Καταρχήν διαφωνώ με τον Δικέφαλο στο ότι ο αρθρογράφος αν έγραφε διαφορετικά το κείμενο και χωρίς ειρωνία θα είχε κάτι να πει. Αυτό που ήθελε να πει το είπε και μάλιστα πολλές φορές. Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα με την ειρωνία, εκτός σε ένα σημείο που ξέφυγα από τα νεύρα κι έβρισα. Μαλακία μου που ξέφυγα τόσο.
Μίλησε σε δέκα σημεία για κλέφτες στη διοίκηση που μας τρώνε λεφτά και οι υπόλοιποι είμαστε οι μαλάκες και τα πρόβατα που τρώμε το παραμύθι.
Επίσης φίλε Χρήστο (petrovgr) νομίζω ότι εσύ χάνεις την ουσία και κρίνεις άδικα.
Όποιος υποστηρίζει τον Ζαγοράκη δεν είναι Ζαγορόσκυλο και όποιος του τα χώνει δεν είναι εχθρός του ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει καμία χούντα στον ΠΑΟΚ. Ο καθένας έχει απλά τις απόψεις του. Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να μπερδεύουμε τις απόψεις με τη λάσπη. Ο άλλος έγραψε καθαρά και ξάστερα πως οι διοικούντες μας κλέβουν και εμείς κοιμόμαστε. Εγώ το διαβάζω τα παίρνω και απαντώ ανάλογα. Και έρχεσαι και κριτικάρεις εμένα λέγοντας πως δεν κατάλαβα και πως πιάστηκα από λεπτομέρειες; Πως δεν αφήνουν κάποιοι να ακουστεί η αντίθετη άποψη; Είναι άποψη πως η διοίκηση Ζαγοράκη μας κλέβει κι εμείς κοιμόμαστε; Είναι άποψη η εξίσωση του Καραμβέρη με τον Βιολίδη;
Εγώ ακούω επιχειρήματα. Κράξε όποιον θέλεις, αλλά να ακούσω επιχειρήματα. Όλα τ' άλλα είναι πίπες. Εγώ απάντησα σε επιχειρήματα και μόνο. Σε όλο το άρθρο του αλτσχάιμερ δεν υπάρχει πουθενά κριτική με επιχειρήματα. Πουθενά. Μόνο λάσπη, σλόγκαν επιπέδου ραπτόπουλου και προσβολές προς όλο το λαό του ΠΑΟΚ.
Και επιτέλους για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο αλτσχάιμερ υπονοεί πως ο Βιολίδης έχει βάλει πλώρη για τον ΑΣ και τα έκανε όλα αυτά για να πλήξει το ΜΕΛΒΑ.
Δικαίωμά του να θεωρεί το ΜΕΛΒΑ την ιδανική επόμενη μέρα, αλλά να υποστηρίζει τις θέσεις του και όχι να ειρωνεύεται όσους έχουν αντίθετη γνώμη.
Κι επειδή τα γραπτά έχουν το καλό να μένουν και η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως: Ένα ποτ πουρί των απόψεων που δεν αφήνουν τα χουντικά Ζαγορόσκυλα να ακουστούν και που δεν πρέπει να απαντήσουν, αλλά ν' αφήσουν να ακούγονται στο όνομα της δημοκρατίας.
http://www.paokg4.org/alzheimer.asp?articleid=604
1. Υπάρχει κι εδώ μια εξήγηση. Προφανώς πιστεύει πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πως η αποβολή και το ξεμπρόστιασμα των κακών στοιχείων από την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι πιο σημαντικά από την σωτηρία της ΚΑΕ και τα όποια χρήματα που θα έβαζε ο «επενδυτής». Και τελικά ο στόχος επετεύχθη με σχετική άνεση.
2. Η διοίκηση Ζαγορακη που τόσο στηρίξαμε και στηρίζουμε ποσά χρήματα έχει βάλει στον ΠΑΟΚ? Μήπως να πάρω το μηδέν καλύτερα? Στον ΠΑΟΚ δεν είχαν να βάλουν, αλλού όμως είχαν και έβαλαν. Και δικαίωμα τους. Κανείς δεν θα τους πει που και πώς να επενδύσουν τα χρήματα τους. Αλλά όχι και σωτήρες με τα λεφτά του κόσμου οι μεν και οι δε που προτίθενται να βάλουν πέντε δραχμές από την τσέπη τους να εμφανίζονται ως λαμογια, αρπαχτικά, επαγγελματίες και πολλά αλλά που ακουστήκαν από τα «ανεξάρτητα» μέσα ενημέρωσης.
3. Είναι καλό να μην είσαι τίποτα και να κανείς τον manager στο ποδόσφαιρο, να είσαι προσωρινή διοίκηση αλλά να μοιράζεις μόνιμες θέσεις, να δημιουργείς εταιρείες στο όνομα σου με το brand name του ΠΑΟΚ και να παζαρεύεις την περιουσία του συλλόγου.
4. Δεν έχει πλέον σημασία για τον κόσμο το τι κανείς αλλά το ποιος είσαι. Η για να το πούμε καλύτερα, το ποιος νομίζει ο κόσμος ότι είσαι. Δυο πόδια κακό τέσσερα πόδια καλό. Ζητώ η Φάρμα των Ζώων. Ζήτω η επανάσταση.
5. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αν δεν θέλουν ή δεν πιστεύουν στην Λαϊκή βάση συμφώνα με το πλάνο του ΜΕΛΒΑ ας βγουν να εξηγήσουν τους λόγους στο κόσμο. Τίμια και καθαρά. Ευθέως και όχι με πλάγιους τρόπους. Δεν μπορεί να λένε ότι δεν είναι προτεραιότητα τους ο ΑΣ και ότι δεν τους απασχολεί το θέμα της λαϊκής βάσης επειδή δεν έχει 20-30.000 μέλη. Και ταυτόχρονα να ζητούν από ίδιο κόσμο που απευθύνεται και η λαϊκή βάση, να στηρίξει την ΠΑΕ δημιουργώντας ουσιαστικά ενα άτυπο μοντέλο Λαικής Βάσης οπου ο κοσμος χρηματοδοτεί την προσπάθεια που κάνουν ως διοίκηση. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας και ενιαίος. Το μέλλον της ΠΑΕ εξαρτάται από το μέλλον και το παρόν του ΑΣ.
6. Τα ψέματα πρέπει να κάποτε να τελειώσουν.Επειδή βαρέθηκα τις αερολογίες και τις γενικότητες, αν θέλει κάποιος να με κατηγορήσει για Ζαγορόσκυλο, φασίστα, κοιμισμένο, ζώο κτλ ας συζητήσουμε πρώτα τα παραπάνω επιχειρήματα. Ξεκινώ με μία ερώτηση. Λέγοντας όλα αυτά με αυτό τον τρόπο, αφήνει υπονοούμενα με αυτά που λέει για την τιμιότητα της διοίκησης ή όχι; Κατηγορεί ως κοιμισμένους το 99% του λαού του ΠΑΟΚ ή όχι;
Όλα τ' άλλα τα θεωρώ περιττά.