Author Topic: (11.03.2006)Παραιτήση Παπαβραμίδη...Kassimaths ...(13.11.2006)Παραιτηση γουμενου - Διορισμος προσωρινής διοίκησης ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ κ.α.  (Read 10336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
re magkes entaxei as mhn trelainomaste allo.
ayto pou ekane o gou htan malakia den htan exypnada dioti den exei nohma na paradwsei tis metoxes h oxi. an vrethei anthrwpos na valei 6.2 ek evrw sthn omada aytos tha pairnage sto perithwrio outws h allws. proswpikh mou ektimhsh einai oti ta lefta arga h grhgora tha vrethoun.
prosoxh omws
na mhn einai apo ypo8hkeysh tou ghpedou
na mhn einai apo atoma styl kabanh
pistevw oti den 8a ginei tipota ws to kalokairi alla ws tote prepei
na systa8ei dioikhsh prwtodikeiou
na mazepsoume kapia fragka gia eggyhtikes klp
na sthrixoume thn omada me olous tous tropous
kai polla alla

ps1. o PAOK egine opws to kypriako

Poet

• Guest
Siga re paidia mhn einai o goumenos gata se tetoia 8emata.

Mono opoios exei kalo nomiko epiteleio kanei tetoia kolpakia kata surrohn kai eksakolou8hsein.
Kai ta kala nomika epiteleia ta exoun kapoioi alloi sthn A8hna kai ston peiraia kai sigoura oxi o goumenos.

O empaigmos snexizetai kanonikotata

pavlosk

Οι νομικοί αναλαμβάνουν τα διαδικαστικά και δίνουν συμβούλές. Την γενική κατεύθυνση την δίνει ο πελάτης. Ο Γούμενος είναι η γάτα ... όχι ο Κουμεντάκης!!!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ka8e metoxos anw tou 5% plhn erasitexnh exei eu8ynes gia ta pepragmena ths pae paok mia kai apotelei to board twn metoxwn. opws epishs kai ka8e atomo pou eixe dikaiwma ypografhs gia thn pae paok.

Poet

• Guest
να κανω μια ερωτηση.αν χρεοκοπησει η εταιρια και πεσουμε Γ η Δ εθνικη με τον γουμενο τι γινεται?μπαινει φυλακη η τι βγαζει λαδι?γιατι αν ισχυει το δευτερο πολυ φοβαμαι οτι ειναι ικανος για ολα αρκει να σωσει το τομαρι του.

Την βγάζει με αμυχές ... κοινώς γρατζουνιές. Μέσα δεν μπαίνει με τίποτα. Είναι σίγουρο ότι το παιχνίδι αυτό το παίζει και το παίζει πάρα πολύ καλά. Ξέρει να ελλίσεται, ξέρει επι αυτών των θεμάτων όσα ξέρουν όλοι οι φωστήρες του Α.Σ. μαζί και τους τρώει όλους μαζί άμα λάχει για πρωϊνό, επειδή τα φωστηρόπουλα είναι και εγωϊστές και αποσπασματικά ασχολούνται όλοι με όλα και δεν έχουν οργάνωση και δεν έχουν και ειδικούς συμβούλους ... ούτε έναν νομικό περιοπής ας πούμε ... εναν καθηγητή πανεπιστημίου ή έναν νομικό κωλοπετσωμένο. Είπα ... για breakfast τους έχει ό Γούμενος ... και να σου πώ και την εκτίμησή μου ... επειδή έχει πάθει ήδη ότι ήταν να πάθει και δεν περιμένει ούτε πολύ χειρότερα, ούτε και ιδιαίτερες απολαβές ... θα είναι πραγματικά δύσκολος αντίπαλος αν δεν σοβαρευτούν οι του ερασιτέχνη!!!!

Poet

• Guest
ka8e metoxos anw tou 5% plhn erasitexnh exei eu8ynes gia ta pepragmena ths pae paok mia kai apotelei to board twn metoxwn. opws epishs kai ka8e atomo pou eixe dikaiwma ypografhs gia thn pae paok.

