ακουσα τη συνεντευξη, διαβασα και τα ρεπορταζ,
ακουσα και τον Πετρουλακη χθες και σημερα...
επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις, ξεκιναω με δυο φωτογραφιες:
1)
2)
1) η παρεα και η αδελφικη φιλια λοιπον αυτη (Γουμενος-Κατσαρης-Πανελουδης) δεν αλλαζει.
ακομη και στη Δ'Εθνικη να επεφτε ο ΠΑΟΚ (φυσικα πιο πιθανο ειναι να ξεκινησει αυριο 3ος Παγκοσμιος πολεμος
παρα να πεσουμε στη Δ' για να μη δημιουργουμε λαθος εντυπωσεις) τα "Γιαννη μου" και τα "Θαναση μου" θα συνεχιζονταν και φυσικα ουτε κουβεντα για εισαγγελεα.
2) Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.(τα εσοδα που υπολογιζονται απο την εκμεταλευση και αξιοποιηση
του οικοπεδου της Τουμπας για τα επομενα 50 χρονια).
Ειναι τοσο πολλα που ζαλιζουν αλλα και κρατουν και ολες τις υαινες γυρω απο το ΠΑΟΚ.
Και μπορει να ειναι και πανω απο
ενα δισεκατομμυριο ευρω (1.000.000.000 ευρώ)= 300 δις παλιες δραχμες.(περισσοτερα για τα νουμερα μελλοντικως)
Οσο λοιπον ο κοσμος δε συμμετεχει, οι βρυκολακες, οι υαινες και τα κορακια θα συνεχιζουν
να πετανε πανω απο το Γηπεδο και ισως τελικα καταφερουν το τελικο τους στοχο.
κατα τα αλλα συνεχιζεται η σκληρη μαχη:
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Μετροπολις-Εxtrasport
για το ποιος θα ελεγξει οσο μπορει αυτη τη τεραστια δεξαμενη ψηφοφορων και ακροαματικοτητας.
αν πιστευετε τωρα οτι αν αυριο μεταβιβαστουν οι μετοχες αλλου θα ξεβρωμισει η κατασταστη
στον ΠΑΟΚ συγνωμη που το λεω αλλα ειστε βαθια νυκτωμενοι.
μονο με τη συμμετοχη του κοσμου πιθανον να ξεβρωμισει η κατασταση (και σιγουρα μετα απο καιρο)
τωρα να σχολιασεις λεπτομερειες απο τη συνεντευξη δε νομιζω οτι αξιζει το κοπο.
καποιοι στα ραδιοφωνα ανακαλυψαν την Αμερικη σημερα με πραγματα που εχουν ειπωθει
και εχουν γραφτει εδω και χρονια και στο εν λογω φορουμ και στα site της ΘΥΡΑΣ 4, Δυτικων Συνοικιων
(για Γουμενο, Κατσαρη και λοιπες δυναμεις)
ΑΡΝΗΤΙΚΟ για μενα η συναντηση Κυριακου-Γουμενου-Κατσαρη αλλα οχι να λεμε οτι προκειται και
για τρυπημα χωρις να γνωριζουμε τι και πως και να ξεχναμε το παρελθον του καθενος.
(το αρνητικο ειναι και ως προς το θεμα της ενημερωσης που πιθανον δεν υπηρξε στον υπολοιπο
κοσμο - συνδεσμους για το γεγονος της συναντησης, πραγμα που δε το ξερω- βλεπε και σχολιο του Ηοmo )
παντως, αν σημερα ακουγοταν οτι ο Καναρακης συναντησε το Γουμενο
θα ειχε γινει πανικος σε ολη τη Θεσσαλονικη απο πολλους εμπαθεις με τον Καναρακη.
(ουτε εγω εχω την καλυτερη αποψη προσωπικα για τον Καναρακη σε αντιθεση με το παρελθον,
αλλα να τα λεμε ολα)
ΑΡΝΗΤΙΚΟ ομως θεωρω και το ψιλοφιλικο και ηπιο υφος με το οποιο συνομιλησε για λιγα λεπτα στον αερα
ο κυριος Αλκης Ισαιαδης με το Γουμενο καθως και το οτι μεταξυ τους ειχαν και αυτοι μια μακρα τηλεφωνικη
συνομιλια την προηγουμενη εβδομαδα οπως ειπωθηκε.
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΟΥΜΕΝΟΥ