Author Topic: (11.03.2006)Παραιτήση Παπαβραμίδη...Kassimaths ...(13.11.2006)Παραιτηση γουμενου - Διορισμος προσωρινής διοίκησης ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ κ.α.  (Read 10129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
homo isxiei auto. alla min kaneis sineirmous re man ti kako mporei na prokaleisei kapoios pou exei to 3.45 % ton metoxon? Distixos oloi mas exoume kaei ston xilo k fisame k to giaourti alla kapoia stigmi prepei na figei auto giati tha ginoume sinonimo tis kaxipopsias k tis mizerias. ego epifylakseis auti tin stigmi gia tous 11 den exo. h moni anisixia einai opos proeipe kapoio to 3hmero 29/12 me 1/1 sigoura tha einai apisteuta simantikes oi ekselikseis ekeini tin mera
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Nai, apo mono toy to 3,5 % den kanei tipota.
Kai ego exo epifylakseis gia kapoioys, alla oxi gia to synolo ton 11.Kai yparxoyn merikoi toys opoioys 8eoroyme EGYHHSH ths kinhshs.
Ama fame papa apo aytoys poy 8eoroyme PAOKtshdes kai ADIAF8OROYS, e tote ti na po, 8a einai h oristikh mas katadikh.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Poet

• Guest
Ο γούμενος πρότεινε μερικούς ανθρώπους να αναλάβουν την διοίκιση του ΠΑΟΚ. Κάποιοι ήταν στο ΔΣ μπατατούση άλλοι ήταν στο ΔΣ γούμενου, κάποιοι έχουν δώσει πολλά, άλλοι έχουν δώσει λιγότερα γενικά είναι γνωστά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι δέχτηκαν να μπουν στα σκατά, σε μια περιόδο που ο ΠΑΟΚ βουλιάζει. Παρόλα αυτά υπάρχουν σήμερα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που επηρεασμένοι και απο παπαριές δημοσιογράφων κράζουν επειδή τους πρότεινε ο γούμενος. Για χαλαρώστε ρε παλικάρια λίγο. Τι σημαίνει τους πρότεινε ο γούμενος; Δηλαδή υπάρχει παοκτσής που να μπορεί να σταθεί δίπλα στον βεζυρτζή και να του πει νικόλα δεν είσαι παοκτσής, αλλά λαμόγιο και να μην πέσει φωτιά να τον κάψει; Τα ίδια και για τον οικονομίδη. Υπάρχει κάποιος απο εμάς που να πει κάτι για τον κούδα; Είναι δυνατόν να μιλάμε για τον μπιτσιάνη όταν έχει σπρώξει χιλάδες ευρώ; Όσο για τον Μαμιδάκη διαβάζω παραπάνω οτι το κράζουμε γιατί δεν μας χάρισε χρήμα, και γιατί ζητάει διαφήμιση στην φανέλα, λες και τόσο καιρό που δεν υπήρχε μαμιδάκης σφαζόταν οι εταιρείες ποια θα πρωτομπει στην φανέλα και τώρα μας χαλάει. Τους πρότεινε ο γούμενος. Ε και; Κάποιους έπρεπε να προτείνει, ποιους περιμένατε εσείς; Τον azazel ton poet kai ton chris; Γνωστούς παοκτσήδες έπρεπε να προτείνει και αυτό έκανε. Όλοι αυτοί φυσικά έχουν κάνει λάθη, μεγάλα και μικρά, αλλά είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν και βασικά είναι και οι μόνοι που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν. Το οτι ο γούμενος είναι μαλάκας δεν σημαίνει οτι όποια απόφαση παίρνει είναι εκ του πονηρού, ή οτι δεν είναι σωστή.   Και ο μεταξάς ίδρυσε το ΙΚΑ, πρέπει να το καταργήσουμε επειδή ο μεταξάς ήταν δικτάτορας; Όποιος πραγματικά θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τώρα, αλλά δεν μπορεί να τον αγοράσει και να καλύψει τα χρέη, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πάει στο γήπεδο και όχι να κράζει στα ραδιόφωνα και στο ιντερνετ

azazel, αυτό κατάλαβες; Δεν γκρινιάζω για το πρόσωπο. Γκρινιάζω επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο, με συγκεκριμένο τρόπο κινήθηκε σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις, και αντί τα ραδιόφωνα να παρουσιάσουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, παρουσιάζουν μιά εντελώς διαφορετική εικόνα αβαντάροντάς τον στην ουσία.

Πρόσεξε ... παίζεται ένα παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και στα ραδιόφωνα ... το παιχνίδι της εικόνας. Τί θα δείξουμε δηλαδή, και πώς θα το παρουσιάσουμε ώστε να φανεί το όνομά μας και να δείξουμε ότι παράγουμε έργο. Θα σου μιλήσω εντελώς συγκεκριμένα με άλλο παράδειγμα για να καταλάβεις ...

Το καλοκαίρι, πριν να γίνει η επιτροπή σωτηρίας, ο Γούμενος ήταν εξαφανισμένος, αντιμετωπίζαμε το πρόβλημα με την αύξηση κεφαλαίου και το ενδεχόμενο να πέσουμε στην Δ' Εθνική. Η δουλειά μου εμένα μέχρι πριν απο 3 χρόνια και για μιά 20 ετια πιό μπροστά ήταν να είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων και έχω μανατζάρει απο ένα ψιλικατζίδικο μέχρι μεγάλες βιομηχανίες, σούπερ μάρκετ, εμπορικές επιχειρήσεις. Κατεβάζω λοιπόν απο το internet τον αθλητικό νόμο του Βενιζέλου του 1999. Τον διαβάζω, διαβάζω ότι όντως υπάρχει το ενδεχόμενο της Δ' σε περίπτωση που δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αύξηση κεφαλαίου. Έχω αρχίσει να ανησυχώ, επειδή και ο Γούμενος είναι εξαφανισμένος ... λέω ... ρε μπάς και κανείς μ@λάκας δεν κάνει τις ενέργειες που πρέπει και αντιμετωπίσουμε πρόβλημα; Παίρνω τηλέφωνο στην Διεύθυνση Εμπορίου που είναι υπεύθυνη για τις Ανώνυμες Εταιρείες και τις αδειοδοτήσεις τους. Μιλάω με τον κατάλληλο υπάλληλο που με παραπέμπει στο Υπουργείο Ανάπτυξης στην Αθήνα επειδή οι αθλητικές ανώνυμες εταιρείες έχουν ιδιαίτερο καθεστώς και ο φάκελλός τους τηρείται σε ειδικό τμήμα στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο Αθήνα ... εξηγώ τί και πώς .... κάθε υπάλληλος έχει χρεωμένη και μία ΠΑΕ ... και μιλάω με την κυρία που έχει χρεωμένο τον ΠΑΟΚ ... ονόματα αν θέλετε, μόνο με PM. Της εξηγώ τί και πώς, και μου δίνει πλήρη αναφορά, μου έκανε εντύπωση η εξυπηρετικότητά της, για τα πάντα ... πότε αποφασίστηκε η αύξηση κεφαλαίου, πότε υπέβαλε η ΠΑΕ έγγραφο για παράταση ... πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν ... πότε υπέβαλε η ΠΑΕ πρακτικό Δ.Σ. για την πιστοποίηση καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου ... τα πάντα. Απο όσα μου είπε, κατάλαβα ότι η διοίκηση Γούμενου, αν και φαινομενικά ήταν απούσα απο την ΠΑΕ, στην πράξη είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλισή της. ΔΕΝ ΑΒΑΝΤΑΡΩ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ .... απλά λέω πώς ακριβώς είναι τα πράγματα. Το μόνο που δεν είχε γίνει, ήταν να μιλήσει με κάποιον για να δρομολογηθεί η νέα διαδικασία ώστε να μην υπάρχει θέμα ενεργοποίησης του αρθ.41 και αφαιρεθεί η άδεια απο τον ΠΑΟΚ. Την εξήγησα ότι ήταν στα σκαριά μιά επιτροπή σωτηρίας, και της ζήτησα προσωπικά μιά παράταση ... φραστική, ώστε να της αποστείλλουμε επιστολή όταν θα συσταθεί η επιτροπή σωτηρίας για να μπούμε στην καινούργια διαδικασία ... δέχθηκε μετά απο συννενόηση με τον προϊστάμενό της ... και μας έδωσε παράταση για 20 μέρες ... πιό μπροστά είχε δώσει παράταση βάσει εγγράφου του Γούμενου μέχρι τις 19 Ιουνίου ... απο τον προϊστάμενό της είχε εντολή να αφήσει ένα 20ήμερο λάσκα, μέχρι τις 9 Ιουλίου ... με την παρέμβασή μου έδωσε μέχρι 29 Ιουλίου.

Όταν έγινε η επιτροπή σωτηρίας, για το θέμα αυτό λέγονταν διάφορες μπούρδες στα ράδια ... εγώ ήξερα ότι είχαμε χρόνο και δεν υπήρχε θέμα να πέσουμε στην Δ' εφ'όσον θα αποφασίζαμε νέα αύξηση κεφαλαίου. Μέσα σε αυτά που είχε να κάνει η επιτροπή σωτηρίας, ήταν να ασχοληθεί με αυτό το θέμα ... Όρισε 2 άτομα, τον Κώστα τον Ορφανό και τον Κούλη τον Αποστολίδη. Ούτε λίγο ούτε πολύ ... αυτό που παρουσιάστηκε απο τα ράδια, ήταν ότι με πολιτική παρέμβαση ... βλέπε Γιώργος Ορφανός .... βοηθήθηκε ο ΠΑΟΚ ... και εξ'αιτίας των γνωριμιών και των κονέ του υφυπουργού!!!

Γιατί το έγραψα αυτό το κατεβατό ... όχι για να διεκδικήσω τίποτα, για μένα ήταν τρία τηλέφωνα όλο αυτό και το έκανα απο την κάψα μου. Δες όμως τα 3 τηλέφωνα, πόσο πήγαν κάποιοι να τα εξαγοράσουν σε υστεροφημία!!!! Το αστείο ήταν ότι όταν ο Κώστας Ορφανός μίλησε με την ίδια υπάλληλο, αυτή του είπε ότι μίλησε με κάποιον έτσι και έτσι ... και έστειλε ο Κώστας το μήνυμά του ... πείτε του να μην ανακατεύεται με αυτά ... εμείς γι'αυτό είμαστε εδώ!!!! Έτσι μου μεταφέρθηκαν τα λόγια του!!! Υπονοόντας ότι αν δεν μεγαλοποιήσουμε και λίγο τα πράγματα ... εεε θα το κλείσουμε το μαγαζί!!!! Τον Γιωργάκη ποιός τον έβγαλε; Οι Συκιές ή ο ΠΑΟΚ;;;;

Αυτό λοιπόν, και επανέρχομαι εκεί που ξεκίνησα ... το πρόβλημά μου δεν είναι ο Μαμιδάκης, για τον οποίο είπα και στο μήνυμά μου, χαίρομαι που βοηθάει τον ΠΑΟΚ ... τόσο μπορεί ... τόσο βοηθάει ... αποδεκτό και σεβαστό. Το θέμα είναι αυτή η βοήθεια να μην αλλοιώνεται πολλαπλασιάζεται σε άλλους διαιρείται για άλλους ... αφαιρείται για κάποιους άλλους!!!

Poet

• Guest
Symfono me ton azazel sthn kentrikh idea.
Pantos sto radio (extrasport nomizo) akoysa kai to ekshs to opoio me ksenerose kai metadido me epifylaksh: o Oikonomidhs skeftetai na mhn parei to posotso metoxon poy toy analogei. To pososto toy na agorastei apo ton ....     ......  Panteliadh.
Katalavainete syneirmoys poy ekana...

Den ksero an einai vasimh h plhroforia, pantos etsi metado8hke.

Λοιπόν ... άκου την άποψή μου για τον Παντελιάδη ... Το καλοκαίρι άκουσα ότι έβριζε τον Γούμενο ... τον π@ύστη ... που μας έμπλεξε ... και μας κυνηγάει η εφορία ... κλπ. κλπ.

Ο Παντελιάδης είναι ένας απο αυτούς των οποίων οι λογαριασμοί, προσωπικοί λογαριασμοί καταθέσεων είναι δεσμευμένοι εξ'αιτίας των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έχει κατασχέσεις σε προσωπικά του ακίνητα, για χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσο διάστημα έλλειπε ο Γούμενος, ο Παντελιάδης είχε πεί ... τον π@ύστη θα τον γ@μήσω ... ελάτε να σας υπογράφω ότι θέλετε. Αν δεν ήταν ο Παντελιάδης, δεν επρόκειτο να προχωρήσει τίποτα στην ΠΑΕ, γιατί ο Παντελιάδης είχε δικαίωμα υπογραφής.

Ο μόνος απο την ΠΑΕ που ήταν στη Γ.Σ. στις 29 Ιουλίου ήταν ο Παντελιάδης.

Ο μόνος που ήρθε στο μνημόσυνο στα τέμπη ... ήταν ο Παντελιάδης.

