Author Topic: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2007 Ομάδα Νέων u-18 σεζόν 2006-07  (Read 8939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Πόσο δύσκολο ρε γαμώ είναι να γεμίσει η βόρεια ελλάδα με ακαδημίες του ΠΑΟΚ που να συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και σε ένα μεταξύ τους μια φορά τον χρόνο και να αναδεικνύονται ταλέντα που θα παίζουν στον ΠΑΟΚ..Πόσους φιλάθλους θα κάνουμε από αυτό..Και πόσα λεφτά θα οικονομήσει ο ΠΑΟΚ..Πόσες Τούμπες 80000 θέσεων θα γεμίσουμε μετά..

Αλλά τι λέω τώρα..Εδώ δεν έχει γήπεδο να κάνει προπόνηση η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ..Εγώ ονειρεύομαι ακαδημίες σε όλη την βόρειο ελλάδα..

{Ίσως αυτά τα τελευταία post πρέπει  να μεταφερθούν}

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Το οτι επι Αναστασιαδη πληρωνανε για να παιξουν σε φιλικο που το ξερεις;
Εγω ειμαι κατα του αλλα οτι επρεπε να πληρωσεις δεν το πιστευω.

Blue_eyes

Δεν θα έλεγα κατι τετοιο απο το μυαλο μου ποτε.

Συγκεκριμένα 2 περιστατικα θα σου πω για 2 παιδια.Τον εναν τον ζητησε ο ΠΑΟΚ για δοκιμη αφου αγωνιζοταν σε 2α μεγαλης ομαδας.Αυτος δεν πηγε γιατι τοτε ειχε σχολειο.Δεν ειναι παοκσης αλλα τρελαθηκε με το ενδιαφερον .Φυσικα δεν αφηνεις στα 16 σχολεια και οικογενειες ευκολα.Ο αλλος ανεβηκε θεσσαλονικη μονος πηγε σε Αναστασιαδη ζητησε να αγωνιστει και οι υπευθυνοι του ειπαν τα κοστολογια.ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ με τον Αγγελο.Επειτα πηγε στον αρη και βρηκε τον φοιρο.Ο φοιρος του ειπε χωρις να το κοιταξει τοσα για να ΤΟΝ ΔΕΙ και αλλα τοσα για να τον βαλει με τα Α.Αηδιασε και εφυγε αν βεβαια τα ΕΙΧΕ θα πηγαινε.

Καταρχην σου αναγνωριζω το γεγονος οτι παντα κανεις μια προσπαθεια απο δω μεσα να ασχολειθεις και να προωθησεις τα νεα της 2ης ομαδας.Το κανεις εδω και πολυ καιρο και το εκτιμουμε πολυ..Αν ποτε βρεθεις με ενα στελεχος της β κανε του μια ερωτηση για να καταλαβεις τι παιζεται.Με το ενδιαφερον σου που δειχνεις καθημερινα παω στοιχημα οτι θα φρικαρεις.

Φυσικα και δεν ριχνω τον φταιξιμο στον Αναστασιαδη ουτε τον θεωρω οτι ειναι υπεθυνο για ολα αυτα..Απλα ειμαι τωρα στα 23 και δεν εχω επαφες με ποδοσφαιρα και δεν γνωριζω πιτσιρικια που πηγαν μετα τον αγγελο.

Το πιο ευκολο παντως ειναι να σου γνωρισω 12 ατομα που αφησαν ΤΕλειως την μπαλα γιατι αηδιασανε με αυτα που γινονται.Απο τοπικα Θεσσαλιας μεχρι ομαδες Β Εθνικης.Να σου πω ακομα και για τραπεζωματα απο γονεις  σε καθε υπευθυνο ΕπΣ.Εγω προσωπικα ποτε δεν δεχτηκα να κανω κατι τετοιο το θεωρω γελοιο οχι για τα χρηματα αλλα δεν αξιζει και τοσο τελικα το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ουτε εγω να χάσω την ζωη μου και τα παιδικα μου χρονια γλειφοντας καθε αχρηστο.

