POET τι βλεπεις να γινεται απο δω και περα??
Δεν ξέρω ρε Sabbath ... και εγώ είμαι πολύ σκοτισμένος. Έίμαι απόλυτα πεπεισμένος πλέον ότι ο Γούμενος τους παίζει στα δαχτυλάκια του ... ότι είναι γάτα με πέταλα ... και ότι δεν μπορούν τα τον παίξουν μπάλα οι υπόλοιποι. Βλέπω ότι ο ίδιος θέλει να απαγκιστρωθεί αλλά να βρεί μεγαλοεπενδυτή ...
Στο μεταξύ, είμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα πλέον. Αναλαμβάνει υπο τον Α.Σ. διοίκηση πρωτοδικείου υπο τους όρους του παρόντος παραχωρητηρίου-παρακαταθήκης ή δεν αναλαμβάνει. Διότι υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να αναλάβει διοίκηση πρωτοδικείου και στο τέλος να επιστρέψει ο Γούμενος αν δεν καλυφθεί η αύξηση.
Αυτή την απάντηση θα πρέπει να δώσει ο Α.Σ. με τους 15 του ... εκτός και αν διαλέξουν έναν διαφορετικό τρόπο πλεύσης ... που αν θέλετε σας τον λέω δεν έχω πρόβλημα ... αλλά είναι παράνομος!!!!!
Η λύση είναι η εξής ... την οποία δεν ξέρω αν την σκεφτούν στον Α.Σ. ... εκτός και αν μας διαβάζουν ...
Ορίζεται άμεσα διοίκηση πρωτοδικείου.
Μετά τον ορισμό διοίκησης πρωτοδικείου ... οι 4 που έχουν την δυνατότητα καταβάλλουν το ποσό της αύξησης ... 310 χιλιάδες Ευρώ έκαστος ... Μαζεύονται έτσι 1.240.000.
Ο Ταμίας της ΠΑΕ, το επόμενο πρωί πάει και τα κάνει κατάθεσε σε 4 άλλα ονόματα του τάδε του δείνα του παραπέρα και παραδώθε. Μετά τα ξανακάνει ανάληψη κ.ο.κ.
Έτσι, νόμιμα φαίνεται ότι καλύφθηκε η αύξηση κεφαλαίου απο όλους ... και πάνε με τα καταθετήρια και παίρνουν τις μετοχές του Γούμενου απο τον συμβολαιογράφο και ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Αφού ρε Γούμενε κάνεις π@υστιές ... φάε την π@υστιά σου να ησυχάσεις.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα φαίνονται ότι έβαλαν λεφτά κάποιοι άνθρωποι ενώ δεν έβαλαν. Εκεί θέλει κάποιες νομικές διεργασίες ώστε να διασφαλιστούν οι μετοχές που θα πάνε σε αυτά τα χέρια ... καθώς επίσης και πώς θα καλυφθεί το έλλειμμα στο ταμείο της ΠΑΕ. Είναι γκα-γκάν λύση ... αλλά είναι η μόνη ... ελλείψει επενδυτή!!!