logothetis
Δεν έιναι οτι δεν κάνουν δουλεια στα τσικό.Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι δύνατη και έχει και πολυ φάρμακο λόγικα.Έμενα συμπαικτάκι μου που τους έχει παιξεί μου έλεγε οτι είναι αφύσικα δυνατοι.Τους έιχε παίξει οταν επαιζε ο ορφανος τον μαρκαρε κιολας.Αλλα με έλεγε για φοβέρη τέχνικη και τακτικη.
Το θέμα είναι οτι αν πας για να δοκιμαστείς πρεπει να σκάσεις φράγκα για να παιξείς ενα φιλικό να σε δουν επι αναστασιαδη..το ιδιο ισχυέι και στον αρη τουλαχιστον επι φοιρου σου ζητουσε κανα 3000 ρο.Ο αρης εχει κάνει χοντρότερα σε πιτσιρικάκια απο Ξανθη μερια...
Και πιστεψε με είναι μεγαλη επιθυμία πολλων παιδιων να παιξουν στον ΠΑΟΚ αλλα η όμαδα κάνει παιδομαζωματα σ ολη την ελλαδα.Οποτε φαντασου τι ταλεντο μαζευει και αντε να σε δουν εσένα εκει μέσα..
Υ.Γ Και γενικα να ξέρεις οτι στον PAOK εχει πολυ ντοπα σε κατι μινισκους που τους περνανε χωρις εγχειρησεις μεσα σ ενα 3μηνο.....
τι αλλο θα ακουσω ρε παληκαρε.....

ντοπα ε?

ποιος σε τα λεει αυτα ρε???ενα πουλακι???
λοιπον επειδη τα ξερω απο προσωπικη εμπειρια και πολλη μεγαλη μαλιστα.....
μην χαρακτηρισω αυτα που λες γιατι θα προσβληθεις.....δεν ξερω και την ηλικια σου για να σε κρινω....
λοιπον τα πραγματα στα ερασιταχνικα της ομαδας του παοκ ειναι μια χαρα....
για ντοπα δεν καθομαι καν να το σχολιασω...
οσο για τα λεφτα παλι θα σε απογοητευσω....ημανε εκει και δεν θυμαμαι να πληρωσα τιποτα....
οσο για τα ταλεντακια που χανονται...το βασικο ειναι θεμα τυχης....παιζουν και όι γνωριμιες αλλα οχι ετσι οπως μας τα λες...
ο παοκ κατα καιρους κανει δοκιμες παικτων και μπορει ο καθενας να συμμετασχει.....και για να σε παρουν δεν σε ζητανε λεφτα αγορι μου....
αν ο αλλος θελει να παει να δοκιμαστει στα 20...ε τι να κανουμε????αργησε λιγο....που θα παει ο καθενας να λεει ειμαι καλος και θελω να δοκιμαστω....
και το σημαντικοτερο.....καρυπιδης και σαλπιγγιδης δεν ειχαν ουτε γνωριμιες ουτε λεφτα....