logothetis

Ειναι πολυ ακριβο για ενα σωματειο να κανει ακαδημιες ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ δουλεια και δεν νοπμιζω να ενδιαφερει αυτην την στιγμη τον ΠΑΟΚ..
« Last Edit: November 11, 2006, 20:07:16 by Davids4 »

koulos

• Guest
logothetis

Δεν έιναι οτι δεν κάνουν δουλεια στα τσικό.Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι δύνατη και έχει και πολυ φάρμακο λόγικα.Έμενα συμπαικτάκι μου που τους έχει παιξεί μου έλεγε οτι είναι αφύσικα δυνατοι.Τους έιχε παίξει οταν επαιζε ο ορφανος τον μαρκαρε κιολας.Αλλα με έλεγε για φοβέρη τέχνικη και τακτικη.

Το θέμα είναι οτι αν πας για να δοκιμαστείς πρεπει να σκάσεις φράγκα για να παιξείς ενα φιλικό να σε δουν επι αναστασιαδη..το ιδιο ισχυέι και στον αρη τουλαχιστον επι φοιρου σου ζητουσε κανα 3000 ρο.Ο αρης εχει κάνει χοντρότερα σε πιτσιρικάκια απο Ξανθη μερια...

Και πιστεψε με είναι μεγαλη επιθυμία πολλων παιδιων να παιξουν στον ΠΑΟΚ αλλα η όμαδα κάνει παιδομαζωματα σ ολη την ελλαδα.Οποτε φαντασου τι ταλεντο μαζευει και αντε να σε δουν εσένα εκει μέσα..

Υ.Γ Και γενικα να ξέρεις οτι στον PAOK εχει πολυ ντοπα σε κατι μινισκους που τους περνανε χωρις εγχειρησεις μεσα σ ενα 3μηνο.....

τι αλλο θα ακουσω ρε παληκαρε.....??????
ντοπα ε????
ποιος σε τα λεει αυτα ρε???ενα πουλακι???
λοιπον επειδη τα ξερω απο προσωπικη εμπειρια και πολλη μεγαλη μαλιστα.....
μην χαρακτηρισω αυτα που λες γιατι θα προσβληθεις.....δεν ξερω και την ηλικια σου για να σε κρινω....
λοιπον τα πραγματα στα ερασιταχνικα της ομαδας του παοκ ειναι μια χαρα....
για ντοπα δεν καθομαι καν να το σχολιασω...
οσο για τα λεφτα παλι θα σε απογοητευσω....ημανε εκει και δεν θυμαμαι να πληρωσα τιποτα....
οσο για τα ταλεντακια που χανονται...το βασικο ειναι θεμα τυχης....παιζουν και όι γνωριμιες αλλα οχι ετσι οπως μας τα λες...
ο παοκ κατα καιρους κανει δοκιμες παικτων και μπορει ο καθενας να συμμετασχει.....και για να σε παρουν δεν σε ζητανε λεφτα αγορι μου....
αν ο αλλος θελει να παει να δοκιμαστει στα 20...ε τι να κανουμε????αργησε λιγο....που θα παει ο καθενας να λεει ειμαι καλος και θελω να δοκιμαστω....

και το σημαντικοτερο.....καρυπιδης και σαλπιγγιδης δεν ειχαν ουτε γνωριμιες ουτε λεφτα....

goudas4

• Guest
Νίκη της ομάδας νέων του ΠΑΟΚ επί του Αιγάλεω

Νέα νίκη για την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, η οποία το Σάββατο 11.Νοε.2006 πέτυχε πέτυχε την 7η της νίκη σε 10 αγώνες, επικρατώντας με σκορ 2:7 του Αιγάλεω εκτός έδρας.
Tην επόμενη εβδομάδα η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού.

Tα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 3:1 
AEK - ΠΑΟΚ 1:2 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1:3 
ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3:0 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1:0 
ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.  2:0 
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ 2:0 
ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0:0 
ΠΑΟΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ 8:0 
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΟΚ 2:7

Bravo sta palikarakia pou sinexizoun dinata tin poreia tous sto prwtathlima!!! Deixnoun oti o Paok exei talenta apo pisw kai mporei na vgalei kalous paiktes sto mellon!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Υπαρχει μεγαλη διαφορα απο την ΝΤΟΠΑ και απο τα δυναμοτικα φαρμακα.Αφου εχεις παιξει μπαλα σιγουρα θα την ξερεις.Δυναμοτικο εχω παρει εγω 2 3 φορες στα βαρη οτι κατουρο και να ριξω δεν θα με βαλουν μεσα.Η ντοπα ειναι απαγορευμενες ουσιες.Και ξερεις κατι φιλαρακι εμενα με κοψανε την μπαλα ολα αυτα με χρονια ζημια .

Σε καμια περιπτωση δεν σου λεω οτι τρυπιουνται παρανομα..

Οσον αφορα για το τι λεω ειναι σιγουρο οτι δεν το πιστευεις, και καλα κανεις αλλωστε δεν προκειται να κατσω να σου πω και λεπτομερειες ουτε να χρεωσω τον καθενα ουτε και πηγα εγω προσωπικα να δοκιμαστω και τωρα βγαζω και χολη..

Στο κατω κατω σου μιλαω για εκεινη την εποχη και κυριως το περασα σαν καποιες υποψιες που εχω..και κυριως ειναι ενα θεμα που δεν αφορα μονο τον ΠΑΟκ.

Τωρα για το αν προσβληθω το θεμα το σταματαω εδω.Και σου ξανα λεω 2  περιπτωσεις μονο ξερω για παικτη που δοκιμαστικε στον ΠΑΟΚ ισως να ειμαι λαθος και μακαρι δλδ. Δεν το παιζω καποιος και δεν θα κατσω να ασχοληθω κιολας με τα τσικο του ΠΑΟΚ.Απλα καταλαβαινεις οτι το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ξερω και γω τι γινεται και απ οτι φαινεται ξερεις τι γινεται και δεν το λεω ειρωνικα.

Για τις δοκιμες ο ενας ηταν 17 χρονων και ο αλλος 16 τοτε.Δεν ξερω αν εχεις ξαναδει να κανουν κοροιδο παικτη..Ουτε που τα πηραν με τον ΠΑΟΚ και στην τελικη ο καθενας εχει παρει το δρομο του τωρα.

και παλι φιλαρακι σου ζητω συγγνωμη αν σε πειραξαν καποια απο αυτα που σου ειπα.
« Last Edit: November 12, 2006, 19:35:59 by Davids4 »

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
thn mia 8 thn allh 7 exo xasecei.sunexise etsi re omada
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

giorgos4

• Guest
logothetis

Δεν έιναι οτι δεν κάνουν δουλεια στα τσικό.Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι δύνατη και έχει και πολυ φάρμακο λόγικα.Έμενα συμπαικτάκι μου που τους έχει παιξεί μου έλεγε οτι είναι αφύσικα δυνατοι.Τους έιχε παίξει οταν επαιζε ο ορφανος τον μαρκαρε κιολας.Αλλα με έλεγε για φοβέρη τέχνικη και τακτικη.

Το θέμα είναι οτι αν πας για να δοκιμαστείς πρεπει να σκάσεις φράγκα για να παιξείς ενα φιλικό να σε δουν επι αναστασιαδη..το ιδιο ισχυέι και στον αρη τουλαχιστον επι φοιρου σου ζητουσε κανα 3000 ρο.Ο αρης εχει κάνει χοντρότερα σε πιτσιρικάκια απο Ξανθη μερια...

Και πιστεψε με είναι μεγαλη επιθυμία πολλων παιδιων να παιξουν στον ΠΑΟΚ αλλα η όμαδα κάνει παιδομαζωματα σ ολη την ελλαδα.Οποτε φαντασου τι ταλεντο μαζευει και αντε να σε δουν εσένα εκει μέσα..

Υ.Γ Και γενικα να ξέρεις οτι στον PAOK εχει πολυ ντοπα σε κατι μινισκους που τους περνανε χωρις εγχειρησεις μεσα σ ενα 3μηνο.....

