Author Topic: (11.03.2006)Παραιτήση Παπαβραμίδη...Kassimaths ...(13.11.2006)Παραιτηση γουμενου - Διορισμος προσωρινής διοίκησης ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ κ.α.  (Read 10327 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Το παλατάκι ανήκει στα μέλη του Α.Σ. και μόνο σε αυτά, όπως και το γήπεδο της Τούμπας.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Melb4

• Guest
apo metrosport:

"Ο ΠΑΟΚ θα έχει πλέον την δυνατότητα να λειτουργήσει αυτόνομα πλέον και να βρει τους επενδυτές ή τον επενδυτή για να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, να διαπραγματευτεί τα χρέη, να έρθει σε επαφή με την Πολιτεία για να βρει διάφορα έσοδα... Θα είναι η καινούρια μέρα για τον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση στην ΠΑΕ είναι το επόμενο βήμα. Μετά τις παραιτήσεις και την μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει η διοίκηση Πρωτοδικείου. Πιθανόν να είναι τα ίδια ή όχι άτομα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Είναι τα άτομα αρκετά. Ίσως ένας ή δύο θα είναι παλιοί παράγοντες. Οι περισσότεροι είναι νέοι. Ο κόσμος μπορεί να μην τους γνωρίζει. Τους γνωρίζουν αυτοί που πηγαίνουν στο γήπεδο και ξεκίνησαν από την κερκίδα.

Ο κ. Μαμιδάκης θα συμμετέχει και έχω την εντύπωση ότι θα είναι ένας από αυτούς όπως και ο κ. Μπιτσιάνης. Μπορεί να είναι 12, 14 ή 16. μπορεί το ποσοστό που θα πάρει ο καθένας 5%, 4.5%, 6%, να είναι 3.5%... Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τα άτομα θα μοιράσουμε τις μετοχές. Τα άτομα αυτά θα είναι ΠΑΟΚτσήδες και παράλληλα με την μεταβίβαση θα κάνουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό παραχώρησης των μετοχών στον επενδυτή ή τους επενδυτές που θα προκύψουν, συγχρόνως με την παραλαβή των νέων μετοχών θα παραλάβει αλλά και αυτές του κ. Γούμενου ο νέος επενδυτής".

------------

Tha paroun tis metohes apo ton goumeno dorean (an telika tis paroun). Tora auto to idiotiko simfonitiko tha dinei to dikaioma na zitisoun lefta apo ton mega-ependiti (as poume tha brethei) autoi pou tha paroun tis metohes;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Melb4

• Guest
Genika ta idiotika symfonhtika sthn Ellada exoyn MHDEN nomikh aksia...

Vasei ti to les auto; Xero oti se australia, agglia, ameriki boreis na pareis ena injunction pou ousiastika upohreonei kapoion na tirisei mia idiotiki simfonia san auti. Diladi kai na upograpsoun to idiotiko simfonitiko den borei to dikastirio na tous upohreosei na to tirisoun; To allo thema einai ka na to tirisoun uparhei enas oros sto simfonitiko pou leei oti den boroun na diekdikisoun lefta gia metohes pou stin ousia piran dorean.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
sthn ellada oti den ginetai mesw symbolaiografou den exei nomikh aksia. to mono pou mporeis na kaneis me to idiwtiko symfwnhtiko einai na syreis kapoios se mia polyxronh dikastikh diamaxh, me apwtero skopo na ton anagaseis na symbibastei kai na apofygei thn talaipwria.to 98% twn dikwn exei aporipsei ws eggyro to idiwtiko symfwnhtiko.to idio isxyei kai sthn megalh bretania.gi allou den kserw.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Giati re sabbath? Epeidh exei lefta, shmainei oti de 8elei na vgalei kai alla (para polla)? Me poia logikh to les?

θα σου πω φιλε μου.νομιζω οτι ενας ανθρωπος με τα χρηματα του κοπελουζου περισσοτερα οφελη θα εχει να παρει τον παοκ να τον κανει πρωταγωνιστη-πρωταθλητη και να εχει πισω του μια στρατια οπαδων οπως εχει ο κοκκαλης  τους γαυρους.η εξουσια που θα αποκτησει θα ειναι τεραστεια.θα γινει πρωθυπουργος στη βορεια ελλαδα!! την εκμεταλλευση του γηπεδου νομιζω πως τη βλεπει ως κατι αναγκαιο αποσβεση των χρηματων που θα δωσει για να πληρωσει τα χρεη,και για την συνεχη εισροη εσοδων στην παε..και μην ξεχνιομαστε μεγαλος αγωνιστικα παοκ συνεπαγεται περισσοτερα εσοδα απο την εμπορικη εκμεταλλευση του γηπεδου(εισιτιρια,μπουτικ,εστιατορια παοκ,που τυχον θα γινουν).σκεψου μονο ο ριβαλντο ποσα εσοδα εδωσε στον γαυρο απο τη σωστη εμπορικη εκμεταλευση του.
στο κατω κατω αν ειμαστε καχυποπτοι με τον κοπελουζο θα πρεπει να ειμαστε και με τον αγγελοπουλο και με οποιονδηποτε αλλο μεγιστανα θελησει να ρθει.εγω ομως δεν ειμαι αυτης της λογικης.δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοι μα ολοι εχουν βαλει σαν σκοπο μονο το οικοπεδο της τουμπας και οτι θα παρατησουν την ομαδα.για αυτο δεν μπορω να διαβαζω τα εκ του πονηρου αρθρα τυχαρπαστων που δεν εχουν καμμια σχεση με τον παοκ (πανουτσο)να κατηγορουν ανθρωπους της οικονομικης εμβελειας ενος κοπελουζου.

αυτη ειναι η αποψη μου.εδω βεβαια κανουμε ολοι υποθεσεις και ειναι λογικο οι περισσοτεροι να ειναι καχυποπτοι με αυτα που μας εχουν τυχει τα τελευταια 10 χρονια.αλλα να μην ακουω τετοιες αποψεις απο εναν εντελως ασχετο τον πανουτσο!!!!!!!!!ημαρτον.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
kai na ksanapw.oti ena emporiko kentro sthn 300.000 katoikwn perioxh ths toumpas,par8ena se agora den xreiazetai dynato paok gia na leitourghsei. einai mesa sthn polh kai 8a sarwsei ta panta. antistoixo tou einai mono to themall sto marousi to opoio hdh sarwnei! fysika kai autos pou 8a parei ton paok 8a endiaferetai prwtistws gia to emporiko giati kanenan epixeirhmatia den tou xalane ta 10ades ek kerdh tou emporikou. edw to karaiskakh me 6000 tetragwnika emporiko exei ka8ara 17 ek kerdos to xrono kai den einai entos ths polhs. fantasteite 25.000 tetragwnika sthn polh mesa!milame gia trela lefta kai treles business.panw apola to real estate.

jmjyiannis

• Guest
kai na ksanapw.oti ena emporiko kentro sthn 300.000 katoikwn perioxh ths toumpas,par8ena se agora den xreiazetai dynato paok gia na leitourghsei. einai mesa sthn polh kai 8a sarwsei ta panta. antistoixo tou einai mono to themall sto marousi to opoio hdh sarwnei! fysika kai autos pou 8a parei ton paok 8a endiaferetai prwtistws gia to emporiko giati kanenan epixeirhmatia den tou xalane ta 10ades ek kerdh tou emporikou. edw to karaiskakh me 6000 tetragwnika emporiko exei ka8ara 17 ek kerdos to xrono kai den einai entos ths polhs. fantasteite 25.000 tetragwnika sthn polh mesa!milame gia trela lefta kai treles business.panw apola to real estate.
Fisika. Sobara milame? kai opos eipe kai o giorgos, de xreiazesai na exeis megalo paok (an bebaia einai kai megalos exeis akomi perissotera kerdi).

Offline sabbath

• Αλλαγή
δηλαδη τι πρεπει να κανουμε?να μην παρει κανεις τον παοκ?πιστευεται υπαρχει κοροιδο να παρει μια παε με 30εκ ευρω χρεη χωρις να εχει την εκμεταλλευση του γηπεδου για να αποσβεσει τα χρηματα που θα βαλει?
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

gate4

• Guest
με το φτωχο μου το μυαλο, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι τζων και μπιλ παραχωρουν μονο το 25% γιατι το υπολοιπο ~60% ειναι δεσμευμενο στην αυξηση του μκ των 6.2Μ ευρω. ΔΕΝ παραχωρουν το συνολο του 80+% των μετοχων. απορω γιατι ο κατσαρης και τα μηντια δεν το ξεκαθαριζουν αυτο το θεμα. τι λεω κι εγω ο μαλακας...

