Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή

για να καταλάβω...εδώ δηλαδή θα κάθονται οι σπίκερ???
αν ναι μεγάλη μαλακια για μένα...
οι αντίπαλοι οπαδοί στην 8 θα είναι...θα ακούγονται περισσότερο...

θα με πεις τώρα...με τι κάθεσαι και ασχολείσαι...αλλα εμενα αυτά με ενδιαφέρουν και όχι με τι συστήματα παίζει η ομάδα

Θυμίζουμε ότι από αυτό τον αγώνα στην Τούμπα θα λειτουργήσουν τα νέα δημοσιογραφικά θεωρία στην θύρα 2 του γηπέδου. Μόνο οι τηλεσχολιαστές θα παραμείνουν στον τέταρτο όροφο του νέου κτιρίου

πηγη:24aylokolakes
« Last Edit: August 01, 2010, 21:41:43 by lik4 »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

legones

• Guest
Το χορτάρι πάντως δεν φαίνεται και σε πολύ καλή κατάσταση...  >:(

Offline cure

• Αλλαγή
Είμαι αρκετά μεγάλος για να γνωρίζω απ' έξω κι ανακατωτά την κερκίδα μας στα 90's αλλά σχετικά μικρός για τα 80's. Θυμάμαι λίγο τα τέλη της δεκαετίας αυτής. Ε λοιπόν εγώ ξέρω με τα δικά μου μυαλά και με την εμπειρία τη προσωπική τι και γιατί γινόταν μια ζωή στη Τούμπα. Να πούμε λοιπόν κάποιους μύθους;

Α μύθος: η Τούμπα παλιά δεν ασχολούνταν με τα τεκταινόμενα στο χορτάρι.
Αρχίδια. Όχι μόνο ασχολούνταν αλλά ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με το πνεύμα του παιχνιδιού. Αν πήγαινε να σηκώσει κεφάλι ο αντίπαλος ανέβαινε το ντεσιμπέλ και το γιούχα, αν το κοράκι πουλούσε τρέλα η κερκίδα έριχνε βάρος εκεί, αν η ομάδα μας σερνόταν την άκουγε κανονικά και με το νόμο. Τα δε συνθήματα πάντα επίκαιρα. Πόσα βγήκαν άμεσα με αφορμή κάτι που γινόταν μέσα στο χορτάρι. Τώρα κάποια νέα φρούτα έχουν ενοχοποιήσει το να παρακολουθεί ο οπαδός το ματς κι έχουμε καταντήσει να έχουμε κερκίδα άκυρη σε σχέση με τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι χάνεται η ουσία, αφού η βοήθεια έρχεται με δύο τρόπους: με τη τρομοκρατία του αντιπάλου και με την κατάλληλη βοήθεια στην ομάδα όταν πρέπει και όπου πρέπει. Αν άλλα γίνονται μέσα κι άλλα πας εσύ να φωνάξεις, φυσικό είναι να έχεις γελοία κερκίδα και επιπλέον να φωνάζεις μόνος σου και το υπόλοιπο γήπεδο να μην ασχολείται.  Η κερκίδα δεν υπάρχει για να παίρνει τα μπράβο για την εικόνα, τα ντεσιμπέλ και να αυτοθαυμάζεται ο οπαδός στο youtube. Η επιτυχία της εξαρτάται μόνο από το πόσο βοήθησε την ομάδα. Έχουμε μπερδέψει τις πούτσες με τις βούρτσες τελευταία.
Έχει αλλάξει ο σκοπός της κερκίδας από τα πέτρινα χρόνια που δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθεί ο λαός με το αγωνιστικό και πέρασε για πρώτη φορά ο όρος "φάγαμε 3 αλλά η κερκίδα ήταν φανταστική". Τι λες ρε; Κερκίδα επιτυχημένη που δεν έδωσε βοήθεια στην ομάδα να ξεπεράσει τις δυνατότητές της δεν υπάρχει ποτέ

Β μύθος: Η Τούμπα παλιά δεν έπαιρνε θέση για τα αγωνιστικά.
Πούτσες μπλε. Η Τούμπα έδιωχνε και τελείωνε προπονητές και παίχτες, τσάκιζε ψυχολογίες φλώρων (εγώ το έλεγα πάντα τεστ Τούμπας, αν αντέξεις το κράξιμο εκεί-έχεις προσωπικότητα για να παίξεις στον ΠΑΟΚ)