Ενώ λοιπόν υπήρχε η αίσθηση σε όλους και σε εμένα ότι ο Παντελιάδης ήταν το δεξί χέρι του Γούμενου, ξαφνικά με όλα αυτά που σας είπα παραπάνω, άρχισα να το συμπαθώ το ανθρωπάκι. Για την ακρίβεια, στα τέμπη τον λυπήθηκα ... λέω τρέχει ο κακομοίρης μόνος του ... εξυπηρετήσεις μας κάνει ... τα ακίνητά του έχουν κατασχέσεις απο την εφορία ... οι λογαριασμοί στις τράπεζες μπλοκαρισμένοι ... και ο κόσμος του σέρνει και ένα σωρό!!!!

Προχθές στην Ξάνθη ... ο μόνος που ήταν απο την ΠΑΕ ήταν ο Παντελιάδης. Σημειώστε ότι προχθές ήδη γνωρίζαμε ότι 11 άτομα, απόντος του Παντελιάδη, θα έπαιρναν τις μετοχές ως μεσεγγυητές. Δηλαδή, θα μπορούσε ο Παντελιάδης να ήταν πικραμένος ... να μην πάει ρε παιδί μου στην Ξάνθη ... να πει ... δε γ@μιέται ... άστο ... Παρ'όλα αυτά λοιπόν ήταν εκεί ... στα επίσημα της Ξάνθης και γύρω του καμμιά 5, 6 άτομα. Οι 3 πρέπει να ήταν απλά οπαδοί οι άλλοι πρέπει να ήταν μπράβοι. Εγώ καθόμουν πρώτη σειρά στα επίσημα της Ξάνθης, δίπλα στη φυσούνα. Μόλις ο Κασναφέρης διακόπτει το παιχνίδι ... να σας πώ την αλήθεια, εγώ εκείνη τη στιγμή μέσα μου έλεγα ... τί μ@λάκες είναι αυτοί ρε που βρίζουν το Κασναφέρη ... βλέπω λοιπόν ένα μπούγιο .... μπροστά ο Παντελιάδης ... ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ... μόνο που δεν σάλταρε το κάγκελο ... ανοίγει την πόρτα, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πώς;;;; Άκουσον ... άκουσον!!!! Ο Κασναφέρης μπροστά στα 8 μέτρα .... και ο Παντελιάδης ... ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ!!!! ΠΩΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ ΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ!!!! Έχω πάθει παιδιά πλάκα!!!! Δεν μπορώ να πιστέψω τα μάτια μου!!!! Το ανθρωπάκι που γνώριζα ... ήταν σαν ταύρος εν υαλοπωλείο. Πήγαν μέσα στ'αποδυτήρια και εκεί έφαγε χοντρό πέσιμο ο Κασναφέρης και αμέσως ξαναβγήκε.

Σκέφτομαι λοιπόν ... πόσα πράγματα γίνονται που δεν τα γνωρίζουμε. Έτυχε να είμαι εγώ μπροστά και να ξέρω τί έγινε. Πόσα πράγματα απο αυτά που θα έπρεπε να τα γνωρίζουμε δεν τα γνωρίζουμε γιατί οι δημοσιογράφοι που τα ξέρουν δεν τα παρουσιάζουν. Σκέφτομαι ποιά ήταν τα κίνητρα του Παντελιάδη ... γιατί μπορεί να ήρθε στην Ξάνθη; Ήταν υποχρεωμένος; Άνθρωπο του Γούμενου τον παρουσιάζουν ... νέα διοίκηση ζυμώνεται, αυτός δεν θα ήταν μέσα, ... θα μπορούσε να μην πάει. Και όμως πήγε. Γιατί; Μήπως επειδή τελικά έχει κόλλημα; Μήπως νοιώθει τελικά κάτι για τον ΠΑΟΚ και τον έχουμε αδικήσει τον άνθρωπο; Και άντε πήγε στην Ξάνθη να πώ εγώ ... για να το παίξει πρόεδρος στη θέση του πρόεδρου ... να κάνει και ένα ταξιδάκι τελευταίο ... γιατί να αντιδράσει έτσι; Για να αντιδράσει .. το αίμα βράζει ... κάτι νοιώθει ... και μάλιστα, ένοιωθε κάτι πολύ εντονότερα απο ότι ένοιωθα εγώ!!!

Αυτά και περι Παντελιάδη. Χάρηκα σήμερα που άκουσα το όνομά του. Τελικά ρε μάγκα μου ... υπάρχει και Θεός και δεν αφήνει τα καλά τα ανθρωπάκια να λοιδωρούνται ανεξέλεγκτα!!!

Argonath4

• Guest
@Poet... eixa tin tyxh-atyxia na akousw ton Panteliadh ston Petroulaki prin merikes meres...

Ekei o typos eipe ksekathara pws einai TAGMENOS me ton Goumeno !!!...Oti pei kai oti kanei o Goumenos, o Panteliadhs tha ton akolouthei san skylaki.

Eipe pws an kynigisoun ton Goumeno gia kakodiaxeirish ktl, automatos einai san na kynigane kai ton idio kathws exei valei kai autos tin ypografei tou se diafora xartia...
Ton rwtaei o petroulakis...Ma kala den kserete pou kai ti xartia ypografate...? -E na kyrie petroulaki, den gnwriza, den to katalava, kserete pws ginontai auta kai alla logia na agapiomaste...

Otan eisai se ena symvoulio pou kaneis tin glasta...otan oi synedriaseis tou symvouliou ginontai thlefwnikos...otan les nai proedre se ola...kai otan exeis empistosini se enan antrwpo san ton Goumeno, auta patheneis kyrie Panteliadh...

To pouli sas kai thn ypografh sas tha eprepe na kserete pou tin vazete...

Htan sigouro pws o Panteliadhs me kapoion tropo tha htan mesa se sto neo symvoulio. Auto pou me provlimatizei einai to eksis...Prin kala kala arxisoume gnwrizoume apo twra ena atomo tou neou symvouliou pou DEN tha psifisei kamia apofash kata tou Goumenou !!!  
To idio ypopsiazomai oti prepei na paizei kai me ton Telh...