σε οτι αφορα το γηπεδο και ιδιαιτερα τους νεότερους που γραφουν εδω μεσα. ειμαι 32 εχω απολαυσει, εστω και πιτσιρικος ενα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. το γεγονος οτι σε οσους μαθατε τον ΠΑΟΚ την τελευταια δεκαπενταετια, σας εχουν καταστησει τη λεξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ, δεν σας ενοχλει καθολου?
ειναι δυνατον, παιδια υποτιθεται μορφωμενα με Πανεπιστημια κοκ, να πιστευετε οτι αν η Τουμπα γινει εμπορικο κεντρο, αυτοματως ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργησει;
με κανει μεγαλη εντυπωση πως "κατεβαζετε τα παντελονια" με τετοια ευχερεια. ετσι κανετε και στην καθημερινη σας ζωη; σε οποιον σας υποσχετε-το οτιδηποτε-τα δινετε ολα φορα παρτιδα;
και κατι τελευταιο-επι του παροντος. εχετε δει το σχεδιο του Κοκκαλη για την Τουμπα; Με 25000 τμ εμπορικους χωρους, η Τουμπα δεν θα ειναι γηπεδο. θα είναι ενα εμπορικο κεντρο που αντι για ακαλυπτο θα εχει χορταρι και αντι για κεραμιδια κερκιδες. Οποιος με βρει γηπεδο στην ευρωπη που να εχει εστω τα μισα τμ σε χωρους εμπορικης εκμεταλλευσης, θα τον κανω υποκλιση. αυτα δεν ενοχλουν κανεναν σας;

υγ τη διετια 2003-5 δοθηκαν πανω απο 10Μ ευρω για την ανακατασκευη της Τουμπας και το καινουριο κτηριο. Μιλαμε για δημοσια λεφτα. στον αρη με λιγοτερα απο τα μισα, αλλαξανε εικονα στο Χαριλαου. ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ; παρα μονο εμπιστευεστε οτι οι ιδιοι ανθρωποι θα αλλαξουν συνηθειες και θα αξιοποιησουν σωστα την Περιουσια σας.
αντε χειροκροτηστε τον Κατσαρη. ο ανθρωπος εχει ομολογησει οτι εχει παζαρεψει το Γηπεδο, τουλαχιστον καμια 10αρια φορες. κι εσεις συνεχιζετε να τον πιστευετε. ο καθε λαος εχει τους ηγετες που του αξιζουν. το ηθικο δίδαγμα του κειμενου του Πανουτσου ειναι αυτο. μας συμπεριφερονται σαν να ειμαστε καθυστερημενοι, κι εμεις οχι μονο δεν τους φτυνουμε, αλλα τους χειροκροταμε κιολας.

ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. Ποια 30Μ ευρω χρεή; Με 16Μ ευρω καταχρηση απο το Μπατατουδη; Που τα βρηκατε τα 30Μ ευρω;
με 3Μ ευρω, την εξασφαλιση οτι δεν θα σε κυνηγησει αμεσα η πολιτεια και με σοβαροτητα, μεθοδικοτητα και μαγκια, σε 3 χρονια ο ΠΑΟΚ παιρνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και τους ΓΑΜΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ.
« Last Edit: November 19, 2006, 13:34:05 by gate4 »

Offline arwstos

• Αλλαγή
δηλαδη τι πρεπει να κανουμε?να μην παρει κανεις τον παοκ?πιστευεται υπαρχει κοροιδο να παρει μια παε με 30εκ ευρω χρεη χωρις να εχει την εκμεταλλευση του γηπεδου για να αποσβεσει τα χρηματα που θα βαλει?

δηλαδη αν εσυ sabbath χρωστας καπου 1000 ευρω και εγω στα δωσω
μου δινεις το σπιτι σου για 50 χρονια να το κανω οτι θελω?