τι αλλο θα ακουσω ρε παληκαρε.....??????
ντοπα ε????
ποιος σε τα λεει αυτα ρε???ενα πουλακι???
λοιπον επειδη τα ξερω απο προσωπικη εμπειρια και πολλη μεγαλη μαλιστα.....
μην χαρακτηρισω αυτα που λες γιατι θα προσβληθεις.....δεν ξερω και την ηλικια σου για να σε κρινω....
λοιπον τα πραγματα στα ερασιταχνικα της ομαδας του παοκ ειναι μια χαρα....
για ντοπα δεν καθομαι καν να το σχολιασω...
οσο για τα λεφτα παλι θα σε απογοητευσω....ημανε εκει και δεν θυμαμαι να πληρωσα τιποτα....
οσο για τα ταλεντακια που χανονται...το βασικο ειναι θεμα τυχης....παιζουν και όι γνωριμιες αλλα οχι ετσι οπως μας τα λες...
ο παοκ κατα καιρους κανει δοκιμες παικτων και μπορει ο καθενας να συμμετασχει.....και για να σε παρουν δεν σε ζητανε λεφτα αγορι μου....
αν ο αλλος θελει να παει να δοκιμαστει στα 20...ε τι να κανουμε????αργησε λιγο....που θα παει ο καθενας να λεει ειμαι καλος και θελω να δοκιμαστω....

και το σημαντικοτερο.....καρυπιδης και σαλπιγγιδης δεν ειχαν ουτε γνωριμιες ουτε λεφτα....
Den 8a milisw gia to 8ema ntopas giati prwth fora akouw kai diavazw kati tetoio.
Me apasxoli perisotero pou exeis grapsei ligo parakatw oti ola einai mia xara sta tmimata tou PAOK kai pws esy den eixes apolitos kanena provlima. Entaksi den gnwrizo thn prwsopikh sou empeiria kai episis den 8a sta8w edw. 8elo na anaferw oti ta tmhmata tou PAOK mono swsta den litourgoun exw katsei kai milish me paterades pou ta paideia tous htan megalhtera talenta apo aytwn tipou Xristodoulopoulou pou omws oi prwponhtes h o prwponhths den promi8eyotan me to ladoma apo tous gwneis kai etsi ta paideia ayta xanontousan mesa apo ta xereia tou PAOK , exoun ypografei epagelmatika symvolaia se paixtakia pou oi paterades ta stazoun kai omws ayta ta paideia den exoun na prosferoun tipota mprosta se ayta ta paideia pou exoun aksia alla xanwntai. Lamogia kai korakia den yparxoun mono mesa sthn dihkhsh alla kai sta ypodomitika tmhmata tou PAOK.
Stamataw edw kalhtera  den 8elo na anafero tipota allo.

giorgos4

• Guest
Το οτι επι Αναστασιαδη πληρωνανε για να παιξουν σε φιλικο που το ξερεις;
Εγω ειμαι κατα του αλλα οτι επρεπε να πληρωσεις δεν το πιστευω.

Blue_eyes

Δεν θα έλεγα κατι τετοιο απο το μυαλο μου ποτε.

Συγκεκριμένα 2 περιστατικα θα σου πω για 2 παιδια.Τον εναν τον ζητησε ο ΠΑΟΚ για δοκιμη αφου αγωνιζοταν σε 2α μεγαλης ομαδας.Αυτος δεν πηγε γιατι τοτε ειχε σχολειο.Δεν ειναι παοκσης αλλα τρελαθηκε με το ενδιαφερον .Φυσικα δεν αφηνεις στα 16 σχολεια και οικογενειες ευκολα.Ο αλλος ανεβηκε θεσσαλονικη μονος πηγε σε Αναστασιαδη ζητησε να αγωνιστει και οι υπευθυνοι του ειπαν τα κοστολογια.ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ με τον Αγγελο.Επειτα πηγε στον αρη και βρηκε τον φοιρο.Ο φοιρος του ειπε χωρις να το κοιταξει τοσα για να ΤΟΝ ΔΕΙ και αλλα τοσα για να τον βαλει με τα Α.Αηδιασε και εφυγε αν βεβαια τα ΕΙΧΕ θα πηγαινε.

Καταρχην σου αναγνωριζω το γεγονος οτι παντα κανεις μια προσπαθεια απο δω μεσα να ασχολειθεις και να προωθησεις τα νεα της 2ης ομαδας.Το κανεις εδω και πολυ καιρο και το εκτιμουμε πολυ..Αν ποτε βρεθεις με ενα στελεχος της β κανε του μια ερωτηση για να καταλαβεις τι παιζεται.Με το ενδιαφερον σου που δειχνεις καθημερινα παω στοιχημα οτι θα φρικαρεις.

Φυσικα και δεν ριχνω τον φταιξιμο στον Αναστασιαδη ουτε τον θεωρω οτι ειναι υπεθυνο για ολα αυτα..Απλα ειμαι τωρα στα 23 και δεν εχω επαφες με ποδοσφαιρα και δεν γνωριζω πιτσιρικια που πηγαν μετα τον αγγελο.

Το πιο ευκολο παντως ειναι να σου γνωρισω 12 ατομα που αφησαν ΤΕλειως την μπαλα γιατι αηδιασανε με αυτα που γινονται.Απο τοπικα Θεσσαλιας μεχρι ομαδες Β Εθνικης.Να σου πω ακομα και για τραπεζωματα απο γονεις  σε καθε υπευθυνο ΕπΣ.Εγω προσωπικα ποτε δεν δεχτηκα να κανω κατι τετοιο το θεωρω γελοιο οχι για τα χρηματα αλλα δεν αξιζει και τοσο τελικα το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ουτε εγω να χάσω την ζωη μου και τα παιδικα μου χρονια γλειφοντας καθε αχρηστο.

logothetis

Ειναι πολυ ακριβο για ενα σωματειο να κανει ακαδημιες ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ δουλεια και δεν νοπμιζω να ενδιαφερει αυτην την στιγμη τον ΠΑΟΚ..
:thumbok:
« Last Edit: November 13, 2006, 10:23:01 by P4OK-LUEDENSCHEID »

koulos

• Guest
λοιπον παιδες για να καταλαβετε κατι....και ο παοκ κανει δοκιμες παικτων οπως και πολλες αλλες ομαδες....
εχει τα δικα του παιδια και συχνα πυκνα στελνουν παικτακια με προοπτικη για να δοκιμαστουν στον παοκ....
ρε σεις δεν ειναι η ομαδα ενα καφενειο....δεν γινεται να ερχεται το καθε τυχαρπαστο παιδακι και να λεει οτι θελει να δοκιμαστει στον παοκ....ε και???και ο ronaldinho να εισαι πρεπει καποιος να σε δει να σε προτεινει ή να σε δουν οι ιδιοι ή να δοκιμαστεις στις δοκιμες παικτων που γινονται...

για το οικονομικο θεμα....εγω παιζοντας καμια δεκαετια στον παοκ δεν καταλαβα κατι τετοιο.....αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος κιολας....παντως με φαινεται λιγο απιστευτο χωρις να βαζω και το χερι μου στην φωτια.....

για την ντοπα....δυναμωτικα και οτι αλλο....το κοβω εξαρχης και δεν το συζηταω καν.....ποτε δεν μας εδωσαν τιποτα.....ουτε τιποτα σε κανα χυμο...ουτε κανα χαπακι....τιποτα.....ξεκολληστε με αυτο....

για τα ταλεντακια που χανονται.....κοιτα να δεις....οι γνωριμιες παιζουν καποιο ρολο και τα λαδωματα,δωρακια που λες αλλα παιδες ηρεμηστε λιγο....ο σαλπιγγιδης και ο καρυπιδης....2 παιδια απο φτωχιες οικογενειες....χωρις τις γνωριμιες που φανταζεστε παιξαν μπαλα στον παοκ...αν εισαι καλος δεν χανεσαι...
και κατι αλλο σημαντικο....ρε παιδια οποιος εχει παιξει μπαλα εως αυτο το επιπεδο το γνωριζει......το βασικο για να προχωρησεις και να παιξεις ποδοσφαιρο ειναι το συστατικο της τυχης....οι διαφορες αναμεσα στους παικτες στο ερασιτεχνικο του παοκ ειναι ελαχιστες.....μην νομιζετε οτι ο σαλπιγγιδης ξεχωριζε.....μπορει να προωθουνταν ο αλλος μας επιθετικος και να ειχε γινει σαλπιγγιδης....ειναι να σε δει καποιος και να σε παρει...

και πες το φιλαρακι σου να εχει το γνωθι σ αυτον....κι εγω στο ερασιτεχνικο δεν επαιζα επειδη ο αλλος ηταν ο γιος του εφορου της ομαδας....και σε ενα χρονο τα παρατησα.....αλλα βλεποντας τα....ξερω οτι και αδικημενος να μην αισθανομουν και να επαιζα.....ως εκει ηταν...αλλιως θα ειχα γινει....

giorgos4

• Guest
Sevasta ta osa grafeis file. Ta osa kserw ta kserw apo atoma ta opoia   phgan na thn patisoun. Dialegoun paixtakia apo Germania, kserw prwsopika ta paideia ayta kai syngekrimena prin ton teliko tou 2003 sta ktel ta synantisa kai mou eipan Giorgo pame na dokimastoume sthn PAOKARA.
Totes htan o Aggelos proponhths ta phgene kai ta dyo alla o enas meta ena xrwno efige kai phge na paiksh mpala sthn Kozanh o allos ekatse mexri perish eprepe o pateras tou deyterou paideiou na poulhsh to fortigo gia na ta staksi kai na parei epagelmatiko deltio o gios tou! Ma mporei na poulish kapoiws  ayto(oti kai an einai) pou vgazh to psomi tou????OXI!!!!
Kai milame oti exw milish me ta paideia prwsopika kai skeftomouna ekeinh thn wra, ma den einai dynaton na simvenoun ola ayta ston PAOK. Kai omws syvenoun.
To allo to paixtakh efige perish apo ton PAOK kai phge na paiksh mpala sthn omada ths Alexandroupolhs thn 8rakh. Otan efevge ton epeiase o idios o Goumenos kai tou eipe oti kserw ti talento eisai kai pisteyo pws 8a ksanagirishs sthn omada mas:Anti na tou pei epp megale den exei na pas pou8ena edw 8a mhneis ston PAOK kai pare ypograpse to epagelmatiko sou symvolaio. Ti na sou pw ta shzhtaw me ton patera tou paideiou kai o an8rwpos synexeia kounah to kefali tou .

Offline blue_eyes

• Βασικός
Αυτα που λες για ντοπα ειναι σοβαρα πραγματα..δεν θελω να τα πιστεψω.

Τα γκολ ποιοι τα βαλαν στα 2 τελευταια ματς. 15 τον αριθμο παρακαλω.
Το σαιτ της πουτσο-λιγκας δεν εχει αναλυση

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
den 8ymamai aderfe olous tous scorer apo to teleutaio mats me to aigalew
alla apo oti eida scorare o a8anasiadhs.epeidh ton eida prosfata
sto filiko me thn arta,pleon ton exw anakurhksei ws poulen mou kai koitaw mono
gia to an scorarei autos. :P
nomizw ton phre kai sthn newn twra  o nioplias mazi me allous dyo apo ton PAOK

northeagle_4

• Guest
3 o tsoukalas,apo 1 athanasiadis-pechlivanis,2 o diamantopoulos.

Offline blue_eyes

• Βασικός
O Τσουλακος; Μουμιν επαιξαν;
Ο Αθανασιαδης σεντερ φορ ετσι; Ειναι  τα τζουνιορ η τον πηραμε απο αλλου;

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Λοιπον παιδια επειδη ξεφευγουμε...

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΤΟΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ...

