Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
εχω φαει τοσα πολλα κ δεν εχω παθει ποτε τπτ  ;D

Τώρα μου θύμισες εκείνον τον υπουργό που είχε πει "δείξτε μου έναν νεκρό από το νέφος"  
Τι ήθελες δηλαδή, να το φας και μετά από λίγο να σε πιάσουν σπασμοί;   :a1006:

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
σπασμοί όχι αλλα κάνα ψιμοκο παίζει ρε.. ;D ειδικα αν ειναι να μπεις στο πουλμαν για την επιστροφη ειναι ενα θεμα..
« Last Edit: November 25, 2010, 22:00:53 by tsakalaki »

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
καλά εμβόλια στο στρατό δεν κάνατε???? ;D

Offline spinos_4

• Αλλαγή
άμα είναι αυτή η κίνηση η αρχή για όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να γίνουν στον τομέα του marketing τότε είναι κάτι θετικό...

ps. δεν μπορώ να ακούω για μεροκαματιάρηδες κτλ...
αυτός με την καντίνα σε μια κυριακή μέσα έχει βγάλει ότι βγάζω εγώ τον χρόνο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bane

• Αλλαγή
βασικα τους σαλεπιτζηδες να μην διωξουνε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://olapaok.gr/podosfairo/allazei_h_toumpa.1129301.html

Αλλάζει η Τούμπα

Άρχισαν την Τετάρτη (29/6) οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα

Με νέο... λουκ θα παρουσιαστεί η Τούμπα στους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί από την Τετάρτη (29/6) άρχισαν οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στην έδρα του "Δικεφάλου". Όπως μπορείτε να διακρίνεται και στο σχετικό φωτορεπορτάζ τα φορτηγά και οι μπουλντόζες της εταιρείας που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την αποστολή, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και ξεκίνησαν να ξηλώνουν τον παλιό χλοοτάπητα.

Πλέον, απομένει να περαστεί ο νέος χλοοτάπητας τον οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη παραγγείλει, ενώ υπάρχει η επιθυμία τα έργα να ολοκληρωθούν μέσα σε είκοσι ημέρες, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση που το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του "Δικεφάλου" γίνει στην Τούμπα.

Να σημειωθεί, ότι την πληρωμή των εργασιών αναλαμβάνει η Super League. Εξάλλου, η βελτίωση αγωνιστικών χώρων ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής την Τρίτη (28/6).

zagorakis

• Guest
Συνεχίζονται τα έργα στην Τούμπα

Το olaPAOK.gr δείχνει μέσω VIDEOS τις εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στην έδρα του ΠΑΟΚ, που είναι σε πλήρη εξέλιξη και την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα (30/6) ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας

Συνεχίστηκαν την Πέμπτη (30/6) οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στην Τούμπα. Τα φορτηγά της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο βρέθηκαν και σήμερα (30/6) στον αγωνιστικό χώρο της έδρας του ΠΑΟΚ ξηλώνοντας τον παλιό χλοοτάπητα. Αμέσως μετά είναι προγραμματισμένο να περαστεί ο νέος χλοοτάπητας τον οποίο οι επιτελείς του "Δικεφάλου" έχουν ήδη παραγγείλει, ενώ υπάρχει η επιθυμία τα έργα να ολοκληρωθούν μέσα σε είκοσι ημέρες, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση που το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του "Δικεφάλου" γίνει στην Τούμπα.

Τα έξοδα των εργασιών έχει αναλάβει η Super League της οποίας επιθυμία, άλλωστε, ήταν η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων της μεγάλης κατηγορίας.

Στα videos που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα (30/6) ο αγωνιστικός χώρος της έδρας του ΠΑΟΚ.

http://www.dailymotion.com/video/xjmgh9_ergasies-toympa-1_sport#from=embed&start=1 (Embedding disabled, limit reached)

http://olapaok.gr/podosfairo/synexizontai_ta_erga_sthn_toumpa.1130343.html

zagorakis

• Guest
Η "καυτή" Τούμπα στο top15 παγκοσμίως

Αφιέρωμα της ιστοσελίδας "bleacherreport.com" στις 15 πιο δυνατές έδρες στον κόσμο κατατάσσει αυτήν του ΠΑΟΚ στην πρώτη πεντάδα. Τι αναφέρει το δημοσίευμα και ποια τα άλλα 14 γήπεδα

Την διόλου ευκαταφρόνητη πέμπτη θέση καταλαμβάνει η Τούμπα στο αφιέρωμα της της ιστοσελίδας "bleacherreport.com" στις 15 πιο δυνατές έδρες στον κόσμο. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ ή καλύτερα η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του βρίσκεται πιο ψηλά από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" της Ρεάλ Μαδρίτης, το "Τζουζέπε Μεάτσα" ή "Σαν Σίρο" των Ίντερ και Μίλαν, το "Μπομπονέρα" της Μπόκα Τζούνιορς και άλλες έδρες μεγάλων συλλόγων ανά τον κόσμο.