Γ μύθος: η Τούμπα δεν χρειαζόταν την ομάδα για ν' ανάψει.
Παπάρια κρεμαστά και όποιος το λέει αυτό είναι ζήτημα να έχει πάει Τούμπα πέντε φορές στη ζωή του τότε. Βέβαια η ομάδα τότε είχε άλλη νοοτροπία και άλλες δυνατότητες από πολλές πρόσφατες version και έπαιζε ΠΑΝΤΑ με σκοπό να διαλύσει τον αντίπαλο. Έτσι υπήρχε αρμονία. Όταν καμιά φορά τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, όχι μόνο δεν άναβε η κερκίδα, αλλά το μπινελίκι που έπεφτε στους δικούς μας, σύμφωνα με τα σημερινά φλώρικα στάνταρτς θα "τους έκοβε τα πόδια". Και μιλάω πάντα για τη Θ4, για να μη νομίζει κανείς ότι μιλάμε για επισήμους και Θ5 και μαλακίες.

Η Τούμπα είτε κάποιοι θέλουν να το καταλάβουν είτε όχι ήταν είναι και θα είναι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ. Αυτό σημαίνει ότι δεν μαζεύει μέσα της επίδοξους τραγουδιστές που θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια της φωνής τους, αλλά οπαδούς που δίνουν ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ αγώνα με την ομάδα για να πάρουν αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ας συγχρονιστούν επιτέλους συνθήματα και εξέλιξη αγώνα.

Η Τούμπα από τη πρώτη στιγμή της ήταν ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΗΠΕΔΟ και για αντιπάλους αλλά και για άμπαλους δικούς μας. Η Τούμπα έχει καταστρέψει δεκάδες καριέρες άμπαλων. Ας απενεχοποιηθεί επιτέλους και το κράξιμο σε κάθε ταγάρι που μαλακίζεται εις βάρος της τρέλας μας. Στο κάτω κάτω δεν θα τον αφήσουμε άνεργο. Απλά θα ηρεμήσουμε εμείς από την αμπαλωσύνη του.

Η Τούμπα ήταν ΓΗΠΕΔΟ-ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ εις τους αιώνες των αιώνων. Σε ρουφούσε, σε διέλυε, σε κατάπινε ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ. Δεν έδειχνε αδυναμία κανείς εδώ μέσα, ποτέ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Όσο υποχρέωση έχει ο οπαδός να ανάβει φωτιά στη ψυχή των παιχτών του και να προκαλεί τρέμουλο στον αντίπαλο, τόσο υποχρέωση έχει και η ομάδα να πάρει τη σπίθα και να την κάνει φλόγα. Αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι κωμικό. Μια κωλομάδα να φυλάει το κώλο της και να φοβάται και 30.000 γραφικοί να χοροπηδάνε αυτάρεσκα την ώρα που ξεφτιλίζεται η ομάδα τους. Γραφικότητα και γελοιότητα μαζί.

Συμπέρασμα: Ένας οργανωτής που νιώθει ή με βοήθεια αν χρειαστεί για να μπαίνει στο πνεύμα του αγώνα, μια κερκίδα απενεχοποιημένη από τη Politically correct συμπεριφορά προς τα ταγάρια και μία ομάδα που να έχει σκοπό της ζωής της να παίρνει τη σπίθα από τη κερκίδα και να την επιστρέφει φλόγα στη συνέχεια κ.ο.κ. μέχρι να γίνεται η έκρηξη στη μάπα των χεσμένων αντιπάλων (κάθε ύψους μπάτζετ για να μη ξεχάσουμε και τη καραμέλα που πιπιλάει ο κάθε άσχετος με τον ΠΑΟΚ βλάκας τα τελευταία χρόνια)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline memts

• Αποστολή
  • **
αδερφε καλα τα λες αλλα πιστευω πως αν το γραφες μετα τον αγωνα με τον αγιαξ θα συμφωνουσα περισσοτερο....
γιατι χθες εφυγα ευχαριστημενος μετα απο καιρο απο το γηπεδο.... εκτος απο κατι σημεια -φλασιες- εκει δηλαδη που η ομαδα εμεινε με 10 και αντι να φωναζεις μονο ΠΑΟΚ τραγουδουσες ''σε συνοικιες κ σε δρομους'' (καλο συνθημα αλλα για 3-0 δεν ανεβαζει καθολου παικτες-κοσμο) , κατα τ αλλα εμεινα ικανοποιημενος... Εχεις απολυτο δικαιο , γιατι ΠΑΝΤΑ η φωνη εξαρταται απο την αποδοση της ομαδας. οταν παιζεις την φενερ με 10 και δεν μασας , δεν θα μασησει και η κερκιδα. αν βαλεις τσιριλους κτλ για να μη φας γκολ θα πεσει και η κερκιδα. Απλα τα πραματα
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline cure

• Αλλαγή
Συμφωνώ απόλυτα και γι' αυτό δεν έγραψα για τη χθεσινή κερκίδα αρνητικά. Ίσα ίσα. Με χαρά έγραψα για το ότι επιτέλους η ομάδα αλλάζει μυαλά και ευκαιρία είναι να προετοιμαστούμε κι εμείς ως οπαδοί από τη πλευρά μας να καταλάβουμε για ποιο πραγματικά λόγο "κάνουμε κερκίδα" και να ζήσουμε όλοι μαζί, ΚΕΡΚΙΔΑ-ΟΜΑΔΑ απίστευτα πράγματα, που δεν υπήρχε περίπτωση να τα ζήσουμε πριν λίγο καιρό, για λόγους που έφταιγε και η ομάδα και οι οπαδοί.
Παράδειγμα: φανταζόμουν χθες αυτή η ομάδα να γαζώνει καμιά σκατομάδα της μπανανίας και να γίνεται ένα ανάλογο πανηγύρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ και να λιώνουν τα σίδερα. Μου έλειψε να βλέπω χεσμένους αντιπάλους να φεύγουν με πεντάρα στη πλάτη και να διηγούνται με τρόμο στους επόμενους τι τους περιμένει. Είμαι σίγουρος πως ο λαός έχει πολύ απόθεμα μέσα του να βγάλει γκαύλα για την ομάδα και πολύ πίεση συσσωρευμένη από το φάγωμα νυχιών τόσα χρόνια και περιμένει σαν κι εμένα να ξεσπάσει. Απλά να απενεχοποιηθεί ο καημένος νεο-οπαδός του ΠΑΟΚ που θεωρεί σχεδόν αμαρτία να ασχολείται με την ομάδα στο γήπεδο. Εκεί τον έχουν καταντήσει τα πέτρινα χρόνια και πρόσφατα η προπαγάνδα του μικρού ΠΑΟΚ που πάει να ξαναμεγαλώσει σιγά σιγά και όλες αυτές οι μπούρδες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση του cure, μάλλον γιατί είμαστε κοντά ηλικιακά. Κι εγώ ξέρω απ'εξω κι ανακατωτά τα '90σ, και λίγο τα '80σ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ να τα '80ς, να χάνουμε 0-1 στο ημίχρονο, να πηγαίνουν στα αποδυτήρια οι παίκτες και να φωνάζει ο κόσμος ''παίξε την μπάλα της ζωής σου αλλιώς θα σε γαμήσουμε εμείς οι οπαδοί σου'' και να έχουμε τελικό 4-1. Όπως δεν θα ξεχάσω και οτι στο 0-3 με την τρναβα επικρατούσε απόλυτη σιγή, κι οταν έγινε το 1-3, μέχρι το 3-3 που έληξε ημίχρονο, η φωνή μου εμένα είχε κλείσει.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απο το 'παιξε τη μπαλλα της ζωής σου' εχουμε φτασει στο σημειο να χειροκροταμε στο 0-1 με τους ψαραδες της βαλερεγκα...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
A ρε PAOK_VOLOS τι με θύμησες... ΠΑΟΚ παίξε την μπάλα της ζωής σου αλλιώς θα σε γαμήσουμε εμείς οι οπαδοί σου πρώτη φορά το είχα ακούσει σε ένα ΠΑΟΚ βάζελος που είχαμε χάσει στην τούμπα 2-3, το 86 ήταν ή το 87 δεν θυμάμαι. Είχε και μανούρες μετά περίμενε ο κόσμος έξω από το γήπεδο, πιτσιρίκος εγώ με τον παττέρα μου στην 2 ήμασταν. Άλλες εποχές εκείνες
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dave

• Αλλαγή
Συμφωνώ απόλυτα και γι' αυτό δεν έγραψα για τη χθεσινή κερκίδα αρνητικά. Ίσα ίσα. Με χαρά έγραψα για το ότι επιτέλους η ομάδα αλλάζει μυαλά και ευκαιρία είναι να προετοιμαστούμε κι εμείς ως οπαδοί από τη πλευρά μας να καταλάβουμε για ποιο πραγματικά λόγο "κάνουμε κερκίδα" και να ζήσουμε όλοι μαζί, ΚΕΡΚΙΔΑ-ΟΜΑΔΑ απίστευτα πράγματα, που δεν υπήρχε περίπτωση να τα ζήσουμε πριν λίγο καιρό, για λόγους που έφταιγε και η ομάδα και οι οπαδοί.
Παράδειγμα: φανταζόμουν χθες αυτή η ομάδα να γαζώνει καμιά σκατομάδα της μπανανίας και να γίνεται ένα ανάλογο πανηγύρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ και να λιώνουν τα σίδερα. Μου έλειψε να βλέπω χεσμένους αντιπάλους να φεύγουν με πεντάρα στη πλάτη και να διηγούνται με τρόμο στους επόμενους τι τους περιμένει. Είμαι σίγουρος πως ο λαός έχει πολύ απόθεμα μέσα του να βγάλει γκαύλα για την ομάδα και πολύ πίεση συσσωρευμένη από το φάγωμα νυχιών τόσα χρόνια και περιμένει σαν κι εμένα να ξεσπάσει. Απλά να απενεχοποιηθεί ο καημένος νεο-οπαδός του ΠΑΟΚ που θεωρεί σχεδόν αμαρτία να ασχολείται με την ομάδα στο γήπεδο. Εκεί τον έχουν καταντήσει τα πέτρινα χρόνια και πρόσφατα η προπαγάνδα του μικρού ΠΑΟΚ που πάει να ξαναμεγαλώσει σιγά σιγά και όλες αυτές οι μπούρδες

μπραβο κιουρ, κ για τα 2 ποστ, μεγαλες αληθειες...

chiltsid

• Guest
δεν καταλαβαινω πως γινεται ενα γηπεδο να ειναι μεσα σεπτεμβριου σε τετοιο χαλι!
δηλαδη τον νοεμβρη πως θα ειναι?
τι στον πουτσο κανουν σε αυτην την γαμωχωρα αυτες οι εταιριες?

giannis80

• Guest
Είναι θέμα χρημάτων. Η τελευταία φορά που άλλαξε ο τάπητας ήταν τότε με τα μανιτάρια παραμονές του 3-0 με την γρια στο πρώτο παιχνίδι του σάντος. Από τότε, μπαλώματα.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=227181

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Να φύγουν οι καντίνες από την Τούμπα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλλε αίτημα στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την απομάκρυνση των καντινών από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας, κατά τη διάρκεια των αγώνων της ποδοσφαιρικής της ομάδας.

Το αίτημα διαβιβάστηκε στον αθλητικό εισαγγελέα Νικόλαο Κωνσταντίνου, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε απ' τα οικεία αστυνομικά τμήματα Τούμπας και Πυλαίας να διεξάγουν ελέγχους για να διαπιστωθεί αν τηρούνται οι υγειονομικές διατάξεις, αν πωλούν αλκοόλ, αν έχουν άδεια λειτουργίας αλλά και αν έχουν άδεια λειτουργίας για το συγκεκριμένο χώρο.

ive4

• Guest
πολύ καλή κίνηση, έχει καταντήσει ένα απέραντο σουβλατζίδικο λες και πάμε στην Τούμπα για Τσικνοπέμπτη.

PAOK_VOLOS

• Guest
Τι εγινε θοδωρακη μας?Μυρισαν τα σακακια της επαναστασης τσικνα?

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=227181

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Να φύγουν οι καντίνες από την Τούμπα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλλε αίτημα στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την απομάκρυνση των καντινών από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας, κατά τη διάρκεια των αγώνων της ποδοσφαιρικής της ομάδας.

Το αίτημα διαβιβάστηκε στον αθλητικό εισαγγελέα Νικόλαο Κωνσταντίνου, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε απ' τα οικεία αστυνομικά τμήματα Τούμπας και Πυλαίας να διεξάγουν ελέγχους για να διαπιστωθεί αν τηρούνται οι υγειονομικές διατάξεις, αν πωλούν αλκοόλ, αν έχουν άδεια λειτουργίας αλλά και αν έχουν άδεια λειτουργίας για το συγκεκριμένο χώρο.

Επιτέλους ξύπνησε ο Θόδωρος και πήρε το όπλο του! Άρχισε η ρεβολούσιον Νο2! Ούτε ευρώ διαφυγόν, ούτε ένας ΠΑΟΚτσής με τροφική δηλητηρίαση.
Ήταν ώρα να λυθεί κι αυτό το χρόνιο πρόβλημα, είχαμε τους κωλόγυφτους, μετά είχαμε τις καντίνες. 
Προτείνω μάλιστα να ανοίξουν Goody's ή καλύτερα McDonalds, τα οποία να εκμεταλλεύεται κάποιος κολλητός φυσικά. Μέρος των κερδών θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο στις διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Καλύτερου Έλληνα Παίκτη, για άλλα 4 χρόνια, ως το 2018 (και βλέπουμε). Αν περισσέψουν, που δεν το κόβω, να ανανεώσουμε και του κουτσια, ή να πάρουμε κανά ταλέντο τύπου μπουσαϊντί
Και εκείνη η τρύπα ανάμεσα στην 4 και την 3 που πίνουν κάτι πρεζάκια μπύρες πριν τα ματς (που μάλιστα δεν πρέπει να τις χτυπάνε και στην ταμειακή), κάτι ΣΦ που λέει μωρέ απ'έξω και τέτοια, να κλείσει κι αυτό, δεν είναι επικερδές, να ανοίξει καμιά καφετέρια με σέξυ σερβιτόρες.
Αυτή είναι διοίκηση με αρχίδια, τα λύνει όλα, αλλά καθαρίζει και τις λεπτομέρειες στο τέλος. Αλλά μερικοί έχετε μένος και κόμπλεξ και θέλετε να γυρίσει ο γούμενος και πάλι θα βρείτε κάτι να πείτε.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φιλαρακι ενω σε ολα σου τα ποστ συμφωνω μεχρι κεραιας...σε αυτο εισαι λαθος και δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε και πολυ...

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΙ...αν διαφωνει καποιος σε αυτο τοτε βαριεμαι να κατσω να κανω τον συνηγορο του ζαγορακη....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Κραξτε απλα για να κραξετε... αμα βρεξει αυριο λογικα ο Θοδωρακος θα φταιει..

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
πιστεύω πως είναι πολύ κακή κίνηση ayti.ti σε ενοχλούν οι μεροκαματιάρηδες?άνθρωποι δικοί mas.ton χαμηλών stromaton.as διώξει και τι λαϊκή που γίνετε εκεί μην τους ενοχλεί και δεν έχουν που να παρκάρουν.λύσαμε όλα τα προβλήματα "μασ ασχολουμαστε" με αυτά τώρα.αντί να χτυπήσουμε τον γάιδαρο χτυπάμε το σαμάρι τώρα!

Offline Català

• Αλλαγή
φιλαρακι ενω σε ολα σου τα ποστ συμφωνω μεχρι κεραιας...σε αυτο εισαι λαθος και δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε και πολυ...

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΙ...αν διαφωνει καποιος σε αυτο τοτε βαριεμαι να κατσω να κανω τον συνηγορο του ζαγορακη....

Καλά φίλε, επειδή κι εγώ νύσταξα, θα σου πω μόνο πως εκεί στην παε δείχνουν ακόμα μια φορά ότι ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΨΩΛΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