Telos lypamai an ginomai apaisiodoksos alla DEN perimenw kanena kynigito twn Goumeno-Pagwnidwn gia ta klemena...Oti egine me ton mpatman tha ginei kai twra...

p.s1  Proswpika vlepw me kalo mati mono tous : L. Oikonomidh, Apostolidh, Mamidakh, Iwannidh(Mercendes), Gavrihlidh... Me provlimatizei to gegonos pws o Oikonomidhs den dextike na parei metoxes...

p.s2  H anakoinwsh pou vghke FYSIKA kai DEN einai olwn twn syndesmwn...elpizw na ekane lathos to site kai oxi o en logo syndesmos.

p.s3  Gia pollous syndesmous gnwrizw pws den teleiwse kanenas agwnas epeidh tha oristei nea dioikisi...Nai egine ena vhma...eidame ligo fws apo thn xaramada...oxi omws ton hlio.... Mexri na teleiwsei o Goumenos...Mexri na teleiwsei o Pagwnis...Mexri na ksekatharisei to thema twn metoxwn...Mexri na mas feroun pisw ta klemena... O AGWNAS SYNEXIZETE --- LEYTERIA STON PAOK

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Telos lypamai an ginomai apaisiodoksos alla DEN perimenw kanena kynigito twn Goumeno-Pagwnidwn gia ta klemena...Oti egine me ton mpatman tha ginei kai twra...

Akrivws auto pisteuw kai gw. Makari na diapseustw
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apostolos

• Guest
Loipon merika erwthmata pou mou zalizoun to kefali tis teleutaies aytes meres. Ekshgoumai apo twra den exw kanena eidos kaxupopsias ki an hmoun sthn Ellada 8a etrexa na sthriksw avlepi thn omada....

Erwthma 1: Sugnwmh re paidia wraio to eyxaristo klima kai ola ayta alla mporei na mou ekshghsei kaneis ti sthn ousia allakse? Dhladh egw ayto pou exw katalavei me ola se vlepw tis teleytaies meres einai oti apla vrethikan deka anthrwpoi kai eipan nai tha kanoume dioikhsh prwtodikiou. Ma kala ayto giati den egine apo to kalokairi loipon? Poia h diafora dhladh? To oti vrethhkan oi anthrwpoi? Dhladh to problhma auto htan toso kairo? Na vrethoun oi anthrwpoi? Giati egw allh diafora de vlepw. De vlepw kapoion dhladh na xwnei ta apisteyta fragga kai na agorazei ton PAOK, de vlepw kan tis metoxes na allazoun xeria mexri twra kai de vlepw ti tha ginei me ta xreh, tous elegxous tou SDOE kai ta problhmata pou pithanon na prokupsoun gia oles tis prwhn dioikhseis....

Erwthma 2: Deytera paei o kourabies kai dinei tis metoxes se mia sumbolaiografo kai leei to kai to, na mhn ta ksanalew. Ksafnika meta apo duo meres frikarei kai leei an einai autoi oi 11 egw tous dinw tis metoxes me ena eyrw.
a) Kala giati de mas eleges apo thn arxh oti an einai autoi oi 11 tha dwseis tis metoxes kai pas prwta sth sumbolaiografo? An htan toso aplo giati den tis edines kateuteian? Kai giati telospantwn den tis edines se aytous tous 11 toso kairo apo to kalokairi as poume?
b) Kai afou estw oti ws ek thaymatos sou gurise to kefali kai thes na tis dwseis me ena eyrw, na tis ksefortwtheis me liga logia, tote ti se koftei poioi tha einai autoi pou 8a tis paroun? Ti paei na pei tis dinw alla mono ekei? Afou tis dineis, dwstes ston AS kai pes kante o,ti katalavainete. Ti sou diasfalizoun xontroulh autoi oi 11? E?

Erwthma 3: Mexri tis 30 Dekembriou upotithetai to idiokthsiako (to metoxiko kalutera) einai kata kapoio tropo ston aera? Etsi den einai? Thewrthika dhladh o OPOIOSDHPOTE ma OPOIOSDHPOTE erxetai gia thn plaka tou kai leei, pare edw kuria sumbolaigrafos 6.2 million euros kai dwse mou ton PAOK. Etsi den einai? An kanw lathos diorthwste me. Ti ginetai an emfanistei o xontroulis me ayto to poso? Mh gelate, upothetikh erwthsh kanw. Ti ginetai an erthei opoios na nai kai xwsei ayta ta fragga. Kai kanei meta dikh tou dioikhsh kai poulhsei kai 2-3 paiktes? Thelw na pw dhladh gia auth thn periodo toulaxiston pws prostateuetai o sullogos?

Erwthma 4: Pws einai dunaton auth th stigmh na eimaste kapws pio aisodoksoi epeidh exei vrethei mia lush pou sthn ousia thn edwse apo monos tou o xontros? Dioti auto egine paidia. To mono pou STHN OYSIA exei allaksei einai oti mia mera eipe o xontroulis dinw tis metoxes. To giati to eipe to exei skeftei kaneis? Ti? Piesthke kai kala apo ta SMS twn opadwn goumene fuge kai apo ta sullalhthria tou kalokairiou? De nomizw...
An den elege ekeinh th mera dinw tis metoxes to kserete oti den uparxei tipota pou na eixe allaksei? Apla ksupnhse to prwi kai eipe tis dinw. Etsi apla. Auto toulaxiston einai to mono pou kseroume mexri twra. Thelw na pw dhladh oti kaneis den kserei ti egine, kaneis den mporei na pei nai htan apotelesma autou kai autou tou pragmatos h apomakrunsh tou xontrou. O,ti egine egine epeidh aytos to apofasise...Perierga pragmata....

Pantws kati to thetiko htan h diafhmish ths Jet Oil, thetiko apo poia apopsh? Oti mexri twra o mamidakhs pou hksere poso skata einai ta pragmata den thn ekane thn kinshsh ayth profanws foboumenos oti ta lefta tou tha pane allou ki allou kai oxi ekei pou prepei. Fainetai dhladh oti auto exei allaksei, autos o fovos efuge, uparxei kapoia empistosunh ki auto einai kalo.

Elpizw ola na einai opws fainontai kai me thn prwtoxronia na giortasoume thn PRAGMATIKH APOMAKRYNSH TOU KARIOLH kai thn arxh mias poreias pros to kalutero. Parola auta sthrikste paidia thn omada kai gia agwnistikous kai gia oikonomikous logous, skefteite kai ligo tous paiktes kai as kanoume 4 sold out apanwta etsi gia thn plaka mas.

chris

• Guest
16/09/2005 - Ðïäüóöáéñï
ÐÁÏÊ - Metalurh 1-1 | ÅÎÏÌÏËÏÃÇÓÇ ÔÏÕ ÔÆÙÍ-ÃÏÕ
PHGH => http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=332

