Author Topic: (11.03.2006)Παραιτήση Παπαβραμίδη...Kassimaths ...(13.11.2006)Παραιτηση γουμενου - Διορισμος προσωρινής διοίκησης ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ κ.α.  (Read 10265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. Ας ανοίξουμε ένα τοπικ όπου ο καθένας αντί να κράζει αυτούς που μπήκαν στην διοίκηση θα προτείνει ποιους θα ήθελε να μπούνε.  Έτσι για να καταλάβω κι εγώ ποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
paidia epidi emena oles oi proigoumenes dioikhseis me exoun kourasei ego apo autous to mono pou thelo einai:
SOSTI DIAXIRISEI TON ESODON... mporoun na to kanoun auto? ola tha einai kala kai den pisteuo na exoume provlima...

den exo tin apetisi apo autous na valoun lefta stin omada... giati einai PROSORINOI...
edo stis omades tous den vazoun lefta o kokkalis kai o vardinogiannis, apli diaxirisei kanoun kai autoi kai ta perisotera ta vazoun stin tsepi tous...

epanalamvano ego prosopika to mono pou thelo apo tin prosorini dioihsi einai i sosti diaxirisi ton esodon...
« Last Edit: December 02, 2006, 18:06:13 by spinos_4 »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω αυτο που θελω να πω οτι τα κριτηρια για τη νεα διοικηση εγιναν με ατομα που διαθετουν οσο το δυνατον μεγαλυτερη εμπειρια σαν παραγοντες,χρηματικη ανεση,και κονε με την πολιτεια.ειναι αδικο να μην στηριξουμε και να κατακρινουμε ανθρωπους που θα μπουνε να διοικησουν για να σωσουν(εστω και προσωρινα) μια ανωνυμη εταιρια την οποια ο πρωην προεδρος και νυν μεγαλομετοχος της την καταχρεωσε.θα μπορουσε  καποιος που εχει την οικονομικη δυνατοτητα  απο μας αντι να κραζει η να εχει αμφιβολιες να παει στο βεζυρτζη και να του πει π.χ.<<κυρ νικο θελω να βοηθησω την προσπαθεια με 100.000ε βαλε με στη διοικηση>>δεν νομιζω να του το αρνιοταν κανεις.βαλτε λοιπον τον εαυτο σας στη θεση καποιου που θα εμπαινε στη διοικηση με σκοπο να συνισφερει χρηματικα και θα ακουγε και σχολια απο πανω για το ποιος ειναι.

επισης θελω να πω πως αν κυκλοφορησουν τελικα μισα εισιτηρια διαρκειας οπως λεγεται π.χ 75 ευρω ολο το δευτερο γυρο με ντερμπι, και κυπελλο ελλαδος θα ειμαστε ρομπες αν δεν πουλησουμε τουλαχιστον πανω απο 1Ο.ΟΟΟ κομματια.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
απ οτι θυμαμαι αν θυμαμαι καλα ,ο γουμενος τους προτεινε αυτους και εκανε προσθηκες ο Βεζυρτζης αλλα αυτο αυτο ειναι μια παλια ιστορια...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

polaret

• Guest
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. Ας ανοίξουμε ένα τοπικ όπου ο καθένας αντί να κράζει αυτούς που μπήκαν στην διοίκηση θα προτείνει ποιους θα ήθελε να μπούνε.  Έτσι για να καταλάβω κι εγώ ποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει.

Aφου θελετε να συνεχισετε στον ιδιο ρυθμο υποστηριζοντας χωρις επιφυλαξεις θα συνεχισω να απαντω σε οσους ξεχνανε.

Δεν χρειαζετε να πουμε εμεις, συγκεντρωθηκαν 14-15 ανθρωποι αφθαρτοι κα χωρις καμια σχεση με με το περιβαλον ουτε παλιοι παραγοντες που μεχρι προχθες κραζατε ολοι και εγω μαζι, με διαθεση να προσφερουν προπαντων χρηματικα αλλα και διοικητικα ανταυτου μας σταλθηκαν απο το μεγαλο αφεντικο της φαπας 11 δικης του επιλογης με πολυ περιορισμενη οικονομικη δυνατοτητα εκτος 2-3  οποτε τελος το παραμυθι δεν υπηρχε αλλος να αναλαβει

εγω αυτο που θελω να πω οτι τα κριτηρια για τη νεα διοικηση εγιναν με ατομα που διαθετουν οσο το δυνατον μεγαλυτερη εμπειρια σαν παραγοντες,χρηματικη ανεση,και κονε με την πολιτεια.

Οτι και να σου πω ρε φιλε ειναι λιγο, μου φαινετε τα λογια μας χανουμε αμα θελεις εξηγησε μας ποιοι ειναι αυτοι που λες
Και το μονο που εχω να πω για σεναρια ειναι παρακαλατε μην εμφανιστει ο Γονης γιατι τοτε θα αλλαξουν τα πραγματα για πολλους!!!!!!!!!!!!!

tekk

• Guest
επισης θελω να πω πως αν κυκλοφορησουν τελικα μισα εισιτηρια διαρκειας οπως λεγεται π.χ 75 ευρω ολο το δευτερο γυρο με ντερμπι, και κυπελλο ελλαδος θα ειμαστε ρομπες αν δεν πουλησουμε τουλαχιστον πανω απο 1Ο.ΟΟΟ κομματια.

e oxi k robes re aderfe, o monos logos pou de tha poulithoun tosa eine oti kapioi den peistikan, dikaioma tous k egw akoma eime poly dyspistos [k oxi arnhtikos] gia tin kinish pou egine.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
polaret... epeidh fainesai na eisai eksypno paidi aporw giati bazeis se tetoia dilhmmata osous mpainoun edw mesa.ti eksyphreteis? o goumenos den proteine atoma dioikhshs prwtodikeiou.proteine atoma ws 8ematofylakes twn metoxwn kai oxi ws idiokthtes.h dioikhsh prwtodikeiou einai ergo allwn. den yparxei aithma goumenou gia dioikhsh prwtodikeiou dikias tou listas.stamathste na blepete fantasmata.to an emfanistei o kyrios gonhs,den exei na kanei me thn dioikhsh prwtodikeiou.alla den 8ewrw ton gonh malaka epixeirhmatika gia na paei kontra ston kosmo mias toshs megalhs perioxhs.den exei logous.oikonomika exei refarei me thn teleutaia tou kinhsh kai den einai anergos gia na paizei korona grammata. auta

Offline azazel

• Αποστολή
  • **

Aφου θελετε να συνεχισετε στον ιδιο ρυθμο υποστηριζοντας χωρις επιφυλαξεις θα συνεχισω να απαντω σε οσους ξεχνανε.

Δεν χρειαζετε να πουμε εμεις, συγκεντρωθηκαν 14-15 ανθρωποι αφθαρτοι κα χωρις καμια σχεση με με το περιβαλον ουτε παλιοι παραγοντες που μεχρι προχθες κραζατε ολοι και εγω μαζι, με διαθεση να προσφερουν προπαντων χρηματικα αλλα και διοικητικα ανταυτου μας σταλθηκαν απο το μεγαλο αφεντικο της φαπας 11 δικης του επιλογης με πολυ περιορισμενη οικονομικη δυνατοτητα εκτος 2-3  οποτε τελος το παραμυθι δεν υπηρχε αλλος να αναλαβει

εγω αυτο που θελω να πω οτι τα κριτηρια για τη νεα διοικηση εγιναν με ατομα που διαθετουν οσο το δυνατον μεγαλυτερη εμπειρια σαν παραγοντες,χρηματικη ανεση,και κονε με την πολιτεια.

Οτι και να σου πω ρε φιλε ειναι λιγο, μου φαινετε τα λογια μας χανουμε αμα θελεις εξηγησε μας ποιοι ειναι αυτοι που λες
Και το μονο που εχω να πω για σεναρια ειναι παρακαλατε μην εμφανιστει ο Γονης γιατι τοτε θα αλλαξουν τα πραγματα για πολλους!!!!!!!!!!!!!

