Author Topic: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2007 Ομάδα Νέων u-18 σεζόν 2006-07  (Read 8578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Με μαϊμού πέναλτι στο 96' και με 9 παίχτες! Έτσι για να μαθαίνουν και τα πιτσιρίκια μας τι πρόκειται να δουν στην καριέρα τους. Για τόσο αλήτες μιλάμε. Πάντως τα φλώρια έχουν Παιανίες και λεφτά και ο Ιωσηφίδης προέτρεπε απ' όσο διάβαζα κάπου μια μητέρα να πάει το παιδί της στις Ακαδημίες του βάζελου, αλλά τα δικά μας τα παιδιά τους γαμάνε και τις εγκαταστάσεις και τα λεφτά και μαθαίνουν μπάλα.
Δεν πάνε στα τσικό για να κοκορεύονται στη γκόμενα (ή στο γκόμενο αφού μιλάμε για βάζελους και γαύρους) ότι παίζουν μπάλα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
Με μαϊμού πέναλτι στο 96' και με 9 παίχτες! Έτσι για να μαθαίνουν και τα πιτσιρίκια μας τι πρόκειται να δουν στην καριέρα τους. Για τόσο αλήτες μιλάμε. Πάντως τα φλώρια έχουν Παιανίες και λεφτά και ο Ιωσηφίδης προέτρεπε απ' όσο διάβαζα κάπου μια μητέρα να πάει το παιδί της στις Ακαδημίες του βάζελου, αλλά τα δικά μας τα παιδιά τους γαμάνε και τις εγκαταστάσεις και τα λεφτά και μαθαίνουν μπάλα.
Δεν πάνε στα τσικό για να κοκορεύονται στη γκόμενα (ή στο γκόμενο αφού μιλάμε για βάζελους και γαύρους) ότι παίζουν μπάλα.
Οταν λες την προετρεπε να παει στον βαζελο;
Που το διαβασες αυτο για τον Κουλη;
Προσεχουμε τι γραφουμε γιατι δημιουργουνται εντυπωσεις..

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
kanena apotelesma re paidia xerei kaneis?
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

IronEagle

• Guest
roulis - PAOK = 0:0

Mono ayto ema8a , tipota allo !!!!

DIMITRITCI

• Guest
o moumin efage sto telos kokkini.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
enhmerothika.loipon se 8 agones protos einai o atromhtos me 19 bathmous sth deuterh thesh isobatmoume me xanthi me 16 bathmous.exoume petuxei 13 goal kai exoume dextei 6.epomenos agonas einai me thn kerkyra(teleutaia me 2 bathmous)sthn edras mas
« Last Edit: October 26, 2006, 02:27:02 by ÐÑÅËÅÂÉÔÓ »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Για να μην ξεχνάμε και τους μικρούς, χθες καθάρισαν την Κέρκυρα με 8-0, και είναι δεύτεροι μαζί με τον βάζελο και την Ξάνθη.

http://www.superleaguegreece.net/neoi.htm
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

IronEagle

• Guest
   8:0  ? ? ?

Kai den mporoun na anebasoun enan pitsirika skorer stin proti omada ? ? ?  Plaka mas kanoun ? ? ?   Ean bazoun 8 gol  pisteyo na mporoun antapeksel8oun kai stin omada ton antron !!!  Xeiroteroi apo tous torghelle kai giasemaki den pisteyo na einai !!!!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
autos einai o PAOK pou theloume oloi.omos ton PAOK ton theloume etsi kai sto epaggelmatiko protathlima.oxi mono sto protathlima neon

Offline blue_eyes

• Βασικός
Nα σημειωθει οτι η ομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ στους νεους ο gay ειναι 2ος απο το τελος.

Δεν παιζουν ρολο μονο τα χρηματα αλλα και οι σωστοι ανθρωποι στην σωστη θεση.
Και εμεις τους εχουμε. Και μακαρι να μεινουν εκει για αρκετα χρονια ακομα.

p@oki-92

• Guest
apo aftous zitima einai na anevasoun 1 paikti,ase pou paizoun poli oi klikes kai oxi mono to talento pou simainei oti tha tous vlepoume mono stous neous

Offline maria-mtb

• Βασικός
mhpws 8a eprepe na fwnazoume sta mats ta onomatakia twn paixtwn apo thn omada newn GIA NA KATALABOUN EPITELOUS OTI TOUS 8ELOUME STHN 1h ? ? ?
eleos! ws pote ayta ta paidia 8a einai...PAIDIA?

k opws eipe swsta ena melos pio panw tetoia einai o omada pou 8eloume oloi! tetoia k tetoia: Η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ελένη Πελετιδου απέκρουσε τρία πέναλτι. Μιλώντας μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα στο "Αθλητικό Metropolis" είπε: "Όσα πέναλτι και να χρειαζόταν να αποκρούσω για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα τα έπιανα".
« Last Edit: November 07, 2006, 16:01:14 by maria-mtb »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
8eloun den 8eloun  na anevasoun  paiktes
apo to 2008 8a anagkastoun na to kanoun

LoGotHeTiS

• Guest
Όσοι ξέρουν έστω κ λίγο πως λειτουργούν οι δεύτερες ομάδες και γενικά πως λειτουργούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες θα γελάν με την παράκλησή σας να ανεβάσουν παίχτες..Στην Ελλάδα ζούμε..Αυτά γίνονται εκεί που παίζουν ποδόσφαιρο..