"Η... διαβόητη Τούμπα"

Το δημοσίευμα αναφέρει πως: "Η Τούμπα είναι... διαβόητη για την εχθρική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η περιβόητη Θύρα 4 φιλοξενεί μερικούς από τους πιο παθιασμένους υποστηρικτές του συλλόγου. Προσπαθούν να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας τους σε κάθε αγώνα, καθώς επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυριαρχία των τριών μεγάλων στην Ελλάδα του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ."

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων, καθώς και στα συναισθήματα που αυτή δημιουργεί στον αντίπαλο: "Σχεδόν κάθε αγώνας συνοδεύεται από κόκκινες φωτοβολίδες, το πέρασμα της μεγάλης φανέλας του ΠΑΟΚ είναι αφιερωμένη στους "σκληρούς" οπαδούς. Η εχθρότητα που "βγάζουν" δύσκολα χειρίζεται από τον αντίπαλο. Οι φίλαθλοι είναι γνωστοί με την ονομασία "Οι χούλιγκανς των Δυτικών Συνοικιών" και ο πιο γνωστός σύνδεσμος είναι η Θύρα 4."

Αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο στην αναφορά της στον ΠΑΟΚ η ιστοσελίδα, αντί για φωτογραφία, φιλοξενεί βίντεο-αφιέρωμα στην κερκίδα της Τούμπας.

Οι... υπόλοιποι

Στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκονται έδρες ιστορικών και πολύ πιο δημοφιλών ομάδων από τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα:

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το " Britannia Stadium" της Στόουκ Σίτι στην Αγγλία

Στη δεύτερη θέση το "Μαρακανά" της Σερβίας, έδρα του Ερυθρού Αστέρα

Στην τρίτη θέση φιγουράρει η έδρα της Βίσλα Κρακοβίας, "Stadion Miejski "

Στην τέταρτη θέση το " De Kuip" της Φέγενορντ

Στην πέμπτη θέση η Τούμπα!

Στην έκτη θέση βρίσκεται το " St. James' Park" της Νιουκάστλ

Στην έβδομη το "Άιμπροξ" της Ρέιντζερς

Στην όγδοη το ιστορικό "Σαντιάγο Μπερναμπέου" της Ρεάλ Μαδρίτης

Στην ένατη θέση το "Τζουζέπε Μεάτσα" με τις Ίντερ και Μίλαν

Στη δέκατη θέση το "Βεστφάλεν" της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Στην ενδέκατη θέση το επίσης ιστορικό "Μπομπονέρα" της Μπόκα Τζούνιορς

Στη δωδέκατη θέση βρίσκουμε το "Καμπ Νου" της Μπαρτσελόνα

Στη δέκατητρίτη το " Parkhead" της Σέλτικς

Στην προτελευταία θέση το "Άνφιλντ" της Λίβερπουλ

Στην τελευταία θέση το "Αλί Σαμί Γεν" της Γαλατάσαράι

Δείτε το δημοσίευμα http://bleacherreport.com/articles/795022-world-footballs-15-most-hostile-stadiums-and-venues/page/10

http://olapaok.gr/podosfairo/h_kayth_toumpa_sto_top15_pagkosmiws.1325249.html

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Όταν δεν υπάρχει Πανελλήνιος, δεν υπάρχει και λαός του ΠΑΟΚ..
Δεν υπάρχει και ΠΑΟΚ..

Ίσως στο επόμενο τρύπημα να ασχοληθούμε και με την κατοχύρωση της φέτας σαν γνήσιο ελληνικό προϊόν..
REVOLUTION..!!!!

Το μεταφερω εδω για να μη βρωμιζω το τοπικ του Πανελληνιου με τετοιες φωτογραφιες. Θαυμαζα το κεντρικο πανι, μεχρι που επεσε το ματι μου σ'αυτο το μικρο κατω δεξια διπλα στον σεκιουριτα!!! Ε ρε μεγαλε λαε του ΠΑΟΚ!!! Τελικα το πολυ το ποτισμα και το φυτοφαρμακο ειχε και παρενεργιες. Διπλα στους μαιντανους και τα αναριχωμενα, φυτρωσαν και νεοναζι. Θοδωρακη προσεχε τις δοσολογιες, θα γεμισεις τον κοσμο ζιζανια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει πια με αυτό το πανό. Πού τους είδατε τους νεοναζί; Είμαι κατά των πολιτικών στο γήπεδο γενικά αλλά μερικά πανό όπως αυτό, το "ναι στις μειώσεις των μπάτσων" και το "Έλληνες είστε και φαίνεστε" γιατί να μην μπαίνουν μια στο τόσο, για να μην αναφέρω την ιστορική βουλγάρικη σημαία που από τη φάση της άρνησης σιγά σιγά περνάω στη φάση της αγαλλίασης όταν τη βλέπω; Εντάξει, ξέρω ότι υπάρχουν σύνδεσμοι όπου ορισμένες πολιτικές απόψεις ακούγονται περισσότερο αλλά δε θέλω να φτάσουμε ποτέ στο σημείο να μαλώνουμε γι' αυτά. Αλφάδια, κέλτικοι κτλ να μας λείπουν φυσικά.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

ive4

• Guest
Από πότε το ζήτω το έθνος κάτω το κράτος είναι νεοναζίστικο ; Πολλά φαντάσματα βλέπουν μερικοί.

northeagle_4

• Guest
ζητω η φετα κατω το κασερι.
ποιο εθνος ρε φιλε,αντε το μεγαλο πανι οκ,το μικρο ειναι να τραβας τα αρχιδια σου που κρεμαστηκε στα ιερα καγκελα.
 ζητω το εθνος ....... τι ειμαστε σχολικο παρτυ ? αντε και με φανελλα εθνικης την αλλη φορα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Όντως το "ζήτω το έθνος" ήταν λίγο άκυρο. Ήταν μικρό, δεν μπόρεσα να το δω ζωντανά.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

antenapoume-4-

• Guest
μαλλον ειναι πιο σχετικη με το τοπικ του γυναικειου μπασκετ η ολη κουβεντα.ουτε φασισμος ουτε αναρχια ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Offline bozik

• Αλλαγή
άντε την επομενη φορα ζητω ο στρατός...και ο κόσμος να τραγουδάει τον ύμνο του πυροβολικού....καλή η μαλακια  αλλα με το γαμήσι γνωρίζεις και κόσμο...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
εθνικια,νεοναζι, πατριωτες, καρατζαφερικοι χρυσαυγητες, αυτοματοι μακεδονομαχοι ή οπως αλλιως θελετε να λεγεστε αναλογως την περισταση, βρωμιζετε την ιστορια της ομαδας.

ολο την ιδια μπουρδοεπιχειρηματολογια χρησημοποιειτε.

στα αρχιδια μου τα συνορα σας, οι σημαιες - πανια σας και η εθνικη σας περηφανια.

μαζεψατε και τα χουλιγκανια και ειδατε πως με τον ατρομητα σας περνει για να ανεβασετε τις αηδιες σας.

ουτε ρατσισμος, ουτε εθνικισμος ο ΠΑΟΚ ειναι λαος προσφυγικος.

υ.γ. και για τους απολιτικους / καθως πρεπει ΠΑΟΚτσηδες που θα χρησημοποιησουν το αλλο γνωστο μεγαλο επιχειρημα "εδω μονο ΠΑΟΚ" , να πω πως αυτα τα θεματα εχουν να κανουν πολυ περισσοτερο με τον ΠΑΟΚ που σκεφτομαι και εχω μεσα μου, παρα με αυτον που βλεπω στην Τουμπα (γιατι δεν παταει και πουθενα αλλουο περηφανος λαος) και με τα διοικητικα.

Offline Català

• Αλλαγή
Χαλάρωσέ το λίγο ρε μάγκα που πήρες φόρα και την πέφτεις σε όλους.
Όχι, εγώ δεν θα σου πω "εδώ μόνο ΠΑΟΚ", και ούτε γουστάρω τις μαλακίες που έγιναν προχτές και γράφω συχνά για τέτοια θέματα, αλλά εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο, "ΠΑΟΚ μόνο για να εκφράζουμε τις πολιτικές μας απόψεις".
Μια βόλτα στα ποστ σου αποδεικνύει του λόγου το αληθές, μόνο όταν παίζει κάτι τέτοιο εμφανίζεσαι και γράφεις, όλα τα άλλα για την ομάδα μάλλον στα αρχίδια σου, μέχρι και την ανακοίνωση της 4 περί ένοπλου από το γνωστό κουτσομπολίστικο ντεμέκ πολιτικό indymedia μας την πόσταρες, πλάκα κάνεις τώρα;
Σήμερα βρήκες πάτημα, έχεις κάνει ήδη 3-4 ποστ, όλα για αυτό το ζήτημα.
Κουράζεις

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
δεν καταλαβα εχουμε και ΠΑΟΚ αστυνομια εδω μεσα να ασχολειται με το τι γραφει ο καθενας και σε πια θεματα ποσταρει. catala βρες τιποτα καλυτερο να ασχοληθεις.

μου βαζεις λογια που δεν εχω πει και χρησημοποιεις το επιχειρημα οτι δεν γραφω για κατι αλλο για πιο λογο? για να δημιουργησεις κλιμα οπως κανουν και καπιοι αλλοι πιο πανω.

γραψε κατι επι του θεματος ή τραβα γραψε για το πως επαιξε ο ΠΑΟΚ εσυ που δεν τα γραφεις τα υπολοιπα στα αρχιδια σου.

αντε εξυπνε!!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Η ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Την χρονική περίοδο που πρέπει να είμαστε ενωμένοι σα μια γροθιά, καταφέραμε και πάλι να διχαστούμε με μαλακίες.

Γιατί για μαλακίες πρόκειται... Εκατέρωθεν.

Ζήτω το έθνος του ΠΑΟΚ
Κάτω το κράτος του παοκ.