣ ο Βγενοπουλος δεν εδωσε Χορηγια!!!!!
Απο πληροφοριες μου ομως το ποσο της μεταγραφης δεν ειναι 2,2 που βγηκε στα μεσα (ΝΑΙ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ!!) ΑΛΛΑ 5 εκατομυρια ευρω συν το δικαιωμα να τον αγορασει πισω ο Π.Α.Ο.Κ. ανα πασα στιγμη με αντιτιμο που οριστικε στα 10.000 ευρω!!

Οποτε μας βολευουν οι πληροφοριες απο τις εφημεριδες τις χρησιμοποιουμε, όποτε δεν μας βολευουν οχι?
Οποτε θελουμε ο Βγενοπουλος ειναι απατεωνας, όποτε μας βολευει λεει αληθειες?

Ωστε η διοικηση Ζαγορακη λεει ψεμματα για να χρυσωσει το χαπι της μεταγραφης? Ποιανου? Αυτου που ζητουσατε απο αλλες διοικησεις να του κρεμασει το δελτιο κ να μην ξαναπατησει στην Τουμπα? Τωρα εγινε περιουσιακο στοιχειο της ομαδας και κοματι του μελλοντος μας? Τωρα ειναι ξεπουλημα?
Ενω αν εφευγε του χρονου (1000% θα πηγαινε στο γαυρο) με 200.000 ευρω εξαγορα συμβολαιου θα εβγαινε κερδισμενος ο Π.Α.Ο.Κ.?
Η μηπως παλι θα βριζατε που τον χασαμε τζαμπα "και δεν τον πουλουσατε τουλαχιστον περσυ για να κερδιζαμε τουλαχιστον κατι απο αυτον"?

Και οι εφημεριδες της Αθηνας κι αυτες στηριζουν Ζαγορακη και τα λενε αυτα τωρα? Αυτες φουσκωσαν τελικα τη μεταγραφη ή η διοικηση μας? Η μηπως υπαρχει συνεργασια?
Και μηπως ανακαλυψατε οτι υπαρχει συνεργασια και με τη διοικηση Βαζελου, γιατι και αυτοι το βραδυ της μεταγραφης τις ιδιες πληροφοριες βγαζαν προς τα εξω!!!! Περι χορηγιας δηλαδη...
Και τωρα που ο Βγενοπουλος τα διαψευδει μας βολευει η αποψη του? (που  δεν τα διαψευδει βεβαιως..απλα μιλαει για συζητησεις που γινοταν ετσι κι αλλιως για χορηγια) για προφανεις λογους για οποιον καταλαβαινει η θελει να καταλαβει (γιατι οι εταιριες ΔΕΝ ειναι του Βγενοπουλου ακριβως -οπως βολευει να λεγεται- απλα ο Βγενοπουλος διαχειρηση και μανατζμεντ εχει και οφειλει να κανει σωστη χρηση και να δινει λογο σε μετοχους οι οποιοι θα ειχαν προβλημα εφοσον εβλεπαν να σκορπιζει καποιος τα λεφτα τους για μεταγραφες ποδοσφαιρικης ομαδας!)!!  Μηπως ανακαλυψατε και χασμα αναμεσα στους μεγαλομετοχους του Βαζελου λοιπον και προβλημα στη διοικηση τους μιας που αλλα λεει ο ενας, αλλα ο αλλος?

Καλυπτουν τη διοικηση οι φυλλαδες λοιπον!!...Οποιες ομως εφημεριδες  (για προφανεις λογους) τα χωνουν στη διοικηση αυτοι ειναι ωραιοι τωρα ε?
Απεκτησε λοιπον ο καθε Στελλας/Μπραουδακης/Πανουτσος/Γεωργιου...και θαυμαστες αναμεσα στον κοσμο του Π.Α.Ο.Κ. πλεον!! Μαλλον ειναι κοινα τα συμφεροντα ορισμενων!! Η εστω.."ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου"?

Και αυτο το λετε καποιοι αντικειμενικη κριτικη στη διοικηση?
Οσο αντικειμενικη ειναι η Αθλιτικη Μακ/Θρακ αλλο τοσο αντικειμενικοι ειναι και καποιοι """ΠΑΟΚτσηδες"""!!

Ε, αντε να προασπισετε τα δικαιωματα του κυρ Τακη που πουλαει κασκολ εξω απο την Τουμπα λοιπον, αφου σας καει τοσο το θεμα και σας ενοχλησε και αυτο! (Επι τοις ευκαιριας ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα κυνηγησει τον καθε κυρ Τακη αλλα αυτους που κονομαν εκατομυρια βγαζοντας τονους αθλητικο υλικο με το σημε του Π.Α.Ο.Κ. το οποιο το προωθουν μετα στον καθε κυρ Τακη εξω απο την καθε Τουμπα!!)

Καποιοι η δεν μπορουν να χαλαρωσουν μηπως τους πουν φυτα η τρωγονται με τον Κωλο τους η παιζονται αλλα πιο χοντρα παιχνιδια!
Αρχιζω να εχω επιφυλαξεις για πολλα πλεον! Δε δικαιουμαι να εχω αποψη? Στο τελος μεχρι και τον θαναση κατσαρη θα μου κανουν καποιοι να φαινεται στα ματια μου λιγοτερο αντιπαθης αν τον συγκρινω με αυτους...

Ωραιο δρομο τραβατε!! Ευγε!!!! Και εις ανωτερα!

CLUB LARISA

• Guest
Διαβάζοντας την ανακοίνωση ξανά κ ξανά, βλέποντας τα επακόλουθα ποστ των αδερφών, ιδιαίτερα του Northeagle, ένα πράγμα θέλω να πω και όχι πολλά γιατί η παροιμία "τον αράπη κ αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς" είναι πέρα για πέρα σωστή. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ Κ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ....Μερικοί συνήθισαν στον κουλοχέρη και στο ό,τι βρέξει ας κατεβάσει φαίνεται κ κατ' αυτόν τον τρόπο χάθηκαν και οι παράλληλα αντίπαλες συμμαχίες, τ' ακούσατε Νικο-Λάκηδες ή ου??
Είναι πραγματικά κρίμα που ορισμένοι βάλθηκαν να μας αποδείξουν οτι ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ αδελφοί μας.....Κ μια ερώτηση...Όταν ενα site δεν εκπροσωπεί συγκεκριμένο Σ.Φ. αλλά ιδέες κ απόψεις των υπογράφοντων, πώς γίνεται να εξακολουθεί να κάνει χρήση του ονόματος του Συνδέσμου....????
Αν εγώ ανοίξω ενα site p.x. Dytikessynoikies.gr κ τα όσα γράφω δεν είναι θέσεις των συνδέσμων, αλλα δικιές μου, κατα πόσο θα μ αφηναν οι Δυτικές να χρησιμοποιώ ερήμην τ' όνομά τους? 

Offline bozik

• Αλλαγή

Απεκτησε λοιπον ο καθε Στελλας/Μπραουδακης/Πανουτσος/Γεωργιου...και θαυμαστες αναμεσα στον κοσμο του Π.Α.Ο.Κ. πλεον!! Μαλλον ειναι κοινα τα συμφεροντα ορισμενων!! Η εστω.."ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου"?

Οσο αντικειμενικη ειναι η Αθλιτικη Μακ/Θρακ αλλο τοσο αντικειμενικοι ειναι και καποιοι """ΠΑΟΚτσηδες"""!!

Αρχιζω να εχω επιφυλαξεις για πολλα πλεον! Δε δικαιουμαι να εχω αποψη? Στο τελος μεχρι και τον θαναση κατσαρη θα μου κανουν καποιοι να φαινεται στα ματια μου λιγοτερο αντιπαθης αν τον συγκρινω με αυτους...

κάνουν κόμμα με λαμόγια αντί παοκτσήδες και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο....δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει  ::) 
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Το σαιτ αυτό συνεχίζει την ελεύθερη πτώση του. Συμφωνω σε πολλά με αυτό το άρθρο, αλλά η νοοτροπία του είναι γενικά κομπλεξική. Ψάχνει με το μικροσκόπιο να βρει ψεγάδια στη διοίκηση και προκαλεί άπειρο γέλιο σε όσους θυμούνται πως έκανε ακριβώς το αντίθετο σε προηγούμενες διοικήσεις (λέγε με Νίκο Λάκη). Γενικά ο αρθρογράφος έχει χάσει τη μπάλλα, συγκρίνει Κούδα με χριστοδουλόπουλο, το 1986 με το 2008 και μιλάει για ξεφτίλες με χορηγίες βγενόπουλου την ώρα που πάνω απο την 4Α υπήρχε για χρόνια ένα τεράστιο και κατακόκκινο ΠΑΝΑΦΟΝ. Πάντως υπάρχει και ένα καλό στην υπόθεση, βλέπεις τι είδους άτομα είχανε τον σύνδεσμο της Θύρας 4 μέχρι πέρυσι και πανυγηρίζεις που πλέον ξεμείνανε με ένα σαιτ. Καλό κατέβασμα απο το καλάμι εύχομαι

skilos

• Guest
Κ μια ερώτηση...Όταν ενα site δεν εκπροσωπεί συγκεκριμένο Σ.Φ. αλλά ιδέες κ απόψεις των υπογράφοντων, πώς γίνεται να εξακολουθεί να κάνει χρήση του ονόματος του Συνδέσμου....????
Αν εγώ ανοίξω ενα site p.x. Dytikessynoikies.gr κ τα όσα γράφω δεν είναι θέσεις των συνδέσμων, αλλα δικιές μου, κατα πόσο θα μ αφηναν οι Δυτικές να χρησιμοποιώ ερήμην τ' όνομά τους? 

Tin idia peripou erwthsh thelw na kanw ki egw.

epeidh den pisteuw pws tha apantithei apo autous tou paokg4 perimenw kai elpizw se apanthsh apo kapoio melos tou sindesmou , kapion pou sxetizete kai gnwrizei ta pragmata pws ehoun apo to paokgate4

Gia pion logo apo ti stigmh pou efygan oi kanarakides apo ton sindesmo , paredwsan ta panta ektos apo to  site tou sindesmou?
To site den anhke sto sindesmo opws anhkan oi karekles ta trapezia h tileorash ktl? To site giati den to paredwsan? Me pio dikaiwma xrisimopoioyn ton aera kai to onoma tou sindesmou? As kanoun ena site diko tous kai as lene oti theloun na tous diavazoun oi petres. To site poy egine apo ton sindesmo gia ton sindesmo den nomizw oti ehoun dikaiwma na to xrisimopoioyn. Kai pragmatika aporw giati ta nea melh tou sindesmou epetrepsan na ginei kati tetoio.

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Εύλογη η ερώτηση. Την ίδια απορία έχουνε και πολλοί απο τη Θ4, αλλά εντάξει γράφει "ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4" κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας χωρίς να του προσάψεις δόλο. Το μπέρδεμα και η φασαρία θα ήταν να συνέχιζε να χρησιμοποιούσε λογότυπα της Θ4 και να χρεώνουν οι άσχετοι τα γελοιά κείμενα στο σύνδεσμο. Απο αυτά που ξέρω πάντως αυτός που γράφει το σαιτ τους είπε θέλω να το κρατήσω και τον είπαν κράτο το. Έτσι και αλλιώς φαίνεται ότι δεν έχει πλέον καμία σχέση με την Θ4 και ότι ανήκει σταθερά στους ΚαναρακοΛαγογιάννηδες, Λαικές βάσεις και τέτοια. Το ξαναλέω ένα καλό που έχει αυτό το σαιτ είναι ότι δείχνει ποια άτομα ήταν εκεί και γιατί είχε καταντήσει έτσι ένας ιστορικός σύνδεσμος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.paokg4.org/entropy.asp?articleid=607

