Εγω απλα σου λεω από δίκες μου συζητησείς με παίκτες που πήγαν να δοκιμαστόυν στο ΠΑΟΚ αλλα και στον αρι.Παιδια που είμαστε κολλητοι αν και σου μιλάω τώρα για εποχή μπατατουδη.Τοτε που τα δευτερα παιζανε σε βόρειο και νοτιο όμιλο.
Σου ανέφερα απλα οτι πολυ πιτσιρικαδα παει για δοκιμές.Δεν λέω οτι είναι το ονειρο ζωής.Εκος αν είσαι ΠΑΟκι

Ο ΠΑΟΚ αν παιζεις μπάλα ασ πούμε σε μια ομάδα της Λαρισας πχ στον Απολλωνα Λαρ. Σε βλεέπει μέσα απο τουρνουα και σε φωναζει το καλόκαιρι για δοκιμές συνηθως εσυ κολακεύεσαι.Και γουστάρεις.
Το γεγονος οτι επιλέγεις να παίξει σε ομαδα μικρότερη Γ εθνικης για το μέλλον σου δεν έχει να κάνει πιστεύω με την κλίκα στο παιδικα του ΠΑΟΚ αλλα στην νοοτροπια των ελληννικων ομάδων.Δεν τους ανεβάζουν εύκολα στην Α ομάδα και όσο πιο μεγάλη είναι τόσο μικρότερη πιθάνότητα εχόυν να παίξουν απο τα 17.
Βέβαια αν σκάσει και κανα φράγκο ο μπαμπας μπάινεις 18αδα για κάνα φιλικό και έχεις και ένα σχολίακι στην μετροσπορτ......Λέμε τώρα....
Αν πάρεις παραδειγμα τον οσφπ που έχει στα παιδικά παικτακια οπώς τον φακινό πχ..Ποιος θα τον βάλει να παιξει στην Α ?Θα το δει ο τσουκαλας και θα φρικάρει ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΘέόυν το ονομα για να πουλησουν φανελες και τσαμπουκα στον παο.Η γιουνατετ ανεβάζει παικτες επειδη δουλευέι πάνω τους.Δίνει παρα πολλα λεφτα στις ακαδημίες της.Στην Ελλαδα θα πρέπει να επιλέξεις Μια ομάδα η οποία θα σε βάλει και δεν θα πει κανενας κουβέντα..Πχ Καλαμαρια...Μια όμαδα που δεν έχει της απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ..Στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειτε να ανέβουν ποτε εύκολα θα πρεπει να είναι συνεχως στον δανεισμό.
Και αν πάρεις φέτος τον ΠΑοκ πες μου με πόσα δεχι μπακ παίζουμε?Με ένα Δεξι εξτρέμ (αραμπατζη) και έναν Στόπερ τον ρεμπόσιο που ίσως να μπορούσε να παίξει.
Ανέβασε κανείς το δεξί μπακ της μικρής ομάδας?Όχι για τι πολυ απλά εγώ κα ιεσύ θα ξενερώσουμε και ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝΕ τον Κατεμή μεταγραφή...Κατάλαβες το σκεπτικό...του φιλαθλου
Αυτη φυσικα είναι η αποψη μου για τα παιδικα και σου μιλαώ επειδη κάποτε πήγα να ασχοληθω και μιλησα με πολλους ανθρώπους.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και εφαγαν μπουλο.Τώρα βέβαια εσυ φανταζομαι ασχολήσε περισσότερο και κάλα κανεις γιατι αυτο το τοπικ έπρεπε να ήταν απο τα πιο χοτ...Εγω παντως τον γιο μου αν κάνω δεν θα τον έβαζα ουτε απο εξω να περνουσε...
Καλημερα φιλαρακι