deite to shmerino exwfyllo ths athlitikhs pou oso kolofyllada kai an einai merikes fores leei kai thn alitheia
mhn enthousiazeste toso eukola magkes kai emena den tha mou kanei ekplhxh an ta xristuggena dw ton fernantez sto aekaki h ston gauro.makari na einai alliws ta pragmata kai mesw auths ths dioikhshs na vrethei enas allos ependyths apla mhn enthousiazeste.giati magkes sthn teliki pali poios tha plhrwsei?autoi pou kanoun thn tzampa diafimish h o kosmos opws panta?
ma ektos apo thn tzampa diafhmish pou 8a kanoun osoi einai sth dioikousa(trantaxto paradeigma o mamidakhs) FYSIKA kai pali emeis 8a plhrosoume(blepe parakato quote sto opoio epishmainetai oti meta to MH avriano sold out oi "mhxanismoi typseon kai psyxologikis bias" 8a drasoun:
16/09/2005 - Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ - Metalurh 1-1 | ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΩΝ-ΓΟΥ
PHGH => http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=332
Αγαπητά μας κορόιδα, φίλοι και οπαδοί του ΠΑΟΚ. eimastan,eimaste kai 8a eimaste koroida.exeis kana problhma me afto goumene?ante mhn arxiso kai bgaino sta radia kai sto internet kai ksereis ti 8a sou klaso e?
kai na plhrosoume kai kala 8a kanoume ALLA OXI NA EIMASTE PA-LI TA KOROIDA.giati POLY APLA an -prota me to kalo- bre8oun ta xrhmata ths egyitikis...bre8oun ta xrhmata gia tis amesotates ypoxreoseis ths omadas...arxisei PALIIII na psilorolarei h omada(opos to kalokairi) ETSI OPOS EINAI TO KA8ESTOS THS METABIBASHS TON METOXON apo ton gumeno stous 11...panefkola ma poly PANEFKOLA mporei o gumenos na ferei kapoion pou 8a ton "baftisei" ependyth...kai etsi na einai PALI aftos sto koumanto(eite mprosta eite apo to paraskhnio) me lymena pali ta problhmata OPOS kai to kalokairi
GIATI POLY APLA h parakato epishmansh afto shmainei ekei pou leei "...με την αίρεση ότι μέχρι..."
Μάλιστα ο Σταύρος Κουμεντάκης ενημέρωσε τον Βεζυρτζή ότι έχει έτοιμο το συμφωνητικό που προβλέπει ότι τα δέκα φυσικά πρόσωπα θα γίνουν κάτοχοι των μετοχών στις 30 Δεκεμβρίου με την αίρεση ότι μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου δεν θα βρεθεί επιχειρηματίας που θα καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να γίνει μεγαλομέτοχος.
kerdise allon ena mhna o goumenos.dhladh toso dyskolo einai na to katalabei o opoiosdhpote?KERDISE allo ena mhna DEN EFYGE.
ta idia rotouse kai o @apostolos parapano alla KANENAS SAS den mporei na tou apanthsei oute afton oute emena:
Erwthma 3: Mexri tis 30 Dekembriou upotithetai to idiokthsiako (to metoxiko kalutera) einai kata kapoio tropo ston aera? Etsi den einai? Thewrthika dhladh o OPOIOSDHPOTE ma OPOIOSDHPOTE erxetai gia thn plaka tou kai leei, pare edw kuria sumbolaigrafos 6.2 million euros kai dwse mou ton PAOK. Etsi den einai? An kanw lathos diorthwste me. Ti ginetai an emfanistei o xontroulis me ayto to poso? Mh gelate, upothetikh erwthsh kanw. Ti ginetai an erthei opoios na nai kai xwsei ayta ta fragga. Kai kanei meta dikh tou dioikhsh kai poulhsei kai 2-3 paiktes? Thelw na pw dhladh gia auth thn periodo toulaxiston pws prostateuetai o sullogos?
kai KANENAS SAS den prokeitai na tou apanthsei giati poly apla megalos ari8mos synopadon mas exoun ma8ei NA LENE KAI NA GRAFOYN TA DIKA TOUS kai na MHN AKOUN-DIABAZOUN ti lene oi alloi.etsi omos douleia den ginetai kai laos pou den ma8ainei apo ta la8h tou einai katadikasmenos na ta kanazhsei.