Εγώ ξέρω ότι όσοι είναι στα τσικό του ΠΑΟΚ μετά απο 2-3 χρόνια όταν καταλαβαίνουν τι παίζει,τρέχουνε να φύγουνε..Και πολλά ΠΑΟΚτσάκια ακούνε μικροί του ΠΑΟΚ και τρέχουνε..

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
logothetis

Δεν έιναι οτι δεν κάνουν δουλεια στα τσικό.Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι δύνατη και έχει και πολυ φάρμακο λόγικα.Έμενα συμπαικτάκι μου που τους έχει παιξεί μου έλεγε οτι είναι αφύσικα δυνατοι.Τους έιχε παίξει οταν επαιζε ο ορφανος τον μαρκαρε κιολας.Αλλα με έλεγε για φοβέρη τέχνικη και τακτικη.

Το θέμα είναι οτι αν πας για να δοκιμαστείς πρεπει να σκάσεις φράγκα για να παιξείς ενα φιλικό να σε δουν επι αναστασιαδη..το ιδιο ισχυέι και στον αρη τουλαχιστον επι φοιρου σου ζητουσε κανα 3000 ρο.Ο αρης εχει κάνει χοντρότερα σε πιτσιρικάκια απο Ξανθη μερια...

Και πιστεψε με είναι μεγαλη επιθυμία πολλων παιδιων να παιξουν στον ΠΑΟΚ αλλα η όμαδα κάνει παιδομαζωματα σ ολη την ελλαδα.Οποτε φαντασου τι ταλεντο μαζευει και αντε να σε δουν εσένα εκει μέσα..

Υ.Γ Και γενικα να ξέρεις οτι στον Παοκ εχει πολυ ντοπα σε κατι μινισκους που τους περνανε χωρις εγχειρησεις μεσα σ ενα 3μηνο.....

LoGotHeTiS

• Guest
Εγώ πάντως ξέρω (επειδή είμαι λίγο μες τα πράγματα) ότι αρκετοί θέλουν να φύγουν γιατί δεν θα υπάρχει καμία εξέλιξη..Και από τους υπόλοιπους που δεν είναι (σου λέω για ταλεντάρες) , αν και ΠΑΟΚσήδες , προτιμούν να παίζουν σε μια μικρή ομάδα,μετά να κάνουν το βήμα για την Γ εθνική και μετά ελπίζουν μπας κ τους δει καμιά μεγάλη ομάδα ή η αγαπημένη τους ο ΠΑΟΚ..Είναι λάθος για ένα νέο ταλέντο να μπλέξει με τσικό μεγάλης ομάδας..Ο μόνος που ανέβηκε (τώρα τελευταία) κάπως έτσι ήταν ο Ηλιάδης και αυτός επειδή τον ανέβασε η Καλαμαριά..

Και βασικά το βλέπεις τόσο ευοίωνα το θέμα..Ότι και καλά παρακαλάνε να παίξουν στα τσικό του ΠΑΟΚ..Ξέρεις πόσοι αρνήθηκαν μεταγραφή στον ΠΑΟΚ σκεπτόμενοι περισσότερο το μέλλον τους παρά την αίγλη να φοράνε μια φανέλα μιας μεγάλης ομάδας?
« Last Edit: November 09, 2006, 10:31:42 by logothetis »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εγω απλα σου λεω από δίκες μου συζητησείς με παίκτες που πήγαν να δοκιμαστόυν στο ΠΑΟΚ αλλα και στον αρι.Παιδια που είμαστε κολλητοι αν και σου μιλάω τώρα για εποχή μπατατουδη.Τοτε που τα δευτερα παιζανε σε βόρειο και νοτιο όμιλο.

Σου ανέφερα απλα οτι πολυ πιτσιρικαδα παει για δοκιμές.Δεν λέω οτι είναι το ονειρο ζωής.Εκος αν είσαι ΠΑΟκι :D

Ο ΠΑΟΚ αν παιζεις μπάλα ασ πούμε σε μια ομάδα της Λαρισας πχ στον Απολλωνα  Λαρ. Σε βλεέπει μέσα απο τουρνουα και σε φωναζει το καλόκαιρι για δοκιμές συνηθως εσυ κολακεύεσαι.Και γουστάρεις.

