Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Εσύ παρουσιάζεις την άποψή σου σαν τη μόνη οικουμενική, τη μόνη λογική, τη μόνη ευαίσθητη κτλ. . Απ' τη στιγμή που το πανό ανεβαίνει μια στο τόσο και όχι συνέχεια, γιατί σε πειράζει τόσο πολύ; Η απάντηση είναι ότι δεν ταιριάζει στην ιδεολογία σου και απλά προσπαθείς να πεις "μα εγώ δεν εκπροσωπώ συγκεκριμένη γραμμή αλλά το σωστό και το δίκαιο". Δε λέω ότι το κάνεις ειδικά εσύ ή ειδικά ο χώρος στον οποίο ανήκεις, γίνεται από πολλούς.

Εμένα δε μου ταιριάζει η βουλγάρικη σημαία αλλά πλέον έχω αλλάξει μυαλό κι έχω φτάσει στο σημείο να χαίρομαι και να την περιμένω σε αγώνες με τα τρία σιχάματα. Και αυτό χωρίς καμία αλλαγή στα πολιτικά μου πιστεύω.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
αν μια σημαια ή τρεις λεξεις σε ενα πανι δημιουργουν επανελημενα προβλημα γιατι να βγει?

αλλιως το αντιλαμβανεσε εσυ αλλιως ο διπλα και στην τελικη το μυνημα προς τα τρια σιχαματα δεν περναει οπως το αντιλαμβανεσε εσυ. κοινως αποπροσανατολιζει. και ναι αυτη ΕΙΝΑΙ η σωστη λογικη και η λογικη που θελω να πιστευω βλεπουν οι περισσοτεροι.

κατα τα αλλα δεν ξερεις σε ποιον χωρο ανηκω και αν ανηκω και μην προσπαθεις να μου βαλεις ταμπελα. μου φτανει να αντιλαμβανεσε σε πια ταξη ανηκω και οτι υποστηριζω τον ΠΑΟΚ.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
"Black hell..."

Tι αναφέρει ξένη ιστοσελίδα για την Τούμπα που την συμπεριλαμβάνει στις δέκα πιο θερμές έδρες στον κόσμο

Ακόμη ένα δημοσίευμα που συμπεριλαμβάνει την Τούμπα στις πιο καυτές έδρες του κόσμου. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα bleacherreport.com αναφέρει πως η έδρα του "Δικεφάλου" είναι η τρίτη πιο εχθρική στον κόσμο! Χαρακτηρίζεται μάλιστα "μαύρη κόλαση", ενώ γίνεται πάντως και αναφορά στο ότι η μερίδα φίλων της ομάδας "έδιωξε" τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

"Ενα μήνα πριν φίλοι του ΠΑΟΚ δεν έλαβαν υπόψη πως απαιτείται οικονομική εξυγίανση και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Θόδωρος Ζαγοράκης από την θέση του προέδρου", αναφέρει αρχικά και προσθέτει: "Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ηχηρή και συναισθηματική υποστήριξη τους για το σύλλογό τους. Η μαύρη κόλαση θα μπορούσε να περιγράψει ακριβώς τι περνάνε οι αντίπαλοι του εκτός έδρας όταν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά".

Αναλυτικά:

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το " De Kuip" της Φέγενορντ

Στην δεύτερη θέση το "Άνφιλντ" της Λίβερπουλ

Στην τρίτη θέση η Τούμπα

Στην τέταρτη θέση το "Ινονού" της Μπεσίκτας

Στην πέμπτη θέση το "Σαν Πάολο" της Νάπολι

Στη έκτη θέση το "Βεστφάλεν" της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Στη έβδομη θέση το "Σεντενάριο" της Πενιαρόλ

Στην όγδοη θέση το "Μπομπονέρα" της Μπόκα Τζούνιορς

Στην ένατη θέση το "Αλί Σαμί Γεν" της Γαλατάσαραι

Στη δέκατη θέση το "Μαρακανά" της Σερβίας, έδρα του Ερυθρού Αστέρα
http://olapaok.gr/podosfairo/blach_hell.1655242.html
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
http://bleacherreport.com/articles/1066879-top-10-most-hostile-football-stadiums?search_query=10%20stadiums

βασικά είναι ψέμα γιατί δεν έχει πουθενά βικελλίδης.