οποιος ψηνεται για τετοιες συμφωνιες pm
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Bayern4

• Guest
και κατι τελευταιο-επι του παροντος. εχετε δει το σχεδιο του Κοκκαλη για την Τουμπα; Με 25000 τμ εμπορικους χωρους, η Τουμπα δεν θα ειναι γηπεδο. θα είναι ενα εμπορικο κεντρο που αντι για ακαλυπτο θα εχει χορταρι και αντι για κεραμιδια κερκιδες. Οποιος με βρει γηπεδο στην ευρωπη που να εχει εστω τα μισα τμ σε χωρους εμπορικης εκμεταλλευσης, θα τον κανω υποκλιση. αυτα δεν ενοχλουν κανεναν σας;

αυτο που ελεγα εγω στις 7 Φεβρουαριου
http://www.paokfc.gr/mvnforum/viewthread?thread=1498#18048
και στις 13 Απριλιου
http://www.paokfc.gr/mvnforum/viewthread?thread=1692#21102

Offline sabbath

• Αλλαγή

δηλαδη αν εσυ sabbath χρωστας καπου 1000 ευρω και εγω στα δωσω
μου δινεις το σπιτι σου για 50 χρονια να το κανω οτι θελω?

οποιος ψηνεται για τετοιες συμφωνιες pm

μα φιλε μου για αυτο το λογο υπαρχει ο ΑΣ ΠΑΟΚ.για να διασφαλισει οτι το γηπεδο δεν θα γινει εμπορικο κεντρο.δεν ειπα εγω το γηπεδο να γινει εμπ.κεν..δηλαδη αν ερθει ο ταδε επενδυτης και προτεινει την δημιουργια ενος ωραιου γηπεδου με εκμεταλλευσιμους χωρους(καμμια σχεση με εμπορικο κεντρο)γιατι μεσω της γενικης συνελευσης του ΑΣ να μην του δωσουμε την ευκαιρια να επενδυσει,απο τη στιγμη που θα εξοφλησει τα χρεη?αλλα να σου πω κατι ολα ειναι θεματα ΑΣ.αν ειχαμε εναν ικανο και τιμιο προεδρο θα ειχε προσελκισει επενδυτες,θα ειχε θωρακισει νομικα το συλλογο οσον αφορα τη σημιουργια του νεου γηπεδου και θα αλλαζε ολη η ιστορια του παοκ.απορω με οσους ψηφισαν κατσαρη στις εκλογες.

οσον αφορα το φιλο gaTE 4 τουλαχιστον ελπιζω να συμφωνει οτι αλλο καμπανης και σαββιδης και αλλο αγγελοπουλοι και κοπελουζοι.δεν μπορουν να συγκριθουν τα μεγεθη και οι προθεσεις τους.να .μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι.
για μενα η μονη λυση ειναι επενδυτης..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
egw aderfe sabbath katalava oti o gate4 mas leei oti den xreiazomaste ependuth(lhstarxo) gia na or8opodhsoume.
an8rwpous pou apla 8a khnyghsoun tous prohgoumenous lhstarxous,pou 8a kanoun diaxeirish sovarh kai
oxi sto styl tou mpoulh kai pou 8a ekmetalleutoun to oikopedo ths toumpas mono me tropo
pou 8a symferei ton PAOK kai oxi tis tsepes lamogiwn pou lumainontai ton PAOK xronia oloklhra xreiazomaste

Offline sabbath

• Αλλαγή
egw aderfe sabbath katalava oti o gate4 mas leei oti den xreiazomaste ependuth(lhstarxo) gia na or8opodhsoume.
an8rwpous pou apla 8a khnyghsoun tous prohgoumenous lhstarxous,pou 8a kanoun diaxeirish sovarh kai
oxi sto styl tou mpoulh kai pou 8a ekmetalleutoun to oikopedo ths toumpas mono me tropo
pou 8a symferei ton PAOK kai oxi tis tsepes lamogiwn pou lumainontai ton PAOK xronia oloklhra xreiazomaste