8a sas edina kai to link(einai kamia 10ria selides piso) pou o goumenos grafei "ypo thn anablhtiki airesh oti..." . ma kai parapano pou to ebale-ousiastika-o @sabbath kai den to dosate kai poly shmasia.opote ti na leme?
mallon oxi ti na leme alla ti na kanoume:pame sto ghpedo , boh8ame afou MAS ASKOUN PSYXOLOGIKH BIA TOU XEIRISTOU KAI PIO APAIX8OUS EIDOUS an den pame(oti pio bromiko kai anandro alla to exoume ksanazhsei) kai APAITOUME "shmera" , an ginetai kai "xtes" na ginei h ORISTIKH metabibash.allios mexri tis 29/12 mporei o ka8enas na exei tis antirhseis tou kai KANENAS den 8a mporei na tou tis allaksei me epeixhrhmata(me epeixhrhmata omos e? oxi me ypo8etikes erothseis kai psyxologikh bia)
alla ti leo?KANENAS den 8a mporesei na apanthsei.KANENAS.
to poly poly na mas meinei o titlos ths "kinhths biblio8hkhs" 
(...)
09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2002 "ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ"
http://www.thisispaok.com/anakoinwseis/anak20020609.htm
(...)
Kiniti Binblio8iki eisai re pousti, mprabo !!!! 
Se ayto pantos se paradexomai !!!! 
Ksero ksero, off topic ......alla den yparxei sxetiko topic gi ayto to 8ema !!!
Y.G.kai prin pathso to koumpi "apostolh" egrapse o @apostolos.den 8a se apanthsei kaneis karntasi.KANEIS.
Ela re Chris kai eixa arxisei na anhsyxw mhpws to keimeno mou htan aorato. Empaina na dw kamia apanthsh h estw kamia apopsh gia to ti mporei na sumbainei, ma tipota. Parola ayta sunexizw na epimenw gia sthriksh sthn omada, outws h allws dikia mas upothesh htan o PAOK mia zwh, emeis 8a ka8arizoume thn mpougada panta kai maggia mas.
Yparxei kai allh mia ewthsh vevaia...H erwthsh 5: Ante kai hrthe h 31h Dekembriou, kai ante mexri tote na upothesoume oti oi metoxes paramenoun sto grafeio ths sumbolaiografou, upotithetai oti o afratos filos mas tha tis dwsei ekeinh th mera stous 11. Etsi den uposxethhke? Ma uparxei kati pou na ton upoxrewnei na to kanei auto? TIPOTA APOLUTWS nomizw.....
Opws kai to kalokairi etsi kai twra mporei kallista na vgei kai na pei kurioi den mou kanete, eiste mapa, anaksioi kai sto katw katw dikes mou einai oi metoxes o,ti thelw tis kanw, kaneis den me upoxrewnei na tis dwsw pouthena. Ma xontrouli eixes pei oti..... Eipa-kseipa!! To xarti pou ekana sth sumbolaiografo to leei ka8ara, an den vrethei anthrwpos mexri tis 31 Dec na ta xwsei, o metoxes epistrefoun panhgyrika se emena. Apo ekei kai pera an thelw EGW tis dinw....Kai apofasisa oti den thelw. Nomika mporei kaneis na tou kanei tipota? Fovamai pws oxi.
Kai se ti katastash tha eimaste tote? Katharismenh arketh vrwmia, o dromos anoiktos kai ta skulia demena gia th sunexeia tou thearestou ergou.....
+ Plhrhs apaksiwsh twn anthrwpwn pou mphkan mprosta. Kamena xartia dhladh kai o Vezurtzhs kai o Koulis kai oloi....
Egw de lew oti tha ginei etsi. Alla den mporei na ginei? Rwtaw uparxei kapoia asfalistikh dikleida oti to parapanw senario den einai efikto?
An nai parakalw opoion gnwrizei kati na mas to pei kai emas edw, na hremhsoume. Giati pragmatika den mporw na katalavw pws etsi ksafnika o keftedakos apofasise na ta egkataleipsei ola kai na aposurthei, dhladh den uparxei kamia logikh panw se ayto. Kai tha symfwnhsw me ton Poet sto ekshs. Einai polu eksupnos o xontros telika. Ma para polu eksupnos kai opoios de thelei na to dei ayto, h estw na to paradextei einai ektos topou kai xronou. Ola osa exei kanei thn teleutaio kairo einai melethmena ponto ponto. Tipota den exei ginei sthn tyxh. Kai eimaste oloi edw twra kai perimenoume sthn ousia th dikh tou kinhsh, to ti tha kanei autos. Ola apo auton eksartwntai dustuxws.
Makari na einai aplws mia fovia mou kai tipota perissotero.....