" Óêåöôüìïõíá íá îåêéíÞóù ìå ôïí óõ÷ùñåìÝíï, áåßìíçóôï, ðáëéü ôåñìáôïöýëáêá ôçò ïìÜäáò êáé Ðñüåäñï ôïõ ÐÁÏÊ –×Üñç Óáââßäç. Ï Alzheimer ìå ôñßðëáñå ÷èåò ôï âñÜäõ êáé Ýãñáøå ðïëëÜ ðåñéóóüôåñá (êáé ðéï åíäéáöÝñïíôá) áðü üóá Þèåëá íá ãñÜøù. ÊÜðùò Ýôóé ðÞãå ç éóôïñßá. Ï ×Üñçò Óáââßäçò, ðåôõ÷çìÝíïò åðé÷åéñçìáôßáò (ãéá ôá äåäïìÝíá ôïõ Âïñåßïõ ÷þñïõ), éäéïêôÞôçò ôïõ ÐÁÏÊ, Ýöõãå ðáñáäßäïíôáò ôç óêõôÜëç óå Ýíá Üëëï óõ÷ùñåìÝíï -ôïí ÃéÜííç ÄåäÝïãëïõ. Êáé ìå ôï ôáìåßï íá Ý÷åé ðëåüíáóìá ðïëëþí åêáôïììõñßùí äñá÷ìþí (120 åêáô. äñá÷ìåò áí èõìÜìáé êáëÜ, áëëÜ ìðïñåß íá êÜíù êáé ëÜèïò –óõããíþìç ðñïêáôáâïëéêÜ). Ï ×Üñçò Þñèå óáí êýñéïò, áãüñáóå óáí êýñéïò, Ýöôáóå ìéá áíÜóá áðü ôï ðñùôÜèëçìá, Ýöõãå óáí êýñéïò, Üöçóå ôï ôáìåßï óôï óýí. Êé üìùò, êïõâÜëçóå ãéá ôçí õðüëïéðç æùÞ ôïõ ôç ñåôóéíéÜ üôé èá ðïõëïýóå êáé ôá êáñåêëÜêéá, ìå áöïñìÞ ôçí ðþëçóç Ìðáíéþôç-Ëßìðñå÷ôò.(...)

Êáíù ðáñáèåóç ìïíï ôï óõãêåêñéìåíï êïììáôé (ï÷é ðùò äåí å÷ù êé áëëåò åíóôáóåéò) ãéá íá ðù ôç ãíùìç ìïõ ðïëõ çðéá, ìéáò ðïõ áíáöåñïìáé óå íåêñï áíèñùðï.

Äå óõìöùíù ìå ôçí ðñïóðáèåéá "áãéïðïéçóçò" ôïõ ×áñç Óáââéäç.
Åéäéêá ç ðùëçóç ðáêåôï Ìðáíéùôç Ëéìðñå÷ôò êáôåâáóå áãáíáêôçóìåíïõò óôï äñïìï êáôåõèåéáí 5-6 ÷éëéáäåò êïóìïõ, ãéá ïóïõò èõìïõíôáé. Ïõôå ôá êõñéïò çñèå-êõñéïò åöõãå ìå âñéóêïõí óõìöùíï, çñèå ìå ðáñïìïéï ôñïðï ðïõ çñèå êé ï Âïõëéíïò óôïí ÐÁÏÊ. Ï ×Ó ãéá ìåíá çôáí ðñïåäñïò ðïõ êáèå öïñá ðïõ åâãáéíå íá ìéëçóåé ìå äçëùóåéò ôïõ óôõë "Èá öåñù ðáé÷ôáñáäåò óôïí ÐÁÏÊ" ðñïêáëïõóå ôï ãåëéï ôùí áëëïèñçóêùí êáé ôç íôñïðç ôùí ÐÁÏÊôóçäùí
Ãéá íá ìçí åðåêôáèù áëëï èá ðù êáôé ðïõ å÷ù îáíáãñáøåé ðáëéïôåñá : ïôé ôçí éäéá ìåñá ï ÐÁÏÊ áíáêïéíùíå ôç óõìöùíéá ìå 80 Åêáôïììõñéá êáé ï ãáõñïò ìå 110 åêáôïììõñéá...Õðçñ÷å ìéá äéáöïñá ôçò ôáîçò ôùí 30 åêáôïììõñéùí...

Íïìéæù ïôé ôï ôåëåõôáéï áñêåé ãéá ôç óõãêñéóç ôçò ìåôáãñáöçò Ìðáíéùôç-Ëéìðñå÷ôò ìå ôïí ×ñéóôïäïõëïðïõëï

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Όσοι θυμούνται τις περιστάσεις του περίφημου 6-1 των σερρών επί του gay
δύσκολα θα έχουν ξεχάσει και το σύνθημα που είχε βγάλει τότε η κερκίδα
(με αφορμή την πώληση πακέτο των λίμπρεχτς-μπανιώτη) στον Χ.Σ

χάρη σαββίδη είσαι μεγάλο αρ..δι !

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest
 λαγογιαννης τωρα διαβαζει το κειμενο που ποσταρε ο homo και λεει θα σας διαβασω ενα εκπληκτικο κειμενο
κλπ πολυ λιβανισμα στο σαιτ ο λαγογιαννης κανενας κολλητος του το εχει ....?