Λοιπόν ας ανα-λύσουμε τα όσα είπε ο γιαννάκης ο πρό??-ή-γούμενος 1)Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε: «Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ...
που ήρθα στον ΠΑΟΚ2)Για τις προθέσεις του ιδίου και του Παγώνη, τόνισε: «Με τον Βασίλη Παγώνη ποτέ δεν αυτοπαρουσιαστήκαμε ως οι επενδυτές...
αλλά με το που τέλιωσε η μαρτμίτα την έκανε 3)Για τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν με την οικογένεια Αγγελόπουλου, τόνισε: «Ίσως χρειαζόταν παρώθηση από κάπου ψηλά...
από τον θεούλη ας πούμε?4)Για την υπόθεση Κοπελούζου, είπε: «Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε τη πόρτα της εν λόγω οικογένειας...
ο πατερούλης ο πατερούλης ο βίκτωρ!!5)Συνεχίζοντας είπε: «Που ήταν ο Ερασιτέχνης που μέσω του Θανάση Κατσαρή γνώριζε τα πάντα; Που ήταν οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης; Που ήταν η οικογένεια του ΠΑΟΚ; ...
Κοίτα γιάννη εμείς 30 χρόνια τους ψάχνουμε όλους αυτούς εσύ ήρθες τώρα και σε 3 χρόνια θές να τους βρείς εεεπ!!6)Για το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη: «Δεν συναντήθηκα ποτέ με τον κ. Σαββίδη. Σε όλες μου τις συζητήσεις ξεκαθάρισα ότι για να δώσω τις μετοχές ...
πρέπει να πέσει χοντρό μπαγιώκο ή κανάς όροφος τουλάχιστον για την αντιπαροχή7)Για τον Γιάννη Καμπάνη: «Ζήτησα συγκεκριμένες διασφαλίσεις σχετικές με την ομάδα γιατί ήθελα να τον τεστάρω και τότε κατάλαβα ...
ότι ήταν μεγαλύτερο λαμόγιο απο μένα .8 )Για τον Ευάγγελο Μυτιληναίο: «Δεν ενδιαφέρθηκε για τον ΠΑΟΚ...
και πολύ καλά έκανε γιάννη9)Για την ακαταλληλότητα της Τούμπας: «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι ακατάλληλο...
σώπα καλε τί μας λες καλά που σε και συ και το μάθαμε άλλα όσο ακατάλληλο είναι το γήπεδο γιάννη άλλο τόσο ακατάλληλοι είστε και εσείς για να το ξαναχτίσετε10)Για τη δική του παρουσία στην ομάδα: «Δεν έβγαλα δραχμή από τον ΠΑΟΚ...
χαχαχαχαχααχααα ώχ το στομάχι μου σταμάτα γιάννη μη μη βρε σταμάτα σου λέω11)Για τη στάση του Κατσαρή, είπε: «Ποτέ δεν μου ζήτησε να παραιτηθώ...
ε πως να σου το ζητήσει και να χαλάσει η δουλειά με το οικοπεδάκι?12)Για το... μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Εγώ τελείωσα. Αυτό είναι οριστικό. Είμαι παρελθόν...
τι να σου πω ρε τί να σου πω ρε μιά εύχή ΟΤΙ έβγαλες από τον ΠΑΟΚ μας σε φάρμακα ρε καριόλη σε φάρμακα να τα δώσεις 13)Για την εξαφάνιση και... επανεμφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι. «Δεν δεσμεύτηκα σε κανένα ότι θα παραιτηθώ...
ή αλλιώς γάννης είναι το χαιδευτικό μου ΡΙΖΟ με λένε κανονικά14)Για την εχθρική στάση των Γιώργου και Κώστα Ορφανού:
μιά φράση μόνο αντικρουώμενα συμφέροντα δυστηχώς τα χαλάσατε με τον παλαίμαχο του ολυμπιακού την τελευταία στιγμή κρίμα .15)Για την κόντρα Ορφανού-Γκαγκάτση και τις επιπτώσεις στον ΠΑΟΚ: «Ενας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε φέτος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ ήταν η κόντρα του Γιώργου Ορφανού με τον Βασίλη Γκαγκάτση ... η
δικιά μου η ανικανότητα όμως δεν παίζει πουθενά ε?16)Για το ύψος των χρεών: «Τα χρέη είναι περίπου 23,4 εκατομμύρια ευρώ» ...
εγώ τώρα γιατί δε σε πιστεύω ρε καριόλη?Εν ολίγεις ο πολιτικός με την μοντέρνα ένοια του όρου μονόλογος του γιάννη, και το μοντέρνα ένοια του όρου μπαίνει διότι είναι φαινόμενα της νεωτέρας ελλάδας να μιλούν οι πολιτικοί χωρίς να λένε τίποτα.
Κάτι τέτοιο έκανε και ο γιαννάκης ό οποίος αφού δεν ανάλαβε σχεδόν καμία ευθύνη για την κατάντια , αφού δεν ερωτήθει επί της ουσίας για τίποτα αφού δεν απάντησε επί της ουσίας για τίποτα .
Αν υπάρχει εισαγγελέας μετά και την χθεσινή συνέντευξη θα έπρεπε να έχει κάνει ήδη παρέμβαση αλλά που... άμα ήταν κανα παιδάκι που πέταξε μια πέτρα ή κάπνισε τίποτα περίεργο θα το είχανε ήδη μπουζουριάσει.
Ο κύριος εισαγγελέας θα έπρεπε ήδη να έχει επισκεφθεί τον σταθμό και να ελέξει τα μυνήματα ας πούμε ή πολλά άλλα σχετικά με το ποιόν των συντευξιαζόμενων.
Δυστηχώς το μόνο που πιστεύω πλέον είναι στο θαύμα διότι κρατική παρέμβαση γιόκ .