Παιδιά να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα.
1. Κίνδυνος να πέσει η ομάδα στην Δ' Εθνική δεν υφίσταται. Αν δεν καλυφθεί η αύξηση κεφαλαίου, όπως έγινε με αυτήν που αποφασίστηκε 29 Δεκεμβρίου 2005, τότε μπορεί να γίνει καινούργια. Αρκούν οι ενέργειες για νέα αύξηση κεφαλαίου ώστε η ομάδα να μην πέσει στην Δ'. Έτσι κι'αλλιώς 20 χρόνια συνεχώς συμβαίνει αυτό το πράγμα στην ΠΑΕ, πάντα υπήρχε ο κίνδυνος θεωρητικά να πέσει, αλλά πάντα αποφασίζονταν νέα αύξηση.
Για να πέσει ο ΠΑΟΚ στην Δ' απαιτείται υπουργική απόφαση. Πείτε μου ποιός υπουργός θα πάρει αυτή την απόφαση, να σας πώ και εγώ αν πέσει ή όχι!!
2. Αν καταπέσει η εγγυητική και δεν ανανεωθεί, θα αφαιρούνται απο τον ΠΑΟΚ για κάθε παιχνίδι 3 βαθμοί. Η εγγυητική είναι 303 χιλ. Ευρώ. Εδώ το καλοκαίρι για την UEFA, έστω ετεροχρονισμένα, εκδόσαμε εγγυητική επιστολή 4,2 εκ. Ευρώ ... πιστεύετε ότι είναι τόσο δύσκολο να ξαναεκδώσουμε 303 χιλ;
3. Ο Κατσαρής κακώς κατα τη γνώμη μου χειρίζεται έτσι το θέμα σαν να είναι αυτός καβάλα στο γαϊδούρι. Καβάλα στο γαϊδούρι είναι αυτός που έχει τις μετοχές. Έπρεπε να αποδέχονταν τις παραιτήσεις, να ορίζονταν διοίκηση πρωτοδικείου η οποία θα είχε συγκεκριμένους στόχους ...
α. Προσωρινή διαχείρηση της ΠΑΕ
β. Εξεύρεση επενδυτή
γ. Διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ, εφ'όσον υπάρχει πλέον νόμιμα πρόσβαση σε στοιχεία της ΠΑΕ, μπορούμε να διαπιστώσουμε ποιός εισέπραξε πόσα και πότε ... και τί τα έκανε. Να δούμε πού πήγαν τα λεφτά. Να γίνει έλεγχος για τον Μπατατούδη, τον Γούμενο, για το παιχνίδι με την Στουτγκάρδη, πόσα εισιτήρια εκδόθηκαν, να ξαναγίνει καταμέτρηση, να ελεγχθούν τα έσοδα ότι μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΟΚ, να ελεγχθούν πόσα δηλώθηκαν απο αυτά τα έσοδα. Τώρα χρειαζόταν ξεσκόνισμα των βιβλίων, να μαζευτούν στοιχεία ώστε το δικαστικό μέγαρο να έχει δουλειά τους επόμενους μήνες

!!!
4. Πιστεύω ότι τώρα απο ποτέ είναι πιό επίκαιρο το θέμα του γηπέδου της Τούμπας. Να ξεκινούσαν οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο που θα αποτελούσε τον μοχλό ανάπτυξης τόσο της ΠΑΕ όσο και των υπολοίπων τμημάτων.
Φυσικά, όλο αυτό απαιτεί θέληση και γεναιότητα καρδιάς που οι σημερινοί παράγοντες του ΠΑΟΚ την στερούνται, ενώ εμείς φανήκαμε αδύναμοι να τους στείλουμε μιά ώρα αρχίτερα για σύνταξη στη συνέλευση του Α.Σ.
Οπως είμαστε, πρέπει να ενισχύσουμε τις εγγραφές στον Α.Σ. να ενισχύσουμε το Αντικατσαρηδικό μέτωπο. Είναι μεγαλύτερη επιτακτική ανάγκη απο ποτέ. Για όσους είναι βαριά η συνδρομή στον Α.Σ. ας κάνουν κουράγιο, ας κάνουν μιά οικονομία παραπάνω, όσοι φίλοι έχουν χρήματα, να βοηθήσουν δικούς τους φίλους που θέλουν να μπουν και δεν έχουν. Όταν με το καλό θα γίνουμε πλειοψηφία στον Α.Σ. όταν καθαρίσουμε τα μητρώα απο τις νοικοκυρές, τους εργαζόμενους στην Βορειοελλαδική ΑΧΕΠΕΥ, τους συμμαθητές του γιού του Κατσαρή, τους πεθαμένους και τα δένδρα που ψηφίσαν στην Γ.Σ. τότε την ρίχνουμε και την συνδρομή. Τότε θα τον ανοίξουμε τον Α.Σ. διάπλατα, να μπορεί να μπει όποιος φίλος και αδελφός θέλει να βοηθήσει. Αν δεν καταλάβουμε ότι ο Α.Σ. είναι η βάση και η ρίζα όλων των τμημάτων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας, δεν γίνεται τίποτα.
Γι'αυτό ... όλοι μέλη, για να αποφασίζουμε εμείς γι'αυτά μου μας ευχαριστούν και γι'αυτά που πικραινόμαστε.
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