Paidia to paokg4.org, einai mia selida pou exei para polla shmantika proterhmata ta opoia den prepei na ksexname. Exei skeptomenous anthrwpous, exei swsto logo, kai exei dwsei agwnes gia to ghpedo, opws epishs exei kanei (apo tous prwtous prwtous malista) sovarh kai sklhrh kritikh ston Katsari. As mhn isopedwnoume ta panta.
Otan eipa pws pane ki autoi gia thn karekla den ennoousa ton x arthrografo, alla to MELVA polu sugekrimena. Kai einai kati pou einai autonohto. Gia auto dhmiourghthike kai to Melva, stis ekloges tou AS katevhke. An kerdize tote kapoioi apo to MELVA den tha pianane posta? Gia auto den katevhkane? Den uparxei provlhma loipon.
To provlhma einai na mhn ginontai adikoi kai na mhn ksefeugoun gia na katalhksoun ekei pou theloun. Den mporeis na mou les gia ta 600 pou 8A evaze o Karamberhs ws uparkth protash enw auta ta lefta den ta dame pote...Oso den vlepoume xeiropiasta kati na ginetai einai san na mhn exei ginei. Oxi mona zuga dika mas, se alles periptwseis krazeis autous pou 8A kanane kati kai den to kanane alla twra to diko sou mas les pws htan pragmatiko. OXI. Apo th stigmh pou den egine, den egine. Protheseis oloi kales exoume, prakseis den eide kaneis.
Den mporeis na mou les oti o Karamberhs, ti ekane o anthrwpos mwre, hthele na einai dioikhsh kai manager mazi kai sto leei ksekathara. Plaka mas kanete re? An tolmage na to kanei allos auto, pou den ta eixate brei mazi tou h pou den ton kserate h pou den tou eixate empistosunh den tha ton kseskizate? Twra ola kala? Emeis oi upoloipoi oi aploi parathrhtes giati na to dextoume?
Twra prepei epishs na katalavoun sto MELVA kai sto paokg4.org oti anoikth epithesh ston Zagoraki kai stous Biolidides den tous pairnei na kanoun. Aplh sumboulh dinw. An thelete na paiksete mpalla sta dioikhtika tou AS me auth thn taktikh kahkate. Milaw san strathgikh, den sas sumferei. Kai eidika me tetoia uponooumena pou afhsate gia ghpedo kai proionta. Den mporei na vlepete pantou exthrous kai fantasmata pou theloun na fane to ghpedo. Den mporei anthrwpoi pou trexoun ena oloklhro xrono na mazepsoun auta pou den summazeuontai kai den exoun dwsei to paramikro dikaiwma se sxesh me to ghpediko na tous petate ksafnika tetoia lasph....Kako tou kefaliou sas. Hdh to MELVA den exei kalh aphxhsh ston kosmo gia kamposous logous, an to paei etsi to kolpo tha xasei ki auth pou exei, na kerdisei pantws den prokeitai....Kai oxi mono auto, auto pou egw fovamai einai oti me auth thn taktikh etsi kai kanei kana asteio o Zagorakis na katevasei diko tou anthrwpo gia ton AS tha kanei peripato....Ki auto pragmatika den kserw poso kalo h kako tha einai, einai megalh h suzhthsh....Kai an auto einai pou sas anhsuxei, me to na xeirizeste to thema etsi upografete thn htta sas. Kalws h kakws th dioikhsh Zagoraki thn empisteuetai tufla ena suntriptiko pososto tou kosmou tou PAOK. Peite tous skulia, mantroskula, probata, zwa, o,ti thelete pantws etsi einai sas aresei den sas aresei. Kai einai etsi dioti exoun dei epitelous kapoia pragmata na ginontai meta apo xronia ahdias....Me tetoia aphxhsh pou exoun den sas sumferei na anoiksete tetoia kontra. To arthro htan teleiws foul apo apopsh strathgikhs kai tha sumfwnhsw me Bozik pws einai fanera grammeno upo entonh sunaisthhmatikh fortish, thymo dhladh. Koitakste na to symmazepsete to olo thema oso mporeite einai h sumboulh mou.....