PAOK_VOLOS

• Guest
Αντε παλι μ αυτο το κουκλοθεατρο το ανφιλντ.Πού την ειδε την καυτη εδρα δεν μπορω να καταλαβω.Κανουν πολυ θορυβο τα πατατακια και τα ποπ κορν οταν τα τρωνε μαλλον..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εισαι λαθος για ανφιλντ, μιλαμε για πολλα ντεσιμπελ.
Στο ινονου εχει παει 3-4 φορες αδερφος τουμπιωτης που τραβιεται πολυ συχνα εκει για δουλιες, και λεει οτι στην κερκιδα μας εχουν οι καρσι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline lik4

• Αλλαγή
μιλατε για γηπεδα που εχουν σκεπαστρο σε ολες τις θυρες..

50% πανω ντεσιμπελ..ανεβαζει το σκεπαστρο

Offline savage republic

• Βασικός
λικ +4

Εδώ συνθήματα οι άλλοι μας κλέβουν κι έχουν τους αντιγραφείς μας πιο πάνω. Πεταμένες μαλακίες. Ας ήμασταν όμως στα καλά μας και δεν θα αμφισβητούσε κανείς τίποτα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
βάλτε σκέπαστρο,φέρτε τον αγωνίστικο χώρο δίπλα στην κερκίδα και μετά δώστε κυάλια στα ανα τον κόσμο γατάκια....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Μια χαρά.. Τώρα πλέον θα βρίσκουν δίχτυα οι σέντρες του Ρομπέρ και τα σουτ του Φωτάκη..

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
 :'(

Υ.Γ.Φωτάκη τράβα στην Κίνα..

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Μια χαρά.. Τώρα πλέον θα βρίσκουν δίχτυα οι σέντρες του Ρομπέρ και τα σουτ του Φωτάκη..

;D ;D ;D
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
βριηκαμε τα μονα διχτυα που θα σκισει ο νο14!!!
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline nik

• Αποστολή
  • **

:smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τι εγινε ρε παιδια? Τουμπα δεκαετιας 90 ολντ σκουλ κ ετσι? Υποτιθεται με ιβαν τρομερο θα προχωρουσαμε μπροστα  :'(
Αντε και ξανα καγκελο στην 4α να θυμηθουμε τα εφηβικα μας χρονια
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
καθε φορα που υπηρχε/βαζανε διχτυ ο ΠΑΟΚ εμπαινε μεσα 10-20 μυρια. Να δουμε αν θα συνεχιστει η παραδοση! Μη πει κανεις ο τζαγκοραγκης εβγαλε καγκελα. Εβαλε διχτυα σε 4α και 4 προς 3. Στο λιολιδη ξεχασε να βαλει διχτυ αλλα νταξ να ουμ

GeorgT

• Guest

Μη πει κανεις ο τζαγκοραγκης εβγαλε καγκελα. Εβαλε διχτυα σε 4α και 4 προς 3. Στο λιολιδη ξεχασε να βαλει διχτυ αλλα νταξ να ουμ

Νταξ μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματά, στα κόρνερ έβαλε ο κλεφτης, οπού δυστηχως κάποιοι δεν κατάλαβενουν! Κερδίζεις χάνεις εκεί να ρίξουν μέσα ότι έχουν, και μη μου ξεκινησεται το πρόλογο, και μεταξύ μας το λέγαμε ότι δεν είναι δύσκολο το πυρσό να τον αφήσεις να σβήσει στα πόδια σου από το να κάψουμε κανέναν δικό μας χαμηλά!

Οι κάτω δηλαδή πρέπει να φοράνε κράνος για να νιώθουν πιο σίγουροι?