να σου πω αδερφε ειναι και αυτη μια λυση πολυ φοβαμαι ομως οτι τα μεγεθη  που εχουμε να αντιμετωπισουμε ειναι τεραστια.τα χρεη καπως θα ρυθμιστουν,αλλα με κοκκαλη και βαρδινογιαννη δεν μπορεις να τα βαλεις χωρις επενδυτη αντιπαλο δεος.πολυ φοβαμαι με αυτη τη λυση μη καταντησουμε σαν τον αρη.ναι μεν ο αρης ανηκει σε αρειανους και δεν ψαχνουν για επενδυτη,αλλα η ελλειψη χρηματων φαινεται και τις ειδαμε τις επιπτωσεις.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
diafwnw giati sthn eyrwph yparxoun polla paradeigmata omadwn pou apotelountai apo
an8rwpous pou katalavan pws kerdizeis perissotera apo mia omada otan se auth yparxei diafaneia
plano kai sovarh diaxeirish.(xwris na einai epixeirhmaties)
edw h villiareal vasizomenh se ayta ta tria eftase stous 4 tou ch league
me kosmo pou de nomizw na ksepernaei ayton tou pas giannena(an kapoios pio myhmenos sthn ispania apo emena
kserei kati diaforetiko as me dior8wsei)
xwris kana oikopedo san ki auto ths toumpas
nomizw pws einai la8os sthn akrh tou myalou mas na oneireuomaste dioikhseis san ki aytes twn dyo mpourdelwn
ths a8hnas(giati mpourdela einai kai to apodeiknyei h "eyrwpaikh tous kataksiwsh")
alla protypa 8a eprepe na eixame,apo omades tou ekswterikou
filika panta kai xwris parekshghsh

Bayern4

• Guest
αυτη η καραμελα με τον επενδυτη στον ΠΑΟΚ ειναι μεγαλυτερη κ απο την καραμελα περι εθνικισμου κ φασισμου.

την αεκ την εχει ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ; με σωστη διαχειριση προχωραει. εχουν βρει σπονσορες, κανουν συμφωνιες κ προχωρανε.
ή βαζει το χερι στην τσεπη ο κοκκαλης; ή μηπως το βαζει ο βαρδινογιαννης;
κανεις δεν ΕΠΕΝΔΥΕΙ με τα ωραια του λεφτακια στο ελληνικο ποδοσφαιρο.

εσεις γιατι περιμενετε να το κανει ο αγγελοπουλος, ο κοπελουζος, ο μπομπολας κ το καθε ονομα που αραδιαζετε;
μαλακες ειναι αυτοι για να πεταξουν τα λεφτα στον ΠΑΟΚ;

μηπως στην Λυων υπαρχει κανενα τεραστιο ονομα απο πισω;
το παραμυθι για λυση με επενδυτη να τελειωνει. λιγο αντιγραφη των ξενων συλλογων δεν βλαπτει.
την παρασκευη 2000 μελη της Μπαγερν ψηφισαν για προεδρο για πεμπτη φορα τον Μπεκενμπαουερ.
γιατι; ιδου οι απαντησεις http://www.fcbayern.t-com.de/media/native/live/jhv_2006_bilanz.pdf
http://www.fcbayern.t-com.de/media/native/live/jhv_2006_finanzzahlen.pdf
μπορει τα μεγεθη να ειναι διαφορετικα, αλλα ο τροπος λειτουργιας αρκει.
το συγχρονο ποδοσφαιρο απαιτει μαρκετινγκ

gate4

• Guest
αγαπητε φιλε απο τα γιαννενα (στα οποια εχω διαπιστωσει-με μεγαλη μου χαρα-ισχυροτατο ΠΑΟΚτσηδικο ρευμα).
επενδυτη οπως τον διαφημιζουν οι εφημεριδες, τα ραδια και οι ειδημονες, εγω πιστευω οτι δεν χρειαζομαστε. μιας και τα περι λαικης βασης ειναι προφανες οτι ειναι σχεδια που απευθυνονται στο μελλον, οποτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να συζητιουνται ουτε σαν σχεδια εργασιας πιστευω οτι χρειαζομαστε 1-2 ανθρωπους με οικονομικη αυτοτελεια και προσωπο στην κοινωνια, που στη διαρκεια της θητείας τους θα αποφασιζουν αυτοι και κανενας αλλος. που θα εχουν τη στοιχειωδη διαθεση να δουν τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, δεν θα κατεβαζουν τα παντελονια καθε τρεις και λιγο και θα εχουν στοιχειωδη συναισθηση του τι ειναι και σημαινει ΠΑΟΚ. θα οργανωσουν την παε, οπως θα οργανωνε ο καθενας το μαγαζι του και τιποτα περισσοτερο. αν ειναι ενας που θα εχει 3-4Μ ευρω ή δυο για να παιρνει ο ενας θαρρος από τον αλλον δεν με ενδιαφερει. απλα να ειναι οικονομικα αυτοτελεις και να εχουν προσωπο στην κοινωνια. δεν χρειαζεται τιποτα περισσοτερο.