Πάλι τα ίδια ρε θα λέμε; Είπαμε ... κανένας μέτοχος, όσο ποσοστό και να έχει ... ακόμα και το υπόλοιπο 90% να έχει ... δεν έχει ευθύνη επειδή κατέχει τις μετοχές. Ευθύνη έχουν αυτοί που ασκούν την διοίκηση, όσοι είναι στο Δ.Σ σαν μέλη ευθύνονται μόνο για όσες αποφάσεις ζημίωσαν την εταιρεία και ψηφίστηκαν απο αυτούς ... ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων σύμβουλος ευθύνονται!!!

jmjyiannis

• Guest
De ksero posoi eixan mexri tis 11 to bradi apories gia to telika ti egine simera to proi, alla opoios eide stin ET3 trapezanidi tha katalabe arketa.
Proton eixe ksekinisei me to lathos na ferei sto panel ton Aslanidi (ouden sxolio gia tis poses malakeies petakse, tsampa xamenos tileoptikos xronos).
O apostolidis pou itan gia ta nomika, auta pou akougontai sto forum apo to mesimeri na epibebaiose kai kati parapano. De mas eftane pos auto den einai oute katadianeia paraitisi kai metabibasi, pos afinei anoixtotato to endexomeno analipsis twn metoxwn pali apo ton idio kai koubentas MONO gia to pososto tou goumenou (38%) alla oti....
mesa se 11 meres tha prepei.....
1) Na exei ginei katathesi gia tin auksisi tou metoxikou kefalaiou apo ton ependiti/es
2) na exei perasi apo ti geniki sineleusi i auksisi,
3)na eggrithei apo to DS
4) na egkrithei apo tis poses ipiresies kai ipourgeia ksero go xreiazontai

kai tote, oi metoxes tha dothoun (oxi metabibastoun kata kiriotita i pros xrisi) apo ton simbolaiografo ston antistoixo ependiti.

ante, na zisoume na ton thimomaste.

Photis

• Guest
Ap 'oti vlepo...pame apo to kako sto xeirotero kai gia ola ftaiei o erasitexnis.....o katsaris koimatai omos!!!!A..re dolofonies pou 8eloume kai 17 Noevri!!!! :'(

Scorpion4

• Guest

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
« Last Edit: November 21, 2006, 01:33:03 by Scorpion4 »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsag

• Αλλαγή
Μας έχουν τρελάνει ρε τα πουτανοσπέρματα. Μήπως έπρεπε από χθες να πάμε μια βόλτα προς Ωραιόκαστρο? Μήπως να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε για μια μαζική κάθοδο στη χαβούζα? Χωρίς βία επανάσταση δε γίνεται. Και από ό,τι φαίνεται δε μας δίνουν άλλη επιλογή.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΤΕΡΜΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΕΡΜΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
ΚΑΤΑΒΕΙΤΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......

*Σήμερα στους ΦΑΚΕΛΟΥΣ του Παπαχελά έχει θέμα για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.    ΟΛΟΙ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ
« Last Edit: November 21, 2006, 11:35:20 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
egw lew na afisoume ta "tha"..... tha tous gamisoume, tha doun stis ekloges, tha katevoume athina tha tha tha...
den exoume xrono gia "tha"... Mas doulevoune psilogazi kai auto to xeroun kai oi petres.
Eimai tis gnomis pws oi syndesmoi prepei na atidrasoun kapaki me mia anakoinwsi me to ti kanoume TWRA. Oloi enomenoi san grothia.

DEN YPARXEI ALLOS XRONOS GIA XASIMO.
PREPEI NA ANTIDRASOUME DRASTIKA KAI GRIGORA.
O PAOK AVRIO METHAVRIO PETHENEI KAI PREPEI NA TO SYNIDITOPOIHSOUME OLOI
(...akoma ki an oloi mesa mas xeroume pws sto telos tha mas klasoune mia mantra @@)

Offline univ

• Αποστολή
  • **
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=71272

Αποκάλυψη για τον μεγαλομέτοχο στον ΠΑΟΚ

Είναι λίγο πολύ γνωστό ότι ο Γιάννης Γούμενος κάθε φορά που βρίσκεται στην Αθήνα επισκέπτεται το γραφείο του προέδρου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ασφαλιστικής κ. Λευθέρη Γονή. Το τελευταίο διάστημα οι επισκέψεις ήταν πολύωρες και πιεστικές όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το κείμενο που παραθέτουμε σήμερα αποτελεί δελτίο τύπου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ και ίσως δίνει την απάντηση στην ερώτηση τι περιμένει ο Γούμενος και δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Όπως θα διαπιστώσετε ένα τεράστιο κεφάλαιο θα εισρεύσει τις επόμενες ημέρες στα ταμεία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ. Με δεδομένο ότι ο κ. Γονής έχει πάντα τη διάθεση - ίσως και μέρος των μετοχών του ΠΑΟΚ - να προσφέρει βοήθεια στον κ. Γούμενο δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να ενισχύσει οικονομικά τον Γούμενο και τον ΠΑΟΚ για να λυθούν προσωρινά κάποια προβλήματα που θα δημιουργήσουν - πρόσκαιρα - ηρεμία και θα δώσουν το δικαίωμα στον μεγαλομέτοχο να διατηρηθεί για λίγο ακόμα στη θέση του. Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν χθες καλά πληροφορημένες πηγές. Το πόσο δίκιο έχουν θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε προσεκτικά το δελτίο τύπου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας... «Ο όμιλος Citadel βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει υπογράψει συμφωνία για επένδυση ύψους 100.000.000 (εκατό εκατομμυρίων ευρώ) με τις ασφαλιστικές εταιρίες ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΑΕ και LE MONDE A.E.

Ύστερα από σχολαστική και διεξοδική μελέτη της Ελληνικής Αγοράς η CITADEL επέλεξε την ΕΓΝΑΤΙΑ ως στρατηγικό της εταίρο στα πλαίσια εφαρμογής του επενδυτικού της προγράμματος στην Ελλάδας καθώς και στις υπόλοιπες χώρες που ανήκουν στην Οικονομική Ζώνη των Βαλκανίων και των παρευξείνεων χωρών.

Απώτερος σκοπός η μετεξέλιξη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ σε Διεθνή Εταιρία Οικονομικών Υπηρεσιών μέσω της οποίας θα παρέχονται προϊόντα Οικονομικών Υπηρεσιών της CITADEL όσο και Επενδυτικά Κεφάλαια της CITADEL για έργα υποδομής.

Η δυναμική διοίκηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ιδιαιτέρως του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ελευθερίου Γονή, απετέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή της εταιρίας ως περιφερειακού εταίρου της.

Ο όμιλος CITADEL και η US REALITY έχουν δεσμεύσει 5.000.000.000 (5 δις. δολάρια) για επένδυση σε επιλεγμένα και εξειδικευμένα έργα υποδομής στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος CITADEL δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε ποικίλους τομείς όπως: Πετρελαίου και Αερίου, Κατασκευής Υποδομών και Αγωγών, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης Μέσων Υψηλής Τεχνολογίας στον τομέα Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας και τον Ιατρικό τομέα.

Ο Όμιλος CITADEL απασχολεί περισσότερους από 160.000 εργαζόμενους και υποστηρίζει τις δραστηριότητές του σε ένα δίκτυο 26 χωρών».