Το  γεγονος οτι επιλέγεις να παίξει σε ομαδα μικρότερη Γ εθνικης για το μέλλον σου δεν έχει να κάνει πιστεύω με την κλίκα στο παιδικα του ΠΑΟΚ αλλα στην νοοτροπια των ελληννικων ομάδων.Δεν τους ανεβάζουν εύκολα στην Α ομάδα και όσο πιο μεγάλη είναι τόσο μικρότερη πιθάνότητα εχόυν να παίξουν απο τα 17.

Βέβαια αν σκάσει και κανα φράγκο ο μπαμπας μπάινεις 18αδα για κάνα φιλικό και έχεις και ένα σχολίακι στην μετροσπορτ......Λέμε τώρα....

Αν πάρεις παραδειγμα τον οσφπ που έχει στα παιδικά παικτακια οπώς τον φακινό πχ..Ποιος θα τον βάλει να παιξει  στην Α ?Θα το δει ο τσουκαλας και θα φρικάρει ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΘέόυν το ονομα για να πουλησουν φανελες και τσαμπουκα στον παο.Η γιουνατετ ανεβάζει παικτες επειδη δουλευέι πάνω τους.Δίνει παρα πολλα λεφτα στις ακαδημίες της.Στην Ελλαδα θα πρέπει να επιλέξεις Μια ομάδα η οποία θα σε βάλει και δεν θα πει κανενας  κουβέντα..Πχ Καλαμαρια...Μια όμαδα που δεν έχει της απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ..Στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειτε να ανέβουν ποτε εύκολα θα πρεπει να είναι συνεχως στον δανεισμό.

Και αν πάρεις φέτος τον ΠΑοκ πες μου με πόσα δεχι μπακ παίζουμε?Με ένα Δεξι εξτρέμ (αραμπατζη) και έναν Στόπερ τον ρεμπόσιο που ίσως να μπορούσε να παίξει.

Ανέβασε κανείς το δεξί μπακ της μικρής ομάδας?Όχι για τι πολυ απλά εγώ κα ιεσύ θα ξενερώσουμε και ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝΕ τον Κατεμή μεταγραφή...Κατάλαβες το σκεπτικό...του φιλαθλου

Αυτη φυσικα είναι η αποψη μου για τα παιδικα και σου μιλαώ επειδη κάποτε πήγα να ασχοληθω και μιλησα με πολλους ανθρώπους.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και εφαγαν μπουλο.Τώρα βέβαια εσυ φανταζομαι ασχολήσε περισσότερο και κάλα κανεις γιατι αυτο το τοπικ έπρεπε να ήταν απο τα πιο χοτ...Εγω παντως τον γιο μου αν κάνω δεν θα τον έβαζα ουτε απο εξω να περνουσε...

Καλημερα φιλαρακι  ;)

Offline blue_eyes

• Βασικός
Το οτι επι Αναστασιαδη πληρωνανε για να παιξουν σε φιλικο που το ξερεις;
Εγω ειμαι κατα του αλλα οτι επρεπε να πληρωσεις δεν το πιστευω.

Διαφωνω οτι οι μικροι δεν θελουν να ερθουν στον ΠΑΟΚ. Ισως μια μεριδα τους αλλα πολλοι παρακαλανε κιολας καθως γινετε σοβαρη δουλεια. Και αν αναλογιστουμε τους παικτες που εβγαλε ο ΠΑΟΚ στην 1η ομαδα τα τελευταια 4 -5 χρονια ειναι πολλοι περισσοτεροι απο καθε αλλη. Αν τελικα δεν μεινανε ειναι αλλο θεμα.
Η ευκαιρια τους δοθηκε.

Πάντως χαιρομαι που απασχολει σοβαρα πολλους ΠΑοκτζηδες το θεμα ακαδημιες

goudas4

• Guest
Den kserw an auto pou anaferate simvainei ston Paok alla apo filaraki mou pou epaize vasikos stin B' omada tis Kalamarias tou zitithike na dwsei 3300 eurwpoulakia gia na ton dokimasoun stin A' omada!!! Autos ennoeitai pws den dextike kathws den eixe kai ti oikonomiki dinatotita na to kanei kai pire to deltio tou apo ekei.
Twra paizei stin Enwsi Sikewn kai episis ton exoun parei stin EPSM! Distixws enw eixe megales dinatotites auti ti stigmi den exei polla perithwria na paixei se megali omada pote!

Tetoia ginontai edw stin Ellada kai xanontai tosa kai tosa talenta!!!

DIMITRITCI

• Guest
afto symbainei sthn germania,sthn ellada einai dynaton na mhn symbainei.an den exei o babas, o pitsirikas katastrefete.