και να στο πω κι αλλιως. ΑΝ ειχα προσωπικα, δικα μου 3Μ ευρω ή ημουν σε χωρα πχ Αγγλια που οι τραπεζες ειναι πιο ανοιχτες σε high risk ανοιγματα, ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. και μεχρι το 2010 θα ειχα παρει με τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. δυστυχως δεν εχω τετοια προσωπικη περιουσια, και εχω μια μονιμη ενσταση οτι επειδη η λυση ειναι καθαρη δεν θα συμφερε στην πολιτεια και η τρικλοποδια θα επεφτε συννεφο. αλλα το τελευταιο δεν το πολυδινω σημασια. ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΑΥΡΙΟ.

τα 30Μ ευρω και τα 20Μ ευρω και τα χρεη και το ενα και το αλλο και ο σουπερ επενδυτης, ειναι για να κοροιδευουν τον κοσμο και να τον εχουν μονιμα στην ανασφαλεια για να τον κανουν οτι θελουν. αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. με στοιχειωδες μυαλο, σοβαροτητα και μαγκια, χωρις καθημερινους συμβιβασμους και με 3Μ ευρω παιρνεις μεχρι το 2010, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. αυτη τη λεξη που στις δικες σας ηλικιες, την κανανε ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ. 
« Last Edit: November 19, 2006, 16:47:24 by gate4 »

Offline Català

• Αλλαγή
Giati re sabbath? Epeidh exei lefta, shmainei oti de 8elei na vgalei kai alla (para polla)? Me poia logikh to les?

θα σου πω φιλε μου.νομιζω οτι ενας ανθρωπος με τα χρηματα του κοπελουζου περισσοτερα οφελη θα εχει να παρει τον παοκ να τον κανει πρωταγωνιστη-πρωταθλητη και να εχει πισω του μια στρατια οπαδων οπως εχει ο κοκκαλης  τους γαυρους.η εξουσια που θα αποκτησει θα ειναι τεραστεια.θα γινει πρωθυπουργος στη βορεια ελλαδα!! την εκμεταλλευση του γηπεδου νομιζω πως τη βλεπει ως κατι αναγκαιο αποσβεση των χρηματων που θα δωσει για να πληρωσει τα χρεη,και για την συνεχη εισροη εσοδων στην παε..και μην ξεχνιομαστε μεγαλος αγωνιστικα παοκ συνεπαγεται περισσοτερα εσοδα απο την εμπορικη εκμεταλλευση του γηπεδου(εισιτιρια,μπουτικ,εστιατορια παοκ,που τυχον θα γινουν).σκεψου μονο ο ριβαλντο ποσα εσοδα εδωσε στον γαυρο απο τη σωστη εμπορικη εκμεταλευση του.
στο κατω κατω αν ειμαστε καχυποπτοι με τον κοπελουζο θα πρεπει να ειμαστε και με τον αγγελοπουλο και με οποιονδηποτε αλλο μεγιστανα θελησει να ρθει.εγω ομως δεν ειμαι αυτης της λογικης.δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοι μα ολοι εχουν βαλει σαν σκοπο μονο το οικοπεδο της τουμπας και οτι θα παρατησουν την ομαδα.για αυτο δεν μπορω να διαβαζω τα εκ του πονηρου αρθρα τυχαρπαστων που δεν εχουν καμμια σχεση με τον παοκ (πανουτσο)να κατηγορουν ανθρωπους της οικονομικης εμβελειας ενος κοπελουζου.

