Ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Iωάννη Γούμενου
Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 23/11/2006
Έχοντας τη βούληση
na sas spaso akoma perisotero ta nevra kai να βοηθήσω να πέσουν επιτέλους οι μάσκες
(katalabate oti to grafeio typou tou giannh goumenou einai ta spor tou borra kai o extrasport h to 8elete kai se fragodifraga?) και όχι να αποδείξω τις δικές μου προθέσεις,(
pou einai na ka8ysterhso oso mporo thn metabibash ton metoxon kai eftyxos kapoia fytoulia apo esas to trote to paramy8i akoma.efxaristo stelio,giorgo kai giorgo kai kosta) αποφάσισα να δημοσιοποιήσω τη δέσμευσή μου
(na xame na legame dhladh) να συνάψω άμεσα (ακόμα και αύριο το πρωί) σύμβαση -απολύτως δεσμευτική- μεταβίβασης των μετοχών μου και με τίμημα μόλις ένα (1) Ευρώ στα πρόσωπα που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας (αναλογικά),
kai ta opoia prosopa sas prologise to grafeio typou mou meso ton ILOUMINATORS prin bgalo afthn thn anakoinosh υπό την αναβλητική αίρεση της μη πλήρους κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποφασίσθηκε στην Γ.Σ. της 29.7.2006.
Αυτονόητος λόγος ύπαρξης της ως άνω αίρεσης είναι η τήρηση της έγγραφης και ενώπιον συμβολαιογράφου δέσμευσής μου ότι όποιος επενδυτής καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα παραλάβει επιπλέον και τις δικές μου μετοχές.
Τα πρόσωπα αυτά είναι τα εξής:
ypen8ymizo oti grafo sta @@ mou ta 15 fysika prosopa pu eixe anakoinosei o A.S.ego parakato 8elo ta ekshs prosopa giati etsi goustaro.metaksy mas ta bazo gia na mhn proxorhsei h metabibash ton metoxon kai ama exete antirhsh sta @@ mou.EGO KAI TO GRAFEIO TYPOY MOY NA EINAI KALA.OLOI OI ALLOI NA PAN NA GAMH8OUN! 1. Νικόλαος Βεζυρτζής(
den htan sthn omada ton 15 pou eixe kata8esei o A.S.)
2. Απόστολος Οικονομίδης(
3. Κούλης Αποστολίδης(
htan sthn omada ton 15 pou eixe kata8esei o A.S.)
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=71464Σχολιάζοντας στο Αθλητικό Metropolis την κίνηση αυτή του Γιάννη Γούμενου, ο ένας εκ των 11 Κούλης Αποστολίδης, παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε για το όλο θέμα... "Δεν τη γνώριζα την εξέλιξη αυτή. Θέλω να δω την ανακοίνωση του κ. Γούμενου και μετά να αναφερθώ εκτενώς. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι μια κίνηση του Γούμενου να απεμπλακεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια γι' αυτόν. Είχα δεχτεί ήδη πολύ νωρίτερα να είμαι στην ομάδα του ερασιτέχνη σαν θεματοφύλακας για τις μετοχές, έως ότου βρεθεί ο νέος επενδυτής". 4. Κων/νος Ζουράρις(htan sthn omada ton 15 pou eixe kata8esei o A.S.)
5. Κων/νος Ιωσηφίδης(
6. Αριστοτέλης Μπιτσιάνης(
7. Ηλίας Βιολίδης(
8. Αλέξανδρος Μαμιδάκης(
9. Γρηγόριος Τρυφωνίδης(
10. Θεόδωρος Δοϊρναλής(
11. Σταύρος Σαράφης(
Τα πιο πάνω πρόσωπα είναι κατά κοινή ομολογία επίλεκτα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
den me endiaferei an den einai stous 15 pou eixe proteinei o A.S. ego triklopodies na bazo kai oloi eseis NA PATE NA GAMH8EITE Απολαμβάνουν γενικής εκτίμησης και μπορούν να ενώσουν το λαό του ΠΑΟΚ, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη δυνατή αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης και την επίτευξη, με την αμέριστη συμπαράσταση όλων, των στόχων της ομάδας μας.
ante fytoulia mou blepete pou ego eimai kai kalos e?mono na me brizete kserete AXARISTOI.tora entaksei ekei pou leo των στόχων της ομάδας μας ths omadas SAS h8ela na po afou os gnoston h omada MOU einai o hraklhs alla poios 8a katsei na to skeftei KAI afto? Κάνω έκκληση στα παραπάνω πρόσωπα για την άμεση και δίχως χρονοτριβή δημιουργία προσωρινής Διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Iωάννης Γούμενος
chris:parakato akolu8ei h anakoinosh tou A.S. kai ta onomata ton 15 pou eixe koinopoihseihttp://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=&clubid=643&artid=7739
Εμφανίστηκαν οι 15 του Α.Σ. ΠΑΟΚ
Επιστολή Κατσαρή στον δικηγόρο του Γούμενου για τις μετοχές
21/11/2006
Τελικά, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αποφάσισε να αφήσει τα λόγια και να δραστηριοποιηθεί. Συγκεκριμένα, με επιστολή του, ενημέρωσε τον δικηγόρο του Γιάννη Γούμενου, τον κ. Κουμεντάκη και κοινοποίησε μέσω αυτής την ομάδα των 15 φυσικών προσώπων στα οποία μπορεί να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών του κ. Γούμενου.
Τα ονόματα αυτά είναι οι
Κούλης Αποστολίδης,
Αλέξανδρος Μαμιδάκης,
Δημοκράτης Παπαδόπουλος,
Ηλίας Βιολίδης,
Αλκης Ησαϊάδης,
Δημήτρης Ζιγκερίδης,
Σπύρος Μηλιορίδης,
Γιώργος Ποζαντζίδης,
Ιωάννης Δημόπουλος,
Ανδρέας Μανδρινός,
Αριστοτέλης Μπιτσιάνης,
Κώστας Ζουράρις,
Νίκος Τρυπάνης,
Γιάννης Παπαδόπουλος και Στέφος.
Η συμβολαιογράφος στην οποία έχουν κατατεθεί οι μετοχές θα αποφασίσει αν είναι δυνατή η παραχώρηση των μετοχών σύμφωνα με τους όρους που έθεσε στο συμφωνητικό ο κ. Γούμενος.