Ìå ôçí åõêáéñéá ôïõ åíèïõóéáóìïõ ðïõ óêïñðéóå óôéò ôáîåéò ôùí öéëùí ôïõ ÐÁÏÊ ç ôñïìåñç åìöáíéóç êáé ôï åíôõðùóéáêï 1-1 óôçí Ôïõìðá ìå ôïõò ìåôáëëùñý÷ïõò ôçò Ïõêñáíéáò, ï ìåãáëïìåôï÷ïò (sic) ôçò ðáå, ðñï÷ùñçóå óôçí ðáñáêáôù äçìïóéá åîïìïëïãçóç...o giannhs mou,o gianakhs mou ksanaxtypa.kai fetos kymata en8ousiasmou exoun plhmhrisei san tsounami to PAOKtshdiko xorio.as ton akousoume:

ÁãáðçôÜ ìáò êïñüéäá, ößëïé êáé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ. eimastan,eimaste kai 8a eimaste koroida.exeis kana problhma me afto goumene?ante mhn arxiso kai bgaino sta radia kai sto internet kai ksereis ti 8a sou klaso e? Óáò åõ÷áñéóôïýìå ðïëý ãéá ôç óôÞñéîç óôï äýóêïëï Ýñãï ìáò-íá óáò ðáßñíïõìå ôá ëåöôÜ êáé íá óáò êïñïúäåýïõìå üôé êÜíïõìå êáé êÜôé ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ôï åíôõðùóéáêü åßíáé üôé ðáñÜ ôï ãåãïíüò üôé óáò áíáãêÜæïõìå êÜèå ÷ñüíï íá êÜíåôå åêðôþóåéò óå áõôü ðïõ ðéóôåýåôå êáé áãáðÜôå, åóåßò óõíå÷ßæåôå íá ìáò ôá áêïõìðÜôå ÷ïíôñÜ. ÌðñÜâï óáò. Åßóôå ôá ôÝëåéá èýìáôá, ôá éäáíéêÜ êïñüéäá ðïõ ïíåéñåýåôáé êÜèå Ýìðïñïò êáé äéá÷åéñéóôÞò ôçò ðëÜêáò. kai deixnoume kai synepeia e goumene?ka8e xrono koroida.h eimaste h den eimaste

Ãéá öÝôïò óáò ðïõëÞóáìå ôï ðáñáìýèé ôïõ ðñùôáèëçôéóìïý êáé ôçò õðåñïìÜäáò. Óáò îåöôéëßóáìå, óõãêñßíïíôÜò óáò ìå åðáñ÷éáêÜ óùìáôåßá ãéá íá öéëïôéìçèåßôå íá áãïñÜóåôå êáíÝíá äéáñêåßáò ðáñáðÜíù.kai fetos kai fetos goumene mas poulate to paramy8i ths 'g,'d e8nikhs,ths katastrofhs ths omadas mas meso ton "mhxanismon typseon kai dilimaton" se agasth synergasia me ta ferefona sas.oti prepei na gemizoume th toumpa alla fysika koubenta gia ta klemena kai na efarmostoun epitelous oi nomoi gia sena

Óõíå÷ßæïõìå íá óáò ðáñáìõèéÜæïõìå ìå åîõãéÜíóåéò êáé Üëëá  åõôñÜðåëá, üôáí êáíåßò óáò äåí ãíùñßæåé ðüóá åßíáé ôï ÷ñÝç ôïõ ÐÁÏÊ êáé ðïõ ðÜíå ôá ëåöôÜ ðïõ äßíåôå áðü äÝêá ìåñéÝò óôçí ïìÜäá óáò.kai perysi alla kai fetos goumene ta idia.alla xreh leei o enas oti exoume ,alla xreh leei o allos , allos leei 8a kynhgh8eis,allos leei 8a thn glytoseis kai esy opos o mpatman.alla kala les oti eimaste koroida.re sy mhpos den eimaste koroida?e ti les?re mpas kai mpeis fylakh telika kai plhroseis ta klepsimeika e?ox gelas e?asto katalaba,katalaba :-[

ÄÝóáìå ôïí ÐÁÏÊ ÷åéñïðüäáñá ìå ôá óõíäïìçôéêÜ, ìå ôïõò ðáñáãêÜñ÷åò êáé ôïõò ðéñÜí÷áò. Ôï êáôÜðéáôå êé áõôü. Ïíåéñåõüìáóôå íá óáò öÜìå ôï ÃÞðåäï, ãéá ëïãáñéáóìü ôùí óõìöåñüíôùí ðïõ êñýâïíôáé ðßóù áðü åìÜò, ãéá íá ñåöÜñïõìå êé åìåßò ôá ôñýðéá ïéêïíïìéêÜ ìáò, êïõâÝíôá åóåßò.se afto deixnete thn idia synepeia oloi sas giannh mou.kai o mpatman kai esy giannakh.a,ola kai ola h alh8eia na legetai

×èåò óáò ðïõëÞóáìå ôï öèçíüôåñï åéóéôÞñéï 20€ ãéáôß ï ÐÁÏÊ åßíáé åíá óùìáôåßï ìå ëáúêïýò ðñïóáíáôïëéóìïýò êáé ëáúêü ðñïößë. ÐÜëé óêýøáôå ôï êåöÜëé êáé ìéóïãåìßóáôå ôï ÃÞðåäï. ÓÞìåñá åìåßò èá âãïýìå ìå ôá öåñÝöùíá íá óáò êñÜæïõìå ãéáôß äåí ãåìßóáôå ôï ÃÞðåäï. ox proedre asto.katalaba.8a akousoume kraksimo thn kyriakh me ton panionio 8eleis na peis e?exeis dikio giannakh mou.afou eimaste ta megalytera koroida oi "mhxanismoi typseos-dilhmaton" etoimazontai kai pali e? Áðü óåâáóìü óôçí éóôïñßá ôçò ïìÜäáò, ôçí íôýóáìå ìå ôá ÷ñþìáôá ôïõ ÷ïñçãïý ìáò-ôçò åãíáôßáò áóöáëéóôéêÞò. Áýñéï ìðïñåß íá ôçí íôýóïõìå óôá åñõèñüëåõêá, ãéáôß åéíáé êáé ç vodafon ÷ïñçãüò. Ìçí ôïëìÞóåé íá êñÜîåé êáíåßò. Ôá ßäéá óõìâáßíïõí êáé óôçí Åõñþðç. Äåí åßäáôå ôç Ìðáñôóåëüíá, ôç ÃéïõâÝíôïõò, ôçí ¢ñóåíáë? Åõñùðáßïõò óáò êÜíïõìå âñå êïõôÜ.ontos proedre mpartselona ton ftoxon eimastan mexri proteinos.xoris xorhgia sth fanella.

