Ρε παίδες απλό είναι αυτό που λέει ο νικ κ έχει και δίκιο. Εγώ είμαι ένας άσχετος-ημιάσχετος και μπαίνω στο σάιτ
www.paokg4.org. Το καρτελάκι του browser μου λέει PAOK G4 - ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4. Στην αρχική σελίδα του σάιτ λέει PAOK GATE 4 FANS WEBSITE. Κ κάτω απ το μενού έχει ένα σήμα με τον αετό που λέει FC PAOK GATE 4 1976. Τώρα επειδή εγώ είμαι γκάου και δεν αντιλαμβάνομαι ότι το FANS WEBSITE παει ξεχωριστά απ το PAOK GATE 4 κ σημαίνει ουσιαστικά "το σάιτ με ονομασία paok gate4 είναι φτιαγμένο απο απλούς οπαδούς", είναι πολύ εύκολο να συμπεράνω ότι το σάιτ είναι το επίσημο σάιτ (των οπαδών) της Θύρας 4.
Άρα αν διαβάσω ένα άρθρο στην κεντρική που λέει "οι μπανάνες είναι ακριβές" είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθώ στο συμπέρασμα ότι η επίσημη θέση της Θύρας 4 είναι ότι οι μπανάνες είναι ακριβές. Η ιστοσελίδα
www.paokg4.org για μένα τον αδαή (προσωπική άποψη κ μόνο) δεν μου φαίνεται ότι έχει κάνει αρκετά για να απαγκιστρωθεί απ τον χαρακτηρισμό "επίσημη ιστοσελίδα της Θύρας 4". Πιστεύω ότι σε πολύ περίοπτη θέση στην αρχική θα πρέπει να βάλουν σημείωση οτι δεν είναι το επίσημο σάιτ της Θύρας 4 και ένα λινκ με το
www.paokgate4.gr που είναι, και όχι να είναι χωμένο απλά στην κατηγορία "λίνκς". Δεδομένης και της προιστορίας του σάιτ ως πρώην επίσημο διαδικτυακό τόπο της Θύρας 4 είναι πάρα πολύ εύκολο κάποιος που δεν παρακολουθεί συχνά τις εξελίξεις στο νετ να συμπεράνει κάτι λάθος. Υπάρχει πχ. το σάιτ
www.paok-athens.gr και το σάιτ
www.paok-panellinios.gr αν θέλοντας κάποιος να μπει στο επίσημο σαιτ του Πανελληνίου μπει στο άλλο, το πρώτο πραμα που θα δει θα είναι αυτό
Η ιστοσελίδα αυτή δεν εκπροσωπεί ΚΑΝΕΝΑ σύνδεσμο της Αθήνας παρά μόνο οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα, Πειραιά και προάστια.Απλά πράματα λέμε, ούτε το σάιτ "καταδικάζουμε" με κάποιον τρόπο ούτε κράξιμο είναι ούτε copyrights της Θύρας 4 υπερασπιζόμαστε ούτε τίποτα. Όμως μη μου πείτε ότι δεν είναι πασιφανές πως μπορεί να μπερδευτεί κάποιος. Και μην εστιαζόμαστε στον κάθε ηλίθιο αμόρφωτο ραδιοφωνικό παραγωγό που το πιο πιθανόν είναι να μπερδεύτηκε.Αλλά και επίτηδες να το κανε,αφού είναι τόσο πανούργοι και κουτοπόνηροι μην τους δίνεις βήμα να πατήσουν με τοσα στοιχεία που μπορούν να τους δικαιολογήσουν.