Οι σκέψεις του Παγώνη και η κόντρα με Γούμενο

Επιεικώς κακές μπορούνε να χαρακτηρισθούν οι σχέσεις του Γιάννη Γούμενου με τον Βασίλη Παγώνη. Ο έτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - και πρώην συνεταίρος του Γούμενου - ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την κατάθεση των μετοχών του Γούμενο σε συμβολαιογράφο. Στις μετοχές που κατατέθηκαν - σε μια άνευ ουσίας κίνηση - δε συμπεριλαμβάνονται οι μετοχές του Βασίλη Παγώνη. Ο επιχειρηματίες χθες βρισκόταν στην Αθήνα και σε επικοινωνία που είχε με το "Μ" τόνισε τα εξής... «Ο Γούμενος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ λέμε Βασίλης Παγώνης και όχι Γούμενος. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω μέτοχος. Δανειστής ήθελα να μείνω. Δεν ήθελα επίσης να παίξω το ρόλο του Κόκκαλη ή του Βαρδινογιάννη. Αυτά είπα και στην Ε. Ε. Α. όταν με κάλεσαν. Τους ζήτησα να μην ενοχλήσουν ξανά διότι δεν έχω καμία σχέση. Εγώ θα αποφασίσω μόνος μου τι και πως θα το κάνω με τις μετοχές μου. Στη ζωή ποτέ δεν τόλμησε άνθρωπος να με παραγκωνίσει. Δεν είχα πρόθεση να γίνω πρόεδρος. Το έκανα για να εξυπηρετήσω τον Γούμενο στο διάστημα που δε μπορούσε είναι πρόεδρος. Δεν έχω διαχειριστεί ούτε ένα ευρώ του ΠΑΟΚ. Έβαλα ένα σκασμό λεφτά αλλά δεν έχω πάρει τίποτε πίσω. Η ενασχόληση μου με τον ΠΑΟΚ μου κόστισε ακριβά και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να καλύψω τη ζημιά που έχω υποστεί. Είμαι μακριά από την ομάδα. Χαίρομαι για τις επιτυχίες και εύχομαι έτσι να συνεχιστεί η κατάσταση. Μίλησα με τον κ. Κατσαρή σήμερα - χθες - και συμφωνήσαμε να βρεθούμε στην Θεσσαλονίκη μόλις επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνω ότι είναι συμφέρον για τον ΠΑΟ. Δεν έχω αντίρρηση να παραδώσω τις μετοχές μου ή να κάνω μια άλλη πράξη. Κανείς δε μου ζήτησε να παραδώσω τις μετοχές μου».
21/11/2006 11:36:50
Metrosport

Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline univ

• Αποστολή
  • **
πλεον τα δανεικα του χοντρου απο αθηνα θα εχουν ονομα και επιθετο...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Auti tin stigmi o AS kinite se dio metopa

1) Dinei ston koumentaki OLA ta stoixeia ton 15 neon metoxon gia na tis dosei o goumenos afou pleon den tha exei kanena allothi

2) Prospathei na pisei ton eos tora thetiko Pagoni na dosei tis dikes tou metoxes opote, 38 + 10 tou AS + 13 mikrometoxon kanei autos dioikisi k o goumenos paragonizete

Simera meta apo auta ta dio ksana girise mia axtida aisiodoksias...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

gate4

• Guest
gnwstos filos kai melos tou olumpiakou o kurios gonis. ta daneika panta eixan onomatepwnumo file univ. kai panta eixan sxesi me an8rwpous pou eixan sxesi me ton olumpiako. 

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
auto pou eipes DarkLord ama tis dosei o pagonis tote na tis valei ston kolo tou o goumenos ekei einai to thema ante re pagoni fersou san antras k dostes na telionoume

Offline univ

• Αποστολή
  • **
πιστευω οτι θα γινει η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου απο επενδυτη-γουμενου παρεα. τωρα ο καμπανης θα ειναι, κανενας καινουριος θα ειναι , δεν ξερω. Αν βρει λεφτα ο χοντρος και απο την στιγμη που ολοι ξερουμε ποσο πολυ θελει να μεινει, θα αφησει παλι την οικογενεια του ΠΑΟΚ  να κανει τις ρυθμισεις για τις προσαυξησεις και μετα θα σκασει μυτη με γεματη την τσεπη θα πληρωσει στους παικτες τα οφειλομενα , θα κανει οσες  μεταγραφες χρειαζεται η ομαδα μεχρι τις 3 ιανουαριου οπως κανει καθε χρονο πλεον(η μαλακια ειναι οτι δεν θα παιζει φετος ο αλιουτα, κριμα.....) και θα κανει υπομνονη μεχρι να βγουμε ουεφα να πεισει καποιους απο εμας οτι πλεον δεν τον βοηθαει μονο ο μυτιληναιος αλλα και εκπροσωπος της Εγνατιας ασφαλιστικης ο Γονης και να μαλωνουμε παλι στην εξεδρα για τον αν ο προεδρος ειναι λαμογιο η οχι.
απαισιοδοξα αλλα δυστυχως πιθανα σεναρια...

Bayern4

• Guest
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

xaxaxa
θα τους κλασετε τα @@
οτι κανετε 30χρονια τωρα!