Ôá ðáéäéÜ ôþñá, äåí ðáßîáíå êáé ðïëý êáëÜ. Åßíáé âëÝðåôå ðñþôïé óôï ÷ùñéü, Ý÷åé êáé ï êáèÝíáò ôïõò áðü 2-3 äçìïóéïãñÜöïõò íá ôïõò ëéâáíßæïõí êÜèå ìÝñá, ôï äçìïóéïûðáëëçëßêé êáíåßò äåí ôï áðáñíÞèçêå. ¢ëëùóôå, ôï ìáãáæß åßíáé óôçìÝíï ãéá íá ðáßñíïõìå ôá ëåöôÜ óáò êáé íá ðíßãïõìå ôçí ðåñçöÜíéá óáò. Áðü åêåß êáé ðÝñá, åóåßò ìðïñåßôå íá íá êüøåôå ôï ëáéìü óáò. ta idia kai fetos giannh mou.me pnigmenh thn Perhfaneia mas,me meiomena ta antanaklastika mas gia Antistash,me 8olo to Oneiro mas lene oti pame gia thn Katakthsh?esy ti les?.......ox asto exeis ksekardistei sta gelia.katalaba :-[

Åß÷áìå êáé Ýíáí ðñïðïíçôÞ ðïõ êÜðïéïé öùíÜæåôå üôé åßíáé "ëßãïò" êáé âáóéêÜ "Üðåéñïò". ÊïéôÜîôå, åìåßò ôïí åß÷áìå ðüñôá ãéá ôï ÷åéìþíá êáé Ýôïéìï åîéëáóôÞñéï èýìá êáé óõí ôïéò Üëëïéò Þôáí âïëéêüò ãéáôß åß÷å ÷áìçëü êáóÝ. Óôü÷ïò Þôáí íá ôïí äéþîïõìå ðñéí ôçí ðáñÝëáóç, üôáí èá åß÷å îåöïõóêþóåé ç öïýóêá ôïõ ðñùôáèëçôéóìïý ðïõ óáò ðïõëïýóáìå üëï ôï êáëïêáßñé ìå ôïõò äéáöçìéóôÝò ìáò. ÓôñÜâùóå ç äïõëåéÜ üìùò êáé ôïí äéþîáìå óÞìåñá. ¼ðùò ðÜíôá, ÷ùñßò ðëÜíï, ÷ùñßò ó÷åäéáóìü, èá âñïýìå ìéá âïëéêÞ ëýóç ìðáò êáé óþóïõìå ôçí ðáñôßäá ôïõ UEFA êáé ãéá íá Ý÷ïõìå ðüñôá íá óáò ðïõëÞóïõìå ðáñáìýèé ãéá ôïõ ÷ñüíïõ. gia fetos ti leei to paramy8i giannh mou?kala de se ksanarotao gia to an 8a plhroseis gia ta klemena afou ta gelia sou mou spasan ta aftia mou  :14: ¢ëëùóôå, ôï ìáãáæß åßíáé óôçìÝíï ãéá íá ðáßñíïõìå ôá ëåöôÜ óáò êáé íá ðíßãïõìå ôçí ðåñçöÜíéá óáò. Áðü åêåß êáé ðÝñá, åóåßò ìðïñåßôå íá êüøåôå ôï ëáéìü óáò.

ÐÜíôùò ñå ðáéäéÜ åßóôå ðïëý âïëéêïß. Ãéá íá ÷áñåßôå ôçí ïìÜäá óáò óôçí Åõñþðç, ãéá íá ÷áìïãåëÜóåôå êé åóåßò ìéá öïñÜ, ôá êáôáðßíåôå üëá. ÊÜèå ÷ñüíï êÜíåôå åêðôþóåéò óôá ðéóôåýù êáé óôéò áðáéôÞóåéò óáò (áí êáé åìåßò ðñïóðáèïýìå-ìáæé ìå ôïõò ößëïõò äéáöçìéóôÝò íá óáò êüøïõìå áõôÞ ôçí Üó÷çìç óõíÞèåéá ðïõ ëÝãåôå áðáéôÞóåéò) êé åìåßò üëï óáò "ðïõëÜìå". kai fetos ta idia giannh mou den eginan?den paiksame sto ouefa kai ti egine?asxhmo pragma h htopa8eia , h apoxavnosh h laxanopoihsh telika.xanoume thn epanastatikothta mas giannh mou.oti mas serbiroun to dexomaste

Äåí öôáéìå ñå ðáéäéÜ. Äåí Ý÷ïõìå áðáéôÞóåéò êáé üíåéñá ãéá ôçí ïìÜäá. Ôá ëåöôÜ óáò êáé ôï ÃÞðåäï óáò èÝëïõìå. Åìåßò ÐÁÏÊ äåí åßìáóôå. Ìáò âñÞêáí, ìáò åßðáí ðÜñôå ôïí ÐÁÏÊ íá êÜíåôå ôç ëåæÜíôá óáò, íá Ý÷åôå êáé êÜôé íá áó÷ïëåßóôå êáé üóï ðÜôå êáëÜ ìå ôç äïõëåéÜ, äåí óáò êïõíÜåé êáíåßò. Ôþñá áí óõ÷íÜ-ðõêíÜ óáò îåöôéëßæïõìå êáé Ý÷åôå ðåèÜíåé áðü ôçí ðßêñá êáé ôç óôåíá÷þñéá, áí êáôáóôñÝöïíôáé ôá âñÜäéá óáò êáé äåí ìðïñåßôå íá çñåìÞóåôå, áí ìáõñßæåé ç øõ÷Þ óáò, äåí ðåéñÜæåé. Íá èõìÜóôå üôé åìåßò êÜíïõìå õðÝñâáóç êáé åîõãßáíóç êáé íá ìçí îå÷íÜôå íá ìáò áêïõìðÜôå ôá ëåöôÜ óáò. Êáé íá äåßôå ðïõ üëá èá ðÜíå êáëÜ. Áò ðïýìå êáé ìéá ìá***ßá ãéá íá ðåñÜóåé ç þñá. na rothso gia fetos giannh mou h 8a po kamia malakia?telos panton , blepontas kai  kanontas...

ÔÝëïò, üóïé áðü åóÜò äåí ìðïñïýí íá âãÜëïõí áðü ôï ìõáëü ôïõò ôïí ÐÁÏÊ ðïõ îÝñáíå ðáëéÜ, Ýíá ìüíï èá ôïõò ðïýìå. ÍÁ ÆÇÓÅÔÅ, ÍÁ ÔÏÍ ÈÕÌÏÓÁÓÔÅ.

m' afto to plevro na koimasai giannh mou.m' afto to plevro...

aetopoulo

• Guest
Τώρα βγήκε η οικογένεια Μαμιδάκη, και είπε για τη φανέλλα. Θα βάλει λέει 303 χιλ. Ευρώ που είναι τα λεφτά της εγγυητικής ... θα βάλει όμως και διαφήμιση την Jet Oil ... και όταν θα έρθει χορηγός ... θα πάρει τα λεφτά πίσω. Και η διαφήμιση ρε μάγκες; Τζάμπα η διαφήμιση στη φανέλλα για όσο χρόνο δεν υπάρχει χορηγός; Και η άλλη η διαφήμιση ... της οικογένειας; Και αυτή τζάμπα; Ότι τεμέκ βοηθάει και χώνει κλπ. κλπ.; Αυτό δεν είναι βοήθεια ... είναι ταμειακή διευκόλυνση και μάλιστα με ανταμοιβή τζάμπα διαφήμιση στη φανέλλα ... που είναι το πρώτο έσοδο της ΠΑΕ ... για όσο καιρό διαρκεί η ταμειακή διευκόλυνση!!!

ego ematha pos tha baloun tin diafimisi tis Jet Oil... kai molis erthei xorigos i ependutis pou thelei na balei alli xorigia tha bgaloun tin diafimisi tis Jet Oil...kai ginete gia boithia kai eksipiretisi tou POAK

OXI OMOS OTI THA PAROUN KAI TA LEFTA PISO.as diastaurothi kalutera prota (apo kapion pou mporei na mathei i gnorizei kalutera ) ti isxui kai meta mporoume na kanoume tin kritiki mas.

aetopoulo

• Guest

EGO PROSOPIKA GOUSTARO POLI PERISSOTERO AUTOUS TOUS 11 APO KAMPANIDES K SAVVIDIDES. OLOI PAOK. OLOI PAOK.

sumfono kei euxomai na pane ola kala.

Offline arwstos

• Αλλαγή
να μη ξεχασουμε επισης οτι στις 30 Δεκεμβριου αν γινει αυτο
που προβλεπεται ΜΟΝΟ οι μετοχες του Γουμενου θα περασουν
στα χερια των 11.
ο Παγωνης θα εξακολουθει να εχει τις μετοχες του.
βεβαια ποσοστο Γουμενου + Α.Σ. + μικορμετοχοι ειναι πανω απο 51% αλλα
οχι και πανω απο 67%.
και πιθανον να υπαρχει ο κινδυνος να καλυφθει καπου, καπως, καποτε
η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου απο φυτευτο ανθρωπο των Γουμενο-Παγωνη
και οι 11 τοτε να αποτελεσουν μειοψηφια.
παντως το θεατρο Γουμενου-Παγωνη εχει παιχτει αναλογα και στον
αρη με Καραμπερη-Τσαρουχα.
ο καλος και ο κακος. και οταν ο κακος γινεται καλος, ο καλος γινεται αυτος κακος...
για να δουμε τι θα δουμε...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
oloi mazi na stirixoume autin tin prospatheia axizei ton kopo pisteuo k min xexname oti akoma vriskomaste konta stin vathmologia opote ola mporoun na simvoun

EMPROS  AETEEE

I TOYMPA  KAMINI

Offline sabbath

• Αλλαγή
να κανω δυο ερωτησεις αν ξερει κανεις.αν υποθεσουμε οτι μεχρι τις 29 του μηνος δεν βρεθει καποιος να βαλει 6 εκ ευρω(που δεν προκειται να βρεθει)και παρουν τις μετοχες τα 11 προσωπα.

1>τα χρεη που εχουν δημιουργηθει ποιον θα βαραινουν απο κει και περα ???
2>γινεται να συνεχισουν οι νεοι μεγαλομετοχοι να διοικουν κανονικα για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις να γινει η αυξ.μετ.κεφ. με τα 6 εκ ευρω ???
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

giannis80

• Guest
Τα χρέη συνεχίζουν να βαραίνουν τον γούμενο.Για να μετατοπισθούν και οι ποινικές ευθύνες πρέπει αυτός που θα πάρει τις μετοχές να πάρει ποσοστό μεγαλύτερο του 10%.Αλλά όσοι μοιραστούν τις μετοχές θα πάρουν μικρότερο ποσοστό ο καθένας,άρα η ευθύνη βαρίνει γούμενο.Εκεί λογικά ο χοντρός θα ζητήσει να μην τον κυνηγήσουν δικαστικά αλλιώς δεν θα τις δώσει(αυτό πιστεύω εγώ οτι θα κάνει,δεν είναι καμιά δεδομένη συμφωνία).Όσον αφορά την αύξηση του ΜΚ,άπλά το μπουρδελοκράτος θα κάνει το παγώνι δίνοντας παράταση(καλύτερα να δώσουν παράταση επ'αόριστον μέχρι να βρεθεί κάποιος να τα καλύψει για να μην αναγκάζονται να δίνουν παρατάσεις κάθε 6μηνο και όποιος διαμαρτυρυθεί,ας σωπάσει όπως κάνανε γαργάρα τα χρέη του γαύρου,της αεκ και του άρη) και θα συνεχίζει η τωρινή διοίκηση.

Poet

• Guest
Τώρα βγήκε η οικογένεια Μαμιδάκη, και είπε για τη φανέλλα. Θα βάλει λέει 303 χιλ. Ευρώ που είναι τα λεφτά της εγγυητικής ... θα βάλει όμως και διαφήμιση την Jet Oil ... και όταν θα έρθει χορηγός ... θα πάρει τα λεφτά πίσω. Και η διαφήμιση ρε μάγκες; Τζάμπα η διαφήμιση στη φανέλλα για όσο χρόνο δεν υπάρχει χορηγός; Και η άλλη η διαφήμιση ... της οικογένειας; Και αυτή τζάμπα; Ότι τεμέκ βοηθάει και χώνει κλπ. κλπ.; Αυτό δεν είναι βοήθεια ... είναι ταμειακή διευκόλυνση και μάλιστα με ανταμοιβή τζάμπα διαφήμιση στη φανέλλα ... που είναι το πρώτο έσοδο της ΠΑΕ ... για όσο καιρό διαρκεί η ταμειακή διευκόλυνση!!!

ego ematha pos tha baloun tin diafimisi tis Jet Oil... kai molis erthei xorigos i ependutis pou thelei na balei alli xorigia tha bgaloun tin diafimisi tis Jet Oil...kai ginete gia boithia kai eksipiretisi tou POAK

OXI OMOS OTI THA PAROUN KAI TA LEFTA PISO.as diastaurothi kalutera prota (apo kapion pou mporei na mathei i gnorizei kalutera ) ti isxui kai meta mporoume na kanoume tin kritiki mas.

To ότι θα πάρει τα λεφτά πίσω απο την μεγάλη χορηγία το είπε στο ράδιο ... αν δεν κάνω λάθος το extra. Ας μας επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν κάποιοι που άκουσαν.

Poet

• Guest
@Poet... eixa tin tyxh-atyxia na akousw ton Panteliadh ston Petroulaki prin merikes meres...

Ekei o typos eipe ksekathara pws einai TAGMENOS me ton Goumeno !!!...Oti pei kai oti kanei o Goumenos, o Panteliadhs tha ton akolouthei san skylaki.

Eipe pws an kynigisoun ton Goumeno gia kakodiaxeirish ktl, automatos einai san na kynigane kai ton idio kathws exei valei kai autos tin ypografei tou se diafora xartia...
Ton rwtaei o petroulakis...Ma kala den kserete pou kai ti xartia ypografate...? -E na kyrie petroulaki, den gnwriza, den to katalava, kserete pws ginontai auta kai alla logia na agapiomaste...

Otan eisai se ena symvoulio pou kaneis tin glasta...otan oi synedriaseis tou symvouliou ginontai thlefwnikos...otan les nai proedre se ola...kai otan exeis empistosini se enan antrwpo san ton Goumeno, auta patheneis kyrie Panteliadh...

To pouli sas kai thn ypografh sas tha eprepe na kserete pou tin vazete...

Htan sigouro pws o Panteliadhs me kapoion tropo tha htan mesa se sto neo symvoulio. Auto pou me provlimatizei einai to eksis...Prin kala kala arxisoume gnwrizoume apo twra ena atomo tou neou symvouliou pou DEN tha psifisei kamia apofash kata tou Goumenou !!!  
To idio ypopsiazomai oti prepei na paizei kai me ton Telh...

p.s1  Proswpika vlepw me kalo mati mono tous : L. Oikonomidh, Apostolidh, Mamidakh, Iwannidh(Mercendes), Gavrihlidh... Me provlimatizei to gegonos pws o Oikonomidhs den dextike na parei metoxes...

p.s2  H anakoinwsh pou vghke FYSIKA kai DEN einai olwn twn syndesmwn...elpizw na ekane lathos to site kai oxi o en logo syndesmos.

p.s3  Gia pollous syndesmous gnwrizw pws den teleiwse kanenas agwnas epeidh tha oristei nea dioikisi...Nai egine ena vhma...eidame ligo fws apo thn xaramada...oxi omws ton hlio.... Mexri na teleiwsei o Goumenos...Mexri na teleiwsei o Pagwnis...Mexri na ksekatharisei to thema twn metoxwn...Mexri na mas feroun pisw ta klemena... O AGWNAS SYNEXIZETE --- LEYTERIA STON PAOK

Millwall-4 είναι δεδομένο ότι η τύχη του Παντελιάδη αλλά και όλων όσως συμμετείχαν στο συμβούλιο είναι ταγμένη με την τύχη του Γούμενου. Οι ευθύνες είναι ίδιες. Ποστάρησα το μήνυμα για τον Παντελιάδη όχι για να τον αβαντάρω, αλλά για να δείξω ότι συμβαίνουν πολλά που δεν τα γνωρίζουμε.

Φυσικά υπάρχει και αντίλογος που λέει ότι ο Παντελιάδης, όπως και ο Μπιτσιάνης κλπ. στηρίξαν τον Γούμενο ή δεν παραιτηθήκαν ώστε να τον αφήσουν μόνο του. Απο αυτά που λές όμως, δείχνει ίσως και το ψήσιμο που έφαγαν απο τον Γούμενο, ότι αν παραιτηθούν θα είναι εκτεθειμένοι σε κινδύνους για την προσωπική τους περιουσία, ότι θα ήταν καλύτερο να έβρισκαν έναν μεγαλοεπενδυτή κλπ. Πιστεύω ότι ο Γούμενος τους έπαιζε, όπως και έπαιζε με όλους.

Poet

• Guest
να κανω δυο ερωτησεις αν ξερει κανεις.αν υποθεσουμε οτι μεχρι τις 29 του μηνος δεν βρεθει καποιος να βαλει 6 εκ ευρω(που δεν προκειται να βρεθει)και παρουν τις μετοχες τα 11 προσωπα.

1>τα χρεη που εχουν δημιουργηθει ποιον θα βαραινουν απο κει και περα ???
2>γινεται να συνεχισουν οι νεοι μεγαλομετοχοι να διοικουν κανονικα για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις να γινει η αυξ.μετ.κεφ. με τα 6 εκ ευρω ???

1. Νομίζω ότι τα έχουμε απαντήση sabbath και τα δύο. Δεν πειράζει, θα τα πούμε άλλη μιά φορά καθ'όσον η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως.

Τα χρέη δεν βαρύνουν μετόχους. Βαρύνουν τα μέλη της διοίκησης. Όσο ποσοστό και να κατέχει ο μέτοχος ... δεν βαρύνεται με τα χρέη με το γεγονός ότι είναι μέτοχος.
Αντίστοιχα, αν κάποιος είναι μέλος της διοίκησης, ανεξάρτητα απο το άν είναι μέτοχος ή όχι, έχει ευθύνες. Clear?

2. Αν δεν καλυφθεί η αύξηση, τότε προκηρύσσεται νέα αύξηση κεφαλαίου .. που επίσης θα έχει τα ίδια χρονικά περιθώρια ... 4+1 μήνες για κάλυψη. Φυσικά και η διοίκηση θα συνεχίσει να διοικεί κανονικά.

Poet

• Guest
Επίσης για τις ευθύνες να διευκρινήσουμε ...

Μέχρι την ημερομηνία που θα οριστεί η διοίκηση πρωτοδικείου, τις ευθύνες τις έχει ο Γούμενος.

Απο την ημερομηνία ορισμού της διοίκησης πρωτοδικείου και μετά .... για τα χρέη που θα δημιουργηθούν απο την μέρα ανάληψης της διοίκησης πρωτοδικείου, ευθύνεται το Δ.Σ. της διοίκησης πρωτοδικείου, για τα προγενέστερα ευθύνεται ο Γούμενος.

Αν στο μέλλον αναλάβει νέα διοίκηση, εκλεγμένη και όχι πρωτοδικείου, θα ευθύνεται η νέα διοίκηση.

kostas4

• Guest
μια ερωτηση θελω να κανω για οποιον ξερει,ο ιωαννιδης που μπηκε στους 11 ποιος ειναι?

Argonath4

• Guest
Einai o gios tou idiokthth tis antiproswpias Mercendes stin polh mas...O pateras erpeto an den kanw lathos, alla o gios vghke palhkari  ;D

http://www.ioannidis.net.mercedes-benz.gr/