Εννουσα καποια δυναμοτικα

Συμβαινει σε οποιοδήποτε σωματειο μπορει να μην συναιβει στον ΠΑΟΚ δεν ειναι παρανομο να παρεις ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ετσι για να μην παρεξηγουναστε..Δεν μιλάω για κατι κακο και κατακριτέο και ουτε εγω εχω κάνει χρήση απαγορευμενου.Απλά με ην διατροφή που έκανα δεν επαιρνα κιλα για να κάνω βάρη.Με στοιχησε αυτην η ιστόρια γι αυτο το είπα λίγο επιθετικά....

Το συμπερασμα δεν ελιναι οτι στάζεις φράγκα πουλάς σπίτια..

koulos και γω στο ερασιτέχνικο την έφαγα έτσι αλλα ποτε δεν με ενδιεφερε.Προτιμούσα να είμαι με κανένα μουνάκι και να περναω το χρόνο μου... ;)

Αυτο που κράταω εγω και με σταναχώρει είναι οτι εδω και τόσα χρόνια αναφερόματε σε 2 παικτες εναν σαλπι και εναν καρυπίδη Ενω θα μπορούσαμε να βγάζαμε 18 αδες...Τέλος παντων δεν νομίζω οτι πρέπει να αναλυθεί και άλλο το ανέφερα και γω σαν το μεγαλύτερο μπουρδέλο δεν το εννούσα ετσι..

Μακάρι οντως να είναι πλεόν μια χαρα ομάδα.......

Και ξανα ζητω συγνώμη αν παρεξηγήθηκα/

giorgos4

• Guest
Kalo einai na mhn ksefeygoume poly alla episis kalo 8a htan na legwnte merika pragmata! Gia na kseroun oloi ligo poly ti pezetai me tous pitsirikades mas kai isws valoun merikoi merikoi etsi myalo kai douleyoun sto melon swsta me ta paideia ayta.

koulos

• Guest
Λοιπον παιδια επειδη ξεφευγουμε...

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΤΟΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ...

Εννουσα καποια δυναμοτικα

Συμβαινει σε οποιοδήποτε σωματειο μπορει να μην συναιβει στον ΠΑΟΚ δεν ειναι παρανομο να παρεις ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ετσι για να μην παρεξηγουναστε..Δεν μιλάω για κατι κακο και κατακριτέο και ουτε εγω εχω κάνει χρήση απαγορευμενου.Απλά με ην διατροφή που έκανα δεν επαιρνα κιλα για να κάνω βάρη.Με στοιχησε αυτην η ιστόρια γι αυτο το είπα λίγο επιθετικά....

Το συμπερασμα δεν ελιναι οτι στάζεις φράγκα πουλάς σπίτια..

koulos και γω στο ερασιτέχνικο την έφαγα έτσι αλλα ποτε δεν με ενδιεφερε.Προτιμούσα να είμαι με κανένα μουνάκι και να περναω το χρόνο μου... ;)

Αυτο που κράταω εγω και με σταναχώρει είναι οτι εδω και τόσα χρόνια αναφερόματε σε 2 παικτες εναν σαλπι και εναν καρυπίδη Ενω θα μπορούσαμε να βγάζαμε 18 αδες...Τέλος παντων δεν νομίζω οτι πρέπει να αναλυθεί και άλλο το ανέφερα και γω σαν το μεγαλύτερο μπουρδέλο δεν το εννούσα ετσι..

Μακάρι οντως να είναι πλεόν μια χαρα ομάδα.......

Και ξανα ζητω συγνώμη αν παρεξηγήθηκα/

τι να παρεξηγηθεις ρε φιλε???απλα κουβεντα κανουμε....μουνακιας ε???χεχε

IronEagle

• Guest
Ta termata pou petyxame einai 28-8 enanti tou protoporou atromitou 21-8 !!!! Diladi se pi8ani isoba8mia eimaste kata 7 gol kaliteroi !!!!

Ekatsa monos mou kai ta a8roisa, apo ta mexri tora apotelesmata !!!!  Mallon pame gia prota8lima stous mikrous !!!!    :)

Offline savage republic

• Βασικός
Re paidia, kana site pou na leei gia tous mikrous, me vathmologia k.a., paizei?

IronEagle

• Guest
....Oriste kyrie   :P   !!!!!

http://www.superleaguegreece.net/neoi.htm