αυτη ειναι η αποψη μου.εδω βεβαια κανουμε ολοι υποθεσεις και ειναι λογικο οι περισσοτεροι να ειναι καχυποπτοι με αυτα που μας εχουν τυχει τα τελευταια 10 χρονια.αλλα να μην ακουω τετοιες αποψεις απο εναν εντελως ασχετο τον πανουτσο!!!!!!!!!ημαρτον.

ok re sabbath, o panoutsos einai asxetos k esu eisai sxetikos.pes mou loipon 2-3 pragmatakia se parakalw, xwris kamia dia8esh antipara8eshs:
-to ek tou ponhrou pou les gia to ar8ro afto, poio einai?poios einai o ponhros skopos tou panoutsou?na xalasei ws egka8etos tou a8hnokentrikou katesthmenou thn sumfwnia-mamou8 me ton messia kopelouzo poy 8a er8ei apo thn kalh tou thn kardia k gia thn psuxh ths manas tou me to magiko ravdaki k to aggigma tou mhda na metatrepsei ton PAOK se mia nyxta se mega8hrio tou evrwpaikou podosfairou, fovhtro tou Laporta, efialth tou Abramovits k paei legontas?
-poios eipe oti den htan upoptos o aggelopoulos? trwei kaneis koutoxorto oti 8a erxotan k aftos gia tous parapanw logous?
-o kokkalis den exei tosh e3ousia opws les k oute 8a eixe pote kaneis an epairne ton PAOK, gia ton aploustato logo pou den mporei kaneis opados na katalavei:TO PODOSFAIRO DEN EXEI TOSH DYNAMH.toulaxiston sthn ellada.exei kaneis upopsin tou oti molis ena 15% tou plh8usmou asxoleitai me thn mpala?oute apotelesmata mporei na ephrreasi stis ekloges, oute tipota.k sas vazw oses upografes 8elete gia afto.alla k an akoma eixe, pws ton ennoeis ton strato?nomizeis oti 8a edine kanenas gavros dekara tsakisth an ginotan kati me ton kokkalh?den egine k pio palia me koskwta-saliarelh?alla3e tipota?k skefteite oti o kokkalhs exei kanei ta tris xeirotera apo aftous.den lew oti einai k entelws aprostateftos apo ton kosmo tou gavrou, alla oxi oti 8a edinan k thn zwh tous gia ton kokkalh.giati stratos afto shmainei...
-oi logoi pou kapoios megalokarxarias asxoleitai me thn mpala einai mono oikonomikos.1on na 3eplenei xrhma(pou o kokkalhs oute afto exei anaggh, afou olo to kratos tou anhkei)k 2on na valei lefta sthn tseph tou apo mpazes opws to champions league h ena kainourio ghpedo opws sthn periptwsh karaiskakh h neas Toumpas..k lew mpazes giati kamia omada sthn ellada den mporei na einai kerdofora, apodei3h oti oloi xrwstane k einai monimws mesa, k den to kanoun gia thn eforia, alla epeidh alh8eia einai mesa.apo pou na vgaloun, apo ta eisithria pou den poulane?h apo ta geloia(se sxesh me to e3wteriko) posa twn diafhmisewn?
-to kuriotero pou einai k olh h ousia k h alh8eia gia thn omada mas k giati den prokeitai POTE na ginoume 3ana megaloi:giati loipon den erxetai kaneis tosa xronia na parei ton PAOK?k endiafer8hkan twra prwth fora megistanes apo rwssies, aggelopouloi, kopelouzoi, kampanhdes,kampanes k trigwna kalanta?mhn  pw gia ton glou.h apanthsh einai vevaia gnwsth.esas sas fainetai loipon oti oloi aftoi eginan 3afnika filosalonikioi h podosfairofiloi? k mono oti einai mplegmenos o kokkalis sthn istoria den sas ponhriazei ka8olou?
-kai sto katw-katw, as poume oti an edine o PAOK to ghpedo 8a evgaze trela lefta, 8a ekane trela pramata ktl.POIOS omws einai afth thn stigmh aftos pou 8a diapragmateftei to ghpediko k opoiodhpote 8ema tou PAOK?o katsarhs?h opoiosdhpote pou einai melos ston erasitexnh?
-gia na kleisw ena lampro paradeigma(an k ta mege8h twn omadwn apexoun eth fwtos):o kontomhnas giati den ekane megalh omada to skouliki? den mporouse?h mhpws den h8ele giati den htan pote aftos o skopos tou?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...