Πως βγάζεις το συμπέρασμα οτι υποστηρίζω χωρίς επιφυλάξεις ενώ λίγα ποστ παραπάνω έχω γράψει πως δεν έχω πειστεί ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω και δεν θα προσπαθήσω. Μπορείς να γράψειςτα ονόματα των 14-15 άφθαρτων που συγκεντρώθηκαν γιατί εγώ δεν τα ξέρω;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Poet

• Guest
συγκεντρωθηκαν 14-15 ανθρωποι αφθαρτοι κα χωρις καμια σχεση με με το περιβαλον ουτε παλιοι παραγοντες που μεχρι προχθες κραζατε ολοι και εγω μαζι, με διαθεση να προσφερουν προπαντων χρηματικα αλλα και διοικητικα ανταυτου μας σταλθηκαν απο το μεγαλο αφεντικο της φαπας 11 δικης του επιλογης με πολυ περιορισμενη οικονομικη δυνατοτητα εκτος 2-3  οποτε τελος το παραμυθι δεν υπηρχε αλλος να αναλαβει

Φίλε polaret ... θα διορθώσω λίγο τα λεγόμενά σου ... "συγκεντρώθηκαν 14-15 άνθρωποι, κοινής αποδοχής των παρατάξεων του Α.Σ. οι οποίοι δεν ήταν παλιοί παράγοντες που μέχρι προχθές κράζαμε ... μαζί και εσύ, μερικοί απο αυτούς αναγνωρίσιμοι, άλλοι μή αναγνωρίσιμοι απο το ευρύ ΠΑΟΚτσήδικο κοινό, αποδεκτοί όμως απο όλες τις παρατάξεις του Α.Σ. με σκοπό να μεταβιβαστεί επάνω τους το σύνολο των μετοχών του π@ύστη και τίποτα παραπάνω. Δεν υπήρχε δήλωση ότι θα προσφέρουν οικονομικά, καθ'όσον η αδυναμία οικονομικής συνεισφοράς των περισσοτέρων ήταν και είναι γνωστή. Αντ'αυτού, μας στάλθηκε απο τον π@ύστη μιά λίστα, 11 άτομα της δικής του επιλογής, μερικοί απο αυτούς συμπεριλαμβάνονταν στην προηγούμενη λίστα των 14-15, οι οποίοι για όσους γνωρίζουν πρόσωπα, έχουν εμφανώς μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια απο τους 14-15 και έχουν ευθαρσώς δηλώσει ότι προτίθενται να βοηθήσουν οικονομικά, κάτι που δεν έκαναν οι 14-15. Στη λίστα των 11 του π@ύστη, συμπεριλήφθηκαν τόσο αμφιλεγόμενα ονόματα για τα οποία υπήρχε αμφισβήτηση, όπως ο Τρυφωνίδης και ο Μπιτσιάνης, όσο όμως και ιστορικά ονόματα και σημαίες του συλλόγου, όπως ο Βεζυρτζής και ο Οικονομίδης. Βέβαια, η λίστα που δόθηκε, ήταν λίστα για πρόσωπα που θα κατέχουν τις μετοχές και όχι γι'αυτούς που θα καταρτίσουν διοίκηση, καθ'όσον ο μόνος που νομιμοποιείται να καταρτίσει διοίκηση πρωτοδικείου είναι ο Α.Σ. που είναι και αυτός που συνέταξε τη λίστα των 14-15. Αν είχε το σθένος ο Α.Σ. μπορούσε να επιμένει να προτείνει όποιους 15 αυτός ήθελε για τα άτομα που θα συγκρότήσουν το Δ.Σ. αλλά δεν μπορούσε αυτό να γίνει επειδή το ρόστερ των 14-15 υστερούσε σε μέγεθος και αναγνωρισιμότητα και αποδοχή αυτού των 11, γι'αυτό το λόγο και τελικά ανέλαβαν πρωτοβουλία συγκρότησης διοίκησης οι 11 και για μιά ακόμα φορά η διοίκηση του Α.Σ. αποδείχθηκε πολύ μικρή να υποστηρίξει και να τρέξει τις εξελίξεις.

Offline sabbath

• Αλλαγή

e oxi k robes re aderfe, o monos logos pou de tha poulithoun tosa eine oti kapioi den peistikan, dikaioma tous k egw akoma eime poly dyspistos [k oxi arnhtikos] gia tin kinish pou egine.

ενταξει το παιρνω πισω το ρομπες.απλως δεν βλεπω κανενα λογω ανησυχιας οσον αφορα τα συγκεκριμενα ατομα που μπηκαν στη διοικηση και δεν βλεπω λογω επιστροφης μετα τις 29\12 του γουμενου απο τη στιγμη που καλυφθηκαν νομικα οι 11 μεσω δικηγορου..αυτο που θα πρεπει να μας προβληματιζει ειναι οτι δεν βρισκεται επενδυτης και αν δεν βρεθει καποιος η ομαδα δεν προκειται να ορθοποδησει ουτε σε 1Ο χρονια με τα χρεη που υπαρχουν.η διοικηση πρωτοδικιου οποια κι αν ειναι τα προσωπα μπορει να κλεισει ορισμενες τρυπες για ενα χρονικο διαστημα απο κει και περα ομως τιποτα.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
παντως δεν φανταζομουν ποτε οτι θα ερχοταν διοικηση απο το πρωτοδικοιο ,που θα ειμασταν σιγουροι..η σχεδον σιγουροι οτι δεν θα κινιγουσε τον γουμενο και δεν θα κουνιοταν φυλλο .Τον σκασανε τον κοσμο οι πουστηδες παλι καλα που το πηγαν κατα εκει και δεν το πηγαν κατα Τουμπα μερια(ποτε δεν ειναι αργα)

kostas4

• Guest
εγω ακομα δεν εχω δει μετοχες και ακομα δεν πιστευω οτι ο γουμενος εφυγε.γιατι ο γουμενος δεν δεχτηκε να βαλει μεσα αυτους που ειχανε προταθει αρχικα και εβαλε τους δικους του?χωρις να ξερω πολλα και απλα ρωταω για οσους ξερουνε να μου πουνε,επι μπατατουση ποιος ητανε ο ρολος του βεζυρτζη τοσα χρονια και ειδικα οταν διωξανε τον αγγελο και οταν ηρθε το κολομβιανο τραινο βαλεντσια?τα χρεη στο μπασκετ ποτε και πως ξεκινησαν?

διαχειρηση σωστη θα γινει και για αυτο δεν αμφιβαλλω καθολου και πραγματικα συμφωνω εν μερει με την τωρινη κατασταση.αλλα δεν δεχομαι να τα διαγραφουμε ολα και να ξεχναμε τοσο ευκολα.
οσο για το αν θα φυγουν παιχτες δεν το ξερω αλλα λετε οτι αν δεν παμε στο γηπεδο θα φυγουνε,αν παμε θα τους κρατησουμε.το ιδιο μας ειχανε πει και 5 μηνες πριν και χρυσοψαρα δεν ειμαστε.

μακαρινα βγω μαλακας και να ξεκαθαρισουν ολα στην παε,καταστροφολογος δεν μου αρεσει να ειμαι.αλλα μαγκες μην ενθουσιαζεστε τοσο ευκολα

Offline bozik

• Αλλαγή
τα χρεη αδερφε στο μπασκετ εγιναν σε ενα σουτ του ραγκατση,αμα δεν εμπαινε ο Βεζυρτζης θα ηταν αλλα 10 χρονια προεδρος και τα εσοδα θα ηταν τεραστια ,εγω γουσταρα τοτε το ρισκο ο Βεζυρτζης μπορει να το μετανιωσε- να τα λεμε ολα-

chris

• Guest

deite to shmerino exwfyllo ths athlitikhs pou oso kolofyllada kai an einai merikes fores leei kai thn alitheia

mhn enthousiazeste toso eukola magkes kai emena den tha mou kanei ekplhxh an ta xristuggena dw ton fernantez sto aekaki h ston gauro.makari na einai alliws ta pragmata kai mesw auths ths dioikhshs na vrethei enas allos ependyths apla mhn enthousiazeste.giati magkes sthn teliki pali poios tha plhrwsei?autoi pou kanoun thn tzampa diafimish h o kosmos opws panta?

ma ektos apo thn tzampa diafhmish pou 8a kanoun osoi einai sth dioikousa(trantaxto paradeigma o mamidakhs) FYSIKA kai pali emeis 8a plhrosoume(blepe parakato quote sto opoio epishmainetai oti meta to MH avriano sold out oi "mhxanismoi typseon kai psyxologikis bias" 8a drasoun:

16/09/2005 - Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ - Metalurh 1-1 | ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΩΝ-ΓΟΥ
PHGH => http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=332

Αγαπητά μας κορόιδα, φίλοι και οπαδοί του ΠΑΟΚ. eimastan,eimaste kai 8a eimaste koroida.exeis kana problhma me afto goumene?ante mhn arxiso kai bgaino sta radia kai sto internet kai ksereis ti 8a sou klaso e?

kai na plhrosoume kai kala 8a kanoume ALLA OXI NA EIMASTE PA-LI TA KOROIDA.giati POLY APLA an -prota me to kalo- bre8oun ta xrhmata ths egyitikis...bre8oun ta xrhmata gia tis amesotates ypoxreoseis ths omadas...arxisei PALIIII na psilorolarei h omada(opos to kalokairi) ETSI OPOS EINAI TO KA8ESTOS THS METABIBASHS TON METOXON apo ton gumeno stous 11...panefkola ma poly PANEFKOLA mporei o gumenos na ferei kapoion pou 8a ton "baftisei" ependyth...kai etsi na einai PALI aftos sto koumanto(eite mprosta eite apo to paraskhnio) me lymena pali ta problhmata OPOS kai to kalokairi

GIATI POLY APLA h parakato epishmansh afto shmainei ekei pou leei "...με την αίρεση ότι μέχρι..."

Μάλιστα ο Σταύρος Κουμεντάκης ενημέρωσε τον Βεζυρτζή ότι έχει έτοιμο το συμφωνητικό που προβλέπει ότι τα δέκα φυσικά πρόσωπα θα γίνουν κάτοχοι των μετοχών στις 30 Δεκεμβρίου με την αίρεση ότι μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου δεν θα βρεθεί επιχειρηματίας που θα καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να γίνει μεγαλομέτοχος.

kerdise allon ena mhna o goumenos.dhladh toso dyskolo einai na to katalabei o opoiosdhpote?KERDISE allo ena mhna DEN EFYGE.

ta idia rotouse kai o @apostolos parapano alla KANENAS SAS den mporei na tou apanthsei oute afton oute emena:

Erwthma 3: Mexri tis 30 Dekembriou upotithetai to idiokthsiako (to metoxiko kalutera) einai kata kapoio tropo ston aera? Etsi den einai? Thewrthika dhladh o OPOIOSDHPOTE ma OPOIOSDHPOTE erxetai gia thn plaka tou kai leei, pare edw kuria sumbolaigrafos 6.2 million euros kai dwse mou ton PAOK. Etsi den einai? An kanw lathos diorthwste me. Ti ginetai an emfanistei o xontroulis me ayto to poso? Mh gelate, upothetikh erwthsh kanw. Ti ginetai an erthei opoios na nai kai xwsei ayta ta fragga. Kai kanei meta dikh tou dioikhsh kai poulhsei kai 2-3 paiktes? Thelw na pw dhladh gia auth thn periodo toulaxiston pws prostateuetai o sullogos?

kai KANENAS SAS den prokeitai na tou apanthsei giati poly apla megalos ari8mos synopadon mas exoun ma8ei NA LENE KAI NA GRAFOYN TA DIKA TOUS kai na MHN AKOUN-DIABAZOUN ti lene oi alloi.etsi omos douleia den ginetai kai laos pou den ma8ainei apo ta la8h tou einai katadikasmenos na ta kanazhsei.

8a sas edina kai to link(einai kamia 10ria selides piso) pou o goumenos grafei "ypo thn anablhtiki airesh oti..." . ma kai parapano pou to ebale-ousiastika-o @sabbath kai den to dosate kai poly shmasia.opote ti na leme?

mallon oxi ti na leme alla ti na kanoume:pame sto ghpedo , boh8ame afou MAS ASKOUN PSYXOLOGIKH BIA TOU XEIRISTOU KAI PIO APAIX8OUS EIDOUS an den pame(oti pio bromiko kai anandro alla to exoume ksanazhsei) kai APAITOUME "shmera" , an ginetai kai "xtes" na ginei h ORISTIKH metabibash.allios mexri tis 29/12 mporei o ka8enas na exei tis antirhseis tou kai KANENAS den 8a mporei na tou tis allaksei me epeixhrhmata(me epeixhrhmata omos e? oxi me ypo8etikes erothseis kai psyxologikh bia)

alla ti leo?KANENAS den 8a mporesei na apanthsei.KANENAS.
to poly poly na mas meinei o titlos ths "kinhths biblio8hkhs" 8)
(...)
09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2002 "ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ"
http://www.thisispaok.com/anakoinwseis/anak20020609.htm
(...)

Kiniti Binblio8iki eisai re pousti, mprabo !!!!   :book:
Se ayto pantos se paradexomai !!!!   :proskino:

Ksero ksero, off topic ......alla den yparxei sxetiko topic gi ayto to 8ema !!!

Y.G.kai prin pathso to koumpi "apostolh" egrapse o @apostolos.den 8a se apanthsei kaneis karntasi.KANEIS.

polaret

• Guest
polaret... epeidh fainesai na eisai eksypno paidi aporw giati bazeis se tetoia dilhmmata osous mpainoun edw mesa.ti eksyphreteis

Να σου πω φιλε τι εξυπηρετω μονο την αποψη μου η οποια ειναι οτι δεν πρεπει να εμπιστευομαστε ΠΟΤΕ οποιαδηποτε κινηση ειναι κινηση την οποια επιδιωκει  ο γουμενος οσο το παρελθον παραμενει στο μυαλο μας τοσο πιο πολυ βοηθαει να αποφευγουμε τα ιδια λαθη
Το θεμα ηταν καλοφτιαγμενο φτασε τον ΠΑΟΚ ενα μηνα πριν την υποτιθεμενη καταστροφη και θα  δεχτουν οτιδηποτε τους προτεινεις οχι ευθηνες οχι τιποτα και αφου δεν αντιδρουμε ετσι θα γινετε παντα καταλαβετε το και αν θελεις και κατι ακομα γιατι πιστευω οτι δεν θελει να φυγει απο τον ΠΑΟΚ σου παραθετω αυτο και πες μου τι καταλαβαινεις

Η από μέρους μου παράδοση του παρακατατεθέντος προσωρινού τίτλου να γίνει στο συγκεκριμένο πρόσωπο που αναφέρεται στη προηγούμενη (υπό 1) παράγραφο, εάν είναι ένας, ή σε πρόσωπο που με ειδικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο έχει την εντολή από όλους, όσοι κάλυψαν την ανωτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό
(5/%).

Φίλε polaret ... θα διορθώσω λίγο τα λεγόμενά σου ... "συγκεντρώθηκαν 14-15 άνθρωποι, κοινής αποδοχής των παρατάξεων του Α.Σ. οι οποίοι δεν ήταν παλιοί παράγοντες που μέχρι προχθές κράζαμε ... μαζί και εσύ, μερικοί απο αυτούς αναγνωρίσιμοι, άλλοι μή αναγνωρίσιμοι απο το ευρύ ΠΑΟΚτσήδικο κοινό, αποδεκτοί όμως απο όλες τις παρατάξεις του Α.Σ. με σκοπό να μεταβιβαστεί επάνω τους το σύνολο των μετοχών του π@ύστη και τίποτα παραπάνω. Δεν υπήρχε δήλωση ότι θα προσφέρουν οικονομικά, καθ'όσον η αδυναμία οικονομικής συνεισφοράς των περισσοτέρων ήταν και είναι γνωστή. Αντ'αυτού, μας στάλθηκε απο τον π@ύστη μιά λίστα, 11 άτομα της δικής του επιλογής, μερικοί απο αυτούς συμπεριλαμβάνονταν στην προηγούμενη λίστα των 14-15, οι οποίοι για όσους γνωρίζουν πρόσωπα, έχουν εμφανώς μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια απο τους 14-15 και έχουν ευθαρσώς δηλώσει ότι προτίθενται να βοηθήσουν οικονομικά, κάτι που δεν έκαναν οι 14-15. Στη λίστα των 11 του π@ύστη, συμπεριλήφθηκαν τόσο αμφιλεγόμενα ονόματα για τα οποία υπήρχε αμφισβήτηση, όπως ο Τρυφωνίδης και ο Μπιτσιάνης, όσο όμως και ιστορικά ονόματα και σημαίες του συλλόγου, όπως ο Βεζυρτζής και ο Οικονομίδης. Βέβαια, η λίστα που δόθηκε, ήταν λίστα για πρόσωπα που θα κατέχουν τις μετοχές και όχι γι'αυτούς που θα καταρτίσουν διοίκηση, καθ'όσον ο μόνος που νομιμοποιείται να καταρτίσει διοίκηση πρωτοδικείου είναι ο Α.Σ. που είναι και αυτός που συνέταξε τη λίστα των 14-15. Αν είχε το σθένος ο Α.Σ. μπορούσε να επιμένει να προτείνει όποιους 15 αυτός ήθελε για τα άτομα που θα συγκρότήσουν το Δ.Σ. αλλά δεν μπορούσε αυτό να γίνει επειδή το ρόστερ των 14-15 υστερούσε σε μέγεθος και αναγνωρισιμότητα και αποδοχή αυτού των 11, γι'αυτό το λόγο και τελικά ανέλαβαν πρωτοβουλία συγκρότησης διοίκησης οι 11 και για μιά ακόμα φορά η διοίκηση του Α.Σ. αποδείχθηκε πολύ μικρή να υποστηρίξει και να τρέξει τις εξελίξεις.
Φιλε poet ποιους ενοεις οτι ειπαν οτι θα συνεισφερουν με ονοματα.
Και εξηγησε μου καταρχην πιστευεις οτι ο ερασιτεχνης εχει το σθενος να κανει το παραμικρο μονος του?
Ποιος υποθετεται καθοριζει της εξελιξεις τωρα ο ερασυτεχνης?

chris

• Guest
epeidh dexthka kapoia PM gia to parapano mou post 8a analyso gia teleftaia fora me oso pio apla logia thn parapano mou apopsh:

o giannhs mou,o giannakhs mou perimenei apo tous 11 na kleisoun trypes,na feroun xorhgies kratikes KAI KYRIOS na sbhsoyn xreh...kai tis TELEFTAIES meres tou xronou protou ANAGASTEI na paradosei tis metoxes na emfanisei ton neo(DIKO TOY) ependyth.

KAI PALI OMOS TO PAIXNIDI DEN EINAI XAMENO.EINAI STA XERIA TON:
1)ton 11
2)tou kratous

EPIBALETAI na MHN proxorhsoun se diagrafh prosafksheon kai xreon PRIN ton genarh.opote me afton ton tropo kanenas ependyths (tou goumenou) den 8a plhsiaZei oso h omada einai xreomenh akoma.

molis ta xreh "broun" ton "idiokthth" tous(o opoios exei onoma kai epi8eto=giannhs goumenos) tote ORISTIKA den 8a exoume neous "ependytes typou goumenou" alla anti8eta oi PRAGMATIKOI ependytes 8a kanoun apistefth oura gia na analaboun ton PAOK

jmjyiannis

• Guest
Gia ton xrono paragrafis twn prosagksisewn, an bebaia ginei diakanonismos telika kai paragrafoun, simfonw kai egw kai to exw skeftei polles fores pos os tis 30 tou Dekemrbri einai akomi sto paixnidi enas ependitis marioneta tou Goumenou.Poli kalo tha einai na min iparksei TIPOTE mexri ekeini tin periodo kai na ginei koubenta me endexomeno ependiti MONO me tous 11 kai me tis metoxes sta xeria tous.

By the way, se auti tin periptosi to palikaraki Pagonis pou thelei na blepei korniza tis metoxes tou ti rolo tha baraei genika?

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
νομίζω οτι όλα έχουν αποφασισθεί και έχουν συμφωνηθεί
όσον αφορά το μέλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

η προσωρινή διοίκηση θα απαλλάξει την προηγούμενη,
για τη διαχειριστική χρήση του τρέχοντος έτους, στην
ΓΣ της ΠΑΕ στις 18/12/2006 ή όποτε γίνει αυτή,
με αντάλλαγμα την παραχώρηση των μετοχών στους
10 ή 11 ή όσους είναι τέλος πάντων, και ο Γούμενος
θα αποτελέσει παρελθόν.
Δεν θα υπάρξουν ούτε μαριονέτες, ούτε κουκλοθέατρα...

Η οικονομική παροχή από πλευράς Ορφανού προς την ΠΑΕ
μέσω κρατικών χορηγιών ή ρυθμίσεων ή παραγραφής
χρεών, στις αμέσως επόμενες μέρες, θα αποτελέσει και την
επιβεβαίωση της